2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İnşallah duyarız canım moral oluyor yazdıklarınızı okuyunca inşallah hayırlısıyla alırız bebislerimizi kucağımıza
Ins duyarsin canım ben 6+3 de gittiğim de sadece kese göründü bebek ama kalp atışı duyulmamisti sende sadece dua et annesi ona. Gittiğinde kalp atışını duyamazsan bile ondan sonraki gittiğinde mutlaka duyarsin canım

İnşallah canım bizde yaşarız o güzel duyguyu en son doktora gittiğimde 5+6 kese büyümüştü ama bebeği görmedik yine bu sefer evham yapıyorum ister istemez bebek görülmedi kalbi duyulmadı diye inşallah çarşamba günü hem görür hem duyarız

cok guzel bir duygu haraketlerini incelemek bende dun gordum allahim korusun onlari benimde iki test zamanim 10 gune sen ikili testi nerde yaptirmayi dusunuyorsun ? Fiyat aldinmi hic ?
Evet Allah bütün bebeklerimize sağlık versin inşaallah kimseye onların acisini yasatmasin :/ Ben Avcilar Hospitalde yaptiracagim 125 TL fiyat. . Sanirim devlet hastanesi yapmıyormuş bu testi..

Arkadaşlar bebeklerinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben hala duyamadım çok panik yapıyorum ters bir durummu var diye bu gün 6+4 çarşamba günü doktor randevumuz var duyarmıyız acaba o gün?
Duyarsin ins ben 6+2 de kalp atımi ni gördüm dünde kalp atışını duydum şükürler olsun.ama sakin merak etme 8 haftaya kadar sarkabiliyor duymak görmek kalp atımi i.

Kizlarr dün gece çok kortukk.. Lavaboya gittigimde kan geldiğini fark ettim cokk telaslandim Doktorumu aradim hastaneye git ultrasonda nöbetçi doktor baksin dedi .. Gittik çok şükür bisey yokmus progestan iğnesi yapti doktor.. ve yorulma çok yürüme fln dedi .. Bana büyük bir ders oldu Sizinle paylaşmak istedimm

Ben dün doktorla konuştum daha doğrusu o anlattı 2 li test ve diğer 3 lu 4 lu vs.sadece Dawn sendromu varmı yokmu diye bakılıyor dedi eğer anne bu durumla karsilasip gebeliğe son vermeyecekse gerek yok bu testlere kafa bulandirmaya dedi.ben zaten düşünmüyorum yaptırmayı. Sadece troid ve şeker yuklemesini yaptiricam.

Analar günümüz kutlu olsun babyler bana ilk anneler günü hediyem geldi bile minnoş kocam bi pasta yaptırmış üstünde bi hamile kadın birde erkek yan yana oturmuşlar adam kadının karnını okşuyo arkalarında biberon ve pratikler var çok cicişti ya güzel bi hatıra oldu

Kislar az once kahverengi akinti geldi ilk defa peceteye cok korkuyorum kotu bisey olabilir mi ne olur bisey soyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…