2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Oyyy hadiya kotu olms grip olmn bnde dikkat ediyom tirsiyom,grip olcm diye acilma yok sanci yok yarin nst icin gidicm, 30 araliga kadar beklicz bklm gelmezse suni denicz sende varmi biseyler cnm
Valla gecen hafta bakmisti doktorum rahimagzi uzunlugu 2cm olmus dedi kanala yerlesmis dedi artik yavas yavas acilman olur dedi sanci hic yoktu nstde 27 aralik adetime gore son gun . Ultrasona gore de 29 aralik son gun. Ayy zamanini gecirip beni stres etmesin de bekliyorum artik

Bnmki kanala daha girmedi gecen gece gittim acilmamda yok kanala girmzse olmzmiki ya suni sanciyla dogum

Nukun kaucugunda aldim 5 tlye ama onu vermdm henuZ

Aventin anne memesine yakin olan ikilisini 25 tlye aldim ne kaybedermki diye dusundm aldim ilk gunden tuttu denemkte fayda var ucu kucuk zaten
Bende ondan aldim daha hastanede denedim tuttu hemen,simdinuyku srkadasinin emzigini vericem bakalim tutacak mi

Cnm kaç kilo doğmuştu bebeğin

Bence hiç sakıncası yok canım içinden ne geliyorsa yap

Hayırlı geceler kızlar.birçoğunuz bebişlerinize kavuşmuşsunuz darısı biz bekleyenlere Ben aslında 2016 şubat annesi olacağım İnşallah.size bir konuda danışmak istiyorum beni çok düşündüren ve tedirgin eden bir konu.vajinusmusu tam yenemeden hamile kaldm ilişki sırasında kendimi kastığım için bir de kuruluktan dolayı canım yanıyordu.şimdi normal doğum istiyorm doktormla bu meseleyi hiç konuşmadm özel hastane direk sezeryan der diye.benim durumumda olupta normal doğum yapanınız var mı.doğum esnasında kendimi sıkarsam birşey olur mu

Sağlık ocağında bebeğin tam bir aylık olduğu güne randevu verdiler aşı için ama ne aşısı olduğunu bende bilmiyorum canım belki senin dedigindendir
banada aynı aşı için randevu verdiler demekki aynısı önümüzdeki ay da galiba 2 tane aşı var ve biri canlı aşı büyük ihtimal ateş yapacak bebeklerimizde umarım yapmaz da şi,mdiden korkusu sardı beni

istemsiz pış pış hepimizde var sanırım ayy yapmamayaydık iyiydi de
ben farklı b,r aşı daha var sandım denizcim bizde salı günü olduk o aşıyı

Bizimki ana kucagindan resmen nefret ediyor. Sarılığı yukseldiginde uyansin diye ana kucagina koyuyorduk. Hiç rahat edemiyor. Bide karanlığı hiç sevmiyor. Işığı kapatinca hemen uyanıyor
benim kızda ışığı sevmiyor ayy bu bebekler aslında kendi huylarıyla doğdular bizde dillerini çözme işi kaldı sanırım

Karıştı zaten. Onun yüzünden esımle tartıştık. Bugun gitti. Pamuk gibi olan adam garip bir sekilde annesinin yanında çok geriliyor. Gidince ikimizde rahatladik aslında
ayy annesinin oda farkında ve kadın büyük ihtimal çok söylenmiş eşine eşinde arada kalmış o yüzden öyledir ne fenalar ya mikser gibi karıştırıp yıpratıyorlar herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…