beni anlatmışsın. hamileyim der demez boğaz kulak idrar yolu enfeksiyonu oldum.. ilk gebeliğim sorunsuz geçmişti bu çok yoruyor beni.. sağlıklı olsunda.. sana da geçmiş olsunmerhaba aralık anneleri
benim hamileliğim çok zor geçiyor.
hamile olduğumu öğrendiğim hafta şiddetli bir gribe yakalandım
5 gün hastanede yattım boğaz idrar yolu böbrek enfeksiyonu ne varsa yakalanmışım anlayacağınız.
hastaneden çıkalı 5 gün oluyor. şuan iyiyim gribi atlattım ama şimdide mide bulantısı halsizlik
bir kendime gelemedim bu mide bulantısı ne beter şeymiş doktor 6 hafta sonra mide bulantısı kalmaz dedi nasıl geçer bu 6 hafta bilmiyorum
hiç almadım canım ben. zaten kiloya meyilli bir yapım yok. tiroit hastasıyım. hızlı çalışıyor ve yediklerim yaramıyor. 1 kg verdim ama yiyorum yani çok bulantılı değilim.. ilk 3 ay 2 kg ma kadar normal diye biliyorum.Kızlar kaç kilo aldınız şimdiden doktorum bana kızdı ilk 3 ay hiç kilo almıyıcaktın dedi en fazla 1 kilo. Çünki ilk üç ay ALINAN kilonun hepsi kendine kalıyor ve daha önünde 6 ay var kilo endeksime göre 11 kiloyu bana uygun GÖRDÜ
canım doktor 16. haftaya kadar sürer demişti onun için dedim inş öyledir ama benim henüz 11. hafta pazartesi bitecekeğilip kalkmakla alakalı deıl canım o 11 haftaya gelmıssn zaten bulantılar 12 hafta cıvarında bıtıyobulantı donemın bıtmıs
Kızlar allah yardimciniz olsun.iyi mi kotu mu bilmen ama hic bulantı cekmedim ogurmedim kusmadim ama yemekten tiksinme var düşük tehlikem var benim deBen de ayniyim,serum takıldı dun .bgn sabah yine 2kere kustum ,hap icmeye başladım mecbur ;(cok zor geciyo cok
dramamine kullanıyorum ben .. bazen kesiyor bulantıyı bazen hafifletiyor reçeteyle satılıyormuş. ama bugün sordum eczacıya metpamid reçetesiz alabilirsiniz dedi.Kızlar malesef benim serumun etkisiymis bulanti tam gaz devam ediyor allah sifa versin bize durumlar feci bulanti icin ilac kullanan arkadaslar receteyle mi satiliyor ismi nedir ilaçların yarin doktora gidilmez bari eczaneden alayim olmayacak boyle zombiye dondum gozlerimin alti mosmor oldu halim kalmadi
Emedur supppozituar fitil verdi doktorum eczaneden alinabiiyor recetesiz bulanti icin birebir birde rennie duo şurup kullaniyorum.Kızlar malesef benim serumun etkisiymis bulanti tam gaz devam ediyor allah sifa versin bize durumlar feci bulanti icin ilac kullanan arkadaslar receteyle mi satiliyor ismi nedir ilaçların yarin doktora gidilmez bari eczaneden alayim olmayacak boyle zombiye dondum gozlerimin alti mosmor oldu halim kalmadi
Bende bir bacak ve bel agrisi var bugün çok fena bacaklarimin üzerinden sanki tır geçiyo ya.Arada bi uykuya dalip gitmeler televizyonun sesine uyaniyorumoff kızlar ya uyanmak ezıyet oldu bana uyandıgımda baslıyo bulantı delırcem artık oglum ekmek arası hazırlıyo mıdem bulanıyo dıye yerım onu ya
ben geccek dıye beklerken bulantı şiddetlenmeye basladı ınsallah bıter bıan once bende sureklı uyuyup kalıyorum nolcaz gı bole bızBende bir bacak ve bel agrisi var bugün çok fena bacaklarimin üzerinden sanki tır geçiyo ya.Arada bi uykuya dalip gitmeler televizyonun sesine uyaniyorum
Bilemedim ya kalkipta gezcegimiz günler gelirmi acaba yata yata popom sistiben geccek dıye beklerken bulantı şiddetlenmeye basladı ınsallah bıter bıan once bende sureklı uyuyup kalıyorum nolcaz gı bole bız
gelcek canım cok yakında ama bıraz zorluycak işte yazın ortasında kocaman gobüşlerle gezcezBilemedim ya kalkipta gezcegimiz günler gelirmi acaba yata yata popom sistiKırmizi kirmizi sivilcelerimde cikti cenemde falan neler oluyor anlamiyorum
Ergen gibi oldu yüzüm ya yazında klimanin altinda otururuz sicak diye her türlü yatışşgelcek canım cok yakında ama bıraz zorluycak işte yazın ortasında kocaman gobüşlerle gezcezbenımde kafamın dıbınde var sıvılceler cok sınır bozucu
yaaaaaaa benim yuzumdede cok sivilce cıktı aynaya bakasım gelmiyo hiçç :SBilemedim ya kalkipta gezcegimiz günler gelirmi acaba yata yata popom sistiKırmizi kirmizi sivilcelerimde cikti cenemde falan neler oluyor anlamiyorum
oda ıyımıs :d bende astım oldugu ıcın kolonya felan kullanamıyorum mıdem bulanınca evın ıcınde bı saga bı sola kosuyorumErgen gibi oldu yüzüm ya yazında klimanin altinda otururuz sicak diye her türlü yatışşBulanti aninda peceteye kolanya dokup burun deliklerime tikiom komediii
Sabah kalktigimda çektim aç karna.Kilo verdigim halde şişmem çok ilginç :))) Kaynanam zayifsin die hemen cikmis göbegin dio bilemiyorum artik :))oda ıyımıs :d bende astım oldugu ıcın kolonya felan kullanamıyorum mıdem bulanınca evın ıcınde bı saga bı sola kosuyorum
maşşallah ne kadar tatlı duruyo amaSabah kalktigimda çektim aç karna.Kilo verdigim halde şişmem çok ilginç :))) Kaynanam zayifsin die hemen cikmis göbegin dio bilemiyorum artik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?