- 20 Eylül 2012
- 571
- 379
- 103
kızlar günaydın hepinize iyi haftalar , benim bugün 11+1 ama şuana kadar hiçbir tahlil yaptırmadım dr.23 mayısta gelirken yaptırırsın diye verdi kan idrar d vitamini falan herkes çok geç kalmışsın diyor korkuyorum bende
ay canım ne güzel işte daha ne istiyosun herkes yaşamıyor ki zaten belirti yaşasa da herkesin şiddeti ve süresi farklı oluyo bence bittiği için sevinmelisin bebeşin iyidir hiç merak etmekizlar yardim benim hamilelikle ilgili hic sikinti kalmadi kontrolume daha iki hafta var benim gibi olan varmii
Canım ben varım şükür bulantım fln geçti 1 haftadır normal yaşantıma döndümmmkizlar yardim benim hamilelikle ilgili hic sikinti kalmadi kontrolume daha iki hafta var benim gibi olan varmii
canım 2li teste gittiğinde kaç haftalık oluyorsun ben geç mi kalıyorum dikkat ettim de sanki herkes biraz erken gidiyo ben 27 sinde gidicem 12+2 olcam. sana randevuyu dr mu verdiCanım ben varım şükür bulantım fln geçti 1 haftadır normal yaşantıma döndümmmbenmde 2 hafta sonra kontrolum var 2 li test için gidecem
şuan 10 haftalığım canm 12. haftanın içinde giderim ayın 28-29 gibi zaten 11-14 hafta arası yapılıyormuş ikili tarama testi ,diğer ayda 3lü test yapılacak...Bana 3 hafta önce gittiğimde 3 hafta sonra gel demişti 2li tarama içincanım 2li teste gittiğinde kaç haftalık oluyorsun ben geç mi kalıyorum dikkat ettim de sanki herkes biraz erken gidiyo ben 27 sinde gidicem 12+2 olcam. sana randevuyu dr mu verdi
Canım bende haziranda gidiceceğim inş..Geç kalmamışsın Normal :)canım 2li teste gittiğinde kaç haftalık oluyorsun ben geç mi kalıyorum dikkat ettim de sanki herkes biraz erken gidiyo ben 27 sinde gidicem 12+2 olcam. sana randevuyu dr mu verdi
Bendede olmustu canm o icimde sanki bisey geziniyo gbi agriodu gecti daha sonra.Her hafta farkli belirtiler yasiyoruz.kızlar herkese gunaydın..ıkı gundur gobek delıgımde ve hemen ıkı parmak yanı sag tarafımda agrı var boyle rahatsız edıcı bır agrı nedır bu sızce.
canim aile hemimine git hemen bugun bekleme ucretsiz sana tum kan tahlillerini yapiyoar beklemekızlar günaydın hepinize iyi haftalar , benim bugün 11+1 ama şuana kadar hiçbir tahlil yaptırmadım dr.23 mayısta gelirken yaptırırsın diye verdi kan idrar d vitamini falan herkes çok geç kalmışsın diyor korkuyorum bende
Benimde oyle canim 10 hafta sonunda rahatlamaya basladim cuma gunu domyorda girdum benim minnak kolbasti oynuyordu karnimda hicbir sikinti yoktu sukurkizlar yardim benim hamilelikle ilgili hic sikinti kalmadi kontrolume daha iki hafta var benim gibi olan varmii
11 ile 13 hafta arasi yapiliyor canim bana 14 mayis 23 mayis arasi yaptir dedi doktorumcanım 2li teste gittiğinde kaç haftalık oluyorsun ben geç mi kalıyorum dikkat ettim de sanki herkes biraz erken gidiyo ben 27 sinde gidicem 12+2 olcam. sana randevuyu dr mu verdi
kızlar herkese gunaydın..ıkı gundur gobek delıgımde ve hemen ıkı parmak yanı sag tarafımda agrı var boyle rahatsız edıcı bır agrı nedır bu sızce.
Ma gittim 3,5 cm olmustu seninle zamanlar az cok ayni sejin bebis kac cm di ?Bendede olmustu canm o icimde sanki bisey geziniyo gbi agriodu gecti daha sonra.Her hafta farkli belirtiler yasiyoruz.
teşekkürler canım ben ozaman yarın sabah için izin alayım şirketten yaptırayım bhemen bu h.sonu gideyim bari dr.da hepiniz yaptırmışsınız sanırım bi ben yaptırmamışımcanim aile hemimine git hemen bugun bekleme ucretsiz sana tum kan tahlillerini yapiyoar bekleme
Benimde oyle canim 10 hafta sonunda rahatlamaya basladim cuma gunu domyorda girdum benim minnak kolbasti oynuyordu karnimda hicbir sikinti yoktu sukur
11 ile 13 hafta arasi yapiliyor canim bana 14 mayis 23 mayis arasi yaptir dedi doktorum
Bende bi hafta on gün dolu dolu geçirdim mide bulantisini. Şimdi üç gündür falan geçti hepsi bende korkuyorum ama 20 gün var daha kontrolümeya kızlar çok korkyorum. benim mide bulantım bi hafta sürdü. üç gündür işe gitmiyorum. evde bol bol uyuyorum. dinlendiğim için mi bilmiyorum mide bulantılarımın gecmesi beni korkutuyor. şuanda 7+2 haftalık hamileyim. benim gibi bi hafta mide bulantısı geciren var mı
Bu hafta içi gdicem canm ikili taramaya 8.haftadan sonra gitmedim merakla bekliyorum :))))Doktora gittinmi.cnm yakinda ben cu
Ma gittim 3,5 cm olmustu seninle zamanlar az cok ayni sejin bebis kac cm di ?
Ben yarın kalp sesini duymak için doktora gitcem. gögsüm şiş ve acıyor hala. o beni umutlandırıyor. bi kalp sesini duysam Allah ın izni ile cok rahatlıycam ya. gecen doktoruma sorduğumda arada gecebilir belirtiler rahatlamak için gel bi bakalım dedi. ben hala rahatlamadım. yarın içinde cok korkuyorum.Bende bi hafta on gün dolu dolu geçirdim mide bulantisini. Şimdi üç gündür falan geçti hepsi bende korkuyorum ama 20 gün var daha kontrolüme
Ozeldemi yaptiracaksin ikiliyi ? Ben fiyat aliyorum habiredeBu hafta içi gdicem canm ikili taramaya 8.haftadan sonra gitmedim merakla bekliyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?