2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar pekıı calısan annelerın dogum hakkındakı hakları nelerdır bızı neler beklıyor bılen varmı?

aç karnına içtiğim su benim mideyi kötü yapıyor.. ama öğlenleri uyumadan bir şey yesem dert yemesem aç karnına yatsam ayrı bi dert... yemezsem hiç almıo sonra mide.. dramamine kullanıyorum aslında bazen kesio bazende hiç etkili olmuo.. doktor direk kötü olursan gel serum takılır dio.. bi de nane limon ve zencefil cayı önerdi..

Şükürler Sycorox, post: 40883430, member: 592820"]normal cnm hepimizde oldu iki gu. Hicbirsey yok 1 gun var 3 gun yok artik yavas yavas boyle.oluyor

hadi bakalim iyi haberlerle gel[/QUOTE]
Sukurler olsun iyi kızlar kalp atışını da duydum.cok mutluyum

Kızlar kaç kilo aldınız şimdiden doktorum bana kızdı ilk 3 ay hiç kilo almıyıcaktın dedi en fazla 1 kilo. Çünki ilk üç ay ALINAN kilonun hepsi kendine kalıyor ve daha önünde 6 ay var kilo endeksime göre 11 kiloyu bana uygun GÖRDÜ

ben 9 haftalık 2,5 kilo aldım ya :'(

Kizlarrr Merhaba
Bugün Avcilar Hospitalde randevum vardi ve size yazacağım demistim.. Nil hanima gittim randevu saatimizden 4 saat sonra girebildik ama asistan arayip bilgi veriyor yoğunluk var şu saatlerdr gelin diye.. Nil hanimi ben çok sevdim gayet ilgilendi gerekli bütün bilgilendirmeyi yaptii :) Bebegimizin hareketlerini izledik çok tatliydii maasallah :) 10 gün sonra ikili test için randevu verdi.. Ben doktoru sevdim ve devam etmeyi düşünüyorum. . Hastanede gayet güzel normal standartlarda :)

hayrılı olsun canım nkdarlık oldun smdıı ayrıca ıkılı teste nekadar para ıstedı

Mrb hanımlar birsey sorucam bir kez gittim doktora kese oluşmuştu şimdi randevu 18 mayısta bugün bole sanki karnimin alt kısmından pit pit atıo gibi hissediyorum,bole bişey olabilir mi yani sizde hissediyor musunuz yoksa hayal mi görüyorum

cok guzel bir duygu haraketlerini incelemek bende dun gordum allahim korusun onlari benimde iki test zamanim 10 gune sen ikili testi nerde yaptirmayi dusunuyorsun ? Fiyat aldinmi hic ?

Gaz seyirmesi o canim

butun organların yer degıstırıyo canım artık bebege yer açmak ıcın bu donemde cok gaz oluyo gazla bebek hareketlerı benzer bendede oluyo bazen

Folik asit ile demir ilacını ayrı içiyorum. Fakat benim sıkıntım midede şişkinlik yapması. Uyurken geçiriyorum o anı. Foligi yatmadan önce demiri sabah 5 gibi içiyorum. Bunlar sıkıntı oluyor. Yoksa güne yapıp içtim önce ama bütün günüm berbat oldu. Bu arada elevitte domuz jelatini var.decavitte yokmus. Bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…