2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hasta değilse oda sıcaklığını kontrol et canım. Bizdede aynı durum vardı. Oda sıcaklığını düşürdük 24 derecede tuttuk çok şükür tıkanıklık kalmadı

Hasta değilse oda sıcaklığını kontrol et canım. Bizdede aynı durum vardı. Oda sıcaklığını düşürdük 24 derecede tuttuk çok şükür tıkanıklık kalmadı
Benden grip bulaştı sanırım yarın anlıcaz. Nem ölçeri de sipariş verdim bugün yarın gelir. Senin dediğini dr da demişti evet ben ihmal etttim ısı ölçeri almayı. Sağol cnm bnm

Hadi inş güzel haberler ver tatlm.
2 3 cm açıklık devam etti sancılarım 70 50 40 falan olunca geri geldik düzenli gelince gideceğiz ama iki gündür nişandan yine geldi bakalım ne zaman sancı sıklaşıcak bir iki güne doğar dedi doktorum ama bakalım :)
senin bebeğin hayırlı olsun canım ne güzel normal olmuş hikayeni dört gözle beklliyorum

Canım zor bir süreçten geçiyoruz.
Bizimde bebişin sarılığı sınırda çıkmıştı.
Sarılık ağır uyku yapıyor uyandıramıyordum. Doktor tavsiyesiyle yüzüne boynuna yavaş yavaş ıslak mendil sürünce uyanıyordu. Sende dene istersen..

Esim rahatlstti. Biraz saolsun dun konustk baya cumada doktrla goruscz gerekirse disardn doktr getrticz bi kac hastahane aradk onlarla birebir goruscz bklm hayrlisi

I
Annemle kv hala bende ana kv gecici olarak kizina gitti bugun gelecek evde birileri olsada kimseye kaptirmiyorum oglumu uyutup oyle yatiyorum bende o da uyuyabilirsem eger.yemek disinda diger isleri ben yapiyorum yemegide yapsam yaparimda yapmiyorum ama cidden hastayken cok zor oluyor benim 2 gundur agrim vardi emzirme disinda kucagima alamadim.yatagindan annem alip annem koydu yerine ama yanlizliga da alismamiz lazim herzaman birileri yanimizda olamaz

Günaydın canımlaar.. Bugün saat 11 de Dr kontrolüm var çok heyecanlıyım doğumumla ilgili bişey diyecek mi acaba :) Sizler napıyosunuzz

Cnm ben kaynar sutun içine bi avuç minik papatya atarım. Onun buharırnı bebeğin yattığı yere elbette altına yakınındaki peteğe falan dökülmeyecek gibi koyardım. O havayı nemlendirir burnu rahatlatır

Umarım en kısa zamanda sıkıntılarınız çözüme kavuşur canım. Sen olabildiğince bebeğine odaklanmaya çalış. Elbet gidecekler.

Kısmet canım bakalım. Beklemeye devam. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…