- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Canm kendi mi yırtıldi dr mu kesti bilmiyrm ama minicik bişi oldu, 4 tane dikişim var.epizyo oldu mu canım
Dediklerini yapiyorum canm süt için, peki kaçinci günde beyaz süt geldi senden?Bol su hoşaf bide sicak su ile masaj yapabilirsin dusta dayanabildigin kadar su sicak olsun manaya gelince bende verdim ilk etapta mama bi kaç defa benim.kiz 20ml falan anca içiyordu kasikla ver buarada
Ne için ne dedi kuzum?meltemcivil cnm son durumun nedir ne dedi dr
Carsamba dr muayenesi vardi diye biliyorum senin ne oldu bade bebegin durumu nezaman gelecekmis geldimi yadaNe için ne dedi kuzum?
çok şükür atlattın canım darısı bize artık ') Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinCanm kendi mi yırtıldi dr mu kesti bilmiyrm ama minicik bişi oldu, 4 tane dikişim var.
Yalanci emzik resmen bnm kurtaricim yoksa hep mememde durur bn dayanamamki of valla ne zaman duzelir acaba gunduz uyuyor bnde kestiriyorum yoksa cok zor ama gece uykusuda cok baska ve nurcan ; (Ben yalanxi meme vermiyorjm saat basi kalkiyor.bazen 3 saat hic uyumuyor ben zaten bitmks.durumdayim zombi gibu dolaniuorum artik. Perisan oldum ama uyuyunca soyle yarim saat kestryom yoksa hic dayanacak durumda dehilim yaa bakalim nolcak boyle nezamana kdar dayanicam ins hasta olmam sarilik muhabbe y i yuzunden yarim saatte bir emziriyorum dr dedi bakalim yarin tekrar knt var insallh gecerde bende rahat ederim biraz daha
Ilk gunler sarimsi oluyor benim 1 hafta sonra boza rengi gibi oldu,gun gectikce beyazlasmaya basladi ama hala bembeyaz degilDediklerini yapiyorum canm süt için, peki kaçinci günde beyaz süt geldi senden?
ana kucağına koydu ama nafile illa memede uyuyacak hanımmBi dene annesi bende internette arastirmistim ole koydum yastığı
Rabbim bizide hayirlisiyla kurtarsin insaAllahben bugün kontrole gittim nst de hafif sancılar çıktı doktorum pazartesi tekrar kontrole gel dedi. eğer o güne kadar suyun gelirse kanama olursa 5dk da bir Sancın gelirse doğumhaneye gel dedi....
aman ayşe hep korksu ve çekinsin hiç yüz verme ortalıkmkarıştırmaya geliyorlar evlerimizeBen konustum esimle Önceden annesine kızgin olduğumu biliyor o yüzden ikiside temkinli davranmaya çalışıyor çünkü patlayacak bi dinamit gibiyim evde
hayret bir olay ya bu kadın ne yapacak çocuk ağlasa memesinimi uzatacakmış haa ben,m kide aynıı kafalarını birbirine vurmak lazım bunların,benim oglanda uyurken en ufak bir ses cikarsa deparda bekleyen atletler gibi kosuyor.cocuk aglasa ses cikarsa diye dort gozle bekliyor
canım meltemcim yyaaa iyi olmana sevindim sende zombi moduna girdin demek karanlık tarafa hoş geldin :)Kızlar hepinize cok cok tesekkür ederim Allah razi olsun sizden Yanmda mükemmel bi destek ekip var ama yine de dark side kolaymiş desem yalan olur :)) 1 gece sanci cektim, 2 gece de badişle ıyumadık, 3 gecedr uyku ama herseye değer bu minik :))
inşallah çok çok kolay doğumlar olur....Rabbim bizide hayirlisiyla kurtarsin insaAllah
pınar sen merak etme kokokundan tanır seni benim kızımda yapıyor ama hep değil arada yapıyor kv yüksek sesle seviyordur da ondan ona bakıyordur aslında korkuyor da olabilir pınarSorma yaa sinir oluyorum beni tanimiyor diye,konusuyorum tatli tatli seviyorum koynuma yatiriyorum tanimiyor yinede.kv konusunca onu daha guzel dinliyor.arada yanimda yatiriyorum iyice kokuma alissin diye de hic sanmiyirum yinede tanimiyor bugun 22 gunluk olduk
tanıyacaklar tabi kokumuzdan sesimizde diğerleride kimmiş yaaa agferin duru kızıma akıllı bebişDün babası altını değişirken yandan şebeklik yapıyodum kızıma elimi emmeye başladı bu kız kokumu duydu mu neremi bulsa emiyo
Bnm kv de sallamış 2 kez benden habersiz. Allahtan bebekler şu an hemen alışmıyo her şeye. Ayakta sallamak nedir ya :/
Hahahha uçan tekmeyi hakediyolar bazen
Gözün aydınnn sağlıkla büyütün bebişinizi
Sen onun baş meleğisin tanımaz olur mu hiç, en çok senin kokunu senin sesini tanıyor merak etme cnm
Sağol meltemcim, 1 aylık olduk bugün kontrolümüz vardı iyiyiz çok şükür korktuğum gibi olmadı burun tıkanıklığıyla uğraşıyoruz sadece
Gölerimin altı mosmor oldu hakkaten zombi gibiyim o değil gündüz de dinlenemiyorum ya uykusu düzene gireceğine iyice bozuldu Berkay"ın artık kokrmaya başladım dün emzirirken uyuyakalmışım oturarak bi irkildim hâlâ emiyor oglan ne kadar zaman geçti hiç bilmiyorumcanım meltemcim yyaaa iyi olmana sevindim sende zombi moduna girdin demek karanlık tarafa hoş geldin :)
ya sakin olmak zorundayım maalesef yoksa kırıp dökesim çok var da işte ne yapayımm be esracım bizde 35 günlük olduk yakında kırkımız çıkacakSakin ol tatlimm elbet gecececk siz kac gunluk.oldunuz
büyüdükçe daha fazla uyanık kalacaklarmış esra bu yüzden kucağa hayır ayakta sallamaya hayır bebeğimin beyni milkshake gibi oldu sende asla izin verm o muhakkak alıştığı birşeyi yapmanı istiyordurKizlar 18 gunluk olduk biz geceleri net 3 saat ayakta aglama ve gaz yok. Memede uyuyor 5 dk snra uyaniyor boyle 3 saat cebellesiyorum allahtan emzik aliyor emzikle yarim saat oyalaniyor bu hep boylemi olcak gozler cin gibi uyumuyor ama ; (((( dun 4den 7ye kdr bu gecede 2den 5e kdr uyumadi ; (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?