2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
beni anlatmışsın. hamileyim der demez boğaz kulak idrar yolu enfeksiyonu oldum.. ilk gebeliğim sorunsuz geçmişti bu çok yoruyor beni.. sağlıklı olsunda.. sana da geçmiş olsun

hiç almadım canım ben. zaten kiloya meyilli bir yapım yok. tiroit hastasıyım. hızlı çalışıyor ve yediklerim yaramıyor. 1 kg verdim ama yiyorum yani çok bulantılı değilim.. ilk 3 ay 2 kg ma kadar normal diye biliyorum.

eğilip kalkmakla alakalı deıl canım o 11 haftaya gelmıssn zaten bulantılar 12 hafta cıvarında bıtıyo bulantı donemın bıtmıs
canım doktor 16. haftaya kadar sürer demişti onun için dedim inş öyledir ama benim henüz 11. hafta pazartesi bitecek

merhaba kızlar bugun cok agrım vardı bulantımda coktu basımı kaldıracak halim yoktu ama simdi iyiyim cok sukur

Benimde çok zor geçiyor bulanti bel AĞRIDI bas agrisi calisiyorumda butun gun boyle hatta şuan bile agrim war zor duruyorum Rabbim YARDIMCINIZ olsun

Ben de ayniyim,serum takıldı dun .bgn sabah yine 2kere kustum ,hap icmeye başladım mecbur ;(cok zor geciyo cok
Kızlar allah yardimciniz olsun.iyi mi kotu mu bilmen ama hic bulantı cekmedim ogurmedim kusmadim ama yemekten tiksinme var düşük tehlikem var benim de

Kızlar malesef benim serumun etkisiymis bulanti tam gaz devam ediyor allah sifa versin bize durumlar feci bulanti icin ilac kullanan arkadaslar receteyle mi satiliyor ismi nedir ilaçların yarin doktora gidilmez bari eczaneden alayim olmayacak boyle zombiye dondum gozlerimin alti mosmor oldu halim kalmadi

dramamine kullanıyorum ben .. bazen kesiyor bulantıyı bazen hafifletiyor reçeteyle satılıyormuş. ama bugün sordum eczacıya metpamid reçetesiz alabilirsiniz dedi.

off kızlar ya uyanmak ezıyet oldu bana uyandıgımda baslıyo bulantı delırcem artık oglum ekmek arası hazırlıyo mıdem bulanıyo dıye yerım onu ya

Emedur supppozituar fitil verdi doktorum eczaneden alinabiiyor recetesiz bulanti icin birebir birde rennie duo şurup kullaniyorum.

off kızlar ya uyanmak ezıyet oldu bana uyandıgımda baslıyo bulantı delırcem artık oglum ekmek arası hazırlıyo mıdem bulanıyo dıye yerım onu ya
Bende bir bacak ve bel agrisi var bugün çok fena bacaklarimin üzerinden sanki tır geçiyo ya.Arada bi uykuya dalip gitmeler televizyonun sesine uyaniyorum

Bende bir bacak ve bel agrisi var bugün çok fena bacaklarimin üzerinden sanki tır geçiyo ya.Arada bi uykuya dalip gitmeler televizyonun sesine uyaniyorum
ben geccek dıye beklerken bulantı şiddetlenmeye basladı ınsallah bıter bıan once bende sureklı uyuyup kalıyorum nolcaz gı bole bız

ben geccek dıye beklerken bulantı şiddetlenmeye basladı ınsallah bıter bıan once bende sureklı uyuyup kalıyorum nolcaz gı bole bız
Bilemedim ya kalkipta gezcegimiz günler gelirmi acaba yata yata popom sisti Kırmizi kirmizi sivilcelerimde cikti cenemde falan neler oluyor anlamiyorum

Bilemedim ya kalkipta gezcegimiz günler gelirmi acaba yata yata popom sisti Kırmizi kirmizi sivilcelerimde cikti cenemde falan neler oluyor anlamiyorum
gelcek canım cok yakında ama bıraz zorluycak işte yazın ortasında kocaman gobüşlerle gezcez benımde kafamın dıbınde var sıvılceler cok sınır bozucu

gelcek canım cok yakında ama bıraz zorluycak işte yazın ortasında kocaman gobüşlerle gezcez benımde kafamın dıbınde var sıvılceler cok sınır bozucu
Ergen gibi oldu yüzüm ya yazında klimanin altinda otururuz sicak diye her türlü yatışş Bulanti aninda peceteye kolanya dokup burun deliklerime tikiom komediii

Ergen gibi oldu yüzüm ya yazında klimanin altinda otururuz sicak diye her türlü yatışş Bulanti aninda peceteye kolanya dokup burun deliklerime tikiom komediii
oda ıyımıs :d bende astım oldugu ıcın kolonya felan kullanamıyorum mıdem bulanınca evın ıcınde bı saga bı sola kosuyorum

oda ıyımıs :d bende astım oldugu ıcın kolonya felan kullanamıyorum mıdem bulanınca evın ıcınde bı saga bı sola kosuyorum
Sabah kalktigimda çektim aç karna.Kilo verdigim halde şişmem çok ilginç :))) Kaynanam zayifsin die hemen cikmis göbegin dio bilemiyorum artik :))

Eklentiler

• 2015-05-09 23.13.06.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 107
10 hafta yaşındayım ve kendimi bir portakal kadar büyük hissedeceğimi söylemişlerdi ama portakalın ne olduğunu bilmiyorum ki…doktorun dediğine göre anne hamile olduğu için kolay sinirlenebilir, keyifsiz olabilirmiş. Anne sağlıklı beslenmesine rağmen çok kilo alıyorsa endişelenmesine gerek yokmuş, doğumdan sonra bu kiloları kolayca verebilirmiş, asla diyet yapmaması gerekiyormuş hatta o normal kilolu bir anne adayı olduğu için 12,5 –17,5 kilo alabilirmiş. Düşük kilolu anneler 15-20, kilolu anneler ise 7,5-12,5 kilo alırlarmış. Bu arada ressamlar hızla çalışıyorlar, eklemlerimin çoğu oluştu, bilek, dirsek, diz, ayak bileği, omuz, eller, parmaklar ve tırnaklar tamammış artık sadece benim beslenmeme bağlı olarak büyüyeceklermiş. Küçük ressam bana gözümün ne renk olmasını istediğimi sordu, çünkü iris tabakam ortaya çıkıyormuş, ben “renk” ne dedim, boş ver anneninki gibi yeşil olacak zaten dedi. O zaman neden bana soruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…