2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
Bu arada ben sana bana güven sen normal doğuracaksın demistim bi de kendim için içime doğsa bunlar ahhh ahhhh senden lohusa duası istiyorum vallahi onu bunu bilmem :)

Merhaba aralık anneleri bebe isim 2 aralıkta doğdu bugün 20 günlük uykusundan bazen ağlıyor birden ih ih ihliyor bunlar normal değil mi yahu korkuyorum ilk olunca

şuan gerilmene sebep olduğum için üzüldüm açıkçası. ama son dk istemediğin birşeyi öğrenseydin inan daha fazla üzülürdün. inşallah gönlüne göre olur herşey..

şuan gerilmene sebep olduğum için üzüldüm açıkçası. ama son dk istemediğin birşeyi öğrenseydin inan daha fazla üzülürdün. inşallah gönlüne göre olur herşey..
Uzulme cnm iyki soyledn son anda ogrensm daha kotu arastriyrm nerde bayan doktr diye anestezi doktru kadin dogum baska hngi doktrlr giriyr amelythaneye

Hastanede hemsirelerden destek aldin mi hic
Benim kizimda cok zor aliyor . hatta ilk dogdugunda hic almiyordu. Her emzirmede hemsireleri cagira cagira biraz öğrendim. Ben 15 dakika ugrasip veremiyordum ama hemsire 5 saniyede hallediyordu.
Saol cevabin için canım. Simdi emme problemimiz kalmadı. Bu seferde benim göğüslerim çok acıyor... hatta kanadı

Oh oh ne güzel canım çok iyi yapmışsınız. :)
Valla bende istemeden de olsa strese girdim bu ara biraz galiba. Kendimi oyalayacak birşeyler bulayım en iyisi.

Uzulme cnm iyki soyledn son anda ogrensm daha kotu arastriyrm nerde bayan doktr diye anestezi doktru kadin dogum baska hngi doktrlr giriyr amelythaneye
hiç bilmiyorum cnm.. beni sedye ile indirdiler.ameliyathane kapısınından girince herkes içerde ve hazırdı. 1 dk sonra defne geldi. iyi şeyler düşün olmak istediğin yerleri düşün dedi.ve ayıldığımı hatırlıyorum 1 saatten fazla geçmiş. içerdekilerde kim dr du kim stajyerdi kimm neciydi hiç birini bilmiyorum.. defne tek bayandı sonra fotolardada çocuk doktorunu gördüm o da bayandı..

Yaa benim yüzümü acayip sivilce bastı böyle rengim flan değişti farkında olmadan stres e mi girdim acaba sizde de var mı

tamamen geçti zuhal ama bazı bebeklerde geç gidermiş sarılık sen dayan arkadaşım geçer elbette şuan sarılık değeri kaç
Tüm gün hastanedeydik tahlil falan yaptırdık aşımızı olduk ama sarılıģımız ne düşmüş ne artmış deger 14 yarin ultrasyon ićin tekrar gideceğiz sanırım ilaç tedavisi verecek doktor

Cnm dr ne dedi sen benle aynı gün doğum yapmıştın 1 ay olcak. Bir de bnm dr ilk taburcu olcağımız zaman sarılık için yüz değil vücudundan anlarsın demişti. Vücudunda var mı
Canım bugün hem aşı hem de kontrollerimiz vardı sarılık değerimiz düşmemiş nedenini araştırmak için kan tahlilleri verdik yarın da ultrasyon var sonućlara göre ilaç tedavisi verecek sanırım doktor

Peki ustunu komplemi aciyrlar anadan,dogma oyyy norml olsn diye hic bukadar icten dua etmemstm Rabbim hayrlisyla mubarek gunun hatrina,norml nasip eyler dogum gunu gelsn istemiyrm

Tüm gün hastanedeydik tahlil falan yaptırdık aşımızı olduk ama sarılıģımız ne düşmüş ne artmış deger 14 yarin ultrasyon ićin tekrar gideceğiz sanırım ilaç tedavisi verecek doktor

Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda düşer sarılık değeri tatlım.

Arkadaşlar merhaba,
Ben sabah 9'da hastaneye geldim. Suni sancı almaya başladım... Ancak bende bir etki yapmadı... Doğum hemşiresi ben 72'ye dayanan ( sürekli arttırdıkları bir doz var, 20 ile başladılar) bir gebe görmedim siz Nasıl bu haledesiniz sesi ama ben günü 132 ile kaptım yine de tık yok... Açılmam az arttı, yumuşama var ama sancı yok... Akşam vajinal bir ilaç koydular 2-7 saat arası etki edebilirmiş... 3 saat falan oldu tık yok... Bu gece hastanedeyiz yarın hala hiçbir hareket olmazsa bir kür daha suni sancı deneyecekler... Herşey kısmet mübarek gecede bana dua edin, hepinizi öperim

İnşallah sancı da gelir en kısa zamanda canım.

Peki ustunu komplemi aciyrlar anadan,dogma oyyy norml olsn diye hic bukadar icten dua etmemstm Rabbim hayrlisyla mubarek gunun hatrina,norml nasip eyler dogum gunu gelsn istemiyrm
Amin cnm, Allah gönlüne göre verir inş.
Bismillah kız o da nesi ki Allah yardımcınız olsun, sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz cnm, her şey güzel olur inş.

Allah yardimcij olsun. Bana da vajinal ilac verdiler. Verdikten 9 saat sonra bir anda sancilarim gelmisti. Insallah kolay bir dogumun olur.

CNM BNM ILK DOGUM OYLEYDI. BI TURLU OLMAMISTI ACILMA. EN SON BI KAC SAAT DENEYELIM OLMAZSA SEZERYANA ALALIM DEDILER VE O SON SAATLERDE ILERLEDI ACILMA VE NORMAL OLDU. INS SENINDE OLUR

meltemcivil canımmmmm çok sevindim çok şükür gelmiş Badişin Ohh hadi darısı başıma kaderdaşım, bak herşey kısmet :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…