2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Sorma yaaa kok saldi kadin,uyuyan bebegi kimildayinca alip kucaginda uyutup geri yatiriyor,cok istedi beceremiyeyim uykusuzluga dayanamayip yardim istiyeyim geceleri benle yatsin bebege baksin ama olmadi ne yazikki

Benimki gibi senin kv de sinir oluyor bana hiç birşey sormuyorum çocuğu elletmiyorum diye yaa aşırı panik atak çocuk kusunca ya da emerken süt boğazına kaçıp oksurunce kadın yanıma ışınlaniyor resmen

Günde en az iki kere kaka yapıyorsa en gec 3 saatte bir emiyosa sorun olduğunu bende düşünmüyorum canım bebek aç olsa yeri göğü yıkar aglamaktan

Dogurmadim hala yarin kontrolum war gene sanci cikmayacak kesin E Esmer54 ELizan MUcizem daha hatirlayamadiklarim naptiniz sizde ne war ne yok

Bu da gol Bizim de dün gece düştü göbek. Bi de ben bambu elastik korse almıştım havuzlu handan (dansöz adı gibi oldu, karşınızdaaa Havuzlu Handaan ) 1 haftadır kullanıyorum korseyi, gece yatarken çıkarıyorum.

sen güzel huylu çocuğa nazar değdircen pınar canım aç olsa kaka yapmaz aç olsa çiş yapmaz aç olsa sürekli ağlar bu çocuk, demek ki doyuyor sütün de yağlı doyurucuysa ohh bebeğinin keyfine diyecek yok sen evham yapma normal rutine devam et bebeğinin huyu güzelmiş maşallah

sana güvenmiyor hem de senin kendi çocuğunla ilgili sanki onun çocuğu bana da aynı muamele yapılıyor maalesef ben bozup atıyorum herkesi kendi annem de dahil

ayy fena koymuş kv ye istediği gibi sevememk aklı sıra eşinin yanında yapıyorki gaza getirsin de sen kötü olasın pınar kadın bebeğini fazla sıkmak istiyor aman dikkat et ve içinde tutma senin kv nasıl içinde tutmuyorsa eşin yokken çak lafları nasıl moral bozulur görsün ay ben sinir oldum zaten kendi sinirim geçmedi

Kızlar ya oğlum 12 de uyudu az önce zorla 20 dk gözü kapalı emzirdim ıslak mendil le biraz sildim yüzünü falan gözünü bile açmadan emdi gene uyudu normal mi sizce

Gecmis olsun canim.sezaryana zor diyorlarda normalinde bu zorlugu var,acisi ayri dert temizligi ayri dert.bebeginide goturuyormusun yaninda doktora giderken
Annem var yaninda ona birakiyorum çabucak halledip gelmeye calisiyorum isimi allaha şükür ben gelene kadar uyanmamis oluyor maşallah ben uyandidrmasam.uyanmaz simdilik boyle bakalim

Leylacim inan pzt ( sancı cektgm gece) dahil dün geceye kadar toplasan 6 sa uyumusumdur ama hıııııc dert degıl, gayet iyi hıssediyorum:))
İlk on gün bende öyleydim ama sonrasını düşün canım vücut henüz alışık olmadığı için dinlenmek istiyor birde doğum sırasında ve sonrasında bie çok iğne serum yedik onların etkisi geçince yorgunluk çıkıyor bol bol dinlen

Beb
Kizlar bebek uyurken siz başında bekliyormusunuz uyuyormusun

Oh ne güzel ben 15 kilo almıştım 20 günde 10 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…