Cok cok geçmiş olsun bol bol lohusa şerbeti ic gribine iyi gelir.Cnm keşke hasta olmasam da yalnız olsam zaten kimseye ihtiyacım yok her şeyi yapıyorum. Ama gribim, ateşim var, srekli hapşuruyorum. Nefes almaya bile korkuyorum emzirirken kuzuma bulaşcak diye ki hapşurmaya başladı bugünsinirim üzüntüm bu yüzden. Normalde bile grip olunca yatak döşek oluyoruZ şu an böyle bir lüksü bırak doğru düzgün beslenemiyorum fln neyse öyle içimden geldi patladım işte.
Hadiya bn defne hanima bayanmi erkekmi diye sordm bayan demsti acaba normal icinmi ole anladida oyle dedi ben cuma gunu konusaym onuya ufff daha cok gerildm bk simdievett 5-6 kişi vardı..
çok şükür tatlım çok sevindimKızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
ayy ne guzel yaa masallahhhh allahim nolurrr bende dogurayim artikkkKızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
Arkadaşlar daha önce de yazdım. İlk bebeğim memeye çok alışmıştı diye. İki numara daha perşembe doğacak bakalım uygulayabilecek miyim bilmiyorrum ama emzirmenin düzenli olmasının tek yolu kararlı olmak. 20 dakika bi meme, gazını çıkar, 20 dakka diğeri, yine gaz çıkar ve ağlasa hoplat zıplat oynat gezdir uyut ama 1.5- 2 saatten önce asla bi daha meme verme... Kararlı ol, yapabilirsin. Kararlı olduğunu bebek de anlayacak, onun da iyiliği için bu çünkü mutlu anne mıtlu bebek demek.... Bunu yapabilince bebek allah mmeme gidiyo sonra diye 20 dakkada memeyi biitiriyor zaten. Ama lohusa psikolojisi bebeğe duyulan o aaşk ve tecrübesizlikle ben bana bunu söyleyenleri dövmek istiyodum.. :) sonra doğru olduğunu anladım kabus gecelerden sonra. Bakalım bu kez yapabilecek miyim...
Evet ben de bunu bildiğim için kaşıkla verdim. başta Sütüm az geldiğinden dolayı mama vermiştik; kaşıkla... Ama velet kaşığa da alıştıben de memeye benzesin bari diye az akışlı biberon vereyim dedim ama yok.... yine de memeyi tutmuyor. Dün bir kere tutturduk, emdi. Onda aklımı başımdan aldı; çok feci canımı acıttı ama yine dişimi sıktım emzirdim. Memenin sadece ucunu alıyor, tamamını nasıl sokcam ağzına
senden demeltemcivil meltemde güzel haberler bekliyoruz nilaycım hadi hayırlısı hakkınızda
normal anlamış olabilir. çünkü normal için beklerken sabah 9 dan öğlen 4 e kadar hep bayandı. dediğim gibi taa ki -1 de ameliyathaneye alındığımda içerisi erkek doluyduHadiya bn defne hanima bayanmi erkekmi diye sordm bayan demsti acaba normal icinmi ole anladida oyle dedi ben cuma gunu konusaym onuya ufff daha cok gerildm bk simdi
O kadar sinirliyim ki anlatamam.
Kaynanam zaten erkenden mevlidi yaptı hastalık bulaştı bana bir de hzuurumuzu bozdu snirlerimi bozdu koşa koşa izmire döndü
Annem desen daha 3-5 gün geldi evime grip oldum diyo gelmiyo bana.
Ben grip halimle bir başıma 40 ım çıkmadan hastalıkla mı boğuşayım bebegine mi bakayım yemek mi yapayım bebegi nasıl yıkayayımuyku desen zaten yok. 2 dk bebegi tutcak adam yok.
Allahtan akşam kocam yardım ediyor ama ben akşama kdr ne çekiyorum bu hasta halimle
Milletin herkes etrafında pervane 7 sülale ben burda sanki öksüz yetim
Çok canım sıkıldı anlatamam sizebir de ağla ağla snirlerim kaldırmıyo artık çok doldum
bu dediklerin bende de sık sık oluyor canım hemde uzun zamandır
Ayy yeni gördüm kuzum şimdiye doğurmuşsundurhayırlı haberle gel inşallah
Enemmmhaydi hayırlısıyla, sağlıkla gelsin Bade bebek çifte doğum var bugün, tam da mübareğin doğum gününde ne şans!
Ay demiii, darısı başına olsun cnm, @Dekalpy ha gayret, burada doğurtulacak bikaç arkadaş daha varmış, onlara da bi el atıverelim
Komşun da yok sanırım girip çıktığın dimiyazık ya, keşke komşu olaydık, destek olurduk birbirimize maske tak cnm emzirirken ihmal etme, hapşuruyormuş bak yavrucak kıyamam...
Kızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
Kizlar selamm cok sukr bende minik bogurtlenime kavustum 40+2 de sezeryan ile dunyaya geldi. Cok sukur biz atlattik bugun 9 gunluk olduk bile :) Allah hepinize hayirli doğumlar versin insallah tarifi imkansiz bi mutlulukmus gercekten
Boşverin ultrasonu kontrolü, doğum zamanını kimse bilemez :) Orada sadece iyi ve sağlıklı olduğunu görüyoruz ama geleceği günü Allah biliyor, hazır olunca ansızın geliyorlar minikler. Sen hazırsan o da hazırdır, kendini şartlandırma, dışarı çık gez dolaş, eşinle baş başa son günlerin olduğunu düşün ve gönlünce değerlendir derim benEl atıverin canım bize de. :) Ben yarın 40. haftayı dolduruyorum. Bugün kontrol de vardı. Hareket yok hala bakalım.
Nasil gerlmiyum cnm ya ben bunu bile bile nasil giricm ameliyathaneye cok tikliyim sirf bu yuzdn ben hamile kalmk istememstm ilk vakitler belki bni anlamiyablrsnz ama benim boyle bi takntm var 4normal anlamış olabilir. çünkü normal için beklerken sabah 9 dan öğlen 4 e kadar hep bayandı. dediğim gibi taa ki -1 de ameliyathaneye alındığımda içerisi erkek doluyduama gerilme sağlık sonuçta ve emin ol ki bayanlardan daha şefkatli ve ılımlılardı. zaten hepi topu 3-5 dk gördüm. uyanırkende mutlu bi ortama gözlerimi açtım. hemen bebeğimden haber verdiler.. gerilme sakın cnm.. inşallah herşey senin içinde güzel olacak..
bu arada hastane şerbet ve kuaför hizmeti veriodu ya.. öle bişi görmedik.. aklımızada gelmedi açıkçası sormak..
senin doğum şeklin için bir şey söyledi mi? normal olursa istediğini gibi olur..Nasil gerlmiyum cnm ya ben bunu bile bile nasil giricm ameliyathaneye cok tikliyim sirf bu yuzdn ben hamile kalmk istememstm ilk vakitler belki bni anlamiyablrsnz ama benim boyle bi takntm var 4
Aaaaaayyyy ben sok bi gün bakmadim gelmiş Bade hanim, Allah bol sütlü mutlu huzurlu lohusaliklar versin. Simdi bi tespit yapicam annesi normal doğum isteyen ve başka sıkıntısı olmayan bebekler suni sancı verileceği günden önce doğdular muhakkak benimde kuzenim p.tesi suni alacaktı pazar gecesi kendi savcısıyla doğurdu :) acaba doktora gidip bende mi suni sancı istesem o korkuyla belki bizimki de doğarKızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
Yok demedi belli degil de sadece bayanin girdigi hastahane arastriyrm yokmu bildgnz bi hastahane aglamktn dogurcm simdi uff ins norml olur sonuna kadar direticm gerekrse imza atarm yokya erkek istemiyrm disardn getrme ihtimalmz varsa getricm ufff ben ilk ayimda sordum ona doguma erkek giriyrmu diye hepsi bayan demsti dogumhane ameliyat hane diye ayristrmiyrlrdr herlde oyy olmadi yarn arayp sorucm bi an oncesenin doğum şeklin için bir şey söyledi mi? normal olursa istediğini gibi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?