nım hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle korkma direk uzan dinlen . Kahverengiyse korkma sorun yok herkeste oluyor oKislar az once kahverengi akinti geldi ilk defa peceteye cok korkuyorum kotu bisey olabilir mi ne olur bisey soyleyin
Evet kahve rengi canim peceteye geldi sadece duyuyodm ama basima gelince telas yaptim hemen uzandim ama kotu seyler yazanlarda olmus ondan korktum insallah bisey olmaz bebegimeCa
nım hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle korkma direk uzan dinlen . Kahverengiyse korkma sorun yok herkeste oluyor o
Kislar az once kahverengi akinti geldi ilk defa peceteye cok korkuyorum kotu bisey olabilir mi ne olur bisey soyleyin
Tesekkurler canim icim biraz olsun rahatladi simdi tekrar baktim yok gelmedi insallah onemli bisey degildir hemen dr gitcem hafta ici icim rahat olmaz yoksaBenim birer hafta arayla kez oldu hem de kırmızı kahve falan da değil..Tabii soluğu acilde aldım..Kanama alanı görülmedi,yumurtalıklarda olan kistte kanama yapabilirmiş o da yoktu..eee dedim neden oldu peki doktorda 12.haftaya kadar ara ara olabilir önemli olan kısa sürmesi ciddi kanamaya dönmemesi dedi..Sende ki hem kahve leke hem de kanama şeklinde değil..Allahın izniyle bir şey olmaz..
Folik asit ile demir ilacını ayrı içiyorum. Fakat benim sıkıntım midede şişkinlik yapması. Uyurken geçiriyorum o anı. Foligi yatmadan önce demiri sabah 5 gibi içiyorum. Bunlar sıkıntı oluyor. Yoksa güne yapıp içtim önce ama bütün günüm berbat oldu. Bu arada elevitte domuz jelatini var.decavitte yokmus. Bilgin olsun
benım esım alır kesın atlamaz bugunu hıckızlar eşinizden anneler gunu hediyesi olarak bişe aldımı veya alacakmı :)
canım kırmızıysa acile gıt bı bakılsın yarında normal randevuna gıdersınKızlar Merhaba bugün 8. Haftama girdim ama lavaboya gidince peceteye açık kırmızı kan geldi doktor randevum yarın bunu yaşayan varmı
oh ne guzel benmki hatırlamaz bilebenım esım alır kesın atlamaz bugunu hıc
oh ne guzel benmki hatırlamaz bile
senınde anneler gunun kutlu olsun canım az kaldı sabret bıtcek bugunlerdeMerhaba kizlar kaç gündür yazamadim Anneler günümüz kutlu olsun nice anneler gününe,yavrularimizla ve annelerimizle beraber
Bu arada iki hafta anneme ve kayinvalideme geldim ama bulanti nereye gitsekte peşimizi bırakmıyor iyi tarafi yemek pişirme isine pek karismiyorum:)
Kafayi koyduğum yerde uyuyorum bende bakalim daha ne kadar sürecek boyle,dünyayla iletisimim kesildi resmen
Benimki aldı canım begendigim tunik gömlek vardı onu aldı sağolsun atlamadikızlar eşinizden anneler gunu hediyesi olarak bişe aldımı veya alacakmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?