saol canım senınde amin ınsallah sag saglım alalım bebeklerımızı kucagımızaAnneler gününüz kutlu olsun arkadaşlar hayirlisiyla inşallah hepimiz bebislerimizi kucagimiza olaliriz allahın izninle
aslm canım saol senınde anneler gunun kutlu olsun sıkıntılarının gecmesıne cok sevındım darısı basımıza ınsallahSelam kizlar anneler gununuz kutlu olsun. Benim 11 hafta bitti cok sukur ve tum sikntilarim da yok oldu. Zaten bulantim falan yoktu ama yorgunluk, adet sancisi gibi sancilar da yok gibi artik. Cok uyuma durumu da geciyo gibi. Darisi basiniza artik. Bu cuma kontrolden sonra sacimi boyatmayi ve eski temponun biraz yavasinda spora devam etmeyi planliyorum. Hadi hayirlisi bakalim.
Selam kizlar anneler gununuz kutlu olsun. Benim 11 hafta bitti cok sukur ve tum sikntilarim da yok oldu. Zaten bulantim falan yoktu ama yorgunluk, adet sancisi gibi sancilar da yok gibi artik. Cok uyuma durumu da geciyo gibi. Darisi basiniza artik. Bu cuma kontrolden sonra sacimi boyatmayi ve eski temponun biraz yavasinda spora devam etmeyi planliyorum. Hadi hayirlisi bakalim.
Boyaya izin verdi mi doktor? :)
Yapan hastaneler var fakat randevu almak imkansiz avcialr hospitalda kan ve ultroson.dahilmi 125 tl ? Medicana da 175 tl.ikisi cunku sanki avcilar daha pahali gibi geliyor banaEvet Allah bütün bebeklerimize sağlık versin inşaallah kimseye onların acisini yasatmasin :/ Ben Avcilar Hospitalde yaptiracagim 125 TL fiyat. . Sanirim devlet hastanesi yapmıyormuş bu testi..
Ayyy bayıldımmmm bu ne böyle nerden buldunuz10 hafta yaşındayım ve kendimi bir portakal kadar büyük hissedeceğimi söylemişlerdi ama portakalın ne olduğunu bilmiyorum ki…doktorun dediğine göre anne hamile olduğu için kolay sinirlenebilir, keyifsiz olabilirmiş. Anne sağlıklı beslenmesine rağmen çok kilo alıyorsa endişelenmesine gerek yokmuş, doğumdan sonra bu kiloları kolayca verebilirmiş, asla diyet yapmaması gerekiyormuş hatta o normal kilolu bir anne adayı olduğu için 12,5 –17,5 kilo alabilirmiş. Düşük kilolu anneler 15-20, kilolu anneler ise 7,5-12,5 kilo alırlarmış. Bu arada ressamlar hızla çalışıyorlar, eklemlerimin çoğu oluştu, bilek, dirsek, diz, ayak bileği, omuz, eller, parmaklar ve tırnaklar tamammış artık sadece benim beslenmeme bağlı olarak büyüyeceklermiş. Küçük ressam bana gözümün ne renk olmasını istediğimi sordu, çünkü iris tabakam ortaya çıkıyormuş, ben “renk” ne dedim, boş ver anneninki gibi yeşil olacak zaten dedi. O zaman neden bana soruyor.
ıcınızdekı mınıgın hafta hafta gelısımı yazınca cıkıyo canım cok guzel bısey sonuna gelen aglıyoAyyy bayıldımmmm bu ne böyle nerden buldunuz
Ayyy hemen bakıcamıcınızdekı mınıgın hafta hafta gelısımı yazınca cıkıyo canım cok guzel bısey sonuna gelen aglıyo
gozun aydın canım cok agır gecırmedıysen bulantı donemını bu kadar cabuk atlatman normalKızlar 10 hafta bitti çok şükür. Bugün çok daha iyiyim. Çok rahat yiyip içiyorum. Mide bulantım azaldı. Bu hafta için normal mi bilemedim ama.
Sac boyatilabiliyo muSelam kizlar anneler gununuz kutlu olsun. Benim 11 hafta bitti cok sukur ve tum sikntilarim da yok oldu. Zaten bulantim falan yoktu ama yorgunluk, adet sancisi gibi sancilar da yok gibi artik. Cok uyuma durumu da geciyo gibi. Darisi basiniza artik. Bu cuma kontrolden sonra sacimi boyatmayi ve eski temponun biraz yavasinda spora devam etmeyi planliyorum. Hadi hayirlisi bakalim.
gozun aydın canım cok agır gecırmedıysen bulantı donemını bu kadar cabuk atlatman normal
yok canım korkma geçme donemlerı başlıyo yavas yavas 12 14 haftaya kadar suruyo en cok bazılarında doguma kadar demekkı senınkı erken kesıldıÇok da hafif geçirmedim aslında ne bileyim.bisey yoktur inşallah
Darısı herkesin başına o zaman inşallah :)yok canım korkma geçme donemlerı başlıyo yavas yavas 12 14 haftaya kadar suruyo en cok bazılarında doguma kadar demekkı senınkı erken kesıldı
S
Sac boyatilabiliyo mu
amin ınsallah canımDarısı herkesin başına o zaman inşallah :)
Ya cok kötüyüm kızlar hiçbişey yiyip içemiyorum. Yemek lafı dahi midemi bulandırıyor. Psikolojim bozuldu aglıycam o derece geçmiyor hiç.amin ınsallah canım
Allah yardımcın olsun canım doktorundan bulantı ıcın bıseler istesene bebege zarar vermıycekYa cok kötüyüm kızlar hiçbişey yiyip içemiyorum. Yemek lafı dahi midemi bulandırıyor. Psikolojim bozuldu aglıycam o derece geçmiyor hiç.
Progestan kullanıyorum acaba o mu yapıyor diye düşünüyorum. Bu ilacı bırakıym mı diye soracam.Allah yardımcın olsun canım doktorundan bulantı ıcın bıseler istesene bebege zarar vermıycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?