Hadi gozun aydn cnm ins acilmn olurda tek bir avazda pirt diye dogurrsnKizlar Allah rızası icin dua edin suyum geldi suni sanci taktilar yatisim yapildi 1 cm acikligim var
Sorma cnm arkim perisanim perisan efe beni cok yorgu geceleri uyku yok ama cocugun da sucu degil sarilik sorunumuzu atlatmamiz icin yarim saatte emmesi lazim buda beni 2 haftadir uykusuz zombiye cevirdi teli elime bile alamiyorum zar zor uyursa eger
Hadi yaAcisi hala gecmedi maalesef
inşallah en kısa sürede kucağında olur bebeğin canım Rabbim yardım etsinKizlar Allah rızası icin dua edin suyum geldi suni sanci taktilar yatisim yapildi 1 cm acikligim var
Heh bide buna care bulursak super olur aynen agzindan dusmese uyuyup gidecek uyuyana kdr 10 kere emzik topluuoruz agzina ,))Ayy kizlar emzigin agizdan dusmesini onleyen bisey yok mu ki,agzindan dusunce agliyor benimki hep gece gunduz emzik topluyorum,az kaldi agzina yapistiricam emzigi
Zaten almiyor da tum gun memede biraz garip oluo. Memesiz oyalayamiyoruzboşver verme belki diş yapısına zarar verir bize dr verdi ama benimnd eiçime s,nmiyor vermek açıkçası
canım oruçlu gibi derken?Kizlar kizim cok mutluymus keyfi yerinde tik yok 29 aralkta oruclu gibi gel dedi erkndn nst ye baglan snra muayene ozmn net bisey konusucz 4 gun var yani oytt inatci keci ya esim sabrm kalmadi cok ozluyrm kizimi diyr
Ac susuz demk istedi heralde ac gel dese su icerm diye oruclu,gibi dedi herldecanım oruçlu gibi derken?
Hayrli cumalar cnm nasilsn son durum nslselam annişler cumamız mübarek olsun... nasılsınız
bizimde aynı uyanıkken sürekli memede mahremiyet falan kalmadıZaten almiyor da tum gun memede biraz garip oluo. Memesiz oyalayamiyoruz
Allahim yarfimcin olsun bir avazda kurtrasinKizlar Allah rızası icin dua edin suyum geldi suni sanci taktilar yatisim yapildi 1 cm acikligim var
Oyle valla cok sukur aliyor da boyle de zor oluyor uyaniyor surekliBizimki hiç emzik almadı sen yine şanslısın :)
Biliyorum canim helvada yiyorum unutmazsam,isden gucten bebekle ugrasmaktan hicbisey gelmiyor aklima neredeyse yemek yemeyi unutucam.2 gunfur yumusadi goguslerim azaldiginj hissediyorum bugun dikkat etmeye basladim tekrar cogalir inssllah yineHeh bide buna care bulursak super olur aynen agzindan dusmese uyuyup gidecek uyuyana kdr 10 kere emzik topluuoruz agzina ,))
Bu arada cnm süt icin tahin helvasi denedinmi bana dun annem aldi ve bnde farketti tas gibi olmuyodu gogusleerim helvayi yedim oda fena susatiyo zaten suuda ictim gece bayagi sutum olmustu bebegin emme sesinden de anloyrm 5 dk girt girt ses geliyosa 15 dk girt girt yutkundu bos emmedi dene istrsen
son durum stabil canım :)Hayrli cumalar cnm nasilsn son durum nsl
Baska bir hastanede, başka bir doktora daha git bence. Ölçümleri bi de başka bi doktor yapsın. Ultrason yapandan yapana değişebiliyor bazen. Başka doktor da aynı şeyi söylerse doktorunun dediği gibi sezaryan ol bence. Çünkü baş-Pelvis (yani legen kemigimiz) uyumsuz ise, zorlamanın gereği yok... Çünkü ölçüleri sınırda olsa, belki dogabilir ama riskli derdi doktorun. Kafası kesin büyük, çıkması imkansız diyorsa mecbur sezaryan... bana doktorum sınırda demişti. "Doguramazsin demiyorum dogurabilirsin de ama zor olabilir, yada son anda doğamayıp son anda sezaryana girebilirsin" demişti. Ben normal doğumu denedim, bebek bi türlü çıkmadı, son anda sezaryana alındım. Ama seninkine çıkması çok çok zor ya da imkansız diyorlarsa, sezaryan randevunu al bence...Gunaydin guzel anneler. Birsey sormak istiyorum. Bebegimin basi 11 cm oldugu ve dr bebek iri oldugu icin pazartesiye kadr kendi gelmezse pazartesi sezeryana alicak. Acilmam yok bebek kanala inmemis. Daha beklesem bebegimi riske atmis olurmuyum. Kafasi buyuk olmasa yine beklerim ama bilemiyorum kafam karisik. Bu durumu yasayaniniz oldumu acaba iciniz de?
Faceste aralik annelerinden biri yumuşak göğüs daha çok sut üretmeye elverişli olduğunu söyledi ne kadar doğru tabi bilemem tabiBiliyorum canim helvada yiyorum unutmazsam,isden gucten bebekle ugrasmaktan hicbisey gelmiyor aklima neredeyse yemek yemeyi unutucam.2 gunfur yumusadi goguslerim azaldiginj hissediyorum bugun dikkat etmeye basladim tekrar cogalir inssllah yine
banada aynı aşı için randevu verdiler demekki aynısı önümüzdeki ay da galiba 2 tane aşı var ve biri canlı aşı büyük ihtimal ateş yapacak bebeklerimizde umarım yapmaz da şi,mdiden korkusu sardı beni
Valla banada gece 12 den sonra bişey yeme aç gel dediler sabah su içip gittim dayanamadım hiç birşey olmadıAc susuz demk istedi heralde ac gel dese su icerm diye oruclu,gibi dedi herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?