2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Evet canim bende spinal oldum ne bas nede bel agrisi yasamadim.sadece yogun adet sancisi gibi sanci yasadim ilk2 gun o da cok fenaydi ama nornal dogumda olsa bu sefer dikis acisi yasayacaktik her ikisininde agrisi sancisi oluyor.yine digursam yine sezaryan olurum şahsen

Bende 1 kere esimin israriyla mama verdim o da sarilik korkusundan.tadina baktim igrenc bisey resmen demir kokuyor.emzirmek en buyuk kolaylik

Bende 1 kere esimin israriyla mama verdim o da sarilik korkusundan.tadina baktim igrenc bisey resmen demir kokuyor.emzirmek en buyuk kolaylik
İnşallah gerek kalmaz da böyle devam ederiz Pınarcım. Süt artırıcı beslenmeye kendimize dikkat edip bebişimize bol süt vermeye devam

Yok zor ama berbat degil bir anda cok geliyor sonra rahatliyorsun..dogru nefes almak onemli derin derin nefes alip verdim..cabuk aciliyor ama sukur...yaklasik 3 saatte 9 cm geldi acilma..iki defa alttan muayene oldum..

İnş benmki de kısa zamanda acilir aslicim ya, sanciyi bi şekilde savuştururuz yeter ki açilma olsun.
Tavsiyen için tesekkürler, sizden boyle seyler duymak cok güzel.

Ayy hiç uzun olur mu, cok güzel yazmişsin, şu son bi günümde böyle seyler okumaya ihtiyacım var.
Cok sagol canm ya, rahatlattin beni, benm canm da cok tatli değildir acıkcasi, çati ve acilma muayenelerim cok rahat geçiyo, hiç canm acimiyo. İnş suni sanciyi da rahatca atlatirim.

İnşallah gerek kalmaz da böyle devam ederiz Pınarcım. Süt artırıcı beslenmeye kendimize dikkat edip bebişimize bol süt vermeye devam
Ben hic iyi beslenemiyorum o konuda icim hic rahat degil.vakit kalmiyor ki yemek yemeye vakit buldugum an surekli uyumak istiyorum.12 gibi kahvalti yspiyorum bide aksam yemek.komposto iciyorum boza ve rezene kimyon cayi hepsi bu kadar.gaz yapacak diyede korkuyorum.bide simdi basur belasi cikti basima sutum kesilecek diye korkuyorum.sen hangi meyveleri yiyorsun

Dünürcüm cok güzel anlatmişsin, ben de bebeğime kavusmak istiyorum artık

Nasil doguracagini dusunme artik meltemcim dusunecegin tek sey badeyi kucagina almak olsun.son iki gunun artik bol bol foto cekil esinle disarida vakit gecir sonra hepsi hayal oluyor

Biraz evvel hastaneden geldim. Dun aksamdan beri sancilarim vardi. bayagi umitlendim bu sefer ama nst sonucu dogum olamadi maalesef. 60, 30, 40 larda duzensiz sanci cikti. Normal dogumda sancinin siddet derecesi kac oluyor acaba? yoksa sadece duzenli olmasi mi onemli?

Keşke dediğin gibi mama kolaylik olsa. Her mama verdigimde içim acıyor ama iki gün gece gündüz emzirdim bebeğimi ikinci gün doktor kilosu iyi diyecek diye beklerken 140 gr vermiş sarılığı artmış dedi. Şok olduk. Şimdi ne kadar emzirsemde içim rahat etmiyor mama veriyorum. insan çok istiyor sadece anne sütü ile büyüsün zamanında doğsun minnacık kalmasın diye. Ama her istediğin olmuyor. Bence coğu insan kolaylik diye mama vermiyor bebegine

Cnm ben ilk yazdığımda zorunlu durumlar hariç demiştim kaçırdın sanırım. Malesef öyle değil burda kendi kendine doymuyor diye düşünüp mama verenler , gece uykudan kalkmamak için mama verenler de okuduk. Kolaylık derken emzirmeye uğraşmaktan bahsettim çünkü basit değil uğraş vermek.

Cnm bende uyku düZeni bozuldu 12 gbi anca kahvaltı,peynir yumurta reçel. Öğlen çorba komposto. Akşam çorba , et ya da köfte ve komposto.
Meyve muz ve mandalina yiyorum.
Her gün Humana içiyorum. Ceviz yiyorum.

Hadiya cok gecms olsn cnm bilmiyrmys bu saatten snra degistrmeyide dusunemyrm degstrsem kime gidicm bilmiyrm etrafta defneden bska duzgn bi doktr bulamadm ins hayrlisyla atlatrim bnde kusura bkma cnm ben tavsiye etmstm sana bu kadinida fkt ben bugune kadar hic problm yasamamstm

Daha once dogum yapmis annelee..

Biz bugun 8. Gunu bitirdik.. bebisim memeden ayrilmak istemiyor. Avent emzik nuk emzik verdik ama ikisini de almiyor..

Az bise sariligimiz vardi surekli emzir dediler sanirim oyuzden alisti.

Uyuyunca memeden cekiyorum hemen uyaniyor. Memeden cikarinca devam memede yatmasina izin verirsem uyuyabiliyor.

Tavsiyrniz var mi ne yapsam. Meme uclarim cok aciyor artik.

Kuzum benm, kaderdaşım inş tez zamanda ağrisiz al kucagına bebişini.
Yarın doğum olursa bana yaz, suni sanci nasil bişi meraktayım ben de
İnşallah canım. Dedim ben Çarşamba'ya kalmayayım da Meltem'cime de Fikir olsun en azından :)
yarın saat 9'da hastanedeyim. Bugün yaptığı muayene yüzünden hafif kanamam var :)
Haberdar ederim gelişmelerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…