2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Hahaha :)) inşallah gönlüne göre olur sezeryan olursa sonrasında bir kaç saat yine yemek yasak sonrasında bisküvi çay corba ya da meyve suyu icwbilirsin katı gıdaya ikinci gün geciyosun ikinci gün sağolsun eşim odamda öyle bir yemek masası hazirlattiki bana ziyafet çektim resmen çok acikmistim kendimi kaybetmisim en son büyük sarma tabagini zor aldılar elimden :))

Ciddimisin cnm ayy ben doymamki one.

neden zorunlu olarak sezeryen oldunuz??
Bebeğimin suyu azalınca doktorum bebeğimin riske girdiğini söyledi. Bu durum olmadan önce, günüm dolup geçtikten sonra da 1 hafta bekleyip sonra suni sancı ile normal doğum yaptıracaktı. Bebeğimin suyu azalmasına rağmen fazladan 5 gün bekledik. Suyum gelince de doğumu bekledik. Açılma da silinme de olmadı. Bu nedenle suni sancı verildi. Gece 24.00 den ertesi gün 12.30 a kadar hiç açılma olmayınca zaten durumum da riskli olunca zorunlu sezaryena alındım. (40+5 de)

Buradaki arkadaşlar ya hamile ya da lohusa. Dolayısıyla hepimiz hassas bir dönemdeyiz. Ben ne demek istediğini anladım. Bu konuda da seni çok haklı görüyorum. Bazı doktorlar maalesef dediğin gibi işin kolayına kaçmak adına ya da maddiyat nedeniyle sezaryenı tercih ediyor. Senin yazdığın "garipsedim" lafı sanki biraz suçlar gibi olmuş. Ama ben aslında doktorları kastettiğini anladım.
Ayrıca herkesin kişisel tercihidir. Saygı duyarım. İsteyen sezaryenı tercih eder, isteyen normali. Umarım senin hakkında da hayırlısı olur. Ben ve doktorum 40 haftanın doğduğu günde kadar hep normal derken, o gün doktorum birdenbire sezaryen kararı verdi ki kendisi normal doğumcu biri. Yani bu işler hiç belli olmuyor.

Anladım canim baya zorlu bir dogum olmuş ama neyseki atlattin.. evet demekki olmayinca olmuyormus mecburi sezeryan olman gerekmis ve olmussun umarim cabucak toparlanirsin
Evet maalesef biraz zorlu oldu. Neyse ki şimdi daha iyiyim.

Yok tatlm, o 41 sonu demişti, yani 41+0. Ama ben 41+4 yani 23 aralkta doğumu baslatmaya karar werdim

Ewet tatlm çrş günü.
İnş canm ya, bekliyorum ama umudum da yok acikçasi

Ayy sağol canm ya, sizlerden böyle rahatlatici şeyler duymak benm için cok onemli. İnş ben de kolaycacik doğururum.
Canım kaç gündür foruma giremiyorum. Çarşamba doğumun olacaktı. Ne oldu? Merak ettim. Umarım kolayca sağlıkla bebeğini kucağına almışsındır.

Kızlar 14 aralıkta sezaryen ile doğum yaptım. Dikişlerin daha kolay iyileşmesi ve rahmin toparlanması için yurt dışında doğumdan hemen sonra korse takıyorlarmış. Estetik olarak değil, sağlık yönünden soruyorum. Sezaryen olanlar bellerini sardılar mı ya da korse taktılar mı?

Ne güzel canım. Şanslısın. Ben sezaryendan sonra araştırdım. O kadar çok kişi baş ağrısından şikayet etmiş ki
Bu arada sen kaç yaşındasın? 30 yaş üstü kişilerde baş ağrısı olmuyormuş. Ama ben 30 yaş üstüyüm ve çok aşırı şiddetli baş ağrım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…