2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ca

nım hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle korkma direk uzan dinlen . Kahverengiyse korkma sorun yok herkeste oluyor o
Evet kahve rengi canim peceteye geldi sadece duyuyodm ama basima gelince telas yaptim hemen uzandim ama kotu seyler yazanlarda olmus ondan korktum insallah bisey olmaz bebegime

Kaç gün oldu saymadım topiğe gelemiyorum...
Mide bulantısını benim kadar yoğun yaşayan oldu mu acaba aranızda..
Resmen bulantıdan başımı kaldıramıyorum bulantı ilacı verildi o da işe yaramadı denemediğim şey kalmadı..
Fazla yiyemiyorum yediğimi de çıkarıyorum zaten.
53 kilo ile başladım 51 e düşmüşüm daha fazla su ve kilo kaybım olursa doktorum hastaneye yatırırım serumla beslerim seni dedi 14.haftaya kadar da devam edebilir dedi..Annem olmasa yanımda daha da fazla kilo verirdim kesin.
Muhabbet etmeyi özledim sizinle

Reactions: 9ay
Kislar az once kahverengi akinti geldi ilk defa peceteye cok korkuyorum kotu bisey olabilir mi ne olur bisey soyleyin

Benim birer hafta arayla kez oldu hem de kırmızı kahve falan da değil..Tabii soluğu acilde aldım..Kanama alanı görülmedi,yumurtalıklarda olan kistte kanama yapabilirmiş o da yoktu..eee dedim neden oldu peki doktorda 12.haftaya kadar ara ara olabilir önemli olan kısa sürmesi ciddi kanamaya dönmemesi dedi..Sende ki hem kahve leke hem de kanama şeklinde değil..Allahın izniyle bir şey olmaz..

Tesekkurler canim icim biraz olsun rahatladi simdi tekrar baktim yok gelmedi insallah onemli bisey degildir hemen dr gitcem hafta ici icim rahat olmaz yoksa

Anladım o zaman evet en doğrusu uyurken alman . İlaçlar yüzünden hamile değil hasta gibi hissediyoruz :)
Elevitteki domuz jelatinine takılmiyorum. Gıda değil ilaç alıyoruz sonuçta. :)

selam cıtır anneler anneler gununuz kutlu olsun. benım bugunumde mahfolmus durumda bulantıyla uyandım dogru duzgun bıseyler yemeyı ozledım sureklı peynır yesıl zeytın yıyorum

Kızlar Merhaba bugün 8. Haftama girdim ama lavaboya gidince peceteye açık kırmızı kan geldi doktor randevum yarın bunu yaşayan varmı

Merhaba kizlar kaç gündür yazamadim Anneler günümüz kutlu olsun nice anneler gününe,yavrularimizla ve annelerimizle beraber
Bu arada iki hafta anneme ve kayinvalideme geldim ama bulanti nereye gitsekte peşimizi bırakmıyor iyi tarafi yemek pişirme isine pek karismiyorum:)
Kafayi koyduğum yerde uyuyorum bende bakalim daha ne kadar sürecek boyle,dünyayla iletisimim kesildi resmen

senınde anneler gunun kutlu olsun canım az kaldı sabret bıtcek bugunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…