- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
Hangi marka kullaniyosunuz emzik olarakYalanci emzik resmen bnm kurtaricim yoksa hep mememde durur bn dayanamamki of valla ne zaman duzelir acaba gunduz uyuyor bnde kestiriyorum yoksa cok zor ama gece uykusuda cok baska ve nurcan ; (
Doğum sonrasi ilk kontroller ücretsiz değil mi ben ne kizimda nede kendinde verdimDogum snrasi kontrole bnde 12 tl verdm yuzyilda muayne 45 tl seninde hbrn olsun cnm
Arkadaşlar, bebeğim 1 haftalik oldu. Emzirirken hala göğsüm acıyorne zaman geçecek bu acılı emzirme bazen çok feci acıdığında sağdığım sütten veriyorum. Ama sağdığım sütü verirken bile emzirmedigim için üzülüyorum... Bu durum en fazla kaç gün daha sürecek; lütfen bana dua edin
Avent cnm 0-6 ay olandan fena emiyor valla emzik degil bnm icin sakinlestirici etkisi var bnm memedide unutmadi ikisi bi arada devam ediyoruzHangi marka kullaniyosunuz emzik olarak
12 tl aldilar hic bi fikrim yok ; (Doğum sonrasi ilk kontroller ücretsiz değil mi ben ne kizimda nede kendinde verdim
Aman dikkat et emzirirken uyuya kalmaGölerimin altı mosmor oldu hakkaten zombi gibiyim o değil gündüz de dinlenemiyorum ya uykusu düzene gireceğine iyice bozuldu Berkay"ın artık kokrmaya başladım dün emzirirken uyuyakalmışım oturarak bi irkildim hâlâ emiyor oglan ne kadar zaman geçti hiç bilmiyorum
Bende hatirlamiyorum buradan bir arkadaş yazmisti öyle haberim oldu kontrole gidincede sordum hakikaten de söylemiş almadilar belki her yerde farklidir12 tl aldilar hic bi fikrim yok ; (
Olabilir cnm 12 tl devlet katkisi diye biliyrm yanlis bilmiyorsamBende hatirlamiyorum buradan bir arkadaş yazmisti öyle haberim oldu kontrole gidincede sordum hakikaten de söylemiş almadilar belki her yerde farklidir
Aynen bizimkide aventin cok iyi bi susturucu gercrkten :)Avent cnm 0-6 ay olandan fena emiyor valla emzik degil bnm icin sakinlestirici etkisi var bnm memedide unutmadi ikisi bi arada devam ediyoruz
Bu anne memesine yakin olandan dimi ben tutar mi tutmaz mi diye çok kaliteli bizi almadimAvent cnm 0-6 ay olandan fena emiyor valla emzik degil bnm icin sakinlestirici etkisi var bnm memedide unutmadi ikisi bi arada devam ediyoruz
Nukun kaucugunda aldim 5 tlye ama onu vermdm henuZBu anne memesine yakin olandan dimi ben tutar mi tutmaz mi diye çok kaliteli bizi almadim
Agri kesiciAynen bizimkide aventin cok iyi bi susturucu gercrkten :)
Ben de aldım göğüs ucu. Çok bi faydası olmadı açıkçası... yine kullanıyorum tabi, çıplak meme vermeye cesaret edemem... şimdi arkadaşlarımın ısrarla tavsiye etmesi üzerine soğan koydum. İnşallah faydası olur...Canim ucluk kullansan.. ben ucluk kullaniyorum cok rahatladim valla
ben kaldımDoğurmayın kaldı mı arkadaslar :) biz 1 aylık olduk artık
Annelik duygulari icgudusel olarak yapiyoruz galiba emziriyrm yataga gidene kdr pis pis popoya vururken buluyrm bnde kendimi ki uyuyor oluyo zatensanırım o pış pış olayı bende de var ki çok kızmama rağmen
Gezmeye canim bebek bahane Allah onu bildiģi gibi yapsino gelen gidenler varya onların ayaklarına .... lazım bnde bıktım ve resmen depresyondayım yaa kp niye geri geldi be zuhalcim ne işi vat doğum yapan kadınların evinde
Tamam işte o aşı leylacım.bir aylık aşı nedir biz ikinci doz hepatit olduk başka aşı da mı varr
Yok canm ya bacagini acin dedi bende nasil yani dedim kola saniyordum baldirina yapicaz dedi kuzumun etli baldirina soktu igneyi gozlerimi kapadim dayanamadim.18 ocakta 2.ay aşısı icin gün verdi 3 tane vurcaklarmis sanirim ondaİnşallah düzelir canım Bİz de yarın bir aylık aşımızı olucaz topuk kanı alınırken bile kızımın o bağırma sesi hala kulagimda aklıma geldikçe içim ciz ediyor biraz soğukkanlı olabilsek keşke bi de bu bir aylık aşıyı kolundan mi yapiyolar tatlım
Ay canım çok çok geçmiş olsun ins bi an önce alırsın kucağına bu arada maşallah oğlunaArkadaşlar merhaba,
Dün akşam saat 8 gibi kemal Efe'm doğdu. Kendi sancılarım başladı, sabaha karşı gün içinde de devam etti... Son saniyeye kadar herşey çok güzel ve çok rahattı... Kafası çıktığında yırtığım bile yoktu ... Ancak sonra omuzu sıkıştı ve kabus gibi Dakikalar yaşadık... Çok şükür hayata döndürdüler , şu an yoğun bakımda... Dualarınızı eksik etmeyin... Oğlum 5 kilo 60 cm, koğuş ağası gibi yatırıyor yoğun bakımda :)))
@folik @meltemcivil @Dekalpy ve okuyamadım etiketleyemediğim diğer arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?