Dualarmz seninle cnm ins hayrlisyla dogumun gerceklesr evladina kavusursn inskizlar suan hastanedeyim yatisim yapildi sanci vericekler birazdan dua edin bana
Bol su hoşaf bide sicak su ile masaj yapabilirsin dusta dayanabildigin kadar su sicak olsun manaya gelince bende verdim ilk etapta mama bi kaç defa benim.kiz 20ml falan anca içiyordu kasikla ver buaradaHemen, badiş uyanmadan doum hıkayemi de yazayım,
Biliyorsunuz 23 aralık çrs için suni sanci ile doumu baslatıcaz die anlaşmsyik dr ile, pzt son kontrole gttm, dr acıklık bile bakmadi, zaten cuma 1cm idi die snrm, pzt aksam 18:00 gibi bakkaldan süt alirken bi sanci girdi ama yalancidir die sallamadm, aksam boyu ara ara dewam etti, cok siddetli olmaynca yine yalancidir die sallamadm, aralıklar için kayıt da tutmadm, aksam 22:00 itibari ile 5 dk bir şiddetli sancilarim basladi, dr aradm, 01:00 de hastaneye gtmemi soledi, 1:30 da gttk, acıklık hala 1cm incelme yok nst deki sanci doum için yeterli değil dediler, 5:30 da tekrar hadtanede olmak üzere ewe yolladilar, bu arada hala 5-6 dk gibi şiddetli sancilar cektim, 5:30 da hastaneye gttim, dr da geldi bu kez, acıklık bakti 3 cm idi, nst de sancilar düzenli idi, ister ewe git ister burada yatıs yap dedi, 9:30 da tekrar hastanede bulusmak üzere ewe geldm, sancilarim5-4 dk atasında ve artık baya siddetli idi, ama kesinlikle cekilmez bi sanci değildi sakın korkmayın, kusa yürüyüsler yaptm hiç oturmadm koltukta, sonra ewden cıktım, 9:45 gibi hast vardık, acılmam 5 cm idi, yatıs yaptik, epidurali direk istedim ve işte mutlu ablatim basladi
Mükemmeldim, kuş gibi hafif :) bu arada bi yandan da suni sanci aldim, acılmam baya hızli oldu, 1:15 gibi açilma 9 gbi idi, doumhaneye gectim, ve yemin ederim ıkınci ıkınmada, ebe destegi ile :)) bebek pırt die kaydi altimdan Ikınma ile bebek cıkmasi 10 dk bile surmedi belki :))
Nasil ya bitti mi şimdi dedim :)
Dikişim de 4 tane, sadece biri ağri yapiyo, o konuda da rahatm ama sütüm hala grlmedi, herkes daha erken diyor ama badiş ac kalip ağladikça icim parcalaniyo, dun akdam ilk dega 60 lık mama yaptik, onu veriyoruz arada ama 4 keredir hala bitiremedi o 60 liği,
Süt için tavsiyelerinz varsa beklerim arkadaslarim.
Geride kalanlar sakın korkmasin, sartlar uygunsa suniyi denesinler, pırt die de doğurun insallah :))
Bu Arada 52 cm 3340 gr teyzoslari.
Sakin ol tatlimm elbet gecececk siz kac gunluk.oldunuzne kadar fikirsiz varsa benim etrafımda resmen herkese uçan tekme atasım var yaaaaa
Aynen canım bekleyelim bakalımamin canım ben
amin canım daha günün tam dolmamış stres yapma benim de 3 gün var dolmasına
Rabbim yardimcin olsunkizlar suan hastanedeyim yatisim yapildi sanci vericekler birazdan dua edin bana
Ben yalanxi meme vermiyorjm saat basi kalkiyor.bazen 3 saat hic uyumuyor ben zaten bitmks.durumdayim zombi gibu dolaniuorum artik. Perisan oldum ama uyuyunca soyle yarim saat kestryom yoksa hic dayanacak durumda dehilim yaa bakalim nolcak boyle nezamana kdar dayanicam ins hasta olmam sarilik muhabbe y i yuzunden yarim saatte bir emziriyorum dr dedi bakalim yarin tekrar knt var insallh gecerde bende rahat ederim biraz dahaKizlar 18 gunluk olduk biz geceleri net 3 saat ayakta aglama ve gaz yok. Memede uyuyor 5 dk snra uyaniyor boyle 3 saat cebellesiyorum allahtan emzik aliyor emzikle yarim saat oyalaniyor bu hep boylemi olcak gozler cin gibi uyumuyor ama ; (((( dun 4den 7ye kdr bu gecede 2den 5e kdr uyumadi ; (((
ben bugün kontrole gittim nst de hafif sancılar çıktı doktorum pazartesi tekrar kontrole gel dedi. eğer o güne kadar suyun gelirse kanama olursa 5dk da bir Sancın gelirse doğumhaneye gel dedi....Aynen canım bekleyelim bakalım
Sağol canm tesekkürler, rezeneyi deneyeyim.Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Süt için rezenenin çok faydası oluyor. Birde mamayı göğsüne damlat emsin kızın, süt emdikce geliyor.
Dün babası altını değişirken yandan şebeklik yapıyodum kızıma elimi emmeye başladı bu kız kokumu duydu mu neremi bulsa emiyo
Bnm kv de sallamış 2 kez benden habersiz. Allahtan bebekler şu an hemen alışmıyo her şeye. Ayakta sallamak nedir ya :/
Hahahha uçan tekmeyi hakediyolar bazen
Gözün aydınnn sağlıkla büyütün bebişinizi
Sen onun baş meleğisin tanımaz olur mu hiç, en çok senin kokunu senin sesini tanıyor merak etme cnm
Sağol meltemcim, 1 aylık olduk bugün kontrolümüz vardı iyiyiz çok şükür korktuğum gibi olmadı burun tıkanıklığıyla uğraşıyoruz sadece
Mutlu son9 aydır uğraştığın gönülden dilediğin normal doğum hikayen bak nasıl harika oldu gözünüz aydın çok çok sevndik hepimiz
Yaaa öyle darkside kolay değilll cnmcım biz sana dedik hamileliğin son demlerinin keyfini çıkar kendini sıkma diye
60lik mana 2 gunluk bebege cok degil mi,doktor mu dedi 60ml icirin diye
Gecmiş olsun pınarcım, cok sewindim ciddenIyiyim canim duzeldim cok sukur
Canım benim tekrar dan gözün aydın olsun Allah gönlüne göre verdi. Süt için bol su kayıdı ve kuru üzüm kompostosu eczaneden humana Steel tea ve vitamalt kullanırsan gelip hemde artacaktır
İnş kuzum inş.Cnm bnm gozun aydin ins bizimde acilmamz olur kendi sancimz olurda bizde rahst dogum yasarz ins
kizlar suan hastanedeyim yatisim yapildi sanci vericekler birazdan dua edin bana
Hayırlı olsun canım çok sevindim , bak beklediğine değdi istediğin gibi normal doğumla aldın yavrunu kucağına .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?