Progestan banada bulantı yapıyor. Normalde bulantım yok ılacı içince baslıyor ılaçtan olabılır senındeProgestan kullanıyorum acaba o mu yapıyor diye düşünüyorum. Bu ilacı bırakıym mı diye soracam.
Canım aynı durumdayım.ne yediysem çaresini bulamadım.çok zor bi durummmmmmgunaydın kızlar bende su ıcınce mıdem bulanmaya basladı meyve yıyınce herseyden tiksınır oldum
Canım benim de öyle. Eşofman altı giyiyorum. Ama 1-2 tane hamile pantolonu aldım, arada onları da giyiyorum. Eski pantolonlar çok sıkıyor, düğmesini açmazsam rahat edemiyorumkızlar şişkınlikten patlalonlarım olmuyor sizde de öylemi bır yere gıderken bulanıyorum ne gıyecegım dıye karnım inanılmaz şişkın 4 aylık gibiyim şimdiden
kızlar şişkınlikten patlalonlarım olmuyor sizde de öylemi bır yere gıderken bulanıyorum ne gıyecegım dıye karnım inanılmaz şişkın 4 aylık gibiyim şimdiden
günaydın kızlar bugun bebeğimi görmeye gidicem kontrolumuz var cok heyecanlıyımm :):)
amin :):) inşallah canımNe güzel canım Rabbim bize de nasip etsin o günleri inşallah
Benim de bugün kontrolüm var saat 3 te. Zaman geçmek bilmiyor sankigünaydın kızlar bugun bebeğimi görmeye gidicem kontrolumuz var cok heyecanlıyımm :):)
Ben kullandım. . Bildirdan göbeğe kadar olandan. Şimdi baldirlarimda konserin bogum. izleri var. Kesinlikle önermiyorum en azından baldirdan olanlariSabir sabir :)) Aksamlari yatarken bebek yagi sürmeye başladim korkumdan.Dogumdan sonra slip korse kullananlar varmis bazi doktorlar önermiyormus bazilari toplar iyi olur diomus.Daha önce kullandinmi sardinmi dogumdan sonra.
Kiz karniSabah kalktigimda çektim aç karna.Kilo verdigim halde şişmem çok ilginç :))) Kaynanam zayifsin die hemen cikmis göbegin dio bilemiyorum artik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?