o kaygı bende de var ama biz dinlenmek zorundayız ben yan yatış yastığına yatırıyorum arkasını önünü iyice destekleyip uyutuyorum sende öyle yapp yoksa daha fena olur hasta olursunKızlar gece.bebeğin başından ayrılamıyorum boğulacak nefes almıycak diye sizde durumlar ne
Canım tamamen lohusalık psikolojisi. Hepsi geçecek. Ama bu dönemde eşinle aran bozulmsın dikkat et. Korıcı konuşmadan kalp kırmadan kendini içimde olduğun psikolojiyi eşine dürüst açık anlayarak aşmak lazım. Çok zor çok...Iyi geceler hayirli kandiller kizlar..
cok mutsuz ve uzgunum..bebegimin persembe kontrolu var sariligimiz gecmiyor sanki persembe anliycaz.. bi uyandiramadm bu aksam hareketleride yavas cok uysallasti sanki kollarimda baygin gibi duruyordu onu oyle gordukce aglayip duruyorum cok gucsuz hissediorum kendimi beni bir tek siz anlarsiniz lohusa olarak.. uykusuz mutsuz suratim asik bir halde dolaniyorum evde..
esimle kavga edip duruyoruz..boylemi olacaktik yani.. boylemi hayal kurmustuk
eski duzenimizi ozledim esimi ozledim...
Birde kayinvalidemler surekli bende yanliz kalamadik bi.. hatta benimle yatiyor gece yardimci olmak icin esimin uykusu cok agir cunku.. kendisi iyi bir insan ama farkliyiz iste ..bebege cok duskun annesi gibi seviyor yanimda katlanamiyorum tahammul sinirim cok dustu..hormonlardanmidir bilmem..kendimi taniyamiyorum etrafimdakileri anlayamiyorum..yanliz kalmak gunlerce uyumak istiyorum
Canım bizimde 20 gün olmak üzere sarılık devam ediyor gözlerinde kaldı bir gece hastahanede bile yattık 1 buçuk saat arayla uyandır önce altını al biraz uyansın sonra emzir cnm emmekte Zorlanıyorsa sağ biberon la ver tek çaresi bu sarılığın biberona alışır korkun varsa ben medela kullandım hiç sorun olmadı sadece bebeğine odaklan benim kendi annemde bazen abartıyor severken ama sonra diyorum en fazla 40 çıkana kadar burda sonra oğlumla baş başa kalıcaz sende bu fırsatta dinlen takma kafanaIyi geceler hayirli kandiller kizlar..
cok mutsuz ve uzgunum..bebegimin persembe kontrolu var sariligimiz gecmiyor sanki persembe anliycaz.. bi uyandiramadm bu aksam hareketleride yavas cok uysallasti sanki kollarimda baygin gibi duruyordu onu oyle gordukce aglayip duruyorum cok gucsuz hissediorum kendimi beni bir tek siz anlarsiniz lohusa olarak.. uykusuz mutsuz suratim asik bir halde dolaniyorum evde..
Birde kayinvalidemler surekli bende yanliz kalamadik bi.. hatta benimle yatiyor gece yardimci olmak icin esimin uykusu cok agir cunku.. kendisi iyi bir insan ama farkliyiz iste ..bebege cok duskun annesi gibi seviyor yanimda katlanamiyorum tahammul sinirim cok dustu..hormonlardanmidir bilmem..kendimi taniyamiyorum etrafimdakileri anlayamiyorum..yanliz kalmak gunlerce uyumak istiyorum
Sağol kuzum bi sıkıntı yok şimdilik, sizin nasıl?betül nasıl gidiyor bebekle hayat
ehhh işte fena sayılmaz şimdilik iyi diyelim betülcümSağol kuzum bi sıkıntı yok şimdilik, sizin nasıl?
bence gidin hemen hemen hemde9 dakikada bir düzenli sancım var. Ne kadar süre daha evde bekleyebilirim? lütfen yardım eder misiniz?
Hastaneye ne kdr yakınsınız?9 dakikada bir düzenli sancım var. Ne kadar süre daha evde bekleyebilirim? lütfen yardım eder misiniz?
canim niye mama veriyorsun facede emziren anneler gurubu var canim bak ne olur. cisli bezi 4 5 tane ise verme kuzum mama. biz anneler ve cevresi doymmuyor saniyoruz bazen ama doyuyorlarzaman gerekli bende ilk emzirirken kendimi sıka sıka emzirdim çok canım yandı ama zaman la alıştım şimdide sadece sızlama kaldı sadece bende mama veriyorum ama kaşıkla veriyorum ila. kaşığıyla veriyorum ki kaşığada alışmasın diye bu bebekler fena yaa cingöz hepsi
Bnce kv ile yatman hata olmuş, ne olursa olsun eşinle yatmalısın bebek uyanınca kalkarsın kv yardım eder. Eşine bol bol sarıl öp destek olun birbirinize neden ayrı yatasanız, en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlar duygusal zamanlar bunlar.Iyi geceler hayirli kandiller kizlar..
Çok geçmiş olsun inş iyi sonuçlar çıkar. Bzim de yarın 1 aylık kontrolCanım bugün hem aşı hem de kontrollerimiz vardı sarılık değerimiz düşmemiş nedenini araştırmak için kan tahlilleri verdik yarın da ultrasyon var sonućlara göre ilaç tedavisi verecek sanırım doktor
nesrin benim bebeği prematüre doğdu maalesef o yüzden vermek zorundayım ama mamanın tamamını vermiyorum ve sürekli emmek is tyor zaten uyandığında, peki sürekli emmek istemsi normalimi sence ,bende emziren annelere üyeyimcanim niye mama veriyorsun facede emziren anneler gurubu var canim bak ne olur. cisli bezi 4 5 tane ise verme kuzum mama. biz anneler ve cevresi doymmuyor saniyoruz bazen ama doyuyorlar
bence hemen git benim açılmam çok hızlı ilerledi belki seninde öyle olur riske girme9 dakikada bir düzenli sancım var. Ne kadar süre daha evde bekleyebilirim? lütfen yardım eder misiniz?
Canim gece sana yazdiktan sonra felaket bir sırt ağrısı yaşadım. İki günde bir oluyor bende. Efecim iki üç saatte bir uyanıyor ilk önce emziriyorum sonrada sutumu sagiyorum. Emerken çok şükür agri sizi meselesi geçti ama sagarken hala krem kullanıyorum yoksa çok acıyor. Bunu üç saatte bir tekrarliyoruz. Sirtim mafoldu agri kesici ile uyuyabiliyorum. iki gün emzirdigimde sagmadan kurtuldum diye çok sevinmistim ama olmadı iki yılda olsa bi damla fazla anne sütü alsın diye sagmaya devam etcez artık ama illet bişey
ayy denizcim sonrasında beni haberdar et durunun durumuyla ilgili sağlıkla gidip gelin inşallahÇok geçmiş olsun inş iyi sonuçlar çıkar. Bzim de yarın 1 aylık kontrol
Özledimm senii leylacım m etme haberdar ederim tabi.ayy denizcim sonrasında beni haberdar et durunun durumuyla ilgili sağlıkla gidip gelin inşallah
Ay kıyamam bebişe yaa, bu gece de idare et de yarın çözülür bu durum inş. Çek cnm korkma alıştır kendini rahatlasın çocuk da.Özledimm senii leylacım m etme haberdar ederim tabi.
Siz nasıl oldunuz? Nilim nasıl?
İyi ki yrn gidiyoruz duru bugün çok hapşurduburnu da hep tıkalı serum fizyolojik damlatıyorum 1 saat sonra yne tıkalı.
Otribebe de çekiyorum bir şey gelmiyo beceremiyorum sanırımgçlü çekmeye de korkuyorum offf
cok yakinim. simdi 6 dk. oldu sanki. hala sayiyorumHastaneye ne kdr yakınsınız?
6 dk oldu 2 kez. insallah kesilmez.bence hemen git benim açılmam çok hızlı ilerledi belki seninde öyle olur riske girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?