Ben acliga nasil dayanicm bilmiyom kavga ederm herkezle heralde esime diyom erkndn kalkiyrz gidip nst baglsnp muayene etsn bizi ne olucksa karari versnler bn cok sinirlenrm acliga hayatta dayanamiyrm oruc tutarkn Rabbim sabr veriyr vallahi de normlde duramiyrm
Meltemcim merak ediyordum seni naptib dogdu mu bebisinKuzum bnm ya
Dayan annesi tez zamanda düzelecek inş efe keremcikuykusuzluk ve dıger herseye deger bu minikler.
Seninkisi dudak tiriyakisi olmus leylabozada içiyorum ayla yaa ama sanki doymuyor gibi hep aranıyor yaa brde meme hiç ağzından çıkmıyor sadece uyuduğunda uyurken bile memede uykuya geçşyor bebeğimin sakız gibi süreklim ağzında
Bebek nerde uyuyo? Yatak odanizda uyuyorsa, oraya o kadar rahat girip çıkmaması lazım? Oturduğunuz odada uyuyorsa, yatak odasına götür derim... Ha yatak odasında uyuduğu halde böyleyse bişey diyemiycem...Bu kavinvalidem öldürecek beni sinir krizi gecirtcek kadini görmeye tehamul edemiyorum ya sinirlerim bozuluyo ya çocuk uyuyo uyuyan çocuğu seviyorlar uyandiruyolar ya çocuk tam dalcak sesli sesli babannem sen uyumuyon mu diye seviyo uyandiriyo çocuğu sabrediyorum bakalim nerde patlicam.
selam kızlar,herkesin bebişi olmuş sanki hayırlı olsun bende ocak ayında doğıum yapacağım inş.bir sorum olacak sizlere doğum sonrası eşiniz ile ilişkiye girdiniz mi nasıl oluyor çok acı çekyor musnuz ya da orası iyice açılmış mı oluyor :)
ortak sorun kv ler hepsi fikirsiz arkadaş aralık annelerinin kv leri hepsi aynı yaa yemin ederim nedir bağıra bağıra sevmek
Buyuk ihtimal cnm sezeryan ihtimali olursa diye ac birkcklr liva hanim gelince heralde bi fil yerimCanim zaten normal olacaksa o sancıları çekerken aklına yemek memek gelmiyor inan ki bana ne olur ne olmaz belki sezwryana alinirim diye bişey yeme dediler ama sancı esnasında insanın dili damagi çok kuruyor kardeşim pamuk ıslatıp dudaklarima sürüyordu sonuç sezeryana alındım
40 in cikmadan iliski olmz cnm gunah lohusalikta iliski yasakselam kızlar,herkesin bebişi olmuş sanki hayırlı olsun bende ocak ayında doğıum yapacağım inş.bir sorum olacak sizlere doğum sonrası eşiniz ile ilişkiye girdiniz mi nasıl oluyor çok acı çekyor musnuz ya da orası iyice açılmış mı oluyor :)
Aynenresmen parça parça çıplak oldum gibi önce doğum sonra emzirme utanma kalmadı resmen ama ne yapalım yaa biz anneyiz artık :)
Ay bide bizim kvler bir topic acsalar beler yazarlsr acaba hakkimizdaValla benimki öyle sabah bir geliyor onun sayesinde uykum açılıyor :) bi de bana demez mi bak bak nasıl babaannesini dinliyor diye o kadar bağırarak seviyoki çocuğun korktugunu anlamıyor sanırım
Ilahi esmer dusundugun seye bakBuyuk ihtimal cnm sezeryan ihtimali olursa diye ac birkcklr liva hanim gelince heralde bi fil yerimaslnda fazlada yemiyrm fkt bi parcada olsa yigcm azick Allahim aclikla imtihan etmesin normsl olsunda ac kalayim docam dogumdn sonra ac karnimi doyurur
:))) yaklaşılmaz bile o topiğeAy bide bizim kvler bir topic acsalar beler yazarlsr acaba hakkimizda
Sabir canim sabir. Gecen gece ben patladim baktim olmuyo saldim kendimi.Bu kavinvalidem öldürecek beni sinir krizi gecirtcek kadini görmeye tehamul edemiyorum ya sinirlerim bozuluyo ya çocuk uyuyo uyuyan çocuğu seviyorlar uyandiruyolar ya çocuk tam dalcak sesli sesli babannem sen uyumuyon mu diye seviyo uyandiriyo çocuğu sabrediyorum bakalim nerde patlicam.
Dogum yaprigimdan beri hergun agliyorum sinirimden. Birde neden sutun az diyolar.herkesede tlf anlatiyor sutu az emmiyi cocuk diyeAy kayinvalide muhabbetleri başlamış
Kayinvalidem önümde gelin gibi dönüyor
Ama ben ısınamadim ona
Daha doğrusu evde çoğul yaşamaya alışamadım
Bi de biliyorsunuz "sütün var mı, çocuk doymuyor mu" muhabbeti
Kayinvalidem ilk çocuğumdayken göğüslerimi elleyip süt var mı yok mu diye bakıyordu
Bunda da geçen bi bakacak oldu
Elini ittirdim
Bi daha da dokunmadi
Sütüm cok iyiydi
Ama c.tesi günü gorumcemler geldi
Gorumcemin kızı çok hareketli
Burnumdan getirdi o günümü
Bayilacak seviyeye geldim
Ve sütüm çekildi
Şimdi ne yapsam da sütüm artmiyor
Minicik bebeğe anca yetiyorum
Cok da yiyorum
Ay var ya
Göğüslerim taş gibiydi onlar gelene kadar
Şimdi söndüler resmen
Mamaya başlamak zorunda kalirsam affetmiycem onları
Günlerdir suratım asık dolasiyorum
Şu an yazdikca ağlayasım geldi
Oturma odasindyiz sadece burada klima var diğer yerler çok soğuk mecbur burdayizBebek nerde uyuyo? Yatak odanizda uyuyorsa, oraya o kadar rahat girip çıkmaması lazım? Oturduğunuz odada uyuyorsa, yatak odasına götür derim... Ha yatak odasında uyuduğu halde böyleyse bişey diyemiycem...
Öyle sabir cekiyorum canmSabir canim sabir. Gecen gece ben patladim baktim olmuyo saldim kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?