- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Amin kuzum, tüm bebeği olanlara nasip etsin.çok şükür atlattın canım darısı bize artık ') Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Hadi yaIlk gunler sarimsi oluyor benim 1 hafta sonra boza rengi gibi oldu,gun gectikce beyazlasmaya basladi ama hala bembeyaz degil
canım meltemcim yyaaa iyi olmana sevindim sende zombi moduna girdin demek karanlık tarafa hoş geldin :)
meltemcivil kuzum dogurmusun ya yeni gordum bicirimdan giremiyomkinay cok sevindim ya cok sukur rabbime saglikla aldinya cok sukur mevlam sagliklada buyutmeyi nasip etsin insallah yaa kiyamm cnmsin badis nasil iyimi ayy cok sevindim inan sut konusunda cok sk derecede emzir ben ilk 2 gun 15 20 dk da bir emzirdim 3. 4. Gun sut azar azar gelmwye basladi birde ilik dus al dustayken hafif dokunuslarla masaj yap erkenden gelmeyi sagliyor ama sk ak emzir valla inanilmaz etkili dusun ben sezeryan olmama ragmrn hemen geldi birde aynen dedikleri gibi ben 3 gun inanilmaz.meyve suyu ve hosaf ictim kusucaktim duaun hastanede surekli.icirdiler annemler sagolsunlar ay bide cisim gelip durmazmi canimda yaniyor gidemiyorm ay ne komediydi ama sutu arttirdigi kesin simdi de nerdeyse birakmiyo memeyi firt firt gecemiz.gunduze dondu bende zombi gibi oldum valla
Selam kizlar masallah hepiniz kucaginiza almissiniz artik bebeklerle ilgili paylasimlar var. Ben hala dogurmadim 39+4 um bugun benim gibi dogurmayan kaldimi acaba:) bu arada cok fena grip oldum yabana onerebileceginiz bisey warmi tecrubeli hamisler
meltemcim doğum hikayeni okudum canım çok güzel doğum olmuş sanırım ikimizde yürüyüşün verdiği rahatlıkla doğum yaptık süpersiniz boy kilo maşallah badeye
ben süt için sık sık duş aldım sıcsak suyla ovdum göğüslerime masaj yaptım doğumdan sonra ve su çok içtim bu arada şimdide boza içiyorum pınar tavsiye etti gerçekten işe yarıyor hani şu annaler için malt içeceği varya onun ana maddesi bozaymış sakın malt içme boza iç ve komposto iç kuzum hani şu yazın buzluğa attığımız meyveler vardıya onlarla yaptır ama en önemlisi çok su iç ve emzir süt emzirdikçe gelir meltem
Hem gözün aydın hem geçmiş olsun canım maşallah tosunuma allah şifa versinArkadaşlar merhaba,
Dün akşam saat 8 gibi kemal Efe'm doğdu. Kendi sancılarım başladı, sabaha karşı gün içinde de devam etti... Son saniyeye kadar herşey çok güzel ve çok rahattı... Kafası çıktığında yırtığım bile yoktu ... Ancak sonra omuzu sıkıştı ve kabus gibi Dakikalar yaşadık... Çok şükür hayata döndürdüler , şu an yoğun bakımda... Dualarınızı eksik etmeyin... Oğlum 5 kilo 60 cm, koğuş ağası gibi yatırıyor yoğun bakımda :)))
folik meltemcivil D Dekalpy ve okuyamadım etiketleyemediğim diğer arkadaşlar
Arkadaşlar merhaba,
Dün akşam saat 8 gibi kemal Efe'm doğdu. Kendi sancılarım başladı, sabaha karşı gün içinde de devam etti... Son saniyeye kadar herşey çok güzel ve çok rahattı... Kafası çıktığında yırtığım bile yoktu ... Ancak sonra omuzu sıkıştı ve kabus gibi Dakikalar yaşadık... Çok şükür hayata döndürdüler , şu an yoğun bakımda... Dualarınızı eksik etmeyin... Oğlum 5 kilo 60 cm, koğuş ağası gibi yatırıyor yoğun bakımda :)))
arkadaşlar nst de sancı kaç çıkarsa doğum yakındır?
Arkadaşlar merhaba,
anladım canımCanm onun standarti yok galiba, ben sancm var die doum gecesi 1:00 gibi gtmştim, sancida 40 lar falan vardi.
Aminnnnnn canim insaAllahinşallah çok çok kolay doğumlar olur....
Oyy o gunlere kalmiyim yaa ama masallah sana normal dedin dedin oldu sonunda benim de kizimda 4 dikisim vardi ilk baslarda tan oturuyosun ama cok hizli iyilesiyo sen bile inanamiyosun tuvalet sonrasi pansuman hijyenini yap enfeksiyon kapma geciyo ins ilk 3 ay sabirli olmak gerek uykusuz gazli stresli bi donem ama 4e yakin duzene girdigini goreceksiniz Allah kolaylik versinArkadasim ben 41+3 de doğurdum sabırlı ol
Canim kacinci haftadasin ilk dogumun mu olucak ben 39 +4 teyim bugun ikinci bebegim normal dogumu bekliyorum insallahAminnnnnn canim insaAllah
Sen de benim gibi bekliyosun galiba bi elin parmaklari kadar kalmisiz ins Rabbim gonlumuze gore hayirli kolay dogumlar verir 39+4 bekliyorumanladım canım
benim 5 gün kaldı kırk çıkmasına acaba ne değişecek ya gerçekten kırk çıkınca bebekler dahamı düzenli oluyor gerçekten
Arkadaşlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?