Ins duyarsin canım ben 6+3 de gittiğim de sadece kese göründü bebek ama kalp atışı duyulmamisti sende sadece dua et annesi ona. Gittiğinde kalp atışını duyamazsan bile ondan sonraki gittiğinde mutlaka duyarsin canımİnşallah duyarız canım moral oluyor yazdıklarınızı okuyuncainşallah hayırlısıyla alırız bebislerimizi kucağımıza
ben yarın görücem bebeğimi inşallah :)):Hayirlisi bakalim beklicez ve gorucez dahada çok var ya:)))
İnşallah canım bizde yaşarız o güzel duyguyu en son doktora gittiğimde 5+6 kese büyümüştü ama bebeği görmedik yine bu sefer evham yapıyorum ister istemez bebek görülmedi kalbi duyulmadı diyeIns duyarsin canım ben 6+3 de gittiğim de sadece kese göründü bebek ama kalp atışı duyulmamisti sende sadece dua et annesi ona. Gittiğinde kalp atışını duyamazsan bile ondan sonraki gittiğinde mutlaka duyarsin canım
Ben de gectigimiz hafta duydum... Hic telas yapma kucukken hemen kalp atisi duyulmayabiliyor.Arkadaşlar bebeklerinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben hala duyamadım çok panik yapıyorum ters bir durummu var diye bu gün 6+4 çarşamba günü doktor randevumuz var duyarmıyız acaba o gün?
Bence duyarsin ben 7 haftalikken duymustumArkadaşlar bebeklerinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben hala duyamadım çok panik yapıyorum ters bir durummu var diye bu gün 6+4 çarşamba günü doktor randevumuz var duyarmıyız acaba o gün?
11. haftadayiz suan ikili test sgk fiyati 125TL canm :)hayrılı olsun canım nkdarlık oldun smdıı ayrıca ıkılı teste nekadar para ıstedı
Evet Allah bütün bebeklerimize sağlık versin inşaallah kimseye onların acisini yasatmasin :/ Ben Avcilar Hospitalde yaptiracagim 125 TL fiyat. . Sanirim devlet hastanesi yapmıyormuş bu testi..cok guzel bir duygu haraketlerini incelemek bende dun gordum allahim korusun onlari benimde iki test zamanim 10 gune sen ikili testi nerde yaptirmayi dusunuyorsun ? Fiyat aldinmi hic ?
Duyarsin ins ben 6+2 de kalp atımi ni gördüm dünde kalp atışını duydum şükürler olsun.ama sakin merak etme 8 haftaya kadar sarkabiliyor duymak görmek kalp atımi i.Arkadaşlar bebeklerinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben hala duyamadım çok panik yapıyorum ters bir durummu var diye bu gün 6+4 çarşamba günü doktor randevumuz var duyarmıyız acaba o gün?
Canım cevabın için çok teşekkür ediyorum inşallah bende duyarım biran önceBen de gectigimiz hafta duydum... Hic telas yapma kucukken hemen kalp atisi duyulmayabiliyor.
İnşallah duyarız canım. Sağlıkla mutlulukla kavuşalım bebislerimizeBence duyarsin ben 7 haftalikken duymustum
Canım benim güzel yaşamışsın sen bu sevinçleri darısı benim başıma olsun inşallahDuyarsin ins ben 6+2 de kalp atımi ni gördüm dünde kalp atışını duydum şükürler olsun.ama sakin merak etme 8 haftaya kadar sarkabiliyor duymak görmek kalp atımi i.
Amin inş.İnşallah duyarız canım. Sağlıkla mutlulukla kavuşalım bebislerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?