2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hiç korkma canım bebeğinin minik kalbi pıt pıt atıyor inş çok güzel bi duygu o insan çok duygulanıyor ilk duyduğunda allah isteyen herkese nasip etsin. ama bunu beklerken de kendinize işkence etmeyin kötü şeyler düşünmeyin güzel bir bekleyiş bu

Selam kizlar Nasılsıniz? Bugün sancim kalmadı allaha şükür yormamaya çalışıyorum kendimi yine sancim olur diye. Sizlerde durum nasıl ?? Minnosum napiyo acaba icerde çok merak icerisindeyim

6+3 ken gıttım hersey normal bır ay sonra gel dedı.devlet doktoru.benım cok cok bulantılarım kokulardan tıskıntım hıc olmadı .halsızlık ve uyku dısında ama merak etmemek elde degıl çarsamba gunu ozel doktora gıdecegımm sımdı 8+2 yım acelemı edıyorum sızce.hhaaa bırde gogus agrılarım bıraz hafıfledı

Ozeldemi yaptiracaksin ikiliyi ? Ben fiyat aliyorum habirede
fiyatlar çok değişiyor ya medipol koşuyolunda bu konuda çok iyi bir dr var ben onda yaptırmak istiyordum aslında 600 küsür fiyat söyleyince tabi bu özel sağlık fiyatı sgk lı fiyat 285 tl di yanlış hatırlamıyorsam bu kadar yüksek olunce vazgeçtim. sonra gittiğim hastaneden fiyat aldım orda da prof yapıyor bu işi normal kadın doğumcu değil 450 tl dedi netten de araştırdım iyi bi dr olduğu için kendi yaptığım hastaneye karar verdim

onun iyi olduğunu söyleyen birini duymak beni rahatlatıyor. esimede devamlı soruyorum iyidir dimi diye. çok teşekkur ederim canım cevabın için. hayırlısı ile yarın güzel haberler alsam Allah ın izni ile inşaallah dünyalar benim olcak.

bebeginin kalp atışını duydunmu canım. bildiğim kadarı kan testleri yapıldıktan ve kalp atışını duyduktan sonra bi ay sonra gel diyorlar sanırsam

bebeginin kalp atışını duydunmu canım. bildiğim kadarı kan testleri yapıldıktan ve kalp atışını duyduktan sonra bi ay sonra gel diyorlar sanırsam
aynen oyle oldu canım ilk randevumda 5 haftalık oldugunu ogrendım.kese gorunmustu kalp atısı ıcın bır hafta sonra gel demıstı.ıkıncı randevumda 6+3 cıktım kan ıdrar tahlıllerı yapıldı hersey normal bır ay sonra gel dmıstı.ama cok sıkayetım yok bırde merak edıyorum bırseyı varmı normalmı dıye oyuzden çarsambaya ozele gıdıcem .ozman 8+4 oluyo

Bende soyledim yazdi Dr. Bir ilaç iyi gelir dedi çokta kullanmak istemiyorum.kararsiz kaldim
persembe kontrolüm var benimde beklemeye karar verdim zaten eczacı cok bulantınız varsa normal ilaç ise yaramayabilir bi danısın doktorunuza dedi allahım sabır ve sifa versin bize cok kilo kaybettim ondan da korkuyorum hayırlısı inşş

Merhaba hanımlaarr umarım hepiniz iyisinizdir.. sıkıntısız bulantısız inşallah!!!

hafta sonu aile bireyleri toplandı yaklaşık 15-20 kişi.. ardından beni dışarıya çıkardılar sonra çağırdılar iki adet kırlent vardı yerde.. hadi birisine otur dediler.. bende birine oturdum gırla kıyamet kahkaha koptu.. meğerse birinin altına makas diğerine bıçak koymuşlar.. makasa oturursam kız bıçağa oturursam erkek olacakmış.. makasa oturmuşum bende batıl matıl.. kız diye diye gülüştük mercimeğime.. annesi kurban olsun..

bende merak ediyorum nasıl diye. ama annem kızıyor bana ikide bi ultrasona girme bebege zararlı diye. o yüzden 15 gündür bekliyorum yarını merakla

Ssk sizmi yaptiracaksin bu fiyat oylemi ? Ben 175 tl ye benim hastanemden buldum cunku medikana

merhaba,, kaçıncı haftada başladı bulantılarınız...

merhaba,, kaçıncı haftada başladı bulantılarınız...
canım arkadasa sormussun ama bende cevap vereyim 6. haftaya girdigim gün basladı benim 2-3 hafta sadece bulantı ve gaz sancısı oldu ama ondan sonra sürekli bulantı kusma basladı hala devam ediyor malesef serum yedim bir defa doktor yapacak bişey yok diyor

Hımm, teşekkür ederim, bende 6. haftamdayım normalde herşeye midesi bulanan biriyim ama pek bir belirti göremedim kendimde, yani çok bulanmması daha ii, senin zor olmuştur,

gunaydın kızlar bende su ıcınce mıdem bulanmaya basladı meyve yıyınce herseyden tiksınır oldum
Bendede aynı durum vardı doktrum oda sıcaklıgında beklemiş ısın ıs içecekler bulantı yapar ya soğuk içeceksin ya da kaynar dedi. Suyu soguk ıcıyorum o zaman bulantı olmuyo hiç deneyın ıstersenız sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…