Cnm valla bi doktra gidicn guvendgn cunku hepsi farkli konusuyr insanin kafasni kurcaliyr Allah cc emanet sende gectgmz pazar sabsha karsi kanamm olunca gittim syun azalmis dedi ertesi giun gittim doktra yoo suyun norml dedi doktrumBenim bebegimde kanalda degil ne olacak ya sancim da yok suyum geliyor bi hastaneye gittim bebegin suyu dedi baska bi hastane nisan dedi anlamadim gitti bu isten bisey
dener cnm nie denemesin ki.. iyi haberlerini bekliyoruzHmm sali bklm bize ne dicek ins bnimde dener direk sezeryn dmz ins
Aynen canım Rabbim bizlerin yardimcisi olsun devamli gittigim dr beni hastaneye yatiricakti sancim yok 1 cm aciklikla suni sanci ise yaramaz diyo eee sonuc sezeryan dedi bende baska bir hastaneye gitmeye karar verdim orda cok ilgilendiler bebek iyi suyu iyi gelen suyun nisanim oldugunu söyledi biraz rahatlatti beni seni biliyorum hep erken gelir dedim senin bebek sürekli kanaman ouyordu canım ama baksana ne gelen var ne giden biz kızlar cok nazli ciktiCnm valla bi doktra gidicn guvendgn cunku hepsi farkli konusuyr insanin kafasni kurcaliyr Allah cc emanet sende gectgmz pazar sabsha karsi kanamm olunca gittim syun azalmis dedi ertesi giun gittim doktra yoo suyun norml dedi doktrum
Cok tesekkurler canim gercekten gunduzum geceme uymuyor psikolojik olarak.. yanliz kalamamakta yipratti artik tabi..esimle cok sukur konustk ilimli yaklasmak gerekiyor bu erkeklerede dikine gitmiceksin hic..Ö
Canım tamamen lohusalık psikolojisi. Hepsi geçecek. Ama bu dönemde eşinle aran bozulmsın dikkat et. Korıcı konuşmadan kalp kırmadan kendini içimde olduğun psikolojiyi eşine dürüst açık anlayarak aşmak lazım. Çok zor çok...
Cok gecmis olsun sizede..Bizde 1 gece yattik canim 2 haftaligiz suan dun kontrolumiz vardi dr begendi sariligi azalmis ama hala var tahlil istemicem sen bol bol emzir dedi..2 saati gecirmemeye calisiorum..gozlerde var biraz daha iyi aslinda uykusu da hafifledi uyandirabiliyorum..bu sarilik illet bir seymis Allah yardimcimiz olsun gercekten..Canım bizimde 20 gün olmak üzere sarılık devam ediyor gözlerinde kaldı bir gece hastahanede bile yattık 1 buçuk saat arayla uyandır önce altını al biraz uyansın sonra emzir cnm emmekte Zorlanıyorsa sağ biberon la ver tek çaresi bu sarılığın biberona alışır korkun varsa ben medela kullandım hiç sorun olmadı sadece bebeğine odaklan benim kendi annemde bazen abartıyor severken ama sonra diyorum en fazla 40 çıkana kadar burda sonra oğlumla baş başa kalıcaz sende bu fırsatta dinlen takma kafana
Bende oyle dusunuyorum gece yattigimda esim yanimda olsun yeter cok bir sey degil istedigim..Allahtan biraz konustukta simdi beraber yatmaya basladik..zaten kv oyle duskunki bebege gece azicik aglasin icerden kosa kosa geliyor anne sakin ol ben varim diorum emzirirkende basimda bekliyor oyle yani yapabilecegi birseyde yok ki ben emzirip uyutuyorum sonucta bebek beni istiyor..anlayamiyorum sizde anne oldunuz azicik empati kurabilseler keske..annecim annecim diye sevmeleride yok mu..anneai benimm diyesim geliyor :) aslinda arkasindan konusmkta uzuyor beni Allah razi olsun yine yardimci her konuda ama bazen sinirime dokunuyor iste hareketleri fazla muhabbet tez ayrilik getirirmis ya o hesap ..ah bu hormonlarBnce kv ile yatman hata olmuş, ne olursa olsun eşinle yatmalısın bebek uyanınca kalkarsın kv yardım eder. Eşine bol bol sarıl öp destek olun birbirinize neden ayrı yatasanız, en çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlar duygusal zamanlar bunlar.
Hormonlar da tahammül sınırımızı zorluyor ama kv ler de öyle :/
Üzme kendini hasta olmahastayken çok daha zor bz iyi olcaz ki bebişimize de iyi bakalım
Allah yardimcisi olsun tum lohusalarin..altini aciyorum iki gecedir uyaniyor cok sukur bunun oncesinde islak mendille silip yuzunu, boynunu ayaklarini mi gidiklamadim poposunu mu cimdiklemedim ama nafile baygin baygin duruodu kollarimda..simdi gitgide duzeliyoruz zaman istiyor..Canım zor bir süreçten geçiyoruz.
Bizimde bebişin sarılığı sınırda çıkmıştı.
Sarılık ağır uyku yapıyor uyandıramıyordum. Doktor tavsiyesiyle yüzüne boynuna yavaş yavaş ıslak mendil sürünce uyanıyordu. Sende dene istersen..
Amin tesekkur edrrim canm insallah..simdi biraz daha canlandi ya gozleri de acildi iyice bakmaya basladi seslendigimde..biraz daha ona odaklanmaya basladim sabir diliyorum gun sayiyorum gecicek insallah bugunlerde...Umarım en kısa zamanda sıkıntılarınız çözüme kavuşur canım. Sen olabildiğince bebeğine odaklanmaya çalış. Elbet gidecekler.
Ins guzel haberlerle donerm cnm bugun nstye baglanicm ins sancim cikardener cnm nie denemesin ki.. iyi haberlerini bekliyoruz
Sorma cnm ya son ayimda gelmemeye baslamsti taki pazar gunune kadar cnm bnm bilmiyrm ama bem bu gecikmeleri ictigim ilaclara serumlara ignelere bagliyrm cok kulllandm 6,ayimda dogum sancim vardi dogumu durdurdukAynen canım Rabbim bizlerin yardimcisi olsun devamli gittigim dr beni hastaneye yatiricakti sancim yok 1 cm aciklikla suni sanci ise yaramaz diyo eee sonuc sezeryan dedi bende baska bir hastaneye gitmeye karar verdim orda cok ilgilendiler bebek iyi suyu iyi gelen suyun nisanim oldugunu söyledi biraz rahatlatti beni seni biliyorum hep erken gelir dedim senin bebek sürekli kanaman ouyordu canım ama baksana ne gelen var ne giden biz kızlar cok nazli cikti
Hadi bakalim bnedede nuk kaucuk var onu denerimBende ondan aldim daha hastanede denedim tuttu hemen,simdinuyku srkadasinin emzigini vericem bakalim tutacak mi
vallahi benim ki ara ara geldi katıydı bayağı ama halen doğmadı pazartesşnden bu yana günde bir kez geldi neredeyseKizlar nisan ne kadar geliyor kac gun suruyor
Leyla dun milkplus diye malt icecegi aldim 6 tane gunde 2 ser tane 3 gun iciliyormus 15 gun ara veriliyormus dun basladim hemen icmeye,tadini hic begenmedim bunlar bitsin maltana alicamtamam canım sen dene eğer olumlu olursa banada yaz bende yapayım senin formülünü
Benim olmadı canım suni den sonra sezeryana alindi bebek kanala inmedi ama herkeste aynı olmaz tabiKizlar bisey sorucm bebek kanala inmesede suni sanci ile norml dogum gerceklesirmi ?
Bizimki hiç emzik almadı sen yine şanslısın :)Ayy kizlar emzigin agizdan dusmesini onleyen bisey yok mu ki,agzindan dusunce agliyor benimki hep gece gunduz emzik topluyorum,az kaldi agzina yapistiricam emzigi
Canım bunu yaşayan biri olarak evet demek istiyorum :) 9 gün önce sıfır açılma sıfır sancı ile sadece su işe gittim suni ile Allah'a şükür tabi beraberinde deli gibi egzersiz yapman Lazm kanala indi ve normal doğum yaptım.Kizlar bisey sorucm bebek kanala inmesede suni sanci ile norml dogum gerceklesirmi ?
Canım bana tavsiye ettiler çok iyi geliyormuş wczaneye sipariş verdim iki haftadır getirecekler bilmiyorum kısacasıHumana steel we kompostoyu yapiyorum, vitamalt hazir bi içecek mi nasil bişi sermncim?
Ayy ins iner zilli ya gezip duruyr nst ye baglndm ins sanci cikarBenim olmadı canım suni den sonra sezeryana alindi bebek kanala inmedi ama herkeste aynı olmaz tabi
Cnm bnm kanamm oldugu icin doktr onermedi hareketi soluna yat dedi sadece bnde hep soluma yatiyrm ztn donseydi ole donerdi heralde yurume diyr doktrum ama bn yuruyrdum yani az az kanamam olunca yatiyrdm son gunlerde agirlasnca azalttim yurumeleriCanım bunu yaşayan biri olarak evet demek istiyorum :) 9 gün önce sıfır açılma sıfır sancı ile sadece su işe gittim suni ile Allah'a şükür tabi beraberinde deli gibi egzersiz yapman Lazm kanala indi ve normal doğum yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?