2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hanımlar merhaba kızım dogdudundaa sütüm az geliyodu ama şimdi sadece anne sutu veriyorum ve elimde aptamil 1 numara mama var yaridan fazla kullanan varsa ucretsiz verebilirim. Ankara keçiören de oturuyorum

Canim kacinci haftadasin ilk dogumun mu olucak ben 39 +4 teyim bugun ikinci bebegim normal dogumu bekliyorum insallah
Evet canım ilk bebegim olucak Allah in izniyle 39 hafta 1 gunlugum dün suyum geldi diye hastaneye gittim yatiricaklardi kalmak istemedim eve geldim 1 cm acikligim aksam baska bi hastaneye daha gittim orasi bana gelen su degil nisanim oldugunu söyledi bekliyorum sancim falan yok Rabbim bizlerinde yardimcisi olsun insaAllah hayirlisiyla bizde kurtulsaydik artik

İlahi yaa hem güldürdün hem düşündürdün beni :) cnm yaa Allah bağışlasın kuzunu dicem de kuzu içerde koç olmuş maşallah :) Solunum sıkıntısı mı oldu, tez vakitte alırsın inşallah kucağına, sağlık dilerim ikinize de. Öpüyorum çok, gözünüz aydın!

http://www.uykusuzanneler.com/boy-hesaplama/
kızlar bakın ne buldum uyku rutini ile bilgiler var
Bende kural yok kucağa alma alışır diyolar alıyorum kucağımda uyuyor yüz üstü koynumda yada omzumda beraber uyuyoruz bunun tadı hiç birşeye benzemiyor hata ediyorsun diyolar kime göre hata yıllardır bu hasreti çekmişken içimden ne geliyorsa onu yapıyorum bir yaşına gelip yürümeye başlayınca zaten kendi durmıycak kucakta

Bacim sen cok geride kaldin :) efe seni çok yoruyo galiba :))
Badişim doğumu için çrs ya anlamştk ama, beklemedi sali günü kendi kendine geldi kızım :))
Sorma cnm arkim perisanim perisan efe beni cok yorgu geceleri uyku yok ama cocugun da sucu degil sarilik sorunumuzu atlatmamiz icin yarim saatte emmesi lazim buda beni 2 haftadir uykusuz zombiye cevirdi teli elime bile alamiyorum zar zor uyursa eger

Selam kizlar masallah hepiniz kucaginiza almissiniz artik bebeklerle ilgili paylasimlar var. Ben hala dogurmadim 39+4 um bugun benim gibi dogurmayan kaldimi acaba:) bu arada cok fena grip oldum ya bana onerebileceginiz bisey warmi tecrubeli hamisler

Cnm gecmis oLsun. Bende dogum yapmadim henuz yaLniS diiLsiin Pazartesi kontroLumde sancim cikti ntSde ama aciLmam yoktu yarin yine kontroLum var bakaLim ama bebiis bi yerde toplaniip kasiLma yapiyo dun geceden beri doktor ne diicek yarin artik dogum yapmak istiyorum hayirLisiyLa

Beyz sut 4 gune geliyor cnm o seffaf sut protein bebegin kendini toparlamasi ve antibiyotik etkisi yapmasi icin seffat yapiskan bisi merak etme gelir yakinda benmde anca renk donmeye yani sararmaya basladi sanirim yagli sutum bicirik tuvalet yaparken zorlaniyor katilasmaya basladi kakasi o yuzden annem sutun yariyor ondan dedi bakalim yarin dr sorcam kakasini ragat nasil yapsin ne yapayim diye yoksa cocuk nerdeyse morarcak zorlanmaktan

Arkadaşlar, bebeğim 1 haftalik oldu. Emzirirken hala göğsüm acıyor ne zaman geçecek bu acılı emzirme bazen çok feci acıdığında sağdığım sütten veriyorum. Ama sağdığım sütü verirken bile emzirmedigim için üzülüyorum... Bu durum en fazla kaç gün daha sürecek; lütfen bana dua edin

Cnm bnm gozun aydin Rabbim evladinada sifa versn hayrlisyla evinize cikarsnz ins massallah bebegne

Bnmde yarin nst var cnm carsambaya kadar beklemeyi dusunuyrz bizde cnm. Bklm ne dick yarn bnde sabrszlkla bekliyrm 0

Aman ne bileyim lohusa halini atlatamadım üzerimden léyla birde gelen giden canimı cok sıktı annem yanımdaydı o ayrı canımı sıktı annemin gittiği gün kayınpeder geri geldi o mahvetti beni kovacak duruma geldim o gideceği gün eşimin erkek kuzeni geldi eşimle girdik birbirimize o kadar çok anlayışsız insanla dolu ki çevrem iyice psikolojim bozuldu Allah var eşim çok destek oluyor yemekte temizlikte çocuklara bakmakta ama sadece bunlar yetmiyor ruh halimi anlamiyor

Sağ ol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…