Sürekli kusmak zararli diye biliyorum canm ben doktora git mutlaka, direncin düşer mide boş kaldikca.8 ve 9.hafta berbat geçti hergün bir kez sabah akşam kusuyorum gün icindede bulantı tek yediğim tost peynirli baskada birşey yok yedimmi kusuyom zaten allah kimseye vermesin yaaaa
Bende soyledim yazdi Dr. Bir ilaç iyi gelir dedi çokta kullanmak istemiyorum.kararsiz kaldimKızlar malesef benim serumun etkisiymis bulanti tam gaz devam ediyor allah sifa versin bize durumlar feci bulanti icin ilac kullanan arkadaslar receteyle mi satiliyor ismi nedir ilaçların yarin doktora gidilmez bari eczaneden alayim olmayacak boyle zombiye dondum gozlerimin alti mosmor oldu halim kalmadi
Benimde boyle göbek :)Sabah kalktigimda çektim aç karna.Kilo verdigim halde şişmem çok ilginç :))) Kaynanam zayifsin die hemen cikmis göbegin dio bilemiyorum artik :))
Hepte şey derler kiz annenin gizelliginu alirmis cirkinlesirmisin oğlan guzellstirirmis öyle diyorlar büyüklerimiz :)))kızlar az once ne okudum biliyomusunuz hamile anne adaylarında sivilce genellikle erkek bebeklerde cıkıyomus. benim kızımda hiç sivilcem yoktu bunda cok var
onu bende duydumHepte şey derler kiz annenin gizelliginu alirmis cirkinlesirmisin oğlan guzellstirirmis öyle diyorlar büyüklerimiz :)))
saol canım senınkıde kutlu olsunAnneler gununuz kutlu olsun kizlar...
Her bebek dogdugunda bir de anne dogarmis :)
bilmemm ki esim kızıma hamileyken cok guzellestiğimi soylerdi ne sivilce ne leke hiç bişe yoktu yuzumde bundada mahvoldu yuzumHepte şey derler kiz annenin gizelliginu alirmis cirkinlesirmisin oğlan guzellstirirmis öyle diyorlar büyüklerimiz :)))
Hayirlisi bakalim beklicez ve gorucez dahada çok var ya:)))bilmemm ki esim kızıma hamileyken cok guzellestiğimi soylerdi ne sivilce ne leke hiç bişe yoktu yuzumde bundada mahvoldu yuzum
ben 7+1 de duydum canım. Telaşlanma duyarsınız ınsallahh :)Arkadaşlar bebeklerinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben hala duyamadım çok panik yapıyorum ters bir durummu var diye bu gün 6+4 çarşamba günü doktor randevumuz var duyarmıyız acaba o gün?
Canım cevabın için çok teşekkür ediyorum inşallah duyarız bizde yavrumuzun kalp sesiniben 7+1 de duydum canım. Telaşlanma duyarsınız ınsallahh :)
7+2 de duydum ben canım telaslanmana gerek yok.Arkadaşlar bebeklerinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben hala duyamadım çok panik yapıyorum ters bir durummu var diye bu gün 6+4 çarşamba günü doktor randevumuz var duyarmıyız acaba o gün?
İnşallah duyarız canım moral oluyor yazdıklarınızı okuyunca7+2 de duydum ben canım telaslanmana gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?