Çok geçmiş olsun canım.Kızlar dun gece sıtma ve sol göğüs ağrısı ile uyandım sıcak bir duş ve nescafe biraz rahatlattı ama goğsum tas gibi şiddetli başım ağrıyor bugün bebişi emzirmek dışında pek kalmıyorum mecbur kalmadıkça sabah yemeğimş yaptım uzandım
Ben artık mesajları hep geç okuyorum. Sonuç ne oldu canım? Güzel haberlerini bekliyorum.Herkese merhaba, hala dışarıdayım i, dönüp mesajları okuyamıyorum. Gelişmelerden haberdar edeyim dedim.
1 cm açılmam var, suyumda azalma var ve plesanta yaşlanması başlamış... Dr un zaten Bebek çok ilerde diye Çarşamba yatıralım seni demişti. Şimdi kararı bana bıraktı ya yarın sabah ya da çarşamba yatıyorum. Suni sancı ile doğumu tetikleyecekler.
meltemcivil Canım sen Çarşamba'ya karar vermişsin hayırlı uğurlu olsun. Sen de ben de geldik yolun sonuna
Ben galiba yarın sabah isteyeceğim. İçimden öyle geliyor... Hepimizin hakkında hayırlısı olsun .
İnşallah da olmazsınMaalesef Aralık annesi olamam belki ama Ocak annelerine talibim
Oh masallahhhhh kurtuldun cnmmmm cok sukur)))
meltemcivil meltemcim Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin bade bebis cok sabırlı çıktı gecmis sayfalari okuyamadim tum dogum bekleyenlerin Allah yardimcisi olsun biz iyiyiz cok sukur hafif bir sarılık olduk ama fototerapi alicak kadar degildi sık sık emzirerek düşürdük değeri evim cok kalabalik takılacak cok sey var dusunursem ama düşünmemeye çalışıyorum herkes gidince nasılsa 3umuz kalacağız kalp kırmak istemiyorum
6
Ayyy cnm bnm cok sevindm bekledigine deydi cok istedin cok ugrastn hadi hayirlisi olsn hos gelmis badis cok sevndm tatlimya gozun aydin
Gozunaydin canim gonlunce olmus sonunda . saglikli omru olsun badisin
hayırlısı olsun cnm. kızın gelmiş dünyaya çook sevindim..
canımmm çoook sevindim Allah bağışlasın yavrunu, inşallah iyisindir
Gözün aydin meltemcim allah analiz babali büyütmek nasip etsin inş.çok sevindim boşuna kendini uzundun neyse bu mübarek günde Rabbim size saglikli uzun ömürler versin
tebrik ederim. hayirli olsun. Allah bizlerede nasip etsin
Ohhh şükür
Ayyy Maşaallah Allah gönlüne göre verdi çok şükür meltemcim. Badecikle anali babalı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin rabbim inşaallah
Hadi gözün aydin canım Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin insaAllah
Tebrikler canim. Sonunda geldi bade bebek. Bence bunu topik olarak kutlamaliyiz :)
Ç
çok şükür tatlım çok sevindimhaketmiştin bunu badiş Kandil'i bekliyormuş :)
ayy ne guzel yaa masallahhhh allahim nolurrr bende dogurayim artikkk
meltemcivil nasil mutlu oldum. Masallah size. Sonunda muradina erdin
Gözünüz aydın canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Badiş tam gününde geldi maşallah.
Aaaaaayyyy ben sok bi gün bakmadim gelmiş Bade hanim, Allah bol sütlü mutlu huzurlu lohusaliklar versin. Simdi bi tespit yapicam annesi normal doğum isteyen ve başka sıkıntısı olmayan bebekler suni sancı verileceği günden önce doğdular muhakkak benimde kuzenim p.tesi suni alacaktı pazar gecesi kendi savcısıyla doğurdu :) acaba doktora gidip bende mi suni sancı istesem o korkuyla belki bizimki de doğar
Bu arada ben sana bana güven sen normal doğuracaksın demistimbi de kendim için içime doğsa bunlar ahhh ahhhh senden lohusa duası istiyorum vallahi onu bunu bilmem :)
Hayirlisi olsun canim,guzel haberlerini bekliyoruzArkadaşlar merhaba,
Ben sabah 9'da hastaneye geldim. Suni sancı almaya başladım... Ancak bende bir etki yapmadı... Doğum hemşiresi ben 72'ye dayanan ( sürekli arttırdıkları bir doz var, 20 ile başladılar) bir gebe görmedim siz Nasıl bu haledesiniz sesi ama ben günü 132 ile kaptımyine de tık yok... Açılmam az arttı, yumuşama var ama sancı yok... Akşam vajinal bir ilaç koydular 2-7 saat arası etki edebilirmiş... 3 saat falan oldu tık yok... Bu gece hastanedeyiz yarın hala hiçbir hareket olmazsa bir kür daha suni sancı deneyecekler... Herşey kısmet mübarek gecede bana dua edin, hepinizi öperim
Hayırlı olsun meltem allah analı babalı buyutsun cok sevindim normal olduguna...Kızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
Çok sağ ol canım inşallah.Geçmiş olsun canım. İnşallah kısa zamanda düşer sarılık değeri tatlım.
Ben h.içi kıyamıyorum ama kendisi kalkıyor bazen. Hasta olsan kıyamaz ya o kdr da değildir. Ben çok fena haldeydim 2 gece sağolsun normalden fazla ilgilendiBenim esim istifini bile bozmuyor gece.kendi basima emzirip uyutup yatiyorum tabi bu arada 1,5 saat geciyor 1 saat sonra yine emme zamani geliyor.uyumak istiuorum şoyle uzun bir sure hafizam silindi,tarih saat gun kavramim kalmadi
Allah razı olsun cnmCanım hepsi gelip geçiyor keşke yakın olsan sane ve meleğine bakardım çok üzüldüm ama beterin beteri var ben doğum yaptım yanımda ailemden kimse yoktu babamınolumunun 7.gününde görümcem eltim ve eşim vardı onlarda 10 dakikada bir sigara içmeye gidiyorlardı doğum yaptım sezeryan doğum birde kordonlarımı da bağlattım eve geldim kızlarımı banyo yaptırdımhiç yatmadım bolbol ballı ıhlamur iç gececektir birde şehriye çorbası eğer yapabilirsen Allah yar ve yardımcın olsun geçmiş olsun
Sağol cnm.Amin Allah yardımcımız olsun hastalıklar uzak olsun inşallah.D Dekalpy canım içini fetah tıtmaya çalış. Bebeğin ıyıduğunda sıcak bi banyo yap. Su iyi gelir. Bir de soğanlı sarmısaklı bir çorba. Arkadaşların yok mu bi alo de yardıma çağır. BU dönemlerde yardım istemekten çekinmemek lazım. İnsanlar rahatsız etmemek için uzak dırabiliyor ama gell desen koşarak gelecek biri mutlaka vardır. Allâh yardım etsin hepimize.
Allah kolaylık versin sana da cnm, çok dikkat et hastalık fenaCanim ya uzme kendini. Iyice zayif dusmesin bedenin. Hasta olman cok lotu olmuş.
ben de seninle ayni durumdayim arada bir koyuyor banada. esimin izni vardi 10 gun . 10 gun birlikte baktik. Sonra ben kizimla basbasa kaldim. Hersey bana kaldi. Allahtan hasta degilim.
Aynen Nilaycım dediğin gibi. Sağol cnm bnm inş geçecekKıyamam denizcim sana. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede toparlanırsın tatlım. Eşin yanında olsun da en önemli olanı o geriye kalanları da kendi haline bırak canım benim.
zaman gerekli bende ilk emzirirken kendimi sıka sıka emzirdim çok canım yandı ama zaman la alıştım şimdide sadece sızlama kaldı sadece bende mama veriyorum ama kaşıkla veriyorum ila. kaşığıyla veriyorum ki kaşığada alışmasın diye bu bebekler fena yaa cingöz hepsiEvet ben de bunu bildiğim için kaşıkla verdim. başta Sütüm az geldiğinden dolayı mama vermiştik; kaşıkla... Ama velet kaşığa da alıştıben de memeye benzesin bari diye az akışlı biberon vereyim dedim ama yok.... yine de memeyi tutmuyor. Dün bir kere tutturduk, emdi. Onda aklımı başımdan aldı; çok feci canımı acıttı ama yine dişimi sıktım emzirdim. Memenin sadece ucunu alıyor, tamamını nasıl sokcam ağzına
yarı uykulu yarı baygın haldeyken kayıyor zaten bu süreçte pek de mantıklı bakmazlar benceSarilik oldu.
Göz bebekleri yukari dogru kayıyor mu
hayırlısı olsun nilaycım yaa bekle bakalım nasıl gelecek Gökay bebekİnşallah canım. Bugün doktorum çatı muayenesi yaptı. Hamilelikten önce de vajinal muayene olmuştum ama o zamanlar hiç canım yanmamıştı. Bugün sanırım istemeden kastım kendimi. Hem canım yandı hem canım sıkıldı. Normal doğum yapman için bir sıkıntı yok ancak bebeğin kafası henüz yerleşmemiş dedi. Cuma günü tekrar gideceğim. İstersen pazar günü suni sancı veririz ama bence sancılarının kendiliğinden gelmesi daha iyi dedi. 41 sonuna kadar bekleyeceğiz sanırım.
Gözün aydın canım Allah gönlüne göre verdi ne mutlu sanaKızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
aa niye öyle olmuşki canım yaa umarım ilaç iyi gelir inatçı sarılık uzak dursun bu bebektenTüm gün hastanedeydik tahlil falan yaptırdık aşımızı olduk ama sarılıģımız ne düşmüş ne artmış deger 14 yarin ultrasyon ićin tekrar gideceğiz sanırım ilaç tedavisi verecek doktor
süper sen atlatmışsın en başındanbizim hastanede doğumdan ertesi gün yaptılar.. kalça ultrasonu için 1 aylık çağırdılar bi de sağlık o cağıda bir aylıkken çağırdı.
huu huuu meltem gözün aydın canım yaaa bade gelmiş sonundaKızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
betül nasıl gidiyor bebekle hayatAmin cnm inşallah öyle olur.
Oturma banyosunu hafife alma, ihmal etme ve üşenme. İki kapak baticonlu ılık su. Ben kaynatılmış bekletilmiş yapıyorum, dr öyle önerdi. Faydasını göreceksin. Çok rahatlatıyor bölgeyi, sonrasında hemen kremi uygula. Geçmiş olsun tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?