2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
meltemcivil kuzum dogurmusun ya yeni gordum bicirimdan giremiyomkinay cok sevindim ya cok sukur rabbime saglikla aldinya cok sukur mevlam sagliklada buyutmeyi nasip etsin insallah yaa kiyamm cnmsin badis nasil iyimi ayy cok sevindim inan sut konusunda cok sk derecede emzir ben ilk 2 gun 15 20 dk da bir emzirdim 3. 4. Gun sut azar azar gelmwye basladi birde ilik dus al dustayken hafif dokunuslarla masaj yap erkenden gelmeyi sagliyor ama sk ak emzir valla inanilmaz etkili dusun ben sezeryan olmama ragmrn hemen geldi birde aynen dedikleri gibi ben 3 gun inanilmaz.meyve suyu ve hosaf ictim kusucaktim duaun hastanede surekli.icirdiler annemler sagolsunlar ay bide cisim gelip durmazmi canimda yaniyor gidemiyorm ay ne komediydi ama sutu arttirdigi kesin simdi de nerdeyse birakmiyo memeyi firt firt gecemiz.gunduze dondu bende zombi gibi oldum valla

Selam kizlar masallah hepiniz kucaginiza almissiniz artik bebeklerle ilgili paylasimlar var. Ben hala dogurmadim 39+4 um bugun benim gibi dogurmayan kaldimi acaba:) bu arada cok fena grip oldum ya bana onerebileceginiz bisey warmi tecrubeli hamisler

iliğimizi kemiğimizi kurutacak keratalar ben alıştım gibi ama bazen arık eşime al diyorum gazı var çıkar gazı çıkana kadar gözlerimi kapatıp dinleniyorum aralardaki uyku olmasa sütü üretemeyiz bıdıklara
zuhalcim aman dikkat et canım ben yataktan bile çıkıyorum emzirirken koltuğa geçip öyle emziriyorum sende yatağa alma gerçi bizim yatak kıza çok tatlı geliyor kokumuz var diye galiba

Hikayede dediğim 1:15 deki saat 13:15 :) ertesi gece 1:15 sanmayın :)) 10 gibi başlandi suni sanciya, açilma oğlen 13:00 gibi neredeyse tamamlanmişti.
meltemcim doğum hikayeni okudum canım çok güzel doğum olmuş sanırım ikimizde yürüyüşün verdiği rahatlıkla doğum yaptık süpersiniz boy kilo maşallah badeye
ben süt için sık sık duş aldım sıcsak suyla ovdum göğüslerime masaj yaptım doğumdan sonra ve su çok içtim bu arada şimdide boza içiyorum pınar tavsiye etti gerçekten işe yarıyor hani şu annaler için malt içeceği varya onun ana maddesi bozaymış sakın malt içme boza iç ve komposto iç kuzum hani şu yazın buzluğa attığımız meyveler vardıya onlarla yaptır ama en önemlisi çok su iç ve emzir süt emzirdikçe gelir meltem

Canim Kıyamam yaa sana da bebise de arada uyuma ya fırsat bulursan 10 dk bile olsa uzanıp dinlenmeye bak ben geceleri emzirme işini yatakta yapmıyorum dalmamak için arkama yastık koyup koltukta emziriyorum sende dene istersen kirklarimiz çıksa rahatlicaz

benim 5 gün kaldı kırk çıkmasına acaba ne değişecek ya gerçekten kırk çıkınca bebekler dahamı düzenli oluyor gerçekten

saçmalama zuhal niye öyle hissediyorsun sen şuan kendine iyi bak sonra bebeğe eşin kızınızla ilgilensin bir müddet böyle olsa ne olur sonra gönlünü alırsın çocuklar çabuk affeder sen merak etme arada gazı için eşine
versene bebeği sende dinlen bu arada

pınar sen merak etme kokokundan tanır seni benim kızımda yapıyor ama hep değil arada yapıyor kv yüksek sesle seviyordur da ondan ona bakıyordur aslında korkuyor da olabilir pınar
Valla hic korkuyora benzemiyor,kokumu da tanidigini sanmiuorum cidden ufacik bebege sinir olmaya basladim,sanki ben degilim anasi.demin yataginda yatip bakiniuodu emzik emiyodu uyuyacak gibiydi 1 dk tuvalete girdim geldim yok yatagindayanik yanik ninni soyluyor iceride,daha 1 saat once dedim sevecegin zaman sev uykusu geldiginde yatagina koy yataginda uykuya dalsin diye kucak istemesin uyurken diye guzel guzel soyledim.eger alisirsa kucaga aglaya aglaya yatar almam kucagima diyicem cidden almam da

Bende simdi gidip malt icecegi alacaktim yinede birjac tane alip deniycem.asil hammadesi bira mayasiymis ondan bulsak super olacak.bi yerde okumustum bira mayasini pekmezle bir kasik icince cok iyi sut yapiyomus

ya bu ne uyuz kadınlar yaa cidden çok şiddetle dövesim var pınar kapıyı kilitle bebek içerde kalsın giremesin içeri sen wc dey ken bende onlar gelince hiç yerimden kalkmıyorum artık her şeyi gelenlere yaptırıyorum ki kimse ellemesin kızımı geçen gece resmen açıktım susadım ve wc ihtiyacım vardı millet evden çıktı ben önce wc gittim sonra mutfağa daldım off çok fenaydı, senin kaçışda yokk sürekli dibinde azıcık normal sevseler olacak da işte anormal sevgi insanı deli ediyor
çocuk ağlarsa çok göbek fıtığı olur bu arada bu arada yakında başlar takibe merak etme

Oyle diyeyim de korksun bari gecen kendide dedi aglarsa fitik olur diye.kader arkadasim benim keske biraz daha yakin olsaydi evlerimiz gider gelirdik birbirimize dertlesirdik.uyudu benim minnos 1 saat optimuma gidip kafa dagiticam biraz yoksa fittiricam az kaldi

canım git git vallahi kafayı dinle keşke yakın olsak ne iyi olurdu pınar kaçardık birbirimize en azından benim içinde gez ben çıkamıyorum dışarı şuanda hastayım azıcık iyileşeyim bende çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…