2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Mutlu son9 aydır uğraştığın gönülden dilediğin normal doğum hikayen bak nasıl harika oldugözünüz aydın çok çok sevndik hepimiz

Yaaa öyle darkside kolay değilll cnmcım biz sana dedik hamileliğin son demlerinin keyfini çıkar kendini sıkma diye

60lik mana 2 gunluk bebege cok degil mi,doktor mu dedi 60ml icirin diye

Canım benim tekrar dan gözün aydın olsun Allah gönlüne göre verdi. Süt için bol su kayıdı ve kuru üzüm kompostosu eczaneden humana Steel tea ve vitamalt kullanırsan gelip hemde artacaktır

Kızlar 2 gündür kolum sırtım ağrıyor göğsüm sızlıyor biraz şişti bide kızarıklık var hangi bölüm bakar bu göğüs durumlarına bilen var mı

Cnm bnm gozun aydin ins bizimde acilmamz olur kendi sancimz olurda bizde rahst dogum yasarz ins

Kızlar 2 gündür kolum sırtım ağrıyor göğsüm sızlıyor biraz şişti bide kızarıklık var hangi bölüm bakar bu göğüs durumlarına bilen var mı
Atesin var mi varsa parol ic biran once,benimde oldu meme tam bosalmadigindan icinde beze yapiyor kadin dogum bakiyor bunada,sicak dusun altinda goguslerine masaj yapip iyice emzir

Canım tanımaz olur mu hiç sana öyle geliyordur bizim yaramaz 15 günlük babasını bile tanıyor senin ki daha büyük bide

Hayırlı olsun canım çok sevindim , bak beklediğine değdi istediğin gibi normal doğumla aldın yavrunu kucağına .

amin canım ben
amin canım daha günün tam dolmamış stres yapma benim de 3 gün var dolmasına

epizyo oldu mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…