2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Biliyorum canim helvada yiyorum unutmazsam,isden gucten bebekle ugrasmaktan hicbisey gelmiyor aklima neredeyse yemek yemeyi unutucam.2 gunfur yumusadi goguslerim azaldiginj hissediyorum bugun dikkat etmeye basladim tekrar cogalir inssllah yine
yumuşaması sütün azaldığını mı gösteriyor pınar

Bu kavinvalidem öldürecek beni sinir krizi gecirtcek kadini görmeye tehamul edemiyorum ya sinirlerim bozuluyo ya çocuk uyuyo uyuyan çocuğu seviyorlar uyandiruyolar ya çocuk tam dalcak sesli sesli babannem sen uyumuyon mu diye seviyo uyandiriyo çocuğu sabrediyorum bakalim nerde patlicam.

Hormonlardan canım bizde dün akşam yalnız kaldık annem gitti kv işi vardı eşimle ailece ilkkez yalnız kaldık kızda uyuyordu ve eşim hiç ilgilenmezdi ilk defa bebişimle oynaştı bana sevgi gösterdi masaj yaptı çok iyi geldi şuan yalnızım kv okula kızı almaya gitti yine mutluyum yalnız kalmak istiyorum lohusa sendromu ara ara bendede oluyor durup dururken ağlıyorum hala bebeğimin olduğuna inanamıyorum bu doğumum çok güzel geçti onu unutamıyorum

Evet tatlım bizde bugün olduk aşıyı Kıyamam bağırdı benimki de neyseki uzun sürmedi

Bizimki çok yaklaşmıyor şanslıyım uyanıkken uzaktan seviyor biz gündüz uyuyup gece uyanığız

ortak sorun kv ler hepsi fikirsiz arkadaş aralık annelerinin kv leri hepsi aynı yaa yemin ederim nedir bağıra bağıra sevmek

maltanaı bende alayım o zaman
ne kadar etkili ki 15 gün ara veriliyor
Boza iç canım bozada çoğaltıyor benim oğlan gündüz uyuyor yeterince emmiyor beş dk gece çok emiyor bende gündüz sağıyorum sütü sağınca hemen su ve boza içiyorum sütüm hemen tekrar toplanıyor

Valla banada gece 12 den sonra bişey yeme aç gel dediler sabah su içip gittim dayanamadım hiç birşey olmadı
Ben acliga nasil dayanicm bilmiyom kavga ederm herkezle heralde esime diyom erkndn kalkiyrz gidip nst baglsnp muayene etsn bizi ne olucksa karari versnler bn cok sinirlenrm acliga hayatta dayanamiyrm oruc tutarkn Rabbim sabr veriyr vallahi de normlde duramiyrm

Ayni benim kv gibi benimde tahammulum yok ona gitti de rahatladim :/

bozada içiyorum ayla yaa ama sanki doymuyor gibi hep aranıyor yaa brde meme hiç ağzından çıkmıyor sadece uyuduğunda uyurken bile memede uykuya geçşyor bebeğimin sakız gibi süreklim ağzında

Yok canm ya bacagini acin dedi bende nasil yani dedim kola saniyordum baldirina yapicaz dedi kuzumun etli baldirina soktu igneyi gozlerimi kapadim dayanamadim.18 ocakta 2.ay aşısı icin gün verdi 3 tane vurcaklarmis sanirim onda

Bizde bugün yaptirdik ben bakamadım zaten eşim tuttu kızımın bacağını Kıyamam biraz bağırdı yavrum ama daha önümüzde dünya kadar aşı var gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…