- 30 Ocak 2010
- 959
- 681
- 103
Ben 15. Gundeyim daha yeni bitti gibi ama muhtemelen tekrar başlar adetimde de böyle oluyordu.Sezaryen ile doğum yapan kızlar kanamanız ne kadar sürdü benim doğumun ilk günü vardı sonra bir hafta damla damla oldu şimdi 15.gündeyim tekrar başladı
Geçmiş olsun canım dikkat edin kendinizedenizcim dr gittik kızmda bende hastayız ciğerlere inmemiş çok şükür ama ikimizde de burun akıntısı ve hapşırık var ama iyi olacaz başka çaremiz yokk
Çok sevindim.canım gönlüne gore oldu,en kısa zaman da bekliyoruz,ayrıca tatlı badışın resmini de bekliyorumKızlar badişim, 13:35 de normal doğum ile dünyaya geldi Cok kolay bi doğum oldu, ilk fırsatta hıkayemi yazacagim Hepinizi öpüyorum.
Benimkide oyle oldu normal canim benim 20 gun surdu oyle kuru kan gobegindeydikızlar bir şey soracam göbeğimiz 4 günlükten düştü. şimdide göbek deliğinde kuru kan dolu. ve arada bi damla kanıyor normal misizdede oluyormu dr gitmeli miyim?
Bebeğin başı, cok değil biraz büyüktü. Ama kesinlikle çıkmaz demedi bana, iyi ikinirsan çıkar dedi. Doğumda da iyi ıkındım gerçekten. Ama bebeğin başı olmasi gerekenden farklı yerleşmişti kanala. Kısmet değilmiş normal dogum...Cevabin icin cok tesekkur ederim. Dr once baktiginda boyun uzun pelvik uygundur cikar dedi. Dopler istedi bide o baksin dedi dopler cekildiginde olculer dr dakinden fazla cikti. Bu sefer dr da eliyle bana gostererek anlatti rahim soyledir aciklik olursa sukdr olur darsa boyle olur vs die. Sancini beklersen bebek buyucek iyice ve zorlanicaksin dedi ama ptsiye kdr kendi sancin gelirse normali deneriz dedi. Bebk daha 1 karis yukarda ve acilman yok dedi bekleyelim 3 gun daha dedi. Ptsi gelip yatis yaptrin sabah 8 de dedi. Bende korktum canim kendimden ziyade ona zarar veririm die korkuyorum. Senn bebegininde basi buyukmuydu ondan mi zorlandin
Teşekkür ederim canım.Canım ben ilk doğumumda çarşaf sarmıştım korse acıtmıştı ikinci dogumumda bel kırsesi aldım alt lastiğin altına çift katlı bez koyutordum dikiş yerimi acıtmasın diye bu dpğumumda birsey yapmadım hafif şişliğim var ama 3 çoçuk ayakta koşturmaktan terleyip bunalıyorum eğer dikiş yerine acı vermez ise kırse en mantıklısı
kuzummmmmmmmmm gozun aydın Allah analı babalı buyutsun ınsallahLeylacim inan pzt ( sancı cektgm gece) dahil dün geceye kadar toplasan 6 sa uyumusumdur ama hıııııc dert degıl, gayet iyi hıssediyorum:))
evet cnm sadece bi damla badisine geçmiş.. şimdiye kadar toplasan 3 kere oldu acaba biz mi zedeledik farketmeden.. ama göbeğin içi kuru kan dolu o gitmedi.. banyoyu da seyrek yaptırıyoruz. 1. gün biti daha 3 kere yıkadık..Benim korsem yok. Sen nasıl birşey aldın?
Bebeğimin göbeği 11.günde dün akşam düştü. Dün gündüz sağlık ocağına gittiğimizde orada göbek düştükten sonra sarı su gelebilir, önemli değil dediler. Kanama olursa önemliymiş. Senin bebeğinde anladığım kadarıyla azıcık kan var. Kanama yok yani. Önemli olduğunu düşünmüyorum ama yine de doktora danış.
14. gün yazacaktımevet cnm sadece bi damla badisine geçmiş.. şimdiye kadar toplasan 3 kere oldu acaba biz mi zedeledik farketmeden.. ama göbeğin içi kuru kan dolu o gitmedi.. banyoyu da seyrek yaptırıyoruz. 1. gün biti daha 3 kere yıkadık..
canim normal emmek istemesi daha bu dunyaya alisamadi kuzular hatta belli sure sonra uyurken belli araliklarla dudaklarini kimildatacaklar o gurupta kademeli mama birakilmali diyor yaz oraya. kac haftalik dogdu canim seni emebiliyor di mi sagip mi veriyorsun?tomrisin emzirme notlarini okudun mu gülüm?nesrin benim bebeği prematüre doğdu maalesef o yüzden vermek zorundayım ama mamanın tamamını vermiyorum ve sürekli emmek is tyor zaten uyandığında, peki sürekli emmek istemsi normalimi sence ,bende emziren annelere üyeyim
Dogum snrasi kontrole bnde 12 tl verdm yuzyilda muayne 45 tl seninde hbrn olsun cnm
Cok sukur cnm knt guzel gecti artik 2 3 saatte bir emzircem sariligimiz dusmus baya kg muzda 4 350 olmus masallahimiz var dr cok sk emzirme dedi artikKuzum bnm ya
Dayan annesi tez zamanda düzelecek inş efe keremcikuykusuzluk ve dıger herseye deger bu minikler.
Nasil yikamadinizmi valla dr bize yikarin hic bisi olmaz dedi biz yikadik her gun gobuste dustu cok sukur yine yikiyoruz ama alkol var bebekler icin eczaneden aliyon 4 kez gunluk kullaninca hic bisi olmuyor gayet iyiyiz suan sukurAyyy evet canım ya. Misss gibi kokuyorlar.
11.gününde yani dün göbeği düştü. Göbeği düşene kadar yıkamayın dedikleri için yıkamadık. Ama yine de miss gibi kokuyordu. Hatta annem koktu artık diyip duruyordu.
Teşekkür ederim. Evet canım 14 aralıkta doğum yaptım. Bebeğimde sarılık ve idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Benim de çok şiddetli baş ağrılarım oldu, yataktan kalkamıyordum. 5 gün hastanede kaldık. Sonra da 3 gün boyunca iğne için hastaneye gittik. Şimdi ikimiz de iyiyiz. Ben de artık foruma pek giremiyorum. Sanırım bu arada baya doğum yapan olmuştur. Doğum yapanlara hayırlı olsun. Yapacaklara da kolay doğumlar diliyorum.
Canım bu yaşadıklarından sonra çok normal. Neyse atlattın artık. Sağlıkla büyüt bebeğini.
canim hayirli olsunbebis. benim43 gun oldu pembe leke devam ediyor pazartesi 40 kontrolune gidecegim.Teşekkür ederim canım.
Kanama olayını sormuşsun. İlk iki gün baya vardı. Sonra 1 hafta kadar lekelenme şeklinde oldu. 12.günümdeyim. Nerdeyse yok gibi. Hafif pembemsi sarı gibi bir akıntı var. Doktorum 40 gün boyunca sürer dedi.
canım nasıl oldu normal miiii ayy çok güzel :) geçmiş olsunKızlar ben dogum yaptim Rabbim geride kalanların yardimcisi olsun insaAllah dualariniz icin cok sagolun
Evet canım normal sabah 6 da suyum geldi 7 de hastaneye geldim 1cm açıklıkla suni sanci takildi daha sonrasında alttan fitil gibi bisey bıraktılar rahim yumusasin acilma cabuk olsun diye saat 5 de acikligim 4 cm di epidual istedim sancilarim kesildi yüzüm gulmeye basladi en saat 20 30 da doktorum geldi aciklik 10 cm olmustu braz ikinarak biraz ebe destegiyle bebegim dogdu şükür Rabbim sizlerinde yardimcisi olsun insaAllah inanin o zor anda dua ettim sizlere Rabbim dua na icabet buyursun darisi sizin başınıza insaAllahcanım nasıl oldu normal miiii ayy çok güzel :) geçmiş olsun
nescafe iç demediler mi ben ictim olmadi bende agri canimNe güzel canım. Şanslısın. Ben sezaryendan sonra araştırdım. O kadar çok kişi baş ağrısından şikayet etmiş ki
Bu arada sen kaç yaşındasın? 30 yaş üstü kişilerde baş ağrısı olmuyormuş. Ama ben 30 yaş üstüyüm ve çok aşırı şiddetli baş ağrım oldu
Gozun aydn cnm dogum hikayeni bekliyrz kendini topldgnda normlmi oldu?Kızlar ben dogum yaptim Rabbim geride kalanların yardimcisi olsun insaAllah dualariniz icin cok sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?