Sağolasın Canım, amin inşallahGüzel haberlerini bekliyoruz canım. :)
Cahilligime ver denizcim folikle yazismana rastladım. Ordaki yazdığına göre yazdım yoksa tek tek okumadım. Bence emzirmek kadar güzel bişey yok. O yüzden ben emzirmeye zor gözüyle bakmıyorum. Kimin evinde ne yaşanıyor kimse bilemez. Kadın uyuyamiyordur psikolojisi bozuluyordur çocuğuna daha verimsiz oluyordur. O yüzden belki uyumak istiyordur. kuzenim bebeğini emziremedi. Anlatıyor mama söyle rahatlik böyle rahatlik. Facebook ta emziren anneler grubunda dese bunu kufretmedikleri kalır heralde. Ama onun ne yaşadığını ailesi ile ilgili ne badireler atlattı ve o kelimeleri hangi piskoloji ile soyluyor ben biliyorum.Cnm ben ilk yazdığımda zorunlu durumlar hariç demiştim kaçırdın sanırım. Malesef öyle değil burda kendi kendine doymuyor diye düşünüp mama verenler , gece uykudan kalkmamak için mama verenler de okuduk. Kolaylık derken emzirmeye uğraşmaktan bahsettim çünkü basit değil uğraş vermek.
Sağolasın Canım, amin inşallahHayirlisi olsun suulcum insallah bir avazda alirsin kemal efeyi kucagina
Ay herkes benimle aynı yemeğinyedi piyango bana vurdu, biz de tam bulamadık :) şimdi daha iyiyim, teşekkür ederim :)çookk geçmiş olsun yaaa ne yedin ki bu hale getirdi seni aman kendine dikkat et artık bol bol dinlen gerçekten dinç olman çok önemli bu süreçte
Sağol Can'ım, yarın yatıyorum suni sancı için :)) yakında ben de karanlık taraftayım :))) inşallahÇok geçmiş olsun cnm yarın güzel haberlerini bekliyoruzzz
Nerden aldin radevuyu göz muyanesi yapilmiyomus sanirim akrabadan sonra ogrendim daha sonra yapiliyomus öğrenmiş oldum bende10.gun yaptirilacak dediler bize isitmeyi yaptirdik,kalcayida 40ina randevu almistim,goz icin bisey demediler
aa çarşamba değil miydi senin de?Sağol Can'ım, yarın yatıyorum suni sancı için :)) yakında ben de karanlık taraftayım :))) inşallah
Doktor bana bıraktı, ben de salı olsun istedim folikim. Yarın kandil ya içimden öyle geldi...aa çarşamba değil miydi senin de?
Benm de sancilarim basladi, 5 dk da bire düştü, hastaneye gittk, doum için yeterli cıkmadi, sabah 5:30 da tekrar gidicez tatlm Sen de haber ver banaİnşallah canım. Dedim ben Çarşamba'ya kalmayayım da Meltem'cime de Fikir olsun en azından :)
yarın saat 9'da hastanedeyim. Bugün yaptığı muayene yüzünden hafif kanamam var :)
Haberdar ederim gelişmelerden
Inan çok sevindim senin adina insaAllah hayirlisiyla kolay normal dogum yaparsın canım Rabbim yar ve yardimcin olsunKızlar sancilarım başladi benm, 5 dk da bir olunca hastaneye gttim ama doum için yetersiz sancilar cikti Su anda hala dewam ediyor Sabah 5:30 da tekrar gidicez Acılmam hala 1 cm ve rahim incelmesi hala yok
Ben sewinemedim ki canm, aksamdan beri sanci cektim, acıklık 2 hafta onceki ile ayni, bebeği de hala yukarida hıssediyorumInan çok sevindim senin adina insaAllah hayirlisiyla kolay normal dogum yaparsın canım Rabbim yar ve yardimcin olsun
Karamsar olma canim ya sanciyla acilman dahada cogalir insaAllah yok Allah in izniyle sezeryana gerek kalmicakBen sewinemedim ki canm, aksamdan beri sanci cektim, acıklık 2 hafta onceki ile ayni, bebeği de hala yukarida hıssediyorumsanki suni cekip cekip sezeryana donecekmişim gibi geliyo.
Yine de keske dememek için deneyecegim.
Ayy meltemcm senin icin cok sevndm ins acilmn olur hayrlisyla ins guzel haberlrni bkliyrzKızlar sancilarım başladi benm, 5 dk da bir olunca hastaneye gttim ama doum için yetersiz sancilar cikti Su anda hala dewam ediyor Sabah 5:30 da tekrar gidicez Acılmam hala 1 cm ve rahim incelmesi hala yok
İnş canm, bol bol dua edin bana şu mübarek kandil gününde.Karamsar olma canim ya sanciyla acilman dahada cogalir insaAllah yok Allah in izniyle sezeryana gerek kalmicak
Ayy meltemcm senin icin cok sevndm ins acilmn olur hayrlisyla ins guzel haberlrni bkliyrz
Sifadan almistim bornovayi arayip oraya kaydiricam sanirimNerden aldin radevuyu göz muyanesi yapilmiyomus sanirim akrabadan sonra ogrendim daha sonra yapiliyomus öğrenmiş oldum bende
Ayyyy heyecan yaptimKızlar sancilarım başladi benm, 5 dk da bir olunca hastaneye gttim ama doum için yetersiz sancilar cikti Su anda hala dewam ediyor Sabah 5:30 da tekrar gidicez Acılmam hala 1 cm ve rahim incelmesi hala yok
Allah gönlüne gore versin canım Rabbim bir avazda kurtarsin ederim canım insaAllah dua sen dogur ki sira bize gelsinİnş canm, bol bol dua edin bana şu mübarek kandil gününde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?