2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
8 ve 9.hafta berbat geçti hergün bir kez sabah akşam kusuyorum gün icindede bulantı tek yediğim tost peynirli baskada birşey yok yedimmi kusuyom zaten allah kimseye vermesin yaaaa

8 ve 9.hafta berbat geçti hergün bir kez sabah akşam kusuyorum gün icindede bulantı tek yediğim tost peynirli baskada birşey yok yedimmi kusuyom zaten allah kimseye vermesin yaaaa
Sürekli kusmak zararli diye biliyorum canm ben doktora git mutlaka, direncin düşer mide boş kaldikca.

Bende soyledim yazdi Dr. Bir ilaç iyi gelir dedi çokta kullanmak istemiyorum.kararsiz kaldim

kızlar az once ne okudum biliyomusunuz hamile anne adaylarında sivilce genellikle erkek bebeklerde cıkıyomus. benim kızımda hiç sivilcem yoktu bunda cok var
Hepte şey derler kiz annenin gizelliginu alirmis cirkinlesirmisin oğlan guzellstirirmis öyle diyorlar büyüklerimiz :)))

günaydın herkesin anneler günü kutlu olsun bu benim ilk anneler günüm sabahın köründe güne yeşil erikle başladım gece gündüz erik yiyorum canım başka hiç bir şey istemiyor iyiki bu mevsimde hamile yim de erik var yoksa ne yapardım bilmem

Hepte şey derler kiz annenin gizelliginu alirmis cirkinlesirmisin oğlan guzellstirirmis öyle diyorlar büyüklerimiz :)))
bilmemm ki esim kızıma hamileyken cok guzellestiğimi soylerdi ne sivilce ne leke hiç bişe yoktu yuzumde bundada mahvoldu yuzum

Günaydınnnnnnnn anneler gününüz kutlu olsunnnnn sabah annemi düşündüm ziril ziril ağladım çok duygusallastim ben yaa.. sonra annem aradi üstüne bi daha ağladım bu haftasonu görecektim ne güzel annemi. Bebis yatağa bağladı beni gece bi sancı bi kıyamet o sanciyla geri nasil uyuyabildim bilmiyorum

Arkadaşlar bebeklerinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben hala duyamadım çok panik yapıyorum ters bir durummu var diye bu gün 6+4 çarşamba günü doktor randevumuz var duyarmıyız acaba o gün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…