2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ben saçımi hamile olduğumu bilmeden boyadim hatta begenmedim bir daha boyatacaktim ki hamile olduğumu öğrendim o yüzden beğenmediğim bir sacla dolaniyorum

bende bılmeden boyadım :S sımdıde sakar eşek gıbı kaldım
Al benden de o kadar sac istediğim gibi olmadi rengarenk dolaniyorum sarı,kahve ve kızıla çaliyor iki ay daha durayimda komple tek renk yapayim yoksa doğuma kadar daha kaç renk çıkar allah bilir :))

Al benden de o kadar sac istediğim gibi olmadi rengarenk dolaniyorum sarı,kahve ve kızıla çaliyor iki ay daha durayimda komple tek renk yapayim yoksa doğuma kadar daha kaç renk çıkar allah bilir :))
benımkıde kırmızı pembe turuncu sarı bıde dıplerım kumral bukalemun gıbı gezıom

Arkadaşlar çok afedersiniz ama büyük tuvaletinizde renk değişikliği yaşadınız mı hiç ?

benim kokularla imtihanım ne olcak böyle bilemedim, komşu yemek pişirse bile öldürüyor beni kokusu az önce zar zor köfte yaptım hafta içi çalışıyorum kolaylık olsun diye, fırına attığım halde fenalardayım (( yatak odasına geldim camı açtım yatağa girdim

Progestani ağız yoluyla alan ve midesi bulanan arkadaşlar doktorunuza bir sorun Progestani fitil olarak almak daha etkiliyici. Benim drum öyle söyledi. Ağızdan alımda mide bulantısı yapar dedi bana sizde bir danışın drnuza isterseniz

Gecen hafta raporluydum evde bile cok zor gecti yarin tekrar ise baslayacagim allah yardimcim olsun ne diyim bitsin artik su bulanti

Ben de öyle fenalardayım evime döndüm bugün memleketten yine kötüyüm yine kötüyüm hamileliğin böyle geçtiğini bilmezdim iyi değilim demekten utanır oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…