nesrşn dr verince tereddütte kaldım ama çoğu gün vermiyorum tada çok az veriyorum bugün 37. güne girdik hatta ve evet uyurken bile emmeye çalışıyor bende sürekli emziriyorum eğer önümüzdeki ay tekrar mama derse konuşucam dr lacanim normal emmek istemesi daha bu dunyaya alisamadi kuzular hatta belli sure sonra uyurken belli araliklarla dudaklarini kimildatacaklar o gurupta kademeli mama birakilmali diyor yaz oraya. kac haftalik dogdu canim seni emebiliyor di mi sagip mi veriyorsun?tomrisin emzirme notlarini okudun mu gülüm?
ya en daha bir kez sağdım ama sanki kızım aç kalacak gibi hissettim sağınca bir daha yapamadım açıkçasıAynen bende doymadığını hissediyorum on dk an ca emiyor bende günde bir kere sütümü sağıyorum her iki memeden biberonu iyice çalkalıyorum yağlı sütü bu sayede içmiş oluyor ve daha rahat uyuyor gibi kalanıda buzluğa atıyorum
Esin arkandaysa hic uzulme canim bosver,Ah canım ah ilk bir iki gün kv evde yemek yaptı getirdi annem yaptı dün gitti annnem ben yaptım yemeği bugün uyumuşum eşim gelmiş uyandım evde yemek yok kv kukuma kuşu gibi oturuyor girdim mutfağa bişeyler yaptım kv masada yiyelimde sütümüz gelsin demezmi sinir oldum eşim yarında böyle olursa konuşucam dedi madem bişey yapmıcak boşuna bekçilikte yapma diyecekmiş yine uyu yarın aynı saatlerde dedi bakalım
Ben görmüyorum kanadigini ama kuru kan var ordakanama oluyor mu ?
ayy yazık belki onunda sütü gelir ama kimi emzirecek orası komik işte ahhh ben diyorum bizi kıs0aknıyorlar çok bilmişlerAh canım ah ilk bir iki gün kv evde yemek yaptı getirdi annem yaptı dün gitti annnem ben yaptım yemeği bugün uyumuşum eşim gelmiş uyandım evde yemek yok kv kukuma kuşu gibi oturuyor girdim mutfağa bişeyler yaptım kv masada yiyelimde sütümüz gelsin demezmi sinir oldum eşim yarında böyle olursa konuşucam dedi madem bişey yapmıcak boşuna bekçilikte yapma diyecekmiş yine uyu yarın aynı saatlerde dedi bakalım
Halime sifa acilmis,cok mutluyumBen görmüyorum kanadigini ama kuru kan var orda
Isleri gucleri yok oyuncak ariyolar iste kendilerine.cok sinir oldum bende aksam aksam biseyde diyemedim dert oldu icime,pusuda bekliyorum simdi yeri gelsede birseyler soylesem diyeayy yazık belki onunda sütü gelir ama kimi emzirecek orası komik işte ahhh ben diyorum bizi kıs0aknıyorlar çok bilmişler
Super hemencik gitmiş senin kilolar inş.en kisa zamanda bizimkilerde giderselam kızlar dogum yapan arkadaslar kılolarla aranız nasıl ben hamılelıge 72 kıloyla başlamıstım hamılelıkte almak yerıne 69 kıloya kadar dusmustum suan 59 kıloyum aşırı hızlı kılo verdıgım ıcın vucudumun direncı cok dustu sureklı baş domesı başladı ama aynada kendımı gorunce mutlu oluyorum
aslında günleri daha yeni geldi ama sağolsun herkes 40 ı beklemez 38 de olur demeye başladığı için böyle beklentiye düşüyoruz...Ins cnm ya cok bunaldm gece uyandgmda fln wcye gdince hadi simdi simdi diyom tik yok
Ewt öğrendim bugün mine hnm aradim o söyledi msj da attikar sevindim tabi sana yakin olduğu için sen daha çok sevinmisindir :)Halime sifa acilmis,cok mutluyum
ne oldu ya uyuz ne yaptı hayret bir olay yaa ne güzel gitmişti niye geldi yine kurtluIsleri gucleri yok oyuncak ariyolar iste kendilerine.cok sinir oldum bende aksam aksam biseyde diyemedim dert oldu icime,pusuda bekliyorum simdi yeri gelsede birseyler soylesem diye
Neden aradin mine hanimi canim bi rahatsizligin mi varEwt öğrendim bugün mine hnm aradim o söyledi msj da attikar sevindim tabi sana yakin olduğu için sen daha çok sevinmisindir :)
Dikislerim için aradim geçmişti agrisi 3gundur çok agriyo oturamiuorum.zorlaniyorum yürümekte de biraz zorlaniyorum aradim dedim mine hnm boyle boyle önemli bisu olcagini sanmıyorum dedi ama gormem lazim dedi pazartesi gitcrm gecmezse hala kontrole gittiğimde cok iyi demişti dikisler ama simdi aciyo yine bakalimNeden aradin mine hanimi canim bi rahatsizligin mi var
Sorma yaaa kadin bendeyken korkumdan kendi bebegimi sevemiyorum,bir kac gun doya doya sevmistim.ne oldu ya uyuz ne yaptı hayret bir olay yaa ne güzel gitmişti niye geldi yine kurtlu
pınar sen çocuğu hangi dr götüreceksin
bende soothie aldım bugece bakalım işe yarayacakmı umarım kargo hemen gelir
Doktora da gecen sefer sifadaki bir doktora goturduk memnun kalmistim.hastane kapaninca uzulnystum simdi acilmis tekrar oraya giderim yakinca.ne oldu ya uyuz ne yaptı hayret bir olay yaa ne güzel gitmişti niye geldi yine kurtlu
pınar sen çocuğu hangi dr götüreceksin
bende soothie aldım bugece bakalım işe yarayacakmı umarım kargo hemen gelir
Gecmis olsun canim.sezaryana zor diyorlarda normalinde bu zorlugu var,acisi ayri dert temizligi ayri dert.bebeginide goturuyormusun yaninda doktora giderkenDikislerim için aradim geçmişti agrisi 3gundur çok agriyo oturamiuorum.zorlaniyorum yürümekte de biraz zorlaniyorum aradim dedim mine hnm boyle boyle önemli bisu olcagini sanmıyorum dedi ama gormem lazim dedi pazartesi gitcrm gecmezse hala kontrole gittiğimde cok iyi demişti dikisler ama simdi aciyo yine bakalim
Aynen cnm ya hele birde kiz cocugu 8,ayinds ge2lir fln diyrlrdi 3aslında günleri daha yeni geldi ama sağolsun herkes 40 ı beklemez 38 de olur demeye başladığı için böyle beklentiye düşüyoruz...
Sorma yaaa kadin bendeyken korkumdan kendi bebegimi sevemiyorum,bir kac gun doya doya sevmistim.
aksam da tv izliyoruz alakasiz bir konuda dediki"bide cocugu kucaga alistirmayin cikmis cok sinir oluyorum"gibi bir cumle soyledi artik ne kadar dert olmussa cok alakasiz bir yerde soyledi.bende geceleri ben ugrasicam dedim.getir bana ben seve seve uyuturum falan dedi sustum bende yuzum dustu.esimde sasirdi durduk yere bu konunun acilmasina.sanki omur boyu bizimle yasayacak.zaten yuz bulanadi istedigi gibi kurcalayamiyor bebegi o yuzden yilbasindan sonra gidicem diyor.
Emzik cok rahat oluyor valla leyla,insallah tutar seninki de.benimki avent.bugun hide uyku arkadasinin emzigini denedim onuda tuttu
Aramzdan bi kisi daha gitti sirada kim var bklm
Sorma yaaa kok saldi kadin,uyuyan bebegi kimildayinca alip kucaginda uyutup geri yatiriyor,cok istedi beceremiyeyim uykusuzluga dayanamayip yardim istiyeyim geceleri benle yatsin bebege baksin ama olmadi ne yazikkiCanim seninki baya çadır kurmaya niyetli evine sanırım annesi dururken o niye uyutuyomus bebeği Allah Allah uyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?