sanırım aslıcım orası sen ne durumdasın aslıLeylacım bahsettiginiz 11 000 kusur uyesi olan yermi..
canım merakla güzel haberlerinizi bekliyorum evet bende başta korktum ama şimdi süper kullanmaya başladım sende yavaş yavaş alışırsın serum fizyolijjği kaç saatte bir damlatıyorsun deniz birde damlattıktan bir kaç dk. sonra çekmeye başlaÖzledimm senii leylacım m etme haberdar ederim tabi.
Siz nasıl oldunuz? Nilim nasıl?
İyi ki yrn gidiyoruz duru bugün çok hapşurduburnu da hep tıkalı serum fizyolojik damlatıyorum 1 saat sonra yne tıkalı.
Otribebe de çekiyorum bir şey gelmiyo beceremiyorum sanırımgçlü çekmeye de korkuyorum offf
topiğin bekçisi oldunuz sona sen esmer aslı suul kaldı sull da bugün doğum yapacaktı umarım sağlıkla alır kucağınaKısmet canım bakalım. Beklemeye devam. :)
o alnızlık kısmı beni karalara boğuyor günfdüz annem var akşam eşim yoksa halim harapI
Annemle kv hala bende ana kv gecici olarak kizina gitti bugun gelecek evde birileri olsada kimseye kaptirmiyorum oglumu uyutup oyle yatiyorum bende o da uyuyabilirsem eger.yemek disinda diger isleri ben yapiyorum yemegide yapsam yaparimda yapmiyorum ama cidden hastayken cok zor oluyor benim 2 gundur agrim vardi emzirme disinda kucagima alamadim.yatagindan annem alip annem koydu yerine ama yanlizliga da alismamiz lazim herzaman birileri yanimizda olamaz
topiğin bekçisi oldunuz sona sen esmer aslı suul kaldı sull da bugün doğum yapacaktı umarım sağlıkla alır kucağına
suul bizi habersiz bırakma son durumundan
gunaydin kizlar bugun doktor kontrolum var hastanedeyim suan insallah artik dogumla ilgili bise soyler
İnşallah canım. Bugün doktorum çatı muayenesi yaptı. Hamilelikten önce de vajinal muayene olmuştum ama o zamanlar hiç canım yanmamıştı. Bugün sanırım istemeden kastım kendimi. Hem canım yandı hem canım sıkıldı. Normal doğum yapman için bir sıkıntı yok ancak bebeğin kafası henüz yerleşmemiş dedi. Cuma günü tekrar gideceğim. İstersen pazar günü suni sancı veririz ama bence sancılarının kendiliğinden gelmesi daha iyi dedi. 41 sonuna kadar bekleyeceğiz sanırım.
insallah canm nst de biraz sancim cikti bakalim ne dicek doktorGünaydın canım. İnşallah güzel haberler verirsin bize.
O ne canim kanguru muo alnızlık kısmı beni karalara boğuyor günfdüz annem var akşam eşim yoksa halim harap
onlar yokken kahvaltı hazırlayayım dedim tam 3 saatte ancak hazırlayıp yedim ben şimdi yan taşıma aparatları mina ondan alıcam pınar belki işe yarar
Canim benim hayirlisiyla sende doğur inşallah hiç sıkma canını da geç olsun güç olmasın hatta son günlerinin tadını çıkar :)
insallah canm nst de biraz sancim cikti bakalim ne dicek doktor
Cnm bugun ablami gonderdim defneye ogrendi hepsi bayan demis geldigi zmn fkt tekrar hatrlatsn demishiç bilmiyorum cnm.. beni sedye ile indirdiler.ameliyathane kapısınından girince herkes içerde ve hazırdı. 1 dk sonra defne geldi. iyi şeyler düşün olmak istediğin yerleri düşün dedi.ve ayıldığımı hatırlıyorum 1 saatten fazla geçmiş. içerdekilerde kim dr du kim stajyerdi kimm neciydi hiç birini bilmiyorum.. defne tek bayandı sonra fotolardada çocuk doktorunu gördüm o da bayandı..
Şimdi hastanedesindir, Allah yardımcınız olsun cnm, sağlık versin Rabbim ikinize de...cok yakinim. simdi 6 dk. oldu sanki. hala sayiyorum
Sağdıkça dağılıyor cnm yumuşadılar kaybolmaya yüz tuttular sağol sıcak duş da iyi geliyor sanırım evet.İnşallah canım bnm.
Sen nasılsın bezeyi gösterebildin mi dr.a ? Masaj işe yaradı mı
yok pınarcım kangru değil resim attım bundan bahsediyorum dışarıda da rahatça kullanılıyormuş ben ilk fırsatta alıcamO ne canim kanguru mu
amin inşallah nilaycım bebek mobilyalarının kokusu kalmamıştır umarımİnşallah geriye kalan herkes bebeğini sağlıkla alır kucağına canım. :)
emziren anneler var face onlara sorsana daha iyi bilir bence onlarGünaydın kızlar.bu sabah bebeğim önce bi kustu normal beyaz fazlasını çıkardı .sonra böyle sarı kustu.ilk defa bu renk kustu. Sizce normal mı? Dr a gitmeli miyim ?
Heeee evet sling deniliyor.canim cok alistirmissiniz sanirim kucaga.biraksak bizim kv de de alistiracakti da birakmadik simdilik kucaga almiyoruz pek.ana kucaginda da durmuyor mu,mutfakta is yaparken ona koyup yaninda gotursenyok pınarcım kangru değil resim attım bundan bahsediyorum dışarıda da rahatça kullanılıyormuş ben ilk fırsatta alıcam
o
Iyi bari icin rahatlamistir,ozellikle tercih etmemistim ama benim dogum yaptigim hastanede de kadin dogumda sadece bayanlar calisiyorduCnm bugun ablami gonderdim defneye ogrendi hepsi bayan demis geldigi zmn fkt tekrar hatrlatsn demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?