2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
meltemcivil adaşım hayirli olsun cok sevindim Allah anali babali büyütsün insallah :)) Süt konusunda doktorum bana normalde tatli onermez ama muska seklindeki gül lokumundan ye şakır şakır sütün gelir demisti dogruda soylemis aklinizda olsun guzel sut yapiyor :)) Uykusuzluga değiyor cidden o miss kuzular bünye alisti artik günde 4 saat uykuya Allah yardimcimiz olsun :))

ya benim reflü zirve yaptı antiasit de kar etmiyor çıkartıp duruyorum napıcam bilmiyorum

Cevabin icin cok tesekkur ederim. Dr once baktiginda boyun uzun pelvik uygundur cikar dedi. Dopler istedi bide o baksin dedi dopler cekildiginde olculer dr dakinden fazla cikti. Bu sefer dr da eliyle bana gostererek anlatti rahim soyledir aciklik olursa sukdr olur darsa boyle olur vs die. Sancini beklersen bebek buyucek iyice ve zorlanicaksin dedi ama ptsiye kdr kendi sancin gelirse normali deneriz dedi. Bebk daha 1 karis yukarda ve acilman yok dedi bekleyelim 3 gun daha dedi. Ptsi gelip yatis yaptrin sabah 8 de dedi. Bende korktum canim kendimden ziyade ona zarar veririm die korkuyorum. Senn bebegininde basi buyukmuydu ondan mi zorlandin

Ayy ne guzel yaa deniz bebek yerim onu mis gibi kokuyordur simdi ben efeyi boyle icime katmak istyorum bayiliyorum asigim resmen ogluma
Ayyy evet canım ya. Misss gibi kokuyorlar.
11.gününde yani dün göbeği düştü. Göbeği düşene kadar yıkamayın dedikleri için yıkamadık. Ama yine de miss gibi kokuyordu. Hatta annem koktu artık diyip duruyordu.

Canim sende doğum yaptın dimi pek takip edemiyorum sağlıkla büyüt bebeğini umarım ikiniz de iyisinizdir senin de maraton başladı artık :) hayırlı ugurlu olsun.
Teşekkür ederim. Evet canım 14 aralıkta doğum yaptım. Bebeğimde sarılık ve idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Benim de çok şiddetli baş ağrılarım oldu, yataktan kalkamıyordum. 5 gün hastanede kaldık. Sonra da 3 gün boyunca iğne için hastaneye gittik. Şimdi ikimiz de iyiyiz. Ben de artık foruma pek giremiyorum. Sanırım bu arada baya doğum yapan olmuştur. Doğum yapanlara hayırlı olsun. Yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum.

Canım bu yaşadıklarından sonra çok normal. Neyse atlattın artık. Sağlıkla büyüt bebeğini.

benim ki bağırsak hareketleri yavaşlar diye bi süre korse takma dedi..

Canim kucucuk cocuk ne yaptida bu kadar,sutun kesildi

Meltem ciğim
Doğum hikayeni buldum, okudum. Ne güzel bir doğumun olmuş. Sağlıkla büyüt Bade bebeğini.

Bizde zamanla iyiye gidiyoruz esimle o da alismaya basladikca ilgi gostermeye basladi ya da benim hormonlarim normale donmeye baslamsta olabilir:)).aynen canm kv ler bi alem.. benim kv de de ben incir aldim yerken o da bi iki tane yedi belki benimde sutum gelir diye espri yapti :) artik yorum yapamiyorum :) ben simdiden paylasamiyorum oglumu kimseyle azicik ele geldiginde daha da sevilcek o zaman naparim bilmem

kızlar bir şey soracam göbeğimiz 4 günlükten düştü. şimdide göbek deliğinde kuru kan dolu. ve arada bi damla kanıyor normal misizdede oluyormu dr gitmeli miyim?

zaman vermedi.. benimde 14gün oldu arada takıyorum ben ama fenalık basıyor alışık değilim ki..ilk korsem :d
Benim korsem yok. Sen nasıl birşey aldın?

kızlar bir şey soracam göbeğimiz 4 günlükten düştü. şimdide göbek deliğinde kuru kan dolu. ve arada bi damla kanıyor normal misizdede oluyormu dr gitmeli miyim?
Bebeğimin göbeği 11.günde dün akşam düştü. Dün gündüz sağlık ocağına gittiğimizde orada göbek düştükten sonra sarı su gelebilir, önemli değil dediler. Kanama olursa önemliymiş. Senin bebeğinde anladığım kadarıyla azıcık kan var. Kanama yok yani. Önemli olduğunu düşünmüyorum ama yine de doktora danış.

Canım ben ilk doğumumda çarşaf sarmıştım korse acıtmıştı ikinci dogumumda bel kırsesi aldım alt lastiğin altına çift katlı bez koyutordum dikiş yerimi acıtmasın diye bu dpğumumda birsey yapmadım hafif şişliğim var ama 3 çoçuk ayakta koşturmaktan terleyip bunalıyorum eğer dikiş yerine acı vermez ise kırse en mantıklısı

Çok geçmiş olsun canim neden öyle bir şey olmuş peki?Bebisin de tadını cikaramadin tabi umarım en kısa surede toparlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…