2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar ikili testi kendi doktorunuz yapmadı mı kafam karıştı
benim dr yapacak. ama ayrıntılı için istanbulda peronatolog dr me gidecegim. kendi dr m birun ve ense olcumu yapip verilen kanla degerlendiriyor digeri bebege giden kan akimi her seyi organ gelisimi inceliyor

benim dr yapacak. ama ayrıntılı için istanbulda peronatolog dr me gidecegim. kendi dr m birun ve ense olcumu yapip verilen kanla degerlendiriyor digeri bebege giden kan akimi her seyi organ gelisimi inceliyor
istanbul daki dr un kim canım. atıf yüksel diye bi prof var türkiye de en iyisi olduğu söyleniyor. bende 21. haftam için ondan randevu aldım detaylı ultrason için gidicem. inş sağlıklıdır bebişlerimiz ama bu testlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum ben yakın çevremde bu olayın çok önemli olduğunu direk yaşayanlardan bizzat gördüm çünkü allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.

bu arada acayip uykum va, halsizim öğlen kuru fasyulye yedim, yediğim en iştahlı yemekti bu vakte kadarki :)

Ilk defa mi duyacaksın kalbinin sesini canım. Ins duyarsin sağ salim.

atıl bey de cok iyi. benim dr m de doc.dr arda lembet. hatta biz gazeteye ciktik onla:) kronik düşüge dikişli önlem yazarsan beni de görürsün. ona gidecegim yine. yaza ailem istanbulda oraya gelip arda beye gidecegim:)

kızlar düşük tehlikemden dolayı işe gidemiyorum. evde dizüstü pc de işleri yürütme olanagım var. sürekli sandalyede oturmakdan da korkuyorum.doktor 10 gün daha istrahat etceksin kendini hiç yormuycaksn fazla ayakta kalmıycaksn.ya yatıyor ya oturarak dinleniyor olcaksn dedi.sizce kanepede arkamı destekleyip ayaklarımı uzatıp çalışsam olurmu.laptap altına da kalın minder koydum. zararı olur mu bebeğime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…