2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar ben dogum yaptim Rabbim geride kalanların yardimcisi olsun insaAllah dualariniz icin cok sagolun
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla büyüt bebeğini.

Nasil yikamadinizmi valla dr bize yikarin hic bisi olmaz dedi biz yikadik her gun gobuste dustu cok sukur yine yikiyoruz ama alkol var bebekler icin eczaneden aliyon 4 kez gunluk kullaninca hic bisi olmuyor gayet iyiyiz suan sukur
Zaten 5 gün hastanede kaldık. Sonra da göbeği düşen kadar yıkamayın deyince biz de yıkamadık. Her gün göbek bakımını yaptık.

nescafe iç demediler mi ben ictim olmadi bende agri canim
İlk gün yataktan kaldırmadılar. O yüzden baş ağrısını hissetmedim. Ertesi gün yürüttüler. Yani 2.gün inanılmaz baş ağrıları yaşadım. Sezaryen için bol bol yürümek gerekli dedikleri için 2.gün zorla birkaç defa yürüdüm. 3.gün doktoruma durumu söyleyince bol kahve içmemi önerdi. Ayrıca yürüyüşün baş ağrısını artıracağını belirtti. Sadece tuvalet ve emzirme için kalktım. O bile beni mahvetti. Kahve içmeme rağmen baş ağrılarım 7 gün çok şiddetliydi. Sonra hafifledi. Şimdi neredeyse yok gibi. Ama tamamen bitmedi.

Bende doğuma girene kadar çok sinirliydim açlıktan olsa gerek

bozada içiyorum ayla yaa ama sanki doymuyor gibi hep aranıyor yaa brde meme hiç ağzından çıkmıyor sadece uyuduğunda uyurken bile memede uykuya geçşyor bebeğimin sakız gibi süreklim ağzında
Aynen bende doymadığını hissediyorum on dk an ca emiyor bende günde bir kere sütümü sağıyorum her iki memeden biberonu iyice çalkalıyorum yağlı sütü bu sayede içmiş oluyor ve daha rahat uyuyor gibi kalanıda buzluğa atıyorum

Benimde hiç baş ağrım olmadı iyiki spinal olmuşum

Canım beni annem çok zorladı korse takmama üçüncü gün taburcu oldum dördüncü gün taktım biraz zorladı bir gün ara verdim ve altıncı gün itibariyle takıyorum ve daha rahat hareket ediyorum 16 aralıkta doğurdum

Ah canım ah ilk bir iki gün kv evde yemek yaptı getirdi annem yaptı dün gitti annnem ben yaptım yemeği bugün uyumuşum eşim gelmiş uyandım evde yemek yok kv kukuma kuşu gibi oturuyor girdim mutfağa bişeyler yaptım kv masada yiyelimde sütümüz gelsin demezmi sinir oldum eşim yarında böyle olursa konuşucam dedi madem bişey yapmıcak boşuna bekçilikte yapma diyecekmiş yine uyu yarın aynı saatlerde dedi bakalım

Gözün aydın hayırlısı olsun

Canım 57 ile kaldım 67 doğuma girdim dört kilo doğumda gitti şuan bilmiyorum birde fotoraftaki bebişin oğlum çok benziyor meleğine biran kendi oğlum zannettim yarın fotosunu koyarım

Sagol canım Rabbim seninde bebegine hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin Rabbim

s
Leylacim inan pzt ( sancı cektgm gece) dahil dün geceye kadar toplasan 6 sa uyumusumdur ama hıııııc dert degıl, gayet iyi hıssediyorum:))
süpersin meltem ama dinlenmezsen süt azalır ve ve vücudun süt üretmez hatta dikkatli ol kuzum emzir annene ve eşine ver onşlar baksın 2 saat alışana kadar biraz sık dişini meltemcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…