Vitamalt aldim canimvitaminli alkolsuz malt icecek birde eczaneden mamma milk maker al canım süt artacakHumana steel we kompostoyu yapiyorum, vitamalt hazir bi içecek mi nasil bişi sermncim?
Buyuk ihtimal cnm sezeryan ihtimali olursa diye ac birkcklr liva hanim gelince heralde bi fil yerimaslnda fazlada yemiyrm fkt bi parcada olsa yigcm azick Allahim aclikla imtihan etmesin normsl olsunda ac kalayim docam dogumdn sonra ac karnimi doyurur
Kibarca uyar öyleyse. Zaten uyarmasan da patlarsin böyle giderse....Oturma odasindyiz sadece burada klima var diğer yerler çok soğuk mecbur burdayiz
Kiz bildgn gibi degil bayilmis gibi oluyom esim nikah gunu alcgmz zamsn ilk ole denk gelmsti ona ac ac dolandrdi beni aracta bayilms gibi yattim konusyr cvp vermiyrm en sonunda yeter dedim konusma bnle. Yemek yigcegmz yere kadar bisey sorma bna dedim simdi alistiIlahi esmer dusundugun seye bak
Ciddimisin cnmHahaha :)) inşallah gönlüne göre olur sezeryan olursa sonrasında bir kaç saat yine yemek yasak sonrasında bisküvi çay corba ya da meyve suyu icwbilirsin katı gıdaya ikinci gün geciyosun ikinci gün sağolsun eşim odamda öyle bir yemek masası hazirlattiki bana ziyafet çektim resmen çok acikmistim kendimi kaybetmisim en son büyük sarma tabagini zor aldılar elimden :))
Ciddimisin cnmayy ben doymamki one.
yok be ne dudağı direk içine ciğerlerine kadar çekiyor çocuk bide doyunca ucunu yalamaya başladık oyun oynuyor cadıSeninkisi dudak tiriyakisi olmus leyla
akılları sıra bebekler onları daha çok sevcek işte kıt kafalarValla benimki öyle sabah bir geliyor onun sayesinde uykum açılıyor :) bi de bana demez mi bak bak nasıl babaannesini dinliyor diye o kadar bağırarak seviyoki çocuğun korktugunu anlamıyor sanırım
benimde aynı ama yumuşakkende süt var bence onunla alakalı değildir yaaBilmiyorum sertlesince sut dolu oluyor,emince yumusuyor ya sertlesmeyince sutumun azaldigini dusundum,dogru bir mantik mi bilmiyorum
Tmm kati olmasnda sulu yemk olsn corbs ne kizCiddiyim canım ilk gün katı yiyecek yasak
Bebeğimin suyu azalınca doktorum bebeğimin riske girdiğini söyledi. Bu durum olmadan önce, günüm dolup geçtikten sonra da 1 hafta bekleyip sonra suni sancı ile normal doğum yaptıracaktı. Bebeğimin suyu azalmasına rağmen fazladan 5 gün bekledik. Suyum gelince de doğumu bekledik. Açılma da silinme de olmadı. Bu nedenle suni sancı verildi. Gece 24.00 den ertesi gün 12.30 a kadar hiç açılma olmayınca zaten durumum da riskli olunca zorunlu sezaryena alındım. (40+5 de)neden zorunlu olarak sezeryen oldunuz??
Buradaki arkadaşlar ya hamile ya da lohusa. Dolayısıyla hepimiz hassas bir dönemdeyiz. Ben ne demek istediğini anladım. Bu konuda da seni çok haklı görüyorum. Bazı doktorlar maalesef dediğin gibi işin kolayına kaçmak adına ya da maddiyat nedeniyle sezaryenı tercih ediyor. Senin yazdığın "garipsedim" lafı sanki biraz suçlar gibi olmuş. Ama ben aslında doktorları kastettiğini anladım.Canim bebegini saglikla büyüt.. hayirlisi diyelim üzülme. . Burda bazi arkadaslar beni yanlış anladi ben burda doktorlara karşı stemkari bir cumle yazdim tabikide kimsenin elinde değil nasıl dogum yapacağı sadece sezeryan agirlikli yorumlar okuyunca merak ettim uzulerek sordum.ki bende dogum yapacagim basima ne gelecegi belli degil. Ben sadece doktorlarin basitine kaçtığı icin mi sezeryan agirlikli demek istemiştim .. hepinizin gözü aydin guzel yarınlara
Evet maalesef biraz zorlu oldu. Neyse ki şimdi daha iyiyim.Anladım canim baya zorlu bir dogum olmuş ama neyseki atlattin.. evet demekki olmayinca olmuyormus mecburi sezeryan olman gerekmis ve olmussun umarim cabucak toparlanirsin
Yok tatlm, o 41 sonu demişti, yani 41+0. Ama ben 41+4 yani 23 aralkta doğumu baslatmaya karar werdim
Ewet tatlm çrş günü.
İnş canm ya, bekliyorum ama umudum da yok acikçasi
Canım kaç gündür foruma giremiyorum. Çarşamba doğumun olacaktı. Ne oldu? Merak ettim. Umarım kolayca sağlıkla bebeğini kucağına almışsındır.Ayy sağol canm ya, sizlerden böyle rahatlatici şeyler duymak benm için cok onemli. İnş ben de kolaycacik doğururum.
ay acıktım birdenCiddimisin cnmayy ben doymamki one.
Leylacim inan pzt ( sancı cektgm gece) dahil dün geceye kadar toplasan 6 sa uyumusumdur ama hıııııc dert degıl, gayet iyi hıssediyorum:))dertr etme canı tatlı yorgunluk bunlar inan zamanla değişik bir enerji ile doluyorsun garip ama gerçek
süpersin meltemcim bu arada emzirmeye çalışıyorsun değilmni meltem bebek çektikçe de sütün artacak ve gelecek
Bugun de bnm geldi cnm :)3.gün cnm
Ne güzel canım. Şanslısın. Ben sezaryendan sonra araştırdım. O kadar çok kişi baş ağrısından şikayet etmiş kiEvet canim bende spinal oldum ne bas nede bel agrisi yasamadim.sadece yogun adet sancisi gibi sanci yasadim ilk2 gun o da cok fenaydi ama nornal dogumda olsa bu sefer dikis acisi yasayacaktik her ikisininde agrisi sancisi oluyor.yine digursam yine sezaryan olurum şahsen
Sagolasn tatlm benm, sen ne durumdasn naslsn?
Sağol aylacm, sen naslsn. Ne war ne yok?Gözün aydın meltem hayırlı uğurlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?