- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
İnş kolaycacık doum olmuştur cnm.Kizlar Allah rızası icin dua edin suyum geldi suni sanci taktilar yatisim yapildi 1 cm acikligim var
Dogdu cnm :) 22 aralk sali, normal doum, 52 cm 3340 gr :)Meltemcim merak ediyordum seni naptib dogdu mu bebisin
Ay o benimde aklima geldi kv ve annem bi gitsinler ilk isim o olacakBi arkadasin ablasi, emziğin delik yerlerinden don lastiği gecirip, bebegin kafasının arkasindan dolamişti :)
Canım bana izin vermedi korseye ama hafifçe sar dedi dr 10 gün sonra korse taktım bsya toparlandi karnım zaten 12 kilo almıştım 8 i gitti bileKızlar 14 aralıkta sezaryen ile doğum yaptım. Dikişlerin daha kolay iyileşmesi ve rahmin toparlanması için yurt dışında doğumdan hemen sonra korse takıyorlarmış. Estetik olarak değil, sağlık yönünden soruyorum. Sezaryen olanlar bellerini sardılar mı ya da korse taktılar mı?
Dogum hikaye mi yazdım canım Allah insana yardim ediyor gercekten ben hic dogmayacak sandim ama şükürler olsun dogdu kurtuldukİnş kolaycacık doum olmuştur cnm.
Rezene ve bol bol su ic canım birde emzir sütün yoksa bile emzir emdikce geliyor sütKizlar hic sutum yok ne yapabilirim ne olcak boyle
Canım hayırlı olsun sen daha yeni doğum yapmadım mi ancak gelir komposto ic bsya ise yarıyorKizlar hic sutum yok ne yapabilirim ne olcak boyle
Tamam canım sagol denicemRezene ve bol bol su ic canım birde emzir sütün yoksa bile emzir emdikce geliyor süt
Evet canım dun aksam yaptim emdir diyorlar bisey yok sikiyorum göğsümü ama bisey gelmiyor komposto ablam yapicak simdi bana mama da yemiyor bebegimCanım hayırlı olsun sen daha yeni doğum yapmadım mi ancak gelir komposto ic bsya ise yarıyor
sana güvenmiyor hem de senin kendi çocuğunla ilgili sanki onun çocuğu bana da aynı muamele yapılıyor maalesef ben bozup atıyorum herkesi kendi annem de dahil
Ki mseninki ilk gun sakir sakir gelmiyor canim,bosuna stres yapip iyice geciktirme lutfenKizlar hic sutum yok ne yapabilirim ne olcak boyle
Uyuyorum ben yoksa nasil dinlencez kiBeb
Kizlar bebek uyurken siz başında bekliyormusunuz uyuyormusun
Benim kizda altini her actigimda mutlaka cisini yapiyo gecen gün temizlerken altini elime isediAy o benimde aklima geldi kv ve annem bi gitsinler ilk isim o olacaknasil gidiyor ciş kaka olaylari meltem,ben bugun ilk defa sidiklendim
@kanepecim de dogurmadi cnmKizlar birkac gundurfani2606 nilay ortalarda yok,dogurdu sanirsam E Esmer54 le @mucizeem kaldi galiba
Gunaydin cnm nasilsn?Günaydın.....
Sütüm bollaştı ama bu kez de taşlaştı memelerVitamalt aldim canimvitaminli alkolsuz malt icecek birde eczaneden mamma milk maker al canım süt artacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?