2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
meltemcivil canim Cok sevindim Allah gönlüne göre verdi badiş normal doğumla geldi gözün aydin Allah anali babali büyütsün insallah.
suul canim sende insallah rahat bir dogumla bebegini kucagina alirsin.dularim seninle
Güzel haberlerini bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım.

Ben artık mesajları hep geç okuyorum. Sonuç ne oldu canım? Güzel haberlerini bekliyorum.

Oh masallahhhhh kurtuldun cnmmmm cok sukur )))

6
Ayyy cnm bnm cok sevindm bekledigine deydi cok istedin cok ugrastn hadi hayirlisi olsn hos gelmis badis cok sevndm tatlimya gozun aydin

Gozunaydin canim gonlunce olmus sonunda . saglikli omru olsun badisin

hayırlısı olsun cnm. kızın gelmiş dünyaya çook sevindim..

canımmm çoook sevindim Allah bağışlasın yavrunu, inşallah iyisindir

Gözün aydin meltemcim allah analiz babali büyütmek nasip etsin inş.çok sevindim boşuna kendini uzundun neyse bu mübarek günde Rabbim size saglikli uzun ömürler versin

tebrik ederim. hayirli olsun. Allah bizlerede nasip etsin

Ayyy Maşaallah Allah gönlüne göre verdi çok şükür meltemcim. Badecikle anali babalı uzun sağlıklı ömürler nasip etsin rabbim inşaallah

Hadi gözün aydin canım Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin insaAllah

Tebrikler canim. Sonunda geldi bade bebek. Bence bunu topik olarak kutlamaliyiz :)

Ç

çok şükür tatlım çok sevindim haketmiştin bunu badiş Kandil'i bekliyormuş :)

ayy ne guzel yaa masallahhhh allahim nolurrr bende dogurayim artikkk

meltemcivil nasil mutlu oldum. Masallah size. Sonunda muradina erdin

Gözünüz aydın canım. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Badiş tam gününde geldi maşallah.

Bu arada ben sana bana güven sen normal doğuracaksın demistim bi de kendim için içime doğsa bunlar ahhh ahhhh senden lohusa duası istiyorum vallahi onu bunu bilmem :)

Kızlar hepinize cok tesekkür ederim, allahım geride kalanlara hayrli doğumlar versin.
Ayşem, o loğusa dualari sana kurban olsun :) senn de güzel haberlerini bekliyoruz.

Hayirlisi olsun canim,guzel haberlerini bekliyoruz

Benim esim istifini bile bozmuyor gece.kendi basima emzirip uyutup yatiyorum tabi bu arada 1,5 saat geciyor 1 saat sonra yine emme zamani geliyor.uyumak istiuorum şoyle uzun bir sure hafizam silindi,tarih saat gun kavramim kalmadi
Ben h.içi kıyamıyorum ama kendisi kalkıyor bazen. Hasta olsan kıyamaz ya o kdr da değildir. Ben çok fena haldeydim 2 gece sağolsun normalden fazla ilgilendi
Zaten ıykusuz ve yorgunuz bir de üstüne grip olmak perişan ediyor çok dikkat edin cnm
annenler gitti mi bu arada Kv fln? Emzirme aralarında uyusan bol bol onlar bakamz ml 1-2 saat.

Allah razı olsun cnm bol çorba ıhlamur içiyorum inş daha iyi olcam
Allah sana ds kolaylık versin, hasta olmayalım inşallah her şeyi yaparıız bir başımıza zaten

Sağol cnm.Amin Allah yardımcımız olsun hastalıklar uzak olsun inşallah.

Allah kolaylık versin sana da cnm, çok dikkat et hastalık fena iyi ki eşlerimiz var

Kıyamam denizcim sana. Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kısa sürede toparlanırsın tatlım. Eşin yanında olsun da en önemli olanı o geriye kalanları da kendi haline bırak canım benim.
Aynen Nilaycım dediğin gibi. Sağol cnm bnm inş geçecek

Iyi geceler hayirli kandiller kizlar..
cok mutsuz ve uzgunum..bebegimin persembe kontrolu var sariligimiz gecmiyor sanki persembe anliycaz.. bi uyandiramadm bu aksam hareketleride yavas cok uysallasti sanki kollarimda baygin gibi duruyordu onu oyle gordukce aglayip duruyorum cok gucsuz hissediorum kendimi beni bir tek siz anlarsiniz lohusa olarak.. uykusuz mutsuz suratim asik bir halde dolaniyorum evde..
esimle kavga edip duruyoruz..boylemi olacaktik yani.. boylemi hayal kurmustuk
eski duzenimizi ozledim esimi ozledim...
Birde kayinvalidemler surekli bende yanliz kalamadik bi.. hatta benimle yatiyor gece yardimci olmak icin esimin uykusu cok agir cunku.. kendisi iyi bir insan ama farkliyiz iste ..bebege cok duskun annesi gibi seviyor yanimda katlanamiyorum tahammul sinirim cok dustu..hormonlardanmidir bilmem..kendimi taniyamiyorum etrafimdakileri anlayamiyorum..yanliz kalmak gunlerce uyumak istiyorum

zaman gerekli bende ilk emzirirken kendimi sıka sıka emzirdim çok canım yandı ama zaman la alıştım şimdide sadece sızlama kaldı sadece bende mama veriyorum ama kaşıkla veriyorum ila. kaşığıyla veriyorum ki kaşığada alışmasın diye bu bebekler fena yaa cingöz hepsi

hayırlısı olsun nilaycım yaa bekle bakalım nasıl gelecek Gökay bebek
çatı muayenesi nasıl bilmiyorum ben yaptıramadan doğuma gittim ama rahim ağzı açıklığına bakarken ben kaçtım en başında sonra tabi dr um yapınca kaçamadım sonra ebe de yaptı muayeneyi sonra alıştım zaten

Tüm gün hastanedeydik tahlil falan yaptırdık aşımızı olduk ama sarılıģımız ne düşmüş ne artmış deger 14 yarin ultrasyon ićin tekrar gideceğiz sanırım ilaç tedavisi verecek doktor
aa niye öyle olmuşki canım yaa umarım ilaç iyi gelir inatçı sarılık uzak dursun bu bebekten

betül nasıl gidiyor bebekle hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…