2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ama bu darkside cok tatliymiş deniz teyzesi, allahım isteyen herkese yasatsın.
Aminn cnmm maşallah sze

Yok tatlim, 4-5 kere verdik bitiremedi yarısını bile, zaten hemen tekrar emmeye basladi mamayı döktük.
Çok sevindim emmeye başlamasına

Hastanede bacağın üst kısmına yaptılar aşıyı bi bağırdı ama kucağıma aldığım an sakinleşti bnmki

sanırım o pış pış olayı bende de var ki çok kızmama rağmen
Bende pışpış yapıyorum arada

bir aylık aşı nedir biz ikinci doz hepatit olduk başka aşı da mı varr
Bir aylık aşı o zaten cnm bizde dün olduk

Oy oy maşallah Kemal Efe'ye nasıl güzel beslemişsin bir de normal doğum helal olsun sana canım !!
Geçmiş olsun kuzumuza dualarımız sizinle inşallah kısa zmanda sağlıkla çıkacak
Allaha emanet olun ikiniz de

Sogani bende duydum cnm ciplak emzirirken once sutunle ucunu islat cnm kuru olmasin

Kızlar bişi sorcam. Oğlum bi anda herseyden kopuyor etrafa bakıyor kendi kendine guluyor arada somurtuyor sonra hiç bişi olmamış gibi hayata geri dönüyor. Mesela emerken yaşıyor bunu meme ağızdan çıkıyor bitince tekrar aranıyor. Kaç kere doktora sordum önemli bişey değildir dedi ama hoşuma gitmiyor bu durumu. Sizin bebislerdede böyle anlamsız hareketler varmi

Benim oglumda bi anda sessiz agliyo agzini bukuyo bazen guluyo benimde tuhafima gitmisti ama melekler aglatirmis melekler guldururmus :)

Benim oglumda bi anda sessiz agliyo agzini bukuyo bazen guluyo benimde tuhafima gitmisti ama melekler aglatirmis melekler guldururmus :)
Aklı başka yerde gibi dimi. Sanki etrafında kelebekler ucusuyor onlara guluyor onlara kızıyor gibi.

Cnm bn seni dogurdu saniyedum sendemi kaldn kiz
Ben de seni dogurdu saniyodum esmer53 vardi onunla karistirmisim galiba:) yok canim ne dogurmasi bekliyorum hala varmi sanci acilma felan sende. Ay ben bide agir grip oldum napcam bilmiyorum.

Ben de seni dogurdu saniyodum esmer53 vardi onunla karistirmisim galiba:) yok canim ne dogurmasi bekliyorum hala varmi sanci acilma felan sende. Ay ben bide agir grip oldum napcam bilmiyorum.
Oyyy hadiya kotu olms grip olmn bnde dikkat ediyom tirsiyom,grip olcm diye acilma yok sanci yok yarin nst icin gidicm, 30 araliga kadar beklicz bklm gelmezse suni denicz sende varmi biseyler cnm

Evett :) bide once yukari yukari bakiyo sonra guluyo bianda agliyo cok masum :) ama genelde bebekler oyleymis
Tatlim vala çok rahatlattın beni. Nerdeyse 1 aylik olcaz 10 kere sordum doktora ama tatmin olamadım bir türlü. Bide bizimki erken doğdu o yuzdende biraz korktum beyinde falan bi sıkıntımı var diye. Ama aynı senin dediğin gibi bakiyor. Annemde hep melekler gulduruyor oğlumu diyordu ama yinede endiseleniyordum

Sağıl cnm, amin

Sağıl cnm, amin

Allah korusun Bende basda korkmutsum ama oyleymis cnm 2 3 aylik olana kadar boyle olurmus ama cok tatli oluyo dimi :)

Sen nerelerdesin canim daha dedim bugun ozelden msj atim bakim dogurmusmu diye demek sen de bekliyosun hala. Sancin kaclarda cikti acilma varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…