2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
3 gun kaldı doktora gıtmeme çatlıyorum meraktan bebegımı gormek ıcın
Sabir sabir :)) Aksamlari yatarken bebek yagi sürmeye başladim korkumdan.Dogumdan sonra slip korse kullananlar varmis bazi doktorlar önermiyormus bazilari toplar iyi olur diomus.Daha önce kullandinmi sardinmi dogumdan sonra.

kızlar az once ne okudum biliyomusunuz hamile anne adaylarında sivilce genellikle erkek bebeklerde cıkıyomus. benim kızımda hiç sivilcem yoktu bunda cok var

yok canım ben sadece 1-2 gun korse giydim zaten dogumdan sonra hiç göbek kalmamıstı bide 15 kilo aldım dogumda 10 kilo gitti 5 kilo 1 hafta içinde gitti
Ayy senin iyiymis masallah arkadasim dogumdan geldiginde karninda hala bebek var gbiydi :)) İnsallah fazla kilo almadan tamamlariz hamişliği

Sabir sabir :)) Aksamlari yatarken bebek yagi sürmeye başladim korkumdan.Dogumdan sonra slip korse kullananlar varmis bazi doktorlar önermiyormus bazilari toplar iyi olur diomus.Daha önce kullandinmi sardinmi dogumdan sonra.
normal dogumdan sonra kullandım canım ılk dogumumda kullanamadım altım tamamen dikişliydı canım acıyodu ıkıncıde kullandım baya faydası var

normal dogumdan sonra kullandım canım ılk dogumumda kullanamadım altım tamamen dikişliydı canım acıyodu ıkıncıde kullandım baya faydası var
Tüm annelerin anne olmak isteyenlerin ve Anne adaylarinin Anneler günü kutlu olsunnn Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…