Selam kizlar bugün 1.ay aşimizi olduk 5 gün gec olduk haberimiz olmadigindan kuzum birden bagirdi inledi kaldi nasil icim gitti hic sevmiyorum şu aşılari.Baş, kol, göbek cevremiz ölçüldü kilosuna bakildi 5 kg ciktik allaha sükür sadece anne sütü ile besleniyoruz.Geceleri 2 saat uykuyla duruyorum kuzum gaz sancisindan inletio evi uykusu cok hassas hemen dalamiyor insallah zamanla düzelir.
şimdi denedimde yüklemeyi profesyonel makine ile çekim olduğundan boyut fazla geldi sanırım..Sevnrm cnm
dertr etme canı tatlı yorgunluk bunlar inan zamanla değişik bir enerji ile doluyorsun garip ama gerçekHosbulduk kuzum :)) su an için dert etmiyrm bu durumu ama ilerki zamanda ne olur bilemem.
Emzik veriyor musunuz sizler?bulursam yazarım yaa ama çare varmı kiii
süpersin meltemcim bu arada emzirmeye çalışıyorsun değilmni meltem bebek çektikçe de sütün artacak ve gelecekAnnem ewe girer girmez buzluktaki erikten komposta yapti, onu içiyorum ama bozayı aldirayım hemen esime.
Dus aliyorum, masaj da yapıyorum, bakalim inş hemen gelir sütüm.
ben vermke istiyorum ama o keyfine göre çok açsa alıyor ama genlde ağzından atıyor keşke alsaEmzik veriyor musunuz sizler?
canım yaa çinden nasıl geliyorsa öyle yapp tabii o kadar çok işimize karışan var ki aslında kızgınlık da biraz ondan ben birde bebeğimi hala paylaşmak istemiyorum açıkçası biri benim önüme geçip baksa haa bşr anını daha kaçırdım diyorum başkaları yüzündeBende kural yok kucağa alma alışır diyolar alıyorum kucağımda uyuyor yüz üstü koynumda yada omzumda beraber uyuyoruz bunun tadı hiç birşeye benzemiyor hata ediyorsun diyolar kime göre hata yıllardır bu hasreti çekmişken içimden ne geliyorsa onu yapıyorum bir yaşına gelip yürümeye başlayınca zaten kendi durmıycak kucakta
bence koca karı lafları falan değil gerçek çünkü ben hala tv izlemiyorum haber okumuyorum dünyayla tek bağım burası gündemden bahsettilerinde ağlamak geliyor hala içimden ama kırk gezmesine hayatta gitmem yaa birde orada sırnaşacaklar kızımaBen bu kocakari laflarina nedense bu konuda inanmak istiyorum canım bebeğin kırkı çıkınca anne de bebek de çok rahatlarmis annenib psikolojisi duzwlirmis bebek daha dirençli olurmuş o yüzden kırk gezmesi diye birşey varmış fln filan şu an kizimi resmen pamuklara sariyorum desem yeridir ben önemli değilim de onun gaz kabızlık gibi sorunlari olmasın yeter o yüzden hem kirkimiz dolunca hergün eve toplasmalar akşam yemeginden sonra dagilmalar da son bulur diye ümit ediyorum
sanırım o pış pış olayı bende de var ki çok kızmama rağmenkızlar yapmam dediklerimi şimdiden yapmaya başladım.. reflü yatağı vardı onunla yatırıyoruz kerem bebeği. yatağıma almıcaktım güya her gece mık mık mık yapınca ay nefes alıyo mu diye panikleyince aldım yatağıyla eşimmle aramıza yatırdım. sallamicaktım geceleri kollarımla istemsice piş piş lerken buluyorum kendimi.. hatta son deneme reflüyatağınıda atıp kolumda uyutuyorum. kokumu duyunca hık diye bayılıp dalıyor. ve bu benim inanılmaz hoşuma gidiyor
o gelen gidenler varya onların ayaklarına .... lazım bnde bıktım ve resmen depresyondayım yaa kp niye geri geldi be zuhalcim ne işi vat doğum yapan kadınların evindeAman ne bileyim lohusa halini atlatamadım üzerimden léyla birde gelen giden canimı cok sıktı annem yanımdaydı o ayrı canımı sıktı annemin gittiği gün kayınpeder geri geldi o mahvetti beni kovacak duruma geldim o gideceği gün eşimin erkek kuzeni geldi eşimle girdik birbirimize o kadar çok anlayışsız insanla dolu ki çevrem iyice psikolojim bozuldu Allah var eşim çok destek oluyor yemekte temizlikte çocuklara bakmakta ama sadece bunlar yetmiyor ruh halimi anlamiyor
bir aylık aşı nedir biz ikinci doz hepatit olduk başka aşı da mı varrİnşallah düzelir canım Bİz de yarın bir aylık aşımızı olucaz topuk kanı alınırken bile kızımın o bağırma sesi hala kulagimda aklıma geldikçe içim ciz ediyor biraz soğukkanlı olabilsek keşke bi de bu bir aylık aşıyı kolundan mi yapiyolar tatlım
bir aylık aşı nedir biz ikinci doz hepatit olduk başka aşı da mı varr
bence koca karı lafları falan değil gerçek çünkü ben hala tv izlemiyorum haber okumuyorum dünyayla tek bağım burası gündemden bahsettilerinde ağlamak geliyor hala içimden ama kırk gezmesine hayatta gitmem yaa birde orada sırnaşacaklar kızıma
Emzik veriyor musunuz sizler?
3.gün cnmDediklerini yapiyorum canm süt için, peki kaçinci günde beyaz süt geldi senden?
Dogum snrasi kontrole bnde 12 tl verdm yuzyilda muayne 45 tl seninde hbrn olsun cnm62 tl sanirim yada 56 tl emin degolim cnm ya bnm dgm sonu knt du 12 tl verdim ama yarin net ogrenir yazaeim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?