2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cok cok geçmiş olsun bol bol lohusa şerbeti ic gribine iyi gelir.

Malesef tecrubesuzlikten ayni hatayi bende yaptim . kizim uyanikken surekli meme istiyor. Yazdiklarini okudum tam o sirada emziriyordum. Aldim yatirdim yatagina aglamaya basladi kucagima aldim susmadi diyexegim o ki meme olmadan susmuyor ne yapacagimi sasirdim emzikte almıyor

Hastanede hemsirelerden destek aldin mi hic
Benim kizimda cok zor aliyor . hatta ilk dogdugunda hic almiyordu. Her emzirmede hemsireleri cagira cagira biraz öğrendim. Ben 15 dakika ugrasip veremiyordum ama hemsire 5 saniyede hallediyordu.

senden de meltemcivil meltemde güzel haberler bekliyoruz nilaycım hadi hayırlısı hakkınızda

İnşallah canım. Bugün doktorum çatı muayenesi yaptı. Hamilelikten önce de vajinal muayene olmuştum ama o zamanlar hiç canım yanmamıştı. Bugün sanırım istemeden kastım kendimi. Hem canım yandı hem canım sıkıldı. Normal doğum yapman için bir sıkıntı yok ancak bebeğin kafası henüz yerleşmemiş dedi. Cuma günü tekrar gideceğim. İstersen pazar günü suni sancı veririz ama bence sancılarının kendiliğinden gelmesi daha iyi dedi. 41 sonuna kadar bekleyeceğiz sanırım.

Hadiya bn defne hanima bayanmi erkekmi diye sordm bayan demsti acaba normal icinmi ole anladida oyle dedi ben cuma gunu konusaym onuya ufff daha cok gerildm bk simdi
normal anlamış olabilir. çünkü normal için beklerken sabah 9 dan öğlen 4 e kadar hep bayandı. dediğim gibi taa ki -1 de ameliyathaneye alındığımda içerisi erkek doluydu ama gerilme sağlık sonuçta ve emin ol ki bayanlardan daha şefkatli ve ılımlılardı. zaten hepi topu 3-5 dk gördüm. uyanırkende mutlu bi ortama gözlerimi açtım. hemen bebeğimden haber verdiler.. gerilme sakın cnm.. inşallah herşey senin içinde güzel olacak..

bu arada hastane şerbet ve kuaför hizmeti veriodu ya.. öle bişi görmedik.. aklımızada gelmedi açıkçası sormak..

Kıyamam denizcim sana. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede toparlanırsın tatlım. Eşin yanında olsun da en önemli olanı o geriye kalanları da kendi haline bırak canım benim.

El atıverin canım bize de. :) Ben yarın 40. haftayı dolduruyorum. Bugün kontrol de vardı. Hareket yok hala bakalım.

Kizlar selamm cok sukr bende minik bogurtlenime kavustum 40+2 de sezeryan ile dunyaya geldi. Cok sukur biz atlattik bugun 9 gunluk olduk bile :) Allah hepinize hayirli doğumlar versin insallah tarifi imkansiz bi mutlulukmus gercekten

Gözünüz aydın canım. Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

El atıverin canım bize de. :) Ben yarın 40. haftayı dolduruyorum. Bugün kontrol de vardı. Hareket yok hala bakalım.
Boşverin ultrasonu kontrolü, doğum zamanını kimse bilemez :) Orada sadece iyi ve sağlıklı olduğunu görüyoruz ama geleceği günü Allah biliyor, hazır olunca ansızın geliyorlar minikler. Sen hazırsan o da hazırdır, kendini şartlandırma, dışarı çık gez dolaş, eşinle baş başa son günlerin olduğunu düşün ve gönlünce değerlendir derim ben şahsen öyle yaptım, evdeki hazırlıklar tamamdı, içim rahattı ve attık kendimizi dışarı el ele gezdik saatlerce, alışveriş yaptık, sinemaya gittik, fotoğraf çektik, yedik içtik ve hiç plan yapmadık, gece yarısı döndük hep eve

Nasil gerlmiyum cnm ya ben bunu bile bile nasil giricm ameliyathaneye cok tikliyim sirf bu yuzdn ben hamile kalmk istememstm ilk vakitler belki bni anlamiyablrsnz ama benim boyle bi takntm var 4

Nasil gerlmiyum cnm ya ben bunu bile bile nasil giricm ameliyathaneye cok tikliyim sirf bu yuzdn ben hamile kalmk istememstm ilk vakitler belki bni anlamiyablrsnz ama benim boyle bi takntm var 4
senin doğum şeklin için bir şey söyledi mi? normal olursa istediğini gibi olur..

Kızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
Aaaaaayyyy ben sok bi gün bakmadim gelmiş Bade hanim, Allah bol sütlü mutlu huzurlu lohusaliklar versin. Simdi bi tespit yapicam annesi normal doğum isteyen ve başka sıkıntısı olmayan bebekler suni sancı verileceği günden önce doğdular muhakkak benimde kuzenim p.tesi suni alacaktı pazar gecesi kendi savcısıyla doğurdu :) acaba doktora gidip bende mi suni sancı istesem o korkuyla belki bizimki de doğar

senin doğum şeklin için bir şey söyledi mi? normal olursa istediğini gibi olur..
Yok demedi belli degil de sadece bayanin girdigi hastahane arastriyrm yokmu bildgnz bi hastahane aglamktn dogurcm simdi uff ins norml olur sonuna kadar direticm gerekrse imza atarm yokya erkek istemiyrm disardn getrme ihtimalmz varsa getricm ufff ben ilk ayimda sordum ona doguma erkek giriyrmu diye hepsi bayan demsti dogumhane ameliyat hane diye ayristrmiyrlrdr herlde oyy olmadi yarn arayp sorucm bi an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…