- 14 Şubat 2015
- 3.534
- 2.738
- 53
- 41
Gozumde canlandirdim da cok komikBenim kayinvalide de garip şekilde çocuğun yanından çıkayım hemen o giriyor. Bide bana çaktırmadan girmeye çalışıyor. BAna raslayinca hemen çıkıyor. Anlamıyorum valla
Ben konustum esimle Önceden annesine kızgin olduğumu biliyor o yüzden ikiside temkinli davranmaya çalışıyor çünkü patlayacak bi dinamit gibiyim evdebenimkide panterbekliyor uyuz oluyprum yaa
,benim oglanda uyurken en ufak bir ses cikarsa deparda bekleyen atletler gibi kosuyor.cocuk aglasa ses cikarsa diye dort gozle bekliyorbenimkide panterbekliyor uyuz oluyprum yaa
insanın aklına saçma sapan şeyler geliyor napiyor bu kadin gizli gizli orda diye.Gozumde canlandirdim da cok komikkoca kadin gizli gizli odata sizmaya calisiyor
5 gun sonra 40 hafta olucam baska bir hastaneye gittim tekrar alttan muane ettiler 1cm açıklık var gelen su degil nisanmis idrar tahlili yaptilar temiz cikti nst de sanci yok yatis onerdiler bende dr 1 cm aciklikla suni sancinin ise yaramadigini biliyorum dedim bende oyle olduguna inaniyorum dedi cok daha iyi bi dr imza atip eve geldim ordanda Rabbim hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin insaAllahtam olarak kaç hafta kaç günlük?
Yok canim ne yaoacak.farketmistir senin istemedigiji en fazla opuyodur gizli gizliinsanın aklına saçma sapan şeyler geliyor napiyor bu kadin gizli gizli orda diye.
Hayırlı olsun meltem allah analı babalı buyutsun cok sevindim normal olduguna...
meltemcivil hayırlı olsun günlerin en güzelinde en anlamlısında almışsın kucağına kuzunu hem de en istediğin şekilde sabrın sonu selamettir arkadaşim Allah sağlıkli sıhhatlı ömürler versin ikinize de...
Gözün aydın canım Allah gönlüne göre verdi ne mutlu sana
huu huuu meltem gözün aydın canım yaaa bade gelmiş sonundasağlığınız iyimi peki nasıl kaç kilo doğdu annesi yaaa maşallah size
meltemcivil seniseni mwrak etmistim okudum masallah size
Meltem çok sevindim gözünüz aydın..
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah..
2 3 cm açıklık devam etti sancılarım 70 50 40 falan olunca geri geldik düzenli gelince gideceğiz ama iki gündür nişandan yine geldi bakalım ne zaman sancı sıklaşıcak bir iki güne doğar dedi doktorum ama bakalım :)
senin bebeğin hayırlı olsun canım ne güzel normal olmuş hikayeni dört gözle beklliyorum
cok tesekkur ederim.gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini
Sorma yaa sinir oluyorum beni tanimiyor diye,konusuyorum tatli tatli seviyorum koynuma yatiriyorum tanimiyor yinede.kv konusunca onu daha guzel dinliyor.arada yanimda yatiriyorum iyice kokuma alissin diye de hic sanmiyirum yinede tanimiyor bugun 22 gunluk oldukbenim bebeğim dü kv nin kucağında beni takip etti birde yalandı yavaş yavaş anlıyprlar pınar meraklanma artık bu son sevişleri bundan sonra ağlar
ya uyuyan çocuüu nasıl aldı yaa ben bu kadarına asla müsaade etmem yazık yaa sinirli yapacak çocuğu pına izin verme yaa yazık deli bu kadınlar yaa benimkide elini ağzına soktu bak nasıl açıkmış dedi ben tabi dündemn beri kendime gelemedim sinirden ama çok doluyum gelmesini bekliyorum şimdi azıcık gelsinde bütün sinirim çıkacak inşallah
Gozun aydin canim muradina erdin nornal dogumla aldin vadeyi kucagina sonunda,mutlu dogum hikayeni ve badisin fotosunu bekliyoruz dort gozleKızlar hepinize cok cok tesekkür ederim Allah razi olsun sizden Yanmda mükemmel bi destek ekip var ama yine de dark side kolaymiş desem yalan olur :)) 1 gece sanci cektim, 2 gece de badişle ıyumadık, 3 gecedr uyku ama herseye değer bu minik :))
Ayrica bu daha baslangicKızlar hepinize cok cok tesekkür ederim Allah razi olsun sizden Yanmda mükemmel bi destek ekip var ama yine de dark side kolaymiş desem yalan olur :)) 1 gece sanci cektim, 2 gece de badişle ıyumadık, 3 gecedr uyku ama herseye değer bu minik :))
Sağol pınarcm, valla oyle oldu öübarek günde muradima erdim :)Gozun aydin canim muradina erdin nornal dogumla aldin vadeyi kucagina sonunda,mutlu dogum hikayeni ve badisin fotosunu bekliyoruz dort gozle
Bende pazartesi oglen 3 gibi suni sancıyla yaptım dogumumu sukurler olsun allaha :) emzirmeye calisiyorum sut var ama emerken uyuyor bugun.dun iyiydi 20 şer dak.veriyordum iki gogsume bugun sıkıntılı normalmi acaba siz tecrubelisiniz bide sarılik olmasin diye su verin demisler baska bir doktor benim degil birkac damla oyle birsey varmi..degeri 4 deymis sarıligın hemsireler olmaz sarilik dedi ama cok farkli birseymis ya bu durum geceleri nobet tutuyoruz basinda hayat o oldu sanki...allahim isteyen herkese nasip etsin..
meltemcivil canım çoook sevindim hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Bebegim nasil icten ettiysen o duayi bende bugun normal dogumla aldim oglumu kucağıma : ) bayagi zor oldu kerata beni parçaladı gece icime dogmus gibi uyuyamadim da ama su an ttek derdim onu emzirebilmek :) darisi tum bekleyen hamislerin başına..
Canim cok sevindim masallah sana ve badise Allah anali babali buyutsun canim
Tesekkur ederim .. Ben hala anlayamamistim ayaklarını neden çektiğini .. Gaz problemini çok büyük çok zor gerçekten. Psikolojimde kötü biraz lohusaliktan mi uyuyamamaktan mi anlamadım gitti. Sizler napiyosunuz herkes doğurdu muyok canım daha vucudunu kullanmayı bılmedıgı ıcın oyle agzı acık yatıyo ağladıgı zaman bacaklarını yukarı cekıyosa gazı vardır tam cıkaramıyodur
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Süt için rezenenin çok faydası oluyor. Birde mamayı göğsüne damlat emsin kızın, süt emdikce geliyor.Hemen, badiş uyanmadan doum hıkayemi de yazayım,
Biliyorsunuz 23 aralık çrs için suni sanci ile doumu baslatıcaz die anlaşmsyik dr ile, pzt son kontrole gttm, dr acıklık bile bakmadi, zaten cuma 1cm idi die snrm, pzt aksam 18:00 gibi bakkaldan süt alirken bi sanci girdi ama yalancidir die sallamadm, aksam boyu ara ara dewam etti, cok siddetli olmaynca yine yalancidir die sallamadm, aralıklar için kayıt da tutmadm, aksam 22:00 itibari ile 5 dk bir şiddetli sancilarim basladi, dr aradm, 01:00 de hastaneye gtmemi soledi, 1:30 da gttk, acıklık hala 1cm incelme yok nst deki sanci doum için yeterli değil dediler, 5:30 da tekrar hadtanede olmak üzere ewe yolladilar, bu arada hala 5-6 dk gibi şiddetli sancilar cektim, 5:30 da hastaneye gttim, dr da geldi bu kez, acıklık bakti 3 cm idi, nst de sancilar düzenli idi, ister ewe git ister burada yatıs yap dedi, 9:30 da tekrar hastanede bulusmak üzere ewe geldm, sancilarim5-4 dk atasında ve artık baya siddetli idi, ama kesinlikle cekilmez bi sanci değildi sakın korkmayın, kusa yürüyüsler yaptm hiç oturmadm koltukta, sonra ewden cıktım, 9:45 gibi hast vardık, acılmam 5 cm idi, yatıs yaptik, epidurali direk istedim ve işte mutlu ablatim basladi
Mükemmeldim, kuş gibi hafif :) bu arada bi yandan da suni sanci aldim, acılmam baya hızli oldu, 1:15 gibi açilma 9 gbi idi, doumhaneye gectim, ve yemin ederim ıkınci ıkınmada, ebe destegi ile :)) bebek pırt die kaydi altimdan Ikınma ile bebek cıkmasi 10 dk bile surmedi belki :))
Nasil ya bitti mi şimdi dedim :)
Dikişim de 4 tane, sadece biri ağri yapiyo, o konuda da rahatm ama sütüm hala grlmedi, herkes daha erken diyor ama badiş ac kalip ağladikça icim parcalaniyo, dun akdam ilk dega 60 lık mama yaptik, onu veriyoruz arada ama 4 keredir hala bitiremedi o 60 liği,
Süt için tavsiyelerinz varsa beklerim arkadaslarim.
Geride kalanlar sakın korkmasin, sartlar uygunsa suniyi denesinler, pırt die de doğurun insallah :))
Bu Arada 52 cm 3340 gr teyzoslari.
Dün babası altını değişirken yandan şebeklik yapıyodum kızıma elimi emmeye başladı bu kız kokumu duydu mu neremi bulsa emiyobizde de aynı kuzum baba konuşunca babayı pür dikkat dinliyor ama bu seferde kucağa alışıyor ayşe bana gelince yalanmaya başlıyor
Bnm kv de sallamış 2 kez benden habersiz. Allahtan bebekler şu an hemen alışmıyo her şeye. Ayakta sallamak nedir ya :/Ayakta sallamak mi
Hahahha uçan tekmeyi hakediyolar bazenne kadar fikirsiz varsa benim etrafımda resmen herkese uçan tekme atasım var yaaaaa
Gözün aydınnn sağlıkla büyütün bebişiniziben dogum yaptim cok sukur. maalesef sezeryan oldum. bebegimde bende iyiyiz cok sukur. kalanlara saglikli dogumlar diliyorum.
Sen onun baş meleğisin tanımaz olur mu hiç, en çok senin kokunu senin sesini tanıyor merak etme cnmSorma yaa sinir oluyorum beni tanimiyor diye,konusuyorum tatli tatli seviyorum koynuma yatiriyorum tanimiyor yinede.kv konusunca onu daha guzel dinliyor.arada yanimda yatiriyorum iyice kokuma alissin diye de hic sanmiyirum yinede tanimiyor bugun 22 gunluk olduk
Sağol meltemcim, 1 aylık olduk bugün kontrolümüz vardı iyiyiz çok şükür korktuğum gibi olmadı burun tıkanıklığıyla uğraşıyoruz sadeceDenizcim bebek enfeksiyon kapmış snrmşimdi nasil tatlm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?