yapabılır canım progestan ıns gecer bıan onceProgestan kullanıyorum acaba o mu yapıyor diye düşünüyorum. Bu ilacı bırakıym mı diye soracam.
bende bılmeden boyadım :S sımdıde sakar eşek gıbı kaldımBen saçımi hamile olduğumu bilmeden boyadim hatta begenmedim bir daha boyatacaktim ki hamile olduğumu öğrendim o yüzden beğenmediğim bir sacla dolaniyorum
Al benden de o kadar sac istediğim gibi olmadi rengarenk dolaniyorum sarı,kahve ve kızıla çaliyor iki ay daha durayimda komple tek renk yapayim yoksa doğuma kadar daha kaç renk çıkar allah bilir :))bende bılmeden boyadım :S sımdıde sakar eşek gıbı kaldım
Al benden de o kadar sac istediğim gibi olmadi rengarenk dolaniyorum sarı,kahve ve kızıla çaliyor iki ay daha durayimda komple tek renk yapayim yoksa doğuma kadar daha kaç renk çıkar allah bilir :))
Slm kızlar, malsf ben kabızlık çekmeye başladımArkadaşlar çok afedersiniz ama büyük tuvaletinizde renk değişikliği yaşadınız mı hiç ?
Ayyy oda zor ama hepimiz yasıcaz galiba ben daha 6. haftadayım olmadı henüz bende suan renk değişikliği varSlm kızlar, malsf ben kabızlık çekmeye başladım
yedıklerımız daha farklı sındırılıyo sanırım canım bendede oluyoArkadaşlar çok afedersiniz ama büyük tuvaletinizde renk değişikliği yaşadınız mı hiç ?
Yaaa 2 gün önce yağ biberi kırmızı biber yedim ama 2 gün sonrayı etkilermiki acep kızıl gibi geldi korktum cokyedıklerımız daha farklı sındırılıyo sanırım canım bendede oluyo
etkıler canım bıde sımdı duzenlı wc cıkamıyoruz korkmaYaaa 2 gün önce yağ biberi kırmızı biber yedim ama 2 gün sonrayı etkilermiki acep kızıl gibi geldi korktum cok
Evet 2gun önce vardi 3 kadar surdu ve yeşil renkti usutmusum ondan olmuşArkadaşlar çok afedersiniz ama büyük tuvaletinizde renk değişikliği yaşadınız mı hiç ?
Himmm benimki kizilimsi gibiydiEvet 2gun önce vardi 3 kadar surdu ve yeşil renkti usutmusum ondan olmuş
Geçmiş olsun arkadaşım. Benim bulantilarim had safhada şu anGecen hafta raporluydum evde bile cok zor gecti yarin tekrar ise baslayacagim allah yardimcim olsun ne diyimbitsin artik su bulanti
Sanirim hepsi usutunce oluyor dikkat etmemiz gerekiyor.Himmm benimki kizilimsi gibiydi
Ben de öyle fenalardayım evime döndüm bugün memleketten yine kötüyüm yine kötüyüm hamileliğin böyle geçtiğini bilmezdim iyi değilim demekten utanır oldum12 hafta bitsede bulantısı bitmeyen 9 ay çeken hatunlardan biri olacam gibi kötü bi his var içimde.. inanamıom geçeceğinee.. anım anıma uymuoo kendi derdimi takip edemiyom yaa hamileliğin bu kadar da zorlayacağını hiç sanmamıştım etrafımdakiler hep hopa şinanay modda geziolardı bii sıkıntılı ben çıktım sülalede millet naz sanıo..
Ins başka birşey yokturSanirim hepsi usutunce oluyor dikkat etmemiz gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?