benim dr yapacak. ama ayrıntılı için istanbulda peronatolog dr me gidecegim. kendi dr m birun ve ense olcumu yapip verilen kanla degerlendiriyor digeri bebege giden kan akimi her seyi organ gelisimi inceliyorkızlar ikili testi kendi doktorunuz yapmadı mı kafam karıştı
benim özel sağlık sigortam var limitimden düşüyor o yüzden şişiriyorlar zaten fiyatları böyle. nerdeki madicanaya gidiyorsunSsk sizmi yaptiracaksin bu fiyat oylemi ? Ben 175 tl ye benim hastanemden buldum cunku medikana
anca canım daha 7 haftalıkkken dinletiyo doktor zatenArkadaşlar bebeklerinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz ben hala duyamadım çok panik yapıyorum ters bir durummu var diye bu gün 6+4 çarşamba günü doktor randevumuz var duyarmıyız acaba o gün?
benim doktorum ozel laboratuvara yonlendiriyor,aradim sordum 100 tl sgk falan yokken.ama ben devlet hastanesinden randevu alip orda yaptirmayi dusunuyorum.bosuna para vermek istemiyorumOzeldemi yaptiracaksin ikiliyi ? Ben fiyat aliyorum habirede
yaa kızlar ben de karnım büyüsün istiyorumevet yaa çor erken değil mi şimdiden karnımızın buyumesi
istanbul daki dr un kim canım. atıf yüksel diye bi prof var türkiye de en iyisi olduğu söyleniyor. bende 21. haftam için ondan randevu aldım detaylı ultrason için gidicem. inş sağlıklıdır bebişlerimiz ama bu testlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum ben yakın çevremde bu olayın çok önemli olduğunu direk yaşayanlardan bizzat gördüm çünkü allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.benim dr yapacak. ama ayrıntılı için istanbulda peronatolog dr me gidecegim. kendi dr m birun ve ense olcumu yapip verilen kanla degerlendiriyor digeri bebege giden kan akimi her seyi organ gelisimi inceliyor
Canm başından beri devlete gidiyorum 2 ay öncesinden aliniyor ikili tarama icin randevu diye biliyorum.Kadın dogumdan randevu alip gdiyorsun oda ikili tarama icin gün aldirtiyor.Nasilrandevu alacaksin? Ben alamiyorumyardim pleseee
ben kadın doguma gıttım benı yonlendrıdı fakat ıkı ay yer yok dıye gonderdılerCanm başından beri devlete gidiyorum 2 ay öncesinden aliniyor ikili tarama icin randevu diye biliyorum.Kadın dogumdan randevu alip gdiyorsun oda ikili tarama icin gün aldirtiyor.
Bünyeye göre değişiyor sanırım canım. Oğlumda da erken çıkmıştı karnımevet yaa çor erken değil mi şimdiden karnımızın buyumesi
Ilk defa mi duyacaksın kalbinin sesini canım. Ins duyarsin sağ salim.Ben yarın kalp sesini duymak için doktora gitcem. gögsüm şiş ve acıyor hala. o beni umutlandırıyor. bi kalp sesini duysam Allah ın izni ile cok rahatlıycam ya. gecen doktoruma sorduğumda arada gecebilir belirtiler rahatlamak için gel bi bakalım dedi. ben hala rahatlamadım. yarın içinde cok korkuyorum.
atıl bey de cok iyi. benim dr m de doc.dr arda lembet. hatta biz gazeteye ciktik onla:) kronik düşüge dikişli önlem yazarsan beni de görürsün. ona gidecegim yine. yaza ailem istanbulda oraya gelip arda beye gidecegim:)istanbul daki dr un kim canım. atıf yüksel diye bi prof var türkiye de en iyisi olduğu söyleniyor. bende 21. haftam için ondan randevu aldım detaylı ultrason için gidicem. inş sağlıklıdır bebişlerimiz ama bu testlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum ben yakın çevremde bu olayın çok önemli olduğunu direk yaşayanlardan bizzat gördüm çünkü allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
onceki oglumda bende olurdu feci oluyorBacaklarimin agrisindan gozlerimden yas geldi romatizma gibi tutuyor yaglicam masaj yapar gibi iki gündür mafetti beni ya
canım potasyum eksikliğinden olabilir muz ye işe yararBacaklarimin agrisindan gozlerimden yas geldi romatizma gibi tutuyor yaglicam masaj yapar gibi iki gündür mafetti beni ya
AYY NE GÜZEL YA BENDE GÖRMEK İSTİYORUM HAREKETLERİNİ AMA DAHA 2 HAFTA VAR DR RANDEVUMAkizlarr bizde bugün bebisimle bulustuk 10+3 üz. Ultrasonda ellerini ayaklarini bir oynatisi vardi. coook güzeldi masallah
ben de senle yakinim haftaya godecegim ben dekizlarr bizde bugün bebisimle bulustuk 10+3 üz. Ultrasonda ellerini ayaklarini bir oynatisi vardi. coook güzeldi masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?