boşver verme belki diş yapısına zarar verir bize dr verdi ama benimnd eiçime s,nmiyor vermek açıkçasıYa ben de vermek istiyorum ama inatla almiyor. Cok nadir. Ugrasman lazim diyorlar da ben kiyamiyorum
canım bnim çok sıkıntıya girmişsin yaAman ne bileyim lohusa halini atlatamadım üzerimden léyla birde gelen giden canimı cok sıktı annem yanımdaydı o ayrı canımı sıktı annemin gittiği gün kayınpeder geri geldi o mahvetti beni kovacak duruma geldim o gideceği gün eşimin erkek kuzeni geldi eşimle girdik birbirimize o kadar çok anlayışsız insanla dolu ki çevrem iyice psikolojim bozuldu Allah var eşim çok destek oluyor yemekte temizlikte çocuklara bakmakta ama sadece bunlar yetmiyor ruh halimi anlamiyor
ayy canım yaa hadi bu gece doğurda rahatla umarım isteiğin olır gerçekten bekleme işide zor en ağır zor dönemler haklısınselamm kızlar belirtisi olan?
Tik yok,cnmselamm kızlar belirtisi olan?
aynenTik yok,cnm
sorma canım ne olcak ne zaman olcak nasıl olcak düşünceleri insanı yiyip bitiriyorayy canım yaa hadi bu gece doğurda rahatla umarım isteiğin olır gerçekten bekleme işide zor en ağır zor dönemler haklısın
Gözün aydın meltem hayırlı uğurlu olsunArkadasim ben 41+3 de doğurdum sabırlı ol
Maşallah gözünüz aydınArkadaşlar merhaba,
Dün akşam saat 8 gibi kemal Efe'm doğdu. Kendi sancılarım başladı, sabaha karşı gün içinde de devam etti... Son saniyeye kadar herşey çok güzel ve çok rahattı... Kafası çıktığında yırtığım bile yoktu ... Ancak sonra omuzu sıkıştı ve kabus gibi Dakikalar yaşadık... Çok şükür hayata döndürdüler , şu an yoğun bakımda... Dualarınızı eksik etmeyin... Oğlum 5 kilo 60 cm, koğuş ağası gibi yatırıyor yoğun bakımda :)))
@folik @meltemcivil @Dekalpy ve okuyamadım etiketleyemediğim diğer arkadaşlar
olur canım sen rahat ol bunları sorma bak o zaman olur ama sen bizi habersiz bırakmasorma canım ne olcak ne zaman olcak nasıl olcak düşünceleri insanı yiyip bitiriyor
Bilmiyorumki ama belkide girmistir ben 12 aralikta gittigimde girmemisti 18 aralikta gittigimde girmisti belki seninkide girmistir canimBnmki kanala daha girmedi gecen gece gittim acilmamda yok kanala girmzse olmzmiki ya suni sanciyla dogum
Bekliyorum bende de bisey yokselamm kızlar belirtisi olan?
Bekliyorum ne gelen var ne giden..selamm kızlar belirtisi olan?
benim ki kanala tam girmemişti denedik suniyi..Kizlar bisey sorucm bebek kanala inmesede suni sanci ile norml dogum gerceklesirmi ?
Hmm sali bklm bize ne dicek ins bnimde dener direk sezeryn dmz insbenim ki kanala tam girmemişti denedik suniyi..
Ins girmstr cnm ya soluna yat dedi soluma yattm hepBilmiyorumki ama belkide girmistir ben 12 aralikta gittigimde girmemisti 18 aralikta gittigimde girmisti belki seninkide girmistir canim
Benim bebegimde kanalda degil ne olacak ya sancim da yok suyum geliyor bi hastaneye gittim bebegin suyu dedi baska bi hastane nisan dedi anlamadim gitti bu isten biseyIns girmstr cnm ya soluna yat dedi soluma yattm hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?