Ne soylesem yalan olurKizlar bisey sorucm bebek kanala inmesede suni sanci ile norml dogum gerceklesirmi ?
Valla gecen hafta bakmisti doktorum rahimagzi uzunlugu 2cm olmus dedi kanala yerlesmis dedi artik yavas yavas acilman olur dedi sanci hic yoktu nstde 27 aralik adetime gore son gun . Ultrasona gore de 29 aralik son gun. Ayy zamanini gecirip beni stres etmesin de bekliyorum artikOyyy hadiya kotu olms grip olmn bnde dikkat ediyom tirsiyom,grip olcm diye acilma yok sanci yok yarin nst icin gidicm, 30 araliga kadar beklicz bklm gelmezse suni denicz sende varmi biseyler cnm
Bnmki kanala daha girmedi gecen gece gittim acilmamda yok kanala girmzse olmzmiki ya suni sanciyla dogumValla gecen hafta bakmisti doktorum rahimagzi uzunlugu 2cm olmus dedi kanala yerlesmis dedi artik yavas yavas acilman olur dedi sanci hic yoktu nstde 27 aralik adetime gore son gun . Ultrasona gore de 29 aralik son gun. Ayy zamanini gecirip beni stres etmesin de bekliyorum artik
Yok acilmam 16 aralkta kanala girmedi demisti cnmNe soylesem yalan olur
Seninki inmemismi kanala acilman varmi peki
Bende ondan aldim daha hastanede denedim tuttu hemen,simdinuyku srkadasinin emzigini vericem bakalim tutacak miNukun kaucugunda aldim 5 tlye ama onu vermdm henuZ
Aventin anne memesine yakin olan ikilisini 25 tlye aldim ne kaybedermki diye dusundm aldim ilk gunden tuttu denemkte fayda var ucu kucuk zaten
Cnm kaç kilo doğmuştu bebeğinSelam kizlar bugün 1.ay aşimizi olduk 5 gün gec olduk haberimiz olmadigindan kuzum birden bagirdi inledi kaldi nasil icim gitti hic sevmiyorum şu aşılari.Baş, kol, göbek cevremiz ölçüldü kilosuna bakildi 5 kg ciktik allaha sükür sadece anne sütü ile besleniyoruz.Geceleri 2 saat uykuyla duruyorum kuzum gaz sancisindan inletio evi uykusu cok hassas hemen dalamiyor insallah zamanla düzelir.
Biz ilk geceden verdik uykuya dalarken rahat oluyorEmzik veriyor musunuz sizler?
Bence hiç sakıncası yok canım içinden ne geliyorsa yapkızlar yapmam dediklerimi şimdiden yapmaya başladım.. reflü yatağı vardı onunla yatırıyoruz kerem bebeği. yatağıma almıcaktım güya her gece mık mık mık yapınca ay nefes alıyo mu diye panikleyince aldım yatağıyla eşimmle aramıza yatırdım. sallamicaktım geceleri kollarımla istemsice piş piş lerken buluyorum kendimi.. hatta son deneme reflüyatağınıda atıp kolumda uyutuyorum. kokumu duyunca hık diye bayılıp dalıyor. ve bu benim inanılmaz hoşuma gidiyor
Ya ben de vermek istiyorum ama inatla almiyor. Cok nadir. Ugrasman lazim diyorlar da ben kiyamiyorumben vermke istiyorum ama o keyfine göre çok açsa alıyor ama genlde ağzından atıyor keşke alsa
Ben vermeye calisiyorjm ama memeyi unutacak gibi degil emzigi de almiyorBen henüz vermiyorum canım memeyi unutur diye
Ay ne guzel insallah benimki de alir. Karni diysa bile memede uyumak istiyo agzi bosken uyuyamiyorBiz ilk geceden verdik uykuya dalarken rahat oluyor
banada aynı aşı için randevu verdiler demekki aynısı önümüzdeki ay da galiba 2 tane aşı var ve biri canlı aşı büyük ihtimal ateş yapacak bebeklerimizde umarım yapmaz da şi,mdiden korkusu sardı beniSağlık ocağında bebeğin tam bir aylık olduğu güne randevu verdiler aşı için ama ne aşısı olduğunu bende bilmiyorum canım belki senin dedigindendir
canın nereye isterse oraya git en azından herkes kimin ne kadar yakın olduğunu görür ay fenayım yaaBende bir tek anneme gidicem başka da gitmem kimseye
istemsiz hareket gibi yaa artık yapmıycam diyorum demin yie yaptım maalesefAnnelik duygulari icgudusel olarak yapiyoruz galiba emziriyrm yataga gidene kdr pis pis popoya vururken buluyrm bnde kendimi ki uyuyor oluyo zaten)))
ayyy kırsın dizini bacağını evinde otursun sana yazık değilmi eşin de arada kalmıştırGezmeye canim bebek bahane Allah onu bildiģi gibi yapsin
tamam ya bizede salı günü yapıldı o aşı ama farklı bir aşı varda kaçırdım diye düşündümleylam355 cnm 1 ay aşısı hepatit 2.dozu bacaktan
istemsiz pış pış hepimizde var sanırım ayy yapmamayaydık iyiydi deAminn cnmm maşallah sze
Çok sevindim emmeye başlamasına
Hastanede bacağın üst kısmına yaptılar aşıyı bi bağırdı ama kucağıma aldığım an sakinleşti bnmki
Bende pışpış yapıyorum arada
Bir aylık aşı o zaten cnm bizde dün olduk
benim kızda ışığı sevmiyor ayy bu bebekler aslında kendi huylarıyla doğdular bizde dillerini çözme işi kaldı sanırımBizimki ana kucagindan resmen nefret ediyor. Sarılığı yukseldiginde uyansin diye ana kucagina koyuyorduk. Hiç rahat edemiyor. Bide karanlığı hiç sevmiyor. Işığı kapatinca hemen uyanıyor
ayy annesinin oda farkında ve kadın büyük ihtimal çok söylenmiş eşine eşinde arada kalmış o yüzden öyledir ne fenalar ya mikser gibi karıştırıp yıpratıyorlar herşeyiKarıştı zaten. Onun yüzünden esımle tartıştık. Bugun gitti. Pamuk gibi olan adam garip bir sekilde annesinin yanında çok geriliyor. Gidince ikimizde rahatladik aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?