Bizimkide kıyameti kopartıyo düşünce yapıştırcam diyorumAyy kizlar emzigin agizdan dusmesini onleyen bisey yok mu ki,agzindan dusunce agliyor benimki hep gece gunduz emzik topluyorum,az kaldi agzina yapistiricam emzigi
yumuşaması sütün azaldığını mı gösteriyor pınarBiliyorum canim helvada yiyorum unutmazsam,isden gucten bebekle ugrasmaktan hicbisey gelmiyor aklima neredeyse yemek yemeyi unutucam.2 gunfur yumusadi goguslerim azaldiginj hissediyorum bugun dikkat etmeye basladim tekrar cogalir inssllah yine
inşallah derya ya bende çok üzlüyorumEvet canım önümüzdeki ay iki tane olucak off hiç dayanamıyorum inşallah yan etkileri olmaz
maltanaı bende alayım o zamanLeyla dun milkplus diye malt icecegi aldim 6 tane gunde 2 ser tane 3 gun iciliyormus 15 gun ara veriliyormus dun basladim hemen icmeye,tadini hic begenmedim bunlar bitsin maltana alicam
Haha aynenntum gun meme diaarda geziyorm.. kirk yil dusunsem aklima gelmezdi..kimseden de cekinmiyorum ne hikmetsebizimde aynı uyanıkken sürekli memede mahremiyet falan kalmadı
resmen parça parça çıplak oldum gibi önce doğum sonra emzirme utanma kalmadı resmen ama ne yapalım yaa biz anneyiz artık :)Haha aynenntum gun meme diaarda geziyorm.. kirk yil dusunsem aklima gelmezdi..kimseden de cekinmiyorum ne hikmetse
Hormonlardan canım bizde dün akşam yalnız kaldık annem gitti kv işi vardı eşimle ailece ilkkez yalnız kaldık kızda uyuyordu ve eşim hiç ilgilenmezdi ilk defa bebişimle oynaştı bana sevgi gösterdi masaj yaptı çok iyi geldi şuan yalnızım kv okula kızı almaya gitti yine mutluyum yalnız kalmak istiyorum lohusa sendromu ara ara bendede oluyor durup dururken ağlıyorum hala bebeğimin olduğuna inanamıyorum bu doğumum çok güzel geçti onu unutamıyorumIyi geceler hayirli kandiller kizlar..
cok mutsuz ve uzgunum..bebegimin persembe kontrolu var sariligimiz gecmiyor sanki persembe anliycaz.. bi uyandiramadm bu aksam hareketleride yavas cok uysallasti sanki kollarimda baygin gibi duruyordu onu oyle gordukce aglayip duruyorum cok gucsuz hissediorum kendimi beni bir tek siz anlarsiniz lohusa olarak.. uykusuz mutsuz suratim asik bir halde dolaniyorum evde..
esimle kavga edip duruyoruz..boylemi olacaktik yani.. boylemi hayal kurmustuk
eski duzenimizi ozledim esimi ozledim...
Birde kayinvalidemler surekli bende yanliz kalamadik bi.. hatta benimle yatiyor gece yardimci olmak icin esimin uykusu cok agir cunku.. kendisi iyi bir insan ama farkliyiz iste ..bebege cok duskun annesi gibi seviyor yanimda katlanamiyorum tahammul sinirim cok dustu..hormonlardanmidir bilmem..kendimi taniyamiyorum etrafimdakileri anlayamiyorum..yanliz kalmak gunlerce uyumak istiyorum
Hayırlı. Doğumlar canımKizlar Allah rızası icin dua edin suyum geldi suni sanci taktilar yatisim yapildi 1 cm acikligim var
Aminn cnmm maşallah sze
Çok sevindim emmeye başlamasına
Hastanede bacağın üst kısmına yaptılar aşıyı bi bağırdı ama kucağıma aldığım an sakinleşti bnmki
Bende pışpış yapıyorum arada
Bir aylık aşı o zaten cnm bizde dün olduk
Bizimki çok yaklaşmıyor şanslıyım uyanıkken uzaktan seviyor biz gündüz uyuyup gece uyanığızBu kavinvalidem öldürecek beni sinir krizi gecirtcek kadini görmeye tehamul edemiyorum ya sinirlerim bozuluyo ya çocuk uyuyo uyuyan çocuğu seviyorlar uyandiruyolar ya çocuk tam dalcak sesli sesli babannem sen uyumuyon mu diye seviyo uyandiriyo çocuğu sabrediyorum bakalim nerde patlicam.
ortak sorun kv ler hepsi fikirsiz arkadaş aralık annelerinin kv leri hepsi aynı yaa yemin ederim nedir bağıra bağıra sevmekBu kavinvalidem öldürecek beni sinir krizi gecirtcek kadini görmeye tehamul edemiyorum ya sinirlerim bozuluyo ya çocuk uyuyo uyuyan çocuğu seviyorlar uyandiruyolar ya çocuk tam dalcak sesli sesli babannem sen uyumuyon mu diye seviyo uyandiriyo çocuğu sabrediyorum bakalim nerde patlicam.
Boza iç canım bozada çoğaltıyor benim oğlan gündüz uyuyor yeterince emmiyor beş dk gece çok emiyor bende gündüz sağıyorum sütü sağınca hemen su ve boza içiyorum sütüm hemen tekrar toplanıyormaltanaı bende alayım o zaman
ne kadar etkili ki 15 gün ara veriliyor
Ben acliga nasil dayanicm bilmiyom kavga ederm herkezle heralde esime diyom erkndn kalkiyrz gidip nst baglsnp muayene etsn bizi ne olucksa karari versnler bn cok sinirlenrm acliga hayatta dayanamiyrm oruc tutarkn Rabbim sabr veriyr vallahi de normlde duramiyrmValla banada gece 12 den sonra bişey yeme aç gel dediler sabah su içip gittim dayanamadım hiç birşey olmadı
Bu kavinvalidem öldürecek beni sinir krizi gecirtcek kadini görmeye tehamul edemiyorum ya sinirlerim bozuluyo ya çocuk uyuyo uyuyan çocuğu seviyorlar uyandiruyolar ya çocuk tam dalcak sesli sesli babannem sen uyumuyon mu diye seviyo uyandiriyo çocuğu sabrediyorum bakalim nerde patlicam.
bozada içiyorum ayla yaa ama sanki doymuyor gibi hep aranıyor yaa brde meme hiç ağzından çıkmıyor sadece uyuduğunda uyurken bile memede uykuya geçşyor bebeğimin sakız gibi süreklim ağzındaBoza iç canım bozada çoğaltıyor benim oğlan gündüz uyuyor yeterince emmiyor beş dk gece çok emiyor bende gündüz sağıyorum sütü sağınca hemen su ve boza içiyorum sütüm hemen tekrar toplanıyor
ben diyorum aralık annelerinin kv leri aynı diyeAyni benim kv gibi benimde tahammulum yok ona gitti de rahatladim :/
Yok canm ya bacagini acin dedi bende nasil yani dedim kola saniyordum baldirina yapicaz dedi kuzumun etli baldirina soktu igneyi gozlerimi kapadim dayanamadim.18 ocakta 2.ay aşısı icin gün verdi 3 tane vurcaklarmis sanirim onda
ben diyorum aralık annelerinin kv leri aynı diye
Bilmiyorum sertlesince sut dolu oluyor,emince yumusuyor ya sertlesmeyince sutumun azaldigini dusundum,dogru bir mantik mi bilmiyorumyumuşaması sütün azaldığını mı gösteriyor pınar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?