2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bol su hoşaf bide sicak su ile masaj yapabilirsin dusta dayanabildigin kadar su sicak olsun manaya gelince bende verdim ilk etapta mama bi kaç defa benim.kiz 20ml falan anca içiyordu kasikla ver buarada
Dediklerini yapiyorum canm süt için, peki kaçinci günde beyaz süt geldi senden?

kızlar pazartesi nişanım gelmişti ara ara yine geliyor ama sancım artmadı gerçi ben 70 lerde sancıyıda hissetmemeiştim ama:) doğurcak kadar olduğunu sanmıyorum hemde düzenli değil halen oğluşumu bekliyoruz bugün 4. gün nişan var bebeğim yok :) ayyy hem hamilelik çok güzel hem karnımda hareketleri süper ama onuda kucağıma almak ayrı keyif olsa gerek:)

Yalanci emzik resmen bnm kurtaricim yoksa hep mememde durur bn dayanamamki of valla ne zaman duzelir acaba gunduz uyuyor bnde kestiriyorum yoksa cok zor ama gece uykusuda cok baska ve nurcan ; (

canım meltemcim yyaaa iyi olmana sevindim sende zombi moduna girdin demek karanlık tarafa hoş geldin :)

pınar sen merak etme kokokundan tanır seni benim kızımda yapıyor ama hep değil arada yapıyor kv yüksek sesle seviyordur da ondan ona bakıyordur aslında korkuyor da olabilir pınar

tanıyacaklar tabi kokumuzdan sesimizde diğerleride kimmiş yaaa agferin duru kızıma akıllı bebiş

canım meltemcim yyaaa iyi olmana sevindim sende zombi moduna girdin demek karanlık tarafa hoş geldin :)
Gölerimin altı mosmor oldu hakkaten zombi gibiyim o değil gündüz de dinlenemiyorum ya uykusu düzene gireceğine iyice bozuldu Berkay"ın artık kokrmaya başladım dün emzirirken uyuyakalmışım oturarak bi irkildim hâlâ emiyor oglan ne kadar zaman geçti hiç bilmiyorum

Sakin ol tatlimm elbet gecececk siz kac gunluk.oldunuz
ya sakin olmak zorundayım maalesef yoksa kırıp dökesim çok var da işte ne yapayımm be esracım bizde 35 günlük olduk yakında kırkımız çıkacak
büyüdükçe daha fazla uyanık kalacaklarmış esra bu yüzden kucağa hayır ayakta sallamaya hayır bebeğimin beyni milkshake gibi oldu sende asla izin verm o muhakkak alıştığı birşeyi yapmanı istiyordur

Bizim bicirda ayni yaa gnduz uyuyor gece fal tasi gibi valla cnm sabaha kadarda dursa memede yalanciya larsiyim ben ya hic vermek istemyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…