Hazırsın di mi dr için sayma daha hadi koşşş hastaneye6 dk oldu 2 kez. insallah kesilmez.
İnşallah canım bnm.Ay kıyamam bebişe yaa, bu gece de idare et de yarın çözülür bu durum inş. Çek cnm korkma alıştır kendini rahatlasın çocuk da.
Amin ins cnmAmin cnm, Allah gönlüne göre verir inş.
Bismillah kız o da nesi kiAllah yardımcınız olsun, sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz cnm, her şey güzel olur inş.
Hasta değilse oda sıcaklığını kontrol et canım. Bizdede aynı durum vardı. Oda sıcaklığını düşürdük 24 derecede tuttuk çok şükür tıkanıklık kalmadıÖzledimm senii leylacım m etme haberdar ederim tabi.
Siz nasıl oldunuz? Nilim nasıl?
İyi ki yrn gidiyoruz duru bugün çok hapşurduburnu da hep tıkalı serum fizyolojik damlatıyorum 1 saat sonra yne tıkalı.
Otribebe de çekiyorum bir şey gelmiyo beceremiyorum sanırımgçlü çekmeye de korkuyorum offf
Leylacım bahsettiginiz 11 000 kusur uyesi olan yermi..nesrin benim bebeği prematüre doğdu maalesef o yüzden vermek zorundayım ama mamanın tamamını vermiyorum ve sürekli emmek is tyor zaten uyandığında, peki sürekli emmek istemsi normalimi sence ,bende emziren annelere üyeyim
Benden grip bulaştı sanırımHasta değilse oda sıcaklığını kontrol et canım. Bizdede aynı durum vardı. Oda sıcaklığını düşürdük 24 derecede tuttuk çok şükür tıkanıklık kalmadı
sancilar duzenli devam ediyor ama anlamadigim dayanilmayacak kadar aci vermiyor. bu bir kriter mi? cildiricm... dus aldim kesilmedi. hastaneye gidip rezil olmaktan korkuyorum.Hazırsın di mi dr için sayma daha hadi koşşş hastaneye
Meltem çok sevindim gözünüz aydın..Kızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
2 3 cm açıklık devam etti sancılarım 70 50 40 falan olunca geri geldik düzenli gelince gideceğiz ama iki gündür nişandan yine geldi bakalım ne zaman sancı sıklaşıcak bir iki güne doğar dedi doktorum ama bakalım :)Hadi inş güzel haberler ver tatlm.
Canım zor bir süreçten geçiyoruz.Iyi geceler hayirli kandiller kizlar..
cok mutsuz ve uzgunum..bebegimin persembe kontrolu var sariligimiz gecmiyor sanki persembe anliycaz.. bi uyandiramadm bu aksam hareketleride yavas cok uysallasti sanki kollarimda baygin gibi duruyordu onu oyle gordukce aglayip duruyorum cok gucsuz hissediorum kendimi beni bir tek siz anlarsiniz lohusa olarak.. uykusuz mutsuz suratim asik bir halde dolaniyorum evde..
esimle kavga edip duruyoruz..boylemi olacaktik yani.. boylemi hayal kurmustuk
eski duzenimizi ozledim esimi ozledim...
Birde kayinvalidemler surekli bende yanliz kalamadik bi.. hatta benimle yatiyor gece yardimci olmak icin esimin uykusu cok agir cunku.. kendisi iyi bir insan ama farkliyiz iste ..bebege cok duskun annesi gibi seviyor yanimda katlanamiyorum tahammul sinirim cok dustu..hormonlardanmidir bilmem..kendimi taniyamiyorum etrafimdakileri anlayamiyorum..yanliz kalmak gunlerce uyumak istiyorum
Esim rahatlstti. Biraz saolsun dun konustk baya cumada doktrla goruscz gerekirse disardn doktr getrticz bi kac hastahane aradk onlarla birebir goruscz bklm hayrlisihiç bilmiyorum cnm.. beni sedye ile indirdiler.ameliyathane kapısınından girince herkes içerde ve hazırdı. 1 dk sonra defne geldi. iyi şeyler düşün olmak istediğin yerleri düşün dedi.ve ayıldığımı hatırlıyorum 1 saatten fazla geçmiş. içerdekilerde kim dr du kim stajyerdi kimm neciydi hiç birini bilmiyorum.. defne tek bayandı sonra fotolardada çocuk doktorunu gördüm o da bayandı..
Annemle kv hala bende ana kv gecici olarak kizina gitti bugun gelecek evde birileri olsada kimseye kaptirmiyorum oglumu uyutup oyle yatiyorum bende o da uyuyabilirsem eger.yemek disinda diger isleri ben yapiyorum yemegide yapsam yaparimda yapmiyorum ama cidden hastayken cok zor oluyor benim 2 gundur agrim vardi emzirme disinda kucagima alamadim.yatagindan annem alip annem koydu yerine ama yanlizliga da alismamiz lazim herzaman birileri yanimizda olamazBen h.içi kıyamıyorum ama kendisi kalkıyor bazen. Hasta olsan kıyamaz ya o kdr da değildir. Ben çok fena haldeydim 2 gece sağolsun normalden fazla ilgilendi
Zaten ıykusuz ve yorgunuz bir de üstüne grip olmak perişan ediyor çok dikkat edin cnm
annenler gitti mi bu arada Kv fln? Emzirme aralarında uyusan bol bol onlar bakamz ml 1-2 saat.
Allah razı olsun cnmbol çorba ıhlamur içiyorum inş daha iyi olcam
Allah sana ds kolaylık versin, hasta olmayalım inşallah her şeyi yaparıız bir başımıza zaten
Sağol cnm.Amin Allah yardımcımız olsun hastalıklar uzak olsun inşallah.
Allah kolaylık versin sana da cnm, çok dikkat et hastalık fenaiyi ki eşlerimiz var
Aynen Nilaycım dediğin gibi. Sağol cnm bnm inş geçecek
Ben hic aklima oyle kotu seyler getirmiyorum,neden boyke dusunuyorsun cok mu kusuyorKızlar gece.bebeğin başından ayrılamıyorum boğulacak nefes almıycak diye sizde durumlar ne
Cnm ben kaynar sutun içine bi avuç minik papatya atarım. Onun buharırnı bebeğin yattığı yere elbette altına yakınındaki peteğe falan dökülmeyecek gibi koyardım. O havayı nemlendirir burnu rahatlatırÖzledimm senii leylacım m etme haberdar ederim tabi.
Siz nasıl oldunuz? Nilim nasıl?
İyi ki yrn gidiyoruz duru bugün çok hapşurduburnu da hep tıkalı serum fizyolojik damlatıyorum 1 saat sonra yne tıkalı.
Otribebe de çekiyorum bir şey gelmiyo beceremiyorum sanırımgçlü çekmeye de korkuyorum offf
Iyi geceler hayirli kandiller kizlar..
cok mutsuz ve uzgunum..bebegimin persembe kontrolu var sariligimiz gecmiyor sanki persembe anliycaz.. bi uyandiramadm bu aksam hareketleride yavas cok uysallasti sanki kollarimda baygin gibi duruyordu onu oyle gordukce aglayip duruyorum cok gucsuz hissediorum kendimi beni bir tek siz anlarsiniz lohusa olarak.. uykusuz mutsuz suratim asik bir halde dolaniyorum evde..
esimle kavga edip duruyoruz..boylemi olacaktik yani.. boylemi hayal kurmustuk
eski duzenimizi ozledim esimi ozledim...
Birde kayinvalidemler surekli bende yanliz kalamadik bi.. hatta benimle yatiyor gece yardimci olmak icin esimin uykusu cok agir cunku.. kendisi iyi bir insan ama farkliyiz iste ..bebege cok duskun annesi gibi seviyor yanimda katlanamiyorum tahammul sinirim cok dustu..hormonlardanmidir bilmem..kendimi taniyamiyorum etrafimdakileri anlayamiyorum..yanliz kalmak gunlerce uyumak istiyorum
hayırlısı olsun nilaycım yaa bekle bakalım nasıl gelecek Gökay bebek
çatı muayenesi nasıl bilmiyorum ben yaptıramadan doğuma gittim ama rahim ağzı açıklığına bakarken ben kaçtım en başında sonra tabi dr um yapınca kaçamadım sonra ebe de yaptı muayeneyi sonra alıştım zaten
hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alcok yakinim. simdi 6 dk. oldu sanki. hala sayiyorum
Kusma yok ama nefes alırken dilini çeviriyor bazen kafasını geriye döndürüyor falan korkuyorum ne bileyimBen hic aklima oyle kotu seyler getirmiyorum,neden boyke dusunuyorsun cok mu kusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?