2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım merakla güzel haberlerinizi bekliyorum evet bende başta korktum ama şimdi süper kullanmaya başladım sende yavaş yavaş alışırsın serum fizyolijjği kaç saatte bir damlatıyorsun deniz birde damlattıktan bir kaç dk. sonra çekmeye başla

o alnızlık kısmı beni karalara boğuyor günfdüz annem var akşam eşim yoksa halim harap
onlar yokken kahvaltı hazırlayayım dedim tam 3 saatte ancak hazırlayıp yedim ben şimdi yan taşıma aparatları mina ondan alıcam pınar belki işe yarar

Canim benim hayirlisiyla sende doğur inşallah hiç sıkma canını da geç olsun güç olmasın hatta son günlerinin tadını çıkar :)

Günaydın kızlar.bu sabah bebeğim önce bi kustu normal beyaz fazlasını çıkardı .sonra böyle sarı kustu.ilk defa bu renk kustu. Sizce normal mı? Dr a gitmeli miyim ?

Eklentiler

• image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 251
Cnm bugun ablami gonderdim defneye ogrendi hepsi bayan demis geldigi zmn fkt tekrar hatrlatsn demis

cok yakinim. simdi 6 dk. oldu sanki. hala sayiyorum
Şimdi hastanedesindir, Allah yardımcınız olsun cnm, sağlık versin Rabbim ikinize de...
İnşallah canım bnm.
Sen nasılsın bezeyi gösterebildin mi dr.a ? Masaj işe yaradı mı
Sağdıkça dağılıyor cnm yumuşadılar kaybolmaya yüz tuttular sağol sıcak duş da iyi geliyor sanırım evet.

yok pınarcım kangru değil resim attım bundan bahsediyorum dışarıda da rahatça kullanılıyormuş ben ilk fırsatta alıcam
o
Heeee evet sling deniliyor.canim cok alistirmissiniz sanirim kucaga.biraksak bizim kv de de alistiracakti da birakmadik simdilik kucaga almiyoruz pek.ana kucaginda da durmuyor mu,mutfakta is yaparken ona koyup yaninda gotursen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…