2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim bebegimde kanalda degil ne olacak ya sancim da yok suyum geliyor bi hastaneye gittim bebegin suyu dedi baska bi hastane nisan dedi anlamadim gitti bu isten bisey
Cnm valla bi doktra gidicn guvendgn cunku hepsi farkli konusuyr insanin kafasni kurcaliyr Allah cc emanet sende gectgmz pazar sabsha karsi kanamm olunca gittim syun azalmis dedi ertesi giun gittim doktra yoo suyun norml dedi doktrum

Cnm valla bi doktra gidicn guvendgn cunku hepsi farkli konusuyr insanin kafasni kurcaliyr Allah cc emanet sende gectgmz pazar sabsha karsi kanamm olunca gittim syun azalmis dedi ertesi giun gittim doktra yoo suyun norml dedi doktrum
Aynen canım Rabbim bizlerin yardimcisi olsun devamli gittigim dr beni hastaneye yatiricakti sancim yok 1 cm aciklikla suni sanci ise yaramaz diyo eee sonuc sezeryan dedi bende baska bir hastaneye gitmeye karar verdim orda cok ilgilendiler bebek iyi suyu iyi gelen suyun nisanim oldugunu söyledi biraz rahatlatti beni seni biliyorum hep erken gelir dedim senin bebek sürekli kanaman ouyordu canım ama baksana ne gelen var ne giden biz kızlar cok nazli cikti

Cok tesekkurler canim gercekten gunduzum geceme uymuyor psikolojik olarak.. yanliz kalamamakta yipratti artik tabi..esimle cok sukur konustk ilimli yaklasmak gerekiyor bu erkeklerede dikine gitmiceksin hic..

Cok gecmis olsun sizede..Bizde 1 gece yattik canim 2 haftaligiz suan dun kontrolumiz vardi dr begendi sariligi azalmis ama hala var tahlil istemicem sen bol bol emzir dedi..2 saati gecirmemeye calisiorum..gozlerde var biraz daha iyi aslinda uykusu da hafifledi uyandirabiliyorum..bu sarilik illet bir seymis Allah yardimcimiz olsun gercekten..

Bende oyle dusunuyorum gece yattigimda esim yanimda olsun yeter cok bir sey degil istedigim..Allahtan biraz konustukta simdi beraber yatmaya basladik..zaten kv oyle duskunki bebege gece azicik aglasin icerden kosa kosa geliyor anne sakin ol ben varim diorum emzirirkende basimda bekliyor oyle yani yapabilecegi birseyde yok ki ben emzirip uyutuyorum sonucta bebek beni istiyor..anlayamiyorum sizde anne oldunuz azicik empati kurabilseler keske..annecim annecim diye sevmeleride yok mu..anneai benimm diyesim geliyor :) aslinda arkasindan konusmkta uzuyor beni Allah razi olsun yine yardimci her konuda ama bazen sinirime dokunuyor iste hareketleri fazla muhabbet tez ayrilik getirirmis ya o hesap ..ah bu hormonlar
Allah yardimcisi olsun tum lohusalarin..altini aciyorum iki gecedir uyaniyor cok sukur bunun oncesinde islak mendille silip yuzunu, boynunu ayaklarini mi gidiklamadim poposunu mu cimdiklemedim ama nafile baygin baygin duruodu kollarimda..simdi gitgide duzeliyoruz zaman istiyor..
Umarım en kısa zamanda sıkıntılarınız çözüme kavuşur canım. Sen olabildiğince bebeğine odaklanmaya çalış. Elbet gidecekler.
Amin tesekkur edrrim canm insallah..simdi biraz daha canlandi ya gozleri de acildi iyice bakmaya basladi seslendigimde..biraz daha ona odaklanmaya basladim sabir diliyorum gun sayiyorum gecicek insallah bugunlerde...

Sorma cnm ya son ayimda gelmemeye baslamsti taki pazar gunune kadar cnm bnm bilmiyrm ama bem bu gecikmeleri ictigim ilaclara serumlara ignelere bagliyrm cok kulllandm 6,ayimda dogum sancim vardi dogumu durdurduk

Dogum yapan anneler sanirim sancilarim var. Kasigima yanma gibi sanci giriyor sonra geciyor sonra gene giriyor. Bebegim iki saattir aktif surekli ve kasilmam var.

Gunaydin guzel anneler. Birsey sormak istiyorum. Bebegimin basi 11 cm oldugu ve dr bebek iri oldugu icin pazartesiye kadr kendi gelmezse pazartesi sezeryana alicak. Acilmam yok bebek kanala inmemis. Daha beklesem bebegimi riske atmis olurmuyum. Kafasi buyuk olmasa yine beklerim ama bilemiyorum kafam karisik. Bu durumu yasayaniniz oldumu acaba iciniz de?

Ayy kizlar emzigin agizdan dusmesini onleyen bisey yok mu ki,agzindan dusunce agliyor benimki hep gece gunduz emzik topluyorum,az kaldi agzina yapistiricam emzigi

Kizlar bisey sorucm bebek kanala inmesede suni sanci ile norml dogum gerceklesirmi ?
Canım bunu yaşayan biri olarak evet demek istiyorum :) 9 gün önce sıfır açılma sıfır sancı ile sadece su işe gittim suni ile Allah'a şükür tabi beraberinde deli gibi egzersiz yapman Lazm kanala indi ve normal doğum yaptım.

Cnm bnm kanamm oldugu icin doktr onermedi hareketi soluna yat dedi sadece bnde hep soluma yatiyrm ztn donseydi ole donerdi heralde yurume diyr doktrum ama bn yuruyrdum yani az az kanamam olunca yatiyrdm son gunlerde agirlasnca azalttim yurumeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…