2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar gece.bebeğin başından ayrılamıyorum boğulacak nefes almıycak diye sizde durumlar ne
o kaygı bende de var ama biz dinlenmek zorundayız ben yan yatış yastığına yatırıyorum arkasını önünü iyice destekleyip uyutuyorum sende öyle yapp yoksa daha fena olur hasta olursun

Ö
Canım tamamen lohusalık psikolojisi. Hepsi geçecek. Ama bu dönemde eşinle aran bozulmsın dikkat et. Korıcı konuşmadan kalp kırmadan kendini içimde olduğun psikolojiyi eşine dürüst açık anlayarak aşmak lazım. Çok zor çok...

Canım bizimde 20 gün olmak üzere sarılık devam ediyor gözlerinde kaldı bir gece hastahanede bile yattık 1 buçuk saat arayla uyandır önce altını al biraz uyansın sonra emzir cnm emmekte Zorlanıyorsa sağ biberon la ver tek çaresi bu sarılığın biberona alışır korkun varsa ben medela kullandım hiç sorun olmadı sadece bebeğine odaklan benim kendi annemde bazen abartıyor severken ama sonra diyorum en fazla 40 çıkana kadar burda sonra oğlumla baş başa kalıcaz sende bu fırsatta dinlen takma kafana

canim niye mama veriyorsun facede emziren anneler gurubu var canim bak ne olur. cisli bezi 4 5 tane ise verme kuzum mama. biz anneler ve cevresi doymmuyor saniyoruz bazen ama doyuyorlar

Bnce kv ile yatman hata olmuş, ne olursa olsun eşinle yatmalısın bebek uyanınca kalkarsın kv yardım eder. Eşine bol bol sarıl öp destek olun birbirinize neden ayrı yatasanız, en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlar duygusal zamanlar bunlar.

Hormonlar da tahammül sınırımızı zorluyor ama kv ler de öyle :/

Üzme kendini hasta olma hastayken çok daha zor bz iyi olcaz ki bebişimize de iyi bakalım

Çok geçmiş olsun inş iyi sonuçlar çıkar. Bzim de yarın 1 aylık kontrol

canim niye mama veriyorsun facede emziren anneler gurubu var canim bak ne olur. cisli bezi 4 5 tane ise verme kuzum mama. biz anneler ve cevresi doymmuyor saniyoruz bazen ama doyuyorlar
nesrin benim bebeği prematüre doğdu maalesef o yüzden vermek zorundayım ama mamanın tamamını vermiyorum ve sürekli emmek is tyor zaten uyandığında, peki sürekli emmek istemsi normalimi sence ,bende emziren annelere üyeyim

( cnm geçmiş olsun. Sırtına sıcak su ya da havlu koysan etki etmiypr mu? Neden oluyomuş ağrın?
Annelik zor zanaat. Allah analarımızı başımızdan eksik etmesin, evlatlarımızı korusun

ayy denizcim sonrasında beni haberdar et durunun durumuyla ilgili sağlıkla gidip gelin inşallah
Özledimm senii leylacım m etme haberdar ederim tabi.
Siz nasıl oldunuz? Nilim nasıl?
İyi ki yrn gidiyoruz duru bugün çok hapşurdu burnu da hep tıkalı serum fizyolojik damlatıyorum 1 saat sonra yne tıkalı.
Otribebe de çekiyorum bir şey gelmiyo beceremiyorum sanırım gçlü çekmeye de korkuyorum offf

Ay kıyamam bebişe yaa, bu gece de idare et de yarın çözülür bu durum inş. Çek cnm korkma alıştır kendini rahatlasın çocuk da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…