aç karnına içtiğim su benim mideyi kötü yapıyor.. ama öğlenleri uyumadan bir şey yesem dert yemesem aç karnına yatsam ayrı bi dert... yemezsem hiç almıo sonra mide.. dramamine kullanıyorum aslında bazen kesio bazende hiç etkili olmuo.. doktor direk kötü olursan gel serum takılır dio.. bi de nane limon ve zencefil cayı önerdi..Ben de aynı şeyi yaşıyorum canım. Çok erken kalkıp ögledeb sonra uyuyorum ama çok fena bir mideyle uyanıyorum ama uyumadan once birsey yemediysem daha rahat oluyor uyaninca. Bir de basucuma su koyuyorum uyaninca içince iyi geliyor bana
normal cnm hepimizde oldu iki gu. Hicbirsey yok 1 gun var 3 gun yok artik yavas yavas boyle.oluyor
hadi bakalim iyi haberlerle gel
AYNEN BEBİŞİMbazen erkekler odunu geçtım kutuk oluyolar
ben 9 haftalık 2,5 kilo aldım ya :'(Kızlar kaç kilo aldınız şimdiden doktorum bana kızdı ilk 3 ay hiç kilo almıyıcaktın dedi en fazla 1 kilo. Çünki ilk üç ay ALINAN kilonun hepsi kendine kalıyor ve daha önünde 6 ay var kilo endeksime göre 11 kiloyu bana uygun GÖRDÜ
allah ım bir benmi öküz gibi yiyorum azıcık bulantılarınızdan banada gönderin sığır oldum ya :'(ac gezıyoz gı ne bu hal
Hmm benimde 18aralik gozukuyoAralık 12, 2015 görünüyor 40 hafta bitimi. ben normal doğum yaptım oğlumda. 40 hafta 2 günlükken doğdu ama bu doğumum daha kısa gerçekleşebilirmiş. ilk doğumumdan dolayı :)
hayrılı olsun canım nkdarlık oldun smdıı ayrıca ıkılı teste nekadar para ıstedıKizlarrr Merhaba
Bugün Avcilar Hospitalde randevum vardi ve size yazacağım demistim.. Nil hanima gittim randevu saatimizden 4 saat sonra girebildik ama asistan arayip bilgi veriyor yoğunluk var şu saatlerdr gelin diye.. Nil hanimi ben çok sevdim gayet ilgilendi gerekli bütün bilgilendirmeyi yaptii :) Bebegimizin hareketlerini izledik çok tatliydii maasallah :) 10 gün sonra ikili test için randevu verdi.. Ben doktoru sevdim ve devam etmeyi düşünüyorum. . Hastanede gayet güzel normal standartlarda :)
Amin cnmIns canım öyledir. Rabbim bebislerimizi korusun
cok guzel bir duygu haraketlerini incelemek bende dun gordum allahim korusun onlari benimde iki test zamanim 10 gune sen ikili testi nerde yaptirmayi dusunuyorsun ? Fiyat aldinmi hic ?Kizlarrr Merhaba
Bugün Avcilar Hospitalde randevum vardi ve size yazacağım demistim.. Nil hanima gittim randevu saatimizden 4 saat sonra girebildik ama asistan arayip bilgi veriyor yoğunluk var şu saatlerdr gelin diye.. Nil hanimi ben çok sevdim gayet ilgilendi gerekli bütün bilgilendirmeyi yaptii :) Bebegimizin hareketlerini izledik çok tatliydii maasallah :) 10 gün sonra ikili test için randevu verdi.. Ben doktoru sevdim ve devam etmeyi düşünüyorum. . Hastanede gayet güzel normal standartlarda :)
Gaz seyirmesi o canimMrb hanımlar birsey sorucam bir kez gittim doktora kese oluşmuştu şimdi randevu 18 mayısta bugün bole sanki karnimin alt kısmından pit pit atıo gibi hissediyorum,bole bişey olabilir mi yani sizde hissediyor musunuz yoksa hayal mi görüyorum
yok canım ucuncu olcak Allah ızın verırsecanım 4. bebişinmi olacak ne güzell
hahahaha Allah senı ye canım ye yemek ıyıdır bende yıyorumda cogunlukla ac gezıyorum herseyı yıyemıyorumallah ım bir benmi öküz gibi yiyorum azıcık bulantılarınızdan banada gönderin sığır oldum ya :'(
butun organların yer degıstırıyo canım artık bebege yer açmak ıcın bu donemde cok gaz oluyo gazla bebek hareketlerı benzer bendede oluyo bazenMrb hanımlar birsey sorucam bir kez gittim doktora kese oluşmuştu şimdi randevu 18 mayısta bugün bole sanki karnimin alt kısmından pit pit atıo gibi hissediyorum,bole bişey olabilir mi yani sizde hissediyor musunuz yoksa hayal mi görüyorum
Teşekkürler heyecanlandıran birden ne bileyim acemilik zor Teşekkürlerbutun organların yer degıstırıyo canım artık bebege yer açmak ıcın bu donemde cok gaz oluyo gazla bebek hareketlerı benzer bendede oluyo bazen
Kan pihtisi değerlerin nasıl acaba? Bende 0.6 ile başladım 12. Haftadan sonra günde iki defa 0.4 e geçeceğiz dedi doktor.
Ben elevit kullanıyorum. Hepsini aynı zamanda kullanma gün içinde belli saatlere yayabilirsin. Ben unutmamak adına hepsini aynı saatte alıyorum.
Çok çok üzüldüm. En yakın zamanda sağlıklı bir bebek sahibi olursun inşallah. İlk hamileliğin miydi? Kan pihtilasma testini mutlaka yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?