- 31 Mart 2015
- 599
- 631
- 23
- 35
3 gun kaldı doktora gıtmeme çatlıyorum meraktan bebegımı gormek ıcınSaol canm seninde öyle
oy masallahhhh :) benimki daha dümdüz :):):)Sabah kalktigimda çektim aç karna.Kilo verdigim halde şişmem çok ilginç :))) Kaynanam zayifsin die hemen cikmis göbegin dio bilemiyorum artik :))
benimde p.tesi zaman hiiiiç gecmiyo3 gun kaldı doktora gıtmeme çatlıyorum meraktan bebegımı gormek ıcın
Benimde son iki haftadir cikti canm :))oy masallahhhh :) benimki daha dümdüz :):):)
bakalım 2.gebelikte erken cıkıyo diyolar benimkide erken cıkarmı merakla bekliyorumm :):)Benimde son iki haftadir cikti canm :))
Sabir sabir :)) Aksamlari yatarken bebek yagi sürmeye başladim korkumdan.Dogumdan sonra slip korse kullananlar varmis bazi doktorlar önermiyormus bazilari toplar iyi olur diomus.Daha önce kullandinmi sardinmi dogumdan sonra.3 gun kaldı doktora gıtmeme çatlıyorum meraktan bebegımı gormek ıcın
Aaaaaa :))))))) Hadi bakalim hayirlisi cinsiyet ögrendikten sonra anlariz artik dogrumi degilmi :))kızlar az once ne okudum biliyomusunuz hamile anne adaylarında sivilce genellikle erkek bebeklerde cıkıyomus. benim kızımda hiç sivilcem yoktu bunda cok var
aynen :) surda 1 ay sonra belli olmaya baslar cinsiyetler :):)Aaaaaa :))))))) Hadi bakalim hayirlisi cinsiyet ögrendikten sonra anlariz artik dogrumi degilmi :))
Çokkkk heycanliii yaaynen :) surda 1 ay sonra belli olmaya baslar cinsiyetler :):)
yok canım ben sadece 1-2 gun korse giydim zaten dogumdan sonra hiç göbek kalmamıstı bide 15 kilo aldım dogumda 10 kilo gitti 5 kilo 1 hafta içinde gittiÇokkkk heycanliii yaSen sardinmi canm karnini dogumdan sonra?
Ayy senin iyiymis masallah arkadasim dogumdan geldiginde karninda hala bebek var gbiydi :)) İnsallah fazla kilo almadan tamamlariz hamişliğiyok canım ben sadece 1-2 gun korse giydim zaten dogumdan sonra hiç göbek kalmamıstı bide 15 kilo aldım dogumda 10 kilo gitti 5 kilo 1 hafta içinde gitti
aynen ya ınsallah gırdıgımde ultrasona hareketlerını gorurumbenimde p.tesi zaman hiiiiç gecmiyo
normal dogumdan sonra kullandım canım ılk dogumumda kullanamadım altım tamamen dikişliydı canım acıyodu ıkıncıde kullandım baya faydası varSabir sabir :)) Aksamlari yatarken bebek yagi sürmeye başladim korkumdan.Dogumdan sonra slip korse kullananlar varmis bazi doktorlar önermiyormus bazilari toplar iyi olur diomus.Daha önce kullandinmi sardinmi dogumdan sonra.
inşallah canım benm görümcemde 15 gun once dogum yaptı onunda göbeği oldugu gibi duruyoduAyy senin iyiymis masallah arkadasim dogumdan geldiginde karninda hala bebek var gbiydi :)) İnsallah fazla kilo almadan tamamlariz hamişliği
hayırlısı canım benimki arayı kapatsında başka bişe istemiyorum hareketlerini görürüz inşallahaynen ya ınsallah gırdıgımde ultrasona hareketlerını gorurum
kapatır canım endıselenme benımkı 14 guun 5 gune dusurdu farkıhayırlısı canım benimki arayı kapatsında başka bişe istemiyorum hareketlerini görürüz inşallah
normal dogumdan sonra kullandım canım ılk dogumumda kullanamadım altım tamamen dikişliydı canım acıyodu ıkıncıde kullandım baya faydası var
tşk ederım canım senınde ılk anneler gunun kutlu olsunTüm annelerin anne olmak isteyenlerin ve Anne adaylarinin Anneler günü kutlu olsunnn Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?