2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Selam kizlar anneler gununuz kutlu olsun. Benim 11 hafta bitti cok sukur ve tum sikntilarim da yok oldu. Zaten bulantim falan yoktu ama yorgunluk, adet sancisi gibi sancilar da yok gibi artik. Cok uyuma durumu da geciyo gibi. Darisi basiniza artik. Bu cuma kontrolden sonra sacimi boyatmayi ve eski temponun biraz yavasinda spora devam etmeyi planliyorum. Hadi hayirlisi bakalim.

aslm canım saol senınde anneler gunun kutlu olsun sıkıntılarının gecmesıne cok sevındım darısı basımıza ınsallah

Boyaya izin verdi mi doktor? :)

Evet Allah bütün bebeklerimize sağlık versin inşaallah kimseye onların acisini yasatmasin :/ Ben Avcilar Hospitalde yaptiracagim 125 TL fiyat. . Sanirim devlet hastanesi yapmıyormuş bu testi..
Yapan hastaneler var fakat randevu almak imkansiz avcialr hospitalda kan ve ultroson.dahilmi 125 tl ? Medicana da 175 tl.ikisi cunku sanki avcilar daha pahali gibi geliyor bana

Ayyy bayıldımmmm bu ne böyle nerden buldunuz

Kızlar 10 hafta bitti çok şükür. Bugün çok daha iyiyim. Çok rahat yiyip içiyorum. Mide bulantım azaldı. Bu hafta için normal mi bilemedim ama.

Kızlar 10 hafta bitti çok şükür. Bugün çok daha iyiyim. Çok rahat yiyip içiyorum. Mide bulantım azaldı. Bu hafta için normal mi bilemedim ama.
gozun aydın canım cok agır gecırmedıysen bulantı donemını bu kadar cabuk atlatman normal

S
Sac boyatilabiliyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…