- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
Aminn cnmm maşallah szeAma bu darkside cok tatliymiş deniz teyzesi, allahım isteyen herkese yasatsın.
Çok sevindim emmeye başlamasınaYok tatlim, 4-5 kere verdik bitiremedi yarısını bile, zaten hemen tekrar emmeye basladi mamayı döktük.
Hastanede bacağın üst kısmına yaptılar aşıyı bi bağırdı ama kucağıma aldığım an sakinleşti bnmkiİnşallah düzelir canım Bİz de yarın bir aylık aşımızı olucaz topuk kanı alınırken bile kızımın o bağırma sesi hala kulagimda aklıma geldikçe içim ciz ediyor biraz soğukkanlı olabilsek keşke bi de bu bir aylık aşıyı kolundan mi yapiyolar tatlım
Bende pışpış yapıyorum aradasanırım o pış pış olayı bende de var ki çok kızmama rağmen
Bir aylık aşı o zaten cnm bizde dün oldukbir aylık aşı nedir biz ikinci doz hepatit olduk başka aşı da mı varr
Oy oy maşallah Kemal Efe'ye nasıl güzel beslemişsin bir de normal doğum helal olsun sana canım !!Arkadaşlar merhaba,
Dün akşam saat 8 gibi kemal Efe'm doğdu. Kendi sancılarım başladı, sabaha karşı gün içinde de devam etti... Son saniyeye kadar herşey çok güzel ve çok rahattı... Kafası çıktığında yırtığım bile yoktu ... Ancak sonra omuzu sıkıştı ve kabus gibi Dakikalar yaşadık... Çok şükür hayata döndürdüler , şu an yoğun bakımda... Dualarınızı eksik etmeyin... Oğlum 5 kilo 60 cm, koğuş ağası gibi yatırıyor yoğun bakımda :)))
@folikmeltemcivil D Dekalpy ve okuyamadım etiketleyemediğim diğer arkadaşlar
32 gunluk cnm :)Agri kesicisiz kac gunluksunuz
Sogani bende duydum cnm ciplak emzirirken once sutunle ucunu islat cnm kuru olmasinBen de aldım göğüs ucu. Çok bi faydası olmadı açıkçası... yine kullanıyorum tabi, çıplak meme vermeye cesaret edemem... şimdi arkadaşlarımın ısrarla tavsiye etmesi üzerine soğan koydum. İnşallah faydası olur...
Benim oglumda bi anda sessiz agliyo agzini bukuyo bazen guluyo benimde tuhafima gitmisti ama melekler aglatirmis melekler guldururmus :)Kızlar bişi sorcam. Oğlum bi anda herseyden kopuyor etrafa bakıyor kendi kendine guluyor arada somurtuyor sonra hiç bişi olmamış gibi hayata geri dönüyor. Mesela emerken yaşıyor bunu meme ağızdan çıkıyor bitince tekrar aranıyor. Kaç kere doktora sordum önemli bişey değildir dedi ama hoşuma gitmiyor bu durumu. Sizin bebislerdede böyle anlamsız hareketler varmi
Bizimki ana kucagindan resmen nefret ediyor. Sarılığı yukseldiginde uyansin diye ana kucagina koyuyorduk. Hiç rahat edemiyor. Bide karanlığı hiç sevmiyor. Işığı kapatinca hemen uyanıyorana kucağına koydu ama nafile illa memede uyuyacak hanımm
Olablir cnm saol dsnmn yeterşimdi denedimde yüklemeyi profesyonel makine ile çekim olduğundan boyut fazla geldi sanırım..
Aklı başka yerde gibi dimi. Sanki etrafında kelebekler ucusuyor onlara guluyor onlara kızıyor gibi.Benim oglumda bi anda sessiz agliyo agzini bukuyo bazen guluyo benimde tuhafima gitmisti ama melekler aglatirmis melekler guldururmus :)
Evett :) bide once yukari yukari bakiyo sonra guluyo bianda agliyo cok masum :) ama genelde bebekler oyleymisAklı başka yerde gibi dimi. Sanki etrafında kelebekler ucusuyor onlara guluyor onlara kızıyor gibi.
Ben de seni dogurdu saniyodum esmer53 vardi onunla karistirmisim galiba:) yok canim ne dogurmasi bekliyorum hala varmi sanci acilma felan sende. Ay ben bide agir grip oldum napcam bilmiyorum.Cnm bn seni dogurdu saniyedum sendemi kaldn kiz
Karıştı zaten. Onun yüzünden esımle tartıştık. Bugun gitti. Pamuk gibi olan adam garip bir sekilde annesinin yanında çok geriliyor. Gidince ikimizde rahatladik aslındaaman ayşe hep korksu ve çekinsin hiç yüz verme ortalıkmkarıştırmaya geliyorlar evlerimize
Oyyy hadiya kotu olms grip olmn bnde dikkat ediyom tirsiyom,grip olcm diye acilma yok sanci yok yarin nst icin gidicm, 30 araliga kadar beklicz bklm gelmezse suni denicz sende varmi biseyler cnmBen de seni dogurdu saniyodum esmer53 vardi onunla karistirmisim galiba:) yok canim ne dogurmasi bekliyorum hala varmi sanci acilma felan sende. Ay ben bide agir grip oldum napcam bilmiyorum.
Tatlim vala çok rahatlattın beni. Nerdeyse 1 aylik olcaz 10 kere sordum doktora ama tatmin olamadım bir türlü. Bide bizimki erken doğdu o yuzdende biraz korktum beyinde falan bi sıkıntımı var diye. Ama aynı senin dediğin gibi bakiyor. Annemde hep melekler gulduruyor oğlumu diyordu ama yinede endiseleniyordumEvett :) bide once yukari yukari bakiyo sonra guluyo bianda agliyo cok masum :) ama genelde bebekler oyleymis
Oyy o gunlere kalmiyim yaa ama masallah sana normal dedin dedin oldu sonunda benim de kizimda 4 dikisim vardi ilk baslarda tan oturuyosun ama cok hizli iyilesiyo sen bile inanamiyosun tuvalet sonrasi pansuman hijyenini yap enfeksiyon kapma geciyo ins ilk 3 ay sabirli olmak gerek uykusuz gazli stresli bi donem ama 4e yakin duzene girdigini goreceksiniz Allah kolaylik versin
Oyy o gunlere kalmiyim yaa ama masallah sana normal dedin dedin oldu sonunda benim de kizimda 4 dikisim vardi ilk baslarda tan oturuyosun ama cok hizli iyilesiyo sen bile inanamiyosun tuvalet sonrasi pansuman hijyenini yap enfeksiyon kapma geciyo ins ilk 3 ay sabirli olmak gerek uykusuz gazli stresli bi donem ama 4e yakin duzene girdigini goreceksiniz Allah kolaylik versin
Allah korusun Bende basda korkmutsum ama oyleymis cnm 2 3 aylik olana kadar boyle olurmus ama cok tatli oluyo dimi :)Tatlim vala çok rahatlattın beni. Nerdeyse 1 aylik olcaz 10 kere sordum doktora ama tatmin olamadım bir türlü. Bide bizimki erken doğdu o yuzdende biraz korktum beyinde falan bi sıkıntımı var diye. Ama aynı senin dediğin gibi bakiyor. Annemde hep melekler gulduruyor oğlumu diyordu ama yinede endiseleniyordum
Sen nerelerdesin canim daha dedim bugun ozelden msj atim bakim dogurmusmu diye demek sen de bekliyosun hala. Sancin kaclarda cikti acilma varmiCnm gecmis oLsun. Bende dogum yapmadim henuz yaLniS diiLsiinPazartesi kontroLumde sancim cikti ntSde ama aciLmam yoktu yarin yine kontroLum var bakaLim ama bebiis bi yerde toplaniip kasiLma yapiyo dun geceden beri doktor ne diicek yarin artik dogum yapmak istiyorum hayirLisiyLa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?