2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Badiş iyi tatlm, bi ara süt gtti gibi ama simdi geri geldi. Ben 2 saatte emziriyorum ama ınan memede 1 sa kaliyo. Sütüm hala seffaf, beyaza ne zaman döner acaba?
Dediklerini yapiyorum zaten, su komposto duş steel tea.... İnş kısa zamanda gelir süt. Dikişimin sadece biri de ağriyo, hem de brz fazla

Selam kizlar masallah hepiniz kucaginiza almissiniz artik bebeklerle ilgili paylasimlar var. Ben hala dogurmadim 39+4 um bugun benim gibi dogurmayan kaldimi acaba:) bu arada cok fena grip oldum ya bana onerebileceginiz bisey warmi tecrubeli hamisler

Arkadasim ben 41+3 de doğurdum sabırlı ol

Arkadaşlar merhaba,

Dün akşam saat 8 gibi kemal Efe'm doğdu. Kendi sancılarım başladı, sabaha karşı gün içinde de devam etti... Son saniyeye kadar herşey çok güzel ve çok rahattı... Kafası çıktığında yırtığım bile yoktu ... Ancak sonra omuzu sıkıştı ve kabus gibi Dakikalar yaşadık... Çok şükür hayata döndürdüler , şu an yoğun bakımda... Dualarınızı eksik etmeyin... Oğlum 5 kilo 60 cm, koğuş ağası gibi yatırıyor yoğun bakımda :)))
folik meltemcivil D Dekalpy ve okuyamadım etiketleyemediğim diğer arkadaşlar

Annem ewe girer girmez buzluktaki erikten komposta yapti, onu içiyorum ama bozayı aldirayım hemen esime.
Dus aliyorum, masaj da yapıyorum, bakalim inş hemen gelir sütüm.

Hem gözün aydın hem geçmiş olsun canım maşallah tosunuma allah şifa versin

Canm gecmiş olsun, ama sonu iyi en azndan Eminm kemal efe kısa zamanda toparlanır cikar.
Yalnz 5 kg muuuu, masallah masallah :))
Allah bağişlasin tatlm.

Maşallah canım oğluna ve sana.
En kısa zamanda çıkar inşallah yoğun bakımdan.
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Arkadasim ben 41+3 de doğurdum sabırlı ol
Oyy o gunlere kalmiyim yaa ama masallah sana normal dedin dedin oldu sonunda benim de kizimda 4 dikisim vardi ilk baslarda tan oturuyosun ama cok hizli iyilesiyo sen bile inanamiyosun tuvalet sonrasi pansuman hijyenini yap enfeksiyon kapma geciyo ins ilk 3 ay sabirli olmak gerek uykusuz gazli stresli bi donem ama 4e yakin duzene girdigini goreceksiniz Allah kolaylik versin

Anne olmak böyle işte yaa her açıdan zor oldugu gibi bir o kadar da güzel bir duygu ama senin minik biraz kendini toparlasin ablasiyla oyun oynadığı ailecek mutlu mesut gunleriniz başlayınca bugunlerini tebessümle hatirliycaksin canım hiç vicdan yapip kendinide üzme Allah yardimcin olsun

benim 5 gün kaldı kırk çıkmasına acaba ne değişecek ya gerçekten kırk çıkınca bebekler dahamı düzenli oluyor gerçekten

Ben bu kocakari laflarina nedense bu konuda inanmak istiyorum canım bebeğin kırkı çıkınca anne de bebek de çok rahatlarmis annenib psikolojisi duzwlirmis bebek daha dirençli olurmuş o yüzden kırk gezmesi diye birşey varmış fln filan şu an kizimi resmen pamuklara sariyorum desem yeridir ben önemli değilim de onun gaz kabızlık gibi sorunlari olmasın yeter o yüzden hem kirkimiz dolunca hergün eve toplasmalar akşam yemeginden sonra dagilmalar da son bulur diye ümit ediyorum

Oyy maşallah kemal efe ye bem çabuk toparlanacagina inanıyorum canım inşallah da öyle olur Güle güle sağlıkla büyütmek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…