- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 83
- 35
Sorma yaaa kok saldi kadin,uyuyan bebegi kimildayinca alip kucaginda uyutup geri yatiriyor,cok istedi beceremiyeyim uykusuzluga dayanamayip yardim istiyeyim geceleri benle yatsin bebege baksin ama olmadi ne yazikki
Doktora da gecen sefer sifadaki bir doktora goturduk memnun kalmistim.hastane kapaninca uzulnystum simdi acilmis tekrar oraya giderim yakinca.
Ocagin 12sine kalca uktrasonuna randevumuz var,4 unde de saglik ocaginda randevumuz var.ya leyla benim oglan hic kilo almamis gibime geliyor benim.tarti alicam eve neredeyse.eger kendi istemezse 3 saatre bir emziriyorum,emzirdkkten sonrada ac olsa aglar aglamiyor da sutum yetmiyor olabilir mi
Ins cnm ya saliya kadar ins sancilanirm dualarnzi eksik etmeynHadi bakalım sıra sende senin de güzel haberlerini burdan okuruz inş.
Bu da golBenim korsem yok. Sen nasıl birşey aldın?
Bebeğimin göbeği 11.günde dün akşam düştü. Dün gündüz sağlık ocağına gittiğimizde orada göbek düştükten sonra sarı su gelebilir, önemli değil dediler. Kanama olursa önemliymiş. Senin bebeğinde anladığım kadarıyla azıcık kan var. Kanama yok yani. Önemli olduğunu düşünmüyorum ama yine de doktora danış.
sen güzel huylu çocuğa nazar değdircen pınar canım aç olsa kaka yapmaz aç olsa çiş yapmaz aç olsa sürekli ağlar bu çocuk, demek ki doyuyor sütün de yağlı doyurucuysa ohh bebeğinin keyfine diyecek yok sen evham yapma normal rutine devam et bebeğinin huyu güzelmiş maşallahDoktora da gecen sefer sifadaki bir doktora goturduk memnun kalmistim.hastane kapaninca uzulnystum simdi acilmis tekrar oraya giderim yakinca.
Ocagin 12sine kalca uktrasonuna randevumuz var,4 unde de saglik ocaginda randevumuz var.ya leyla benim oglan hic kilo almamis gibime geliyor benim.tarti alicam eve neredeyse.eger kendi istemezse 3 saatre bir emziriyorum,emzirdkkten sonrada ac olsa aglar aglamiyor da sutum yetmiyor olabilir mi
sana güvenmiyor hem de senin kendi çocuğunla ilgili sanki onun çocuğu bana da aynı muamele yapılıyor maalesef ben bozup atıyorum herkesi kendi annem de dahilBenimki gibi senin kv de sinir oluyor bana hiç birşey sormuyorum çocuğu elletmiyorum diye yaa aşırı panik atak çocuk kusunca ya da emerken süt boğazına kaçıp oksurunce kadın yanıma ışınlaniyor resmen
ayy fena koymuş kv ye istediği gibi sevememk aklı sıra eşinin yanında yapıyorki gaza getirsin de sen kötü olasın pınar kadın bebeğini fazla sıkmak istiyor aman dikkat et ve içinde tutma senin kv nasıl içinde tutmuyorsa eşin yokken çak lafları nasıl moral bozulur görsün ay ben sinir oldum zaten kendi sinirim geçmediSorma yaaa kadin bendeyken korkumdan kendi bebegimi sevemiyorum,bir kac gun doya doya sevmistim.
aksam da tv izliyoruz alakasiz bir konuda dediki"bide cocugu kucaga alistirmayin cikmis cok sinir oluyorum"gibi bir cumle soyledi artik ne kadar dert olmussa cok alakasiz bir yerde soyledi.bende geceleri ben ugrasicam dedim.getir bana ben seve seve uyuturum falan dedi sustum bende yuzum dustu.esimde sasirdi durduk yere bu konunun acilmasina.sanki omur boyu bizimle yasayacak.zaten yuz bulanadi istedigi gibi kurcalayamiyor bebegi o yuzden yilbasindan sonra gidicem diyor.
Emzik cok rahat oluyor valla leyla,insallah tutar seninki de.benimki avent.bugun hide uyku arkadasinin emzigini denedim onuda tuttu
Annem var yaninda ona birakiyorum çabucak halledip gelmeye calisiyorum isimi allaha şükür ben gelene kadar uyanmamis oluyor maşallah ben uyandidrmasam.uyanmaz simdilik boyle bakalimGecmis olsun canim.sezaryana zor diyorlarda normalinde bu zorlugu var,acisi ayri dert temizligi ayri dert.bebeginide goturuyormusun yaninda doktora giderken
Hepsinin bi zorluğu var iste cnm her turlu cekiyoz biraz isteGecmis olsun canim.sezaryana zor diyorlarda normalinde bu zorlugu var,acisi ayri dert temizligi ayri dert.bebeginide goturuyormusun yaninda doktora giderken
ya en daha bir kez sağdım ama sanki kızım aç kalacak gibi hissettim sağınca bir daha yapamadım açıkçası
İlk on gün bende öyleydim ama sonrasını düşün canım vücut henüz alışık olmadığı için dinlenmek istiyor birde doğum sırasında ve sonrasında bie çok iğne serum yedik onların etkisi geçince yorgunluk çıkıyor bol bol dinlenLeylacim inan pzt ( sancı cektgm gece) dahil dün geceye kadar toplasan 6 sa uyumusumdur ama hıııııc dert degıl, gayet iyi hıssediyorum:))
Kizlar bebek uyurken siz başında bekliyormusunuz uyuyormusunmeltemcivil adaşım hayirli olsun cok sevindim Allah anali babali büyütsün insallah :)) Süt konusunda doktorum bana normalde tatli onermez ama muska seklindeki gül lokumundan ye şakır şakır sütün gelir demisti dogruda soylemis aklinizda olsun guzel sut yapiyor :)) Uykusuzluga değiyor cidden o miss kuzular bünye alisti artik günde 4 saat uykuya Allah yardimcimiz olsun :))
Kanama olursa gel demişti bizim kikızlar bir şey soracam göbeğimiz 4 günlükten düştü. şimdide göbek deliğinde kuru kan dolu. ve arada bi damla kanıyor normal misizdede oluyormu dr gitmeli miyim?
Oh ne güzel ben 15 kilo almıştım 20 günde 10 kilo verdimselam kızlar dogum yapan arkadaslar kılolarla aranız nasıl ben hamılelıge 72 kıloyla başlamıstım hamılelıkte almak yerıne 69 kıloya kadar dusmustum suan 59 kıloyum aşırı hızlı kılo verdıgım ıcın vucudumun direncı cok dustu sureklı baş domesı başladı ama aynada kendımı gorunce mutlu oluyorum
Kaç gunluk canım ne kadar kilo aldıCok sukur cnm knt guzel gecti artik 2 3 saatte bir emzircem sariligimiz dusmus baya kg muzda 4 350 olmus masallahimiz var dr cok sk emzirme dedi artik
Bi arkadasin ablasi, emziğin delik yerlerinden don lastiği gecirip, bebegin kafasının arkasindan dolamişti :)Ayy kizlar emzigin agizdan dusmesini onleyen bisey yok mu ki,agzindan dusunce agliyor benimki hep gece gunduz emzik topluyorum,az kaldi agzina yapistiricam emzigi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?