2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar bir şey soracam göbeğimiz 4 günlükten düştü. şimdide göbek deliğinde kuru kan dolu. ve arada bi damla kanıyor normal misizdede oluyormu dr gitmeli miyim?
Benimkide oyle oldu normal canim benim 20 gun surdu oyle kuru kan gobegindeydi

Bebeğin başı, cok değil biraz büyüktü. Ama kesinlikle çıkmaz demedi bana, iyi ikinirsan çıkar dedi. Doğumda da iyi ıkındım gerçekten. Ama bebeğin başı olmasi gerekenden farklı yerleşmişti kanala. Kısmet değilmiş normal dogum...

Teşekkür ederim canım.

Kanama olayını sormuşsun. İlk iki gün baya vardı. Sonra 1 hafta kadar lekelenme şeklinde oldu. 12.günümdeyim. Nerdeyse yok gibi. Hafif pembemsi sarı gibi bir akıntı var. Doktorum 40 gün boyunca sürer dedi.

selam kızlar dogum yapan arkadaslar kılolarla aranız nasıl ben hamılelıge 72 kıloyla başlamıstım hamılelıkte almak yerıne 69 kıloya kadar dusmustum suan 59 kıloyum aşırı hızlı kılo verdıgım ıcın vucudumun direncı cok dustu sureklı baş domesı başladı ama aynada kendımı gorunce mutlu oluyorum

evet cnm sadece bi damla badisine geçmiş.. şimdiye kadar toplasan 3 kere oldu acaba biz mi zedeledik farketmeden.. ama göbeğin içi kuru kan dolu o gitmedi.. banyoyu da seyrek yaptırıyoruz. 1. gün biti daha 3 kere yıkadık..

canim normal emmek istemesi daha bu dunyaya alisamadi kuzular hatta belli sure sonra uyurken belli araliklarla dudaklarini kimildatacaklar o gurupta kademeli mama birakilmali diyor yaz oraya. kac haftalik dogdu canim seni emebiliyor di mi sagip mi veriyorsun?tomrisin emzirme notlarini okudun mu gülüm?

Dogum snrasi kontrole bnde 12 tl verdm yuzyilda muayne 45 tl seninde hbrn olsun cnm
Kuzum bnm ya
Dayan annesi tez zamanda düzelecek inş efe keremcik uykusuzluk ve dıger herseye deger bu minikler.
Cok sukur cnm knt guzel gecti artik 2 3 saatte bir emzircem sariligimiz dusmus baya kg muzda 4 350 olmus masallahimiz var dr cok sk emzirme dedi artik

Nasil yikamadinizmi valla dr bize yikarin hic bisi olmaz dedi biz yikadik her gun gobuste dustu cok sukur yine yikiyoruz ama alkol var bebekler icin eczaneden aliyon 4 kez gunluk kullaninca hic bisi olmuyor gayet iyiyiz suan sukur

canim hayirli olsunbebis. benim43 gun oldu pembe leke devam ediyor pazartesi 40 kontrolune gidecegim.

canım nasıl oldu normal miiii ayy çok güzel :) geçmiş olsun
Evet canım normal sabah 6 da suyum geldi 7 de hastaneye geldim 1cm açıklıkla suni sanci takildi daha sonrasında alttan fitil gibi bisey bıraktılar rahim yumusasin acilma cabuk olsun diye saat 5 de acikligim 4 cm di epidual istedim sancilarim kesildi yüzüm gulmeye basladi en saat 20 30 da doktorum geldi aciklik 10 cm olmustu braz ikinarak biraz ebe destegiyle bebegim dogdu şükür Rabbim sizlerinde yardimcisi olsun insaAllah inanin o zor anda dua ettim sizlere Rabbim dua na icabet buyursun darisi sizin başınıza insaAllah

nescafe iç demediler mi ben ictim olmadi bende agri canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…