2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar güzel anneler nasılsınız bakalım bebis dogdu uzak kaldim sizlerden heralde dogurmayan cok az kisi kalmıştır nasıl gidiyor annelik. Bebisimin bugun 29. Günü hala bi duzenimiz yok bide yeni adet edindi gece memeyi almak istemiyor mecbur gece bir defa mama veriyorum yoksa yirtiyor kendini ben tabi uykusuz bitap düşmüş halde gecen haftaya kadar kayinvalidem vardi bebegi ona vermiyordum zaten yine kendim bakiyordum o yemek temizlik fln yapıyordu ama yok dedim onlarida ben yaparim bi herseye karismalar cok bilmislikler çekmiyorum ben bir haftadir yalniziz belki dahs cok yoruluyorum ama en azindan kafam rahat böyle iste kizlar bebis uyurken fırsat bu fırsat yazayim dedim öpüyorum guzel bebislerinizi ayaciklarindan

Canim zaten normal olacaksa o sancıları çekerken aklına yemek memek gelmiyor inan ki bana ne olur ne olmaz belki sezwryana alinirim diye bişey yeme dediler ama sancı esnasında insanın dili damagi çok kuruyor kardeşim pamuk ıslatıp dudaklarima sürüyordu sonuç sezeryana alındım

Bebek nerde uyuyo? Yatak odanizda uyuyorsa, oraya o kadar rahat girip çıkmaması lazım? Oturduğunuz odada uyuyorsa, yatak odasına götür derim... Ha yatak odasında uyuduğu halde böyleyse bişey diyemiycem...

selam kızlar,herkesin bebişi olmuş sanki hayırlı olsun bende ocak ayında doğıum yapacağım inş.bir sorum olacak sizlere doğum sonrası eşiniz ile ilişkiye girdiniz mi nasıl oluyor çok acı çekyor musnuz ya da orası iyice açılmış mı oluyor :)

Canim sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah bu soruyu istersen ekim ya da Kasım annelerine sor bu topicteki kimsenin henüz kırkı bile çıkmadı

ortak sorun kv ler hepsi fikirsiz arkadaş aralık annelerinin kv leri hepsi aynı yaa yemin ederim nedir bağıra bağıra sevmek

Valla benimki öyle sabah bir geliyor onun sayesinde uykum açılıyor :) bi de bana demez mi bak bak nasıl babaannesini dinliyor diye o kadar bağırarak seviyoki çocuğun korktugunu anlamıyor sanırım

Buyuk ihtimal cnm sezeryan ihtimali olursa diye ac birkcklr liva hanim gelince heralde bi fil yerim aslnda fazlada yemiyrm fkt bi parcada olsa yigcm azick Allahim aclikla imtihan etmesin normsl olsunda ac kalayim docam dogumdn sonra ac karnimi doyurur

40 in cikmadan iliski olmz cnm gunah lohusalikta iliski yasak

arkadaşlar küçük devlet hastanelerinde de normal doğumda epidural anestezi yapılabiliyor mu acaba yoksa özellerde mi oluyo sadece?? bilgisi olan varmı??

Valla benimki öyle sabah bir geliyor onun sayesinde uykum açılıyor :) bi de bana demez mi bak bak nasıl babaannesini dinliyor diye o kadar bağırarak seviyoki çocuğun korktugunu anlamıyor sanırım
Ay bide bizim kvler bir topic acsalar beler yazarlsr acaba hakkimizda

Ilahi esmer dusundugun seye bak

Ay kayinvalide muhabbetleri başlamış
Kayinvalidem önümde gelin gibi dönüyor
Ama ben ısınamadim ona
Daha doğrusu evde çoğul yaşamaya alışamadım
Bi de biliyorsunuz "sütün var mı, çocuk doymuyor mu" muhabbeti
Kayinvalidem ilk çocuğumdayken göğüslerimi elleyip süt var mı yok mu diye bakıyordu
Bunda da geçen bi bakacak oldu
Elini ittirdim
Bi daha da dokunmadi
Sütüm cok iyiydi
Ama c.tesi günü gorumcemler geldi
Gorumcemin kızı çok hareketli
Burnumdan getirdi o günümü
Bayilacak seviyeye geldim
Ve sütüm çekildi
Şimdi ne yapsam da sütüm artmiyor
Minicik bebeğe anca yetiyorum
Cok da yiyorum
Ay var ya
Göğüslerim taş gibiydi onlar gelene kadar
Şimdi söndüler resmen
Mamaya başlamak zorunda kalirsam affetmiycem onları
Günlerdir suratım asık dolasiyorum
Şu an yazdikca ağlayasım geldi

Sabir canim sabir. Gecen gece ben patladim baktim olmuyo saldim kendimi.

Dogum yaprigimdan beri hergun agliyorum sinirimden. Birde neden sutun az diyolar.herkesede tlf anlatiyor sutu az emmiyi cocuk diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…