2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Aynen kızlar bulantidan korkuma artk yemeye korkuyom zaten az bi bulansa mutlaka kusuyom tuvalet lavabo kokusu mahfediyo beni oda parfümü koydum o dahada berbat yapiyo bide iş yerindeki tuvaletler burnumu tikayipta giriyom bitsin nolur su kokular bulantilar

Merhaba aralık ayı anneleri kısmet bende aralık ayı annesi olucam..bu bulantilar benidé mahvetti nefes almak istemiyorum.burnum çok hassas.hicbirsey yiyemiyorum su bile icemiyorum. Ve sürekli bi kusma hali.hayattan soğudum.

gunaydın kızlar bende su ıcınce mıdem bulanmaya basladı meyve yıyınce herseyden tiksınır oldum

kızlar şişkınlikten patlalonlarım olmuyor sizde de öylemi bır yere gıderken bulanıyorum ne gıyecegım dıye karnım inanılmaz şişkın 4 aylık gibiyim şimdiden

kızlar şişkınlikten patlalonlarım olmuyor sizde de öylemi bır yere gıderken bulanıyorum ne gıyecegım dıye karnım inanılmaz şişkın 4 aylık gibiyim şimdiden
Canım benim de öyle. Eşofman altı giyiyorum. Ama 1-2 tane hamile pantolonu aldım, arada onları da giyiyorum. Eski pantolonlar çok sıkıyor, düğmesini açmazsam rahat edemiyorum

günaydın kızlar bugun bebeğimi görmeye gidicem kontrolumuz var cok heyecanlıyımm :):)

kızlar günaydın hepinize iyi haftalar , benim bugün 11+1 ama şuana kadar hiçbir tahlil yaptırmadım dr.23 mayısta gelirken yaptırırsın diye verdi kan idrar d vitamini falan herkes çok geç kalmışsın diyor korkuyorum bende

Sabir sabir :)) Aksamlari yatarken bebek yagi sürmeye başladim korkumdan.Dogumdan sonra slip korse kullananlar varmis bazi doktorlar önermiyormus bazilari toplar iyi olur diomus.Daha önce kullandinmi sardinmi dogumdan sonra.
Ben kullandım. . Bildirdan göbeğe kadar olandan. Şimdi baldirlarimda konserin bogum. izleri var. Kesinlikle önermiyorum en azından baldirdan olanlari

Gunaydin hepinize kizlar ben de cok sk giremiyorum naasilsiniz? Bu catlak olmasin diye surulen kremler kacinci aydan itibaren suruluyor Bilmiyorum da. Ben de col zayifim siki pantalon giydigimde karnim acimaya basladi. Kremi ne zaman surcezkiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…