2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selam kizlar bugün 1.ay aşimizi olduk 5 gün gec olduk haberimiz olmadigindan kuzum birden bagirdi inledi kaldi nasil icim gitti hic sevmiyorum şu aşılari.Baş, kol, göbek cevremiz ölçüldü kilosuna bakildi 5 kg ciktik allaha sükür sadece anne sütü ile besleniyoruz.Geceleri 2 saat uykuyla duruyorum kuzum gaz sancisindan inletio evi uykusu cok hassas hemen dalamiyor insallah zamanla düzelir.

İnşallah düzelir canım Bİz de yarın bir aylık aşımızı olucaz topuk kanı alınırken bile kızımın o bağırma sesi hala kulagimda aklıma geldikçe içim ciz ediyor biraz soğukkanlı olabilsek keşke bi de bu bir aylık aşıyı kolundan mi yapiyolar tatlım

Annem ewe girer girmez buzluktaki erikten komposta yapti, onu içiyorum ama bozayı aldirayım hemen esime.
Dus aliyorum, masaj da yapıyorum, bakalim inş hemen gelir sütüm.
süpersin meltemcim bu arada emzirmeye çalışıyorsun değilmni meltem bebek çektikçe de sütün artacak ve gelecek

canım yaa çinden nasıl geliyorsa öyle yapp tabii o kadar çok işimize karışan var ki aslında kızgınlık da biraz ondan ben birde bebeğimi hala paylaşmak istemiyorum açıkçası biri benim önüme geçip baksa haa bşr anını daha kaçırdım diyorum başkaları yüzünde

kızlar yapmam dediklerimi şimdiden yapmaya başladım.. reflü yatağı vardı onunla yatırıyoruz kerem bebeği. yatağıma almıcaktım güya her gece mık mık mık yapınca ay nefes alıyo mu diye panikleyince aldım yatağıyla eşimmle aramıza yatırdım. sallamicaktım geceleri kollarımla istemsice piş piş lerken buluyorum kendimi.. hatta son deneme reflüyatağınıda atıp kolumda uyutuyorum. kokumu duyunca hık diye bayılıp dalıyor. ve bu benim inanılmaz hoşuma gidiyor

bence koca karı lafları falan değil gerçek çünkü ben hala tv izlemiyorum haber okumuyorum dünyayla tek bağım burası gündemden bahsettilerinde ağlamak geliyor hala içimden ama kırk gezmesine hayatta gitmem yaa birde orada sırnaşacaklar kızıma

sanırım o pış pış olayı bende de var ki çok kızmama rağmen

o gelen gidenler varya onların ayaklarına .... lazım bnde bıktım ve resmen depresyondayım yaa kp niye geri geldi be zuhalcim ne işi vat doğum yapan kadınların evinde

bir aylık aşı nedir biz ikinci doz hepatit olduk başka aşı da mı varr

Bende bir tek anneme gidicem başka da gitmem kimseye

kızlar biraz özel olacak K. bakmayın ama cevap vermek isteyen verebilir kafama takıldı cinsel ilişkiyi ne zaman bıraktınız ya da bıraktınız mı doktor önerisi ile falan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…