2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bol su hoşaf bide sicak su ile masaj yapabilirsin dusta dayanabildigin kadar su sicak olsun manaya gelince bende verdim ilk etapta mama bi kaç defa benim.kiz 20ml falan anca içiyordu kasikla ver buarada

Kizlar 18 gunluk olduk biz geceleri net 3 saat ayakta aglama ve gaz yok. Memede uyuyor 5 dk snra uyaniyor boyle 3 saat cebellesiyorum allahtan emzik aliyor emzikle yarim saat oyalaniyor bu hep boylemi olcak gozler cin gibi uyumuyor ama ; (((( dun 4den 7ye kdr bu gecede 2den 5e kdr uyumadi ; (((

Size Peygamberimizin bizimle alakalı sözlerini yazmak istiyorum...Hamile bir kadının iki rekât namazı hamile olmayan bir kadının yetmiş rekât namazından daha hayırlıdır.Bir kadının kendi çocuğuna emzirdiği her yudum süt için ayrı ayrı ecir vardır.Bir kadın çocuğunun ağlaması sebebiyle gece uyuyamasa o kadına yirmi köle azat etme sevabı verilir..Hamile olan bir kadına gündüzleri oruç tutmuş geceleri de ibadetle geçirmiş gibi sevap verilir.Bir kadın doğum yaparsa Allah Teâlâ ona yetmiş senelik namaz ve oruç sevabı yazar. Çektiği zahmetlere ve her damara gelen sancıya bir hac yapmış sevabı verir.Eğer bir kadın doğumdan sonra kırk gün içinde ölürse ona şahadet (şehitlik) derecesi verilir. Eğer çocuk gece uyanır annesi de beddua etmeden ona süt emzirirse kendisine bir senelik namaz ve oruç sevabı verilir.Çocuk sütten kesildikten gökten bir melek iner ve çocuğu emziren anneye şöyle nida eder. Allah sana cenneti vacip kıldı..

Ben yalanxi meme vermiyorjm saat basi kalkiyor.bazen 3 saat hic uyumuyor ben zaten bitmks.durumdayim zombi gibu dolaniuorum artik. Perisan oldum ama uyuyunca soyle yarim saat kestryom yoksa hic dayanacak durumda dehilim yaa bakalim nolcak boyle nezamana kdar dayanicam ins hasta olmam sarilik muhabbe y i yuzunden yarim saatte bir emziriyorum dr dedi bakalim yarin tekrar knt var insallh gecerde bende rahat ederim biraz daha

İyi bakalim sewindm canm, gecmiş olsun duru bebişe.

Ama bu darkside cok tatliymiş deniz teyzesi, allahım isteyen herkese yasatsın.

Canım benim tekrar dan gözün aydın olsun Allah gönlüne göre verdi. Süt için bol su kayıdı ve kuru üzüm kompostosu eczaneden humana Steel tea ve vitamalt kullanırsan gelip hemde artacaktır

Humana steel we kompostoyu yapiyorum, vitamalt hazir bi içecek mi nasil bişi sermncim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…