- 25 Haziran 2015
- 3.335
- 1.949
- 133
- 36
Valla kuzum.bnm dr konak hastanesinde cuneyit bey cok tecrubeli biri biz cok sevdik yarinda knt var kendisineefe keremin annesi bu arada cocuk doktoruna kime gidiyosun bn daha gitmdm hic yüzyila bi kere kontrole gittik o kdr ?
iliğimizi kemiğimizi kurutacak keratalar ben alıştım gibi ama bazen arık eşime al diyorum gazı var çıkar gazı çıkana kadar gözlerimi kapatıp dinleniyorum aralardaki uyku olmasa sütü üretemeyiz bıdıklaraGölerimin altı mosmor oldu hakkaten zombi gibiyim o değil gündüz de dinlenemiyorum ya uykusu düzene gireceğine iyice bozuldu Berkay"ın artık kokrmaya başladım dün emzirirken uyuyakalmışım oturarak bi irkildim hâlâ emiyor oglan ne kadar zaman geçti hiç bilmiyorum
meltemcim doğum hikayeni okudum canım çok güzel doğum olmuş sanırım ikimizde yürüyüşün verdiği rahatlıkla doğum yaptık süpersiniz boy kilo maşallah badeyeHikayede dediğim 1:15 deki saat 13:15 :) ertesi gece 1:15 sanmayın :)) 10 gibi başlandi suni sanciya, açilma oğlen 13:00 gibi neredeyse tamamlanmişti.
Muayene ucreti ne kdr cnm doktor ariyorum bndeValla kuzum.bnm dr konak hastanesinde cuneyit bey cok tecrubeli biri biz cok sevdik yarinda knt var kendisine
Gölerimin altı mosmor oldu hakkaten zombi gibiyim o değil gündüz de dinlenemiyorum ya uykusu düzene gireceğine iyice bozuldu Berkay"ın artık kokrmaya başladım dün emzirirken uyuyakalmışım oturarak bi irkildim hâlâ emiyor oglan ne kadar zaman geçti hiç bilmiyorum
benim 5 gün kaldı kırk çıkmasına acaba ne değişecek ya gerçekten kırk çıkınca bebekler dahamı düzenli oluyor gerçektenCanim Kıyamam yaa sana da bebise de arada uyuma ya fırsat bulursan 10 dk bile olsa uzanıp dinlenmeye bak ben geceleri emzirme işini yatakta yapmıyorum dalmamak için arkama yastık koyup koltukta emziriyorum sende dene istersen kirklarimiz çıksa rahatlicaz
Canim Kıyamam yaa sana da bebise de arada uyuma ya fırsat bulursan 10 dk bile olsa uzanıp dinlenmeye bak ben geceleri emzirme işini yatakta yapmıyorum dalmamak için arkama yastık koyup koltukta emziriyorum sende dene istersen kirklarimiz çıksa rahatlicaz[/QU
Evet kırkımızın çıkmasını bende bekliyorum hatta bir an evvel 3,4 aylık olsun istiyorum şu gaz derdi sarılık sorunu bitsin geceler kısalsın havalar ısınsın azıcık istiyorum... biryandan kızım ilgi bekliyor ona üzülüyorum gece tam emzirirken anne seninle yatabiilirmiyim dediğinde babasına yönlendirmek bile üzüyor beni atmış gibi hissediyorum
saçmalama zuhal niye öyle hissediyorsun sen şuan kendine iyi bak sonra bebeğe eşin kızınızla ilgilensin bir müddet böyle olsa ne olur sonra gönlünü alırsın çocuklar çabuk affeder sen merak etme arada gazı için eşine
Valla hic korkuyora benzemiyor,kokumu da tanidigini sanmiuorum cidden ufacik bebege sinir olmaya basladim,sanki ben degilim anasi.demin yataginda yatip bakiniuodu emzik emiyodu uyuyacak gibiydi 1 dk tuvalete girdim geldim yok yatagindapınar sen merak etme kokokundan tanır seni benim kızımda yapıyor ama hep değil arada yapıyor kv yüksek sesle seviyordur da ondan ona bakıyordur aslında korkuyor da olabilir pınar
Bende simdi gidip malt icecegi alacaktim yinede birjac tane alip deniycem.asil hammadesi bira mayasiymis ondan bulsak super olacak.bi yerde okumustum bira mayasini pekmezle bir kasik icince cok iyi sut yapiyomusmeltemcim doğum hikayeni okudum canım çok güzel doğum olmuş sanırım ikimizde yürüyüşün verdiği rahatlıkla doğum yaptık süpersiniz boy kilo maşallah badeye
ben süt için sık sık duş aldım sıcsak suyla ovdum göğüslerime masaj yaptım doğumdan sonra ve su çok içtim bu arada şimdide boza içiyorum pınar tavsiye etti gerçekten işe yarıyor hani şu annaler için malt içeceği varya onun ana maddesi bozaymış sakın malt içme boza iç ve komposto iç kuzum hani şu yazın buzluğa attığımız meyveler vardıya onlarla yaptır ama en önemlisi çok su iç ve emzir süt emzirdikçe gelir meltem
ya bu ne uyuz kadınlar yaa cidden çok şiddetle dövesim var pınar kapıyı kilitle bebek içerde kalsın giremesin içeri sen wc dey ken bende onlar gelince hiç yerimden kalkmıyorum artık her şeyi gelenlere yaptırıyorum ki kimse ellemesin kızımı geçen gece resmen açıktım susadım ve wc ihtiyacım vardı millet evden çıktı ben önce wc gittim sonra mutfağa daldım off çok fenaydı, senin kaçışda yokk sürekli dibinde azıcık normal sevseler olacak da işte anormal sevgi insanı deli ediyorValla hic korkuyora benzemiyor,kokumu da tanidigini sanmiuorum cidden ufacik bebege sinir olmaya basladim,sanki ben degilim anasi.demin yataginda yatip bakiniuodu emzik emiyodu uyuyacak gibiydi 1 dk tuvalete girdim geldim yok yatagindayanik yanik ninni soyluyor iceride,daha 1 saat once dedim sevecegin zaman sev uykusu geldiginde yatagina koy yataginda uykuya dalsin diye kucak istemesin uyurken diye guzel guzel soyledim.eger alisirsa kucaga aglaya aglaya yatar almam kucagima diyicem cidden almam da
hıı acaba alkolsüz bira işe yararmı pınarBende simdi gidip malt icecegi alacaktim yinede birjac tane alip deniycem.asil hammadesi bira mayasiymis ondan bulsak super olacak.bi yerde okumustum bira mayasini pekmezle bir kasik icince cok iyi sut yapiyomus
Oyle diyeyim de korksun bari gecen kendide dedi aglarsa fitik olur diye.kader arkadasim benim keske biraz daha yakin olsaydi evlerimiz gider gelirdik birbirimize dertlesirdik.uyudu benim minnos 1 saat optimuma gidip kafa dagiticam biraz yoksa fittiricam az kaldiya bu ne uyuz kadınlar yaa cidden çok şiddetle dövesim var pınar kapıyı kilitle bebek içerde kalsın giremesin içeri sen wc dey ken bende onlar gelince hiç yerimden kalkmıyorum artık her şeyi gelenlere yaptırıyorum ki kimse ellemesin kızımı geçen gece resmen açıktım susadım ve wc ihtiyacım vardı millet evden çıktı ben önce wc gittim sonra mutfağa daldım off çok fenaydı, senin kaçışda yokk sürekli dibinde azıcık normal sevseler olacak da işte anormal sevgi insanı deli ediyor
çocuk ağlarsa çok göbek fıtığı olur bu arada bu arada yakında başlar takibe merak etme
O malt icecekleri alkosuz bira sanirim,simdi almaya gidicem e bebege gelince yazarim neymishıı acaba alkolsüz bira işe yararmı pınar
canım git git vallahi kafayı dinle keşke yakın olsak ne iyi olurdu pınar kaçardık birbirimize en azından benim içinde gez ben çıkamıyorum dışarı şuanda hastayım azıcık iyileşeyim bende çıkıcamOyle diyeyim de korksun bari gecen kendide dedi aglarsa fitik olur diye.kader arkadasim benim keske biraz daha yakin olsaydi evlerimiz gider gelirdik birbirimize dertlesirdik.uyudu benim minnos 1 saat optimuma gidip kafa dagiticam biraz yoksa fittiricam az kaldi
tamam canım sen dene eğer olumlu olursa banada yaz bende yapayım senin formülünüO malt icecekleri alkosuz bira sanirim,simdi almaya gidicem e bebege gelince yazarim neymis
Bacim sen cok geride kaldin :) efe seni çok yoruyo galiba :))Carsamba dr muayenesi vardi diye biliyorum senin ne oldu bade bebegin durumu nezaman gelecekmis geldimi yada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?