canim yan yat sehpa koy yana. laptopu sehpaya koy.kızlar düşük tehlikemden dolayı işe gidemiyorum. evde dizüstü pc de işleri yürütme olanagım var. sürekli sandalyede oturmakdan da korkuyorum.doktor 10 gün daha istrahat etceksin kendini hiç yormuycaksn fazla ayakta kalmıycaksn.ya yatıyor ya oturarak dinleniyor olcaksn dedi.sizce kanepede arkamı destekleyip ayaklarımı uzatıp çalışsam olurmu.laptap altına da kalın minder koydum. zararı olur mu bebeğime.
denerım canım aslına bakarsan bende fark ettım uyandıgımda kahvaltı hazır olursa bı kac yudum çay içtiğimde duzelıyorum hemen soguk ıcmeyıde denıcem ıns ıyı gelır su ıcmem şart benım bobreklerım sorunlu :SBendede aynı durum vardı doktrum oda sıcaklıgında beklemiş ısın ıs içecekler bulantı yapar ya soğuk içeceksin ya da kaynar dedi. Suyu soguk ıcıyorum o zaman bulantı olmuyo hiç deneyın ıstersenız sizde
ayy yok öyle de denedim. iki elimi kullanmam lazım çizim yapıorum yatarak da olmuyo off.. çalışmak istemiyorum ama mecburumm :-(canim yan yat sehpa koy yana. laptopu sehpaya koy.
benim göbüşten verım azyaa kızlar ben de karnım büyüsün istiyorumdümdüz tahta gibi. Hamiş tişörtümü giyiyorum hiç yakışmıyor :
onu ıhmal etme canım onun sonu varis masajını eksık etme bebe yagıyla felan ovBacaklarimin agrisindan gozlerimden yas geldi romatizma gibi tutuyor yaglicam masaj yapar gibi iki gündür mafetti beni ya
ya benimde çok şiş millet te diyo 4 -4,5 aydan önce belli olmaz sen psikolojik yapıyon ya tmm biraz göbeğim vardı zaten ama bu daha farklı böyle aşağıda duruyo yağ göbeği gibi değil zaten belki gaz falan olabilir. dün dışarı çıkarken en geniş kotumu giydim o bile sıktı çok rahatsız etti dün gittim kendime hamile pantolonu aldım rahat ettim vallabenim göbüşten verım azbenımkıde 6 aylık hamıle gıbı zaten gobus vardı sımdı daha cok buyuk aslında hemen cıkmaması daha ıyı canım bel agrın olmaz en azından
evet canım ilk defa randevumda sıkıntı oldu o yüzden bi hafta gec duycam inşaallahIlk defa mi duyacaksın kalbinin sesini canım. Ins duyarsin sağ salim.
cakil gordun mu beni:))ya benimde çok şiş millet te diyo 4 -4,5 aydan önce belli olmaz sen psikolojik yapıyon ya tmm biraz göbeğim vardı zaten ama bu daha farklı böyle aşağıda duruyo yağ göbeği gibi değil zaten belki gaz falan olabilir. dün dışarı çıkarken en geniş kotumu giydim o bile sıktı çok rahatsız etti dün gittim kendime hamile pantolonu aldım rahat ettim valla
Merhaba hanımlaarrumarım hepiniz iyisinizdir.. sıkıntısız bulantısız inşallah!!!
hafta sonu aile bireyleri toplandı yaklaşık 15-20 kişi.. ardından beni dışarıya çıkardılar sonra çağırdılar iki adet kırlent vardı yerde.. hadi birisine otur dediler.. bende birine oturdum gırla kıyamet kahkaha koptu.. meğerse birinin altına makas diğerine bıçak koymuşlar.. makasa oturursam kız bıçağa oturursam erkek olacakmış.. makasa oturmuşum bendebatıl matıl.. kız diye diye gülüştük mercimeğime.. annesi kurban olsun..
akşamdaki yazı mı canım onu gördüm:))cakil gordun mu beni:))
hipokrata göre sol meme diri ise sol goz parlak ise digerine gore kız tersi erkekmis. benim buna göre kızCanım banada yaptılar onu makas çıktı benimkindede:))))
gözdeki değişimi fark etmedim ama sol göğsüm bariz daha büyükhipokrata göre sol meme diri ise sol goz parlak ise digerine gore kız tersi erkekmis. benim buna göre kız
Şimdi göğsüm u kontrol ettim benimde sol diğerine göre sert biraz daha acaba kız mi benimde çok merak ediyorum keşke ikili tarama testinde görsem. .hipokrata göre sol meme diri ise sol goz parlak ise digerine gore kız tersi erkekmis. benim buna göre kız
gözdeki değişimi fark etmedim ama sol göğsüm bariz daha büyük
hee:)) yine devam edecegim dogumu da o dr m yaptırdı bakalim simdi ne kısmet olacak. atil bey de cok iyi. o sadece ayrıntılı bakıyor takip yapmıyorakşamdaki yazı mı canım onu gördüm:))
Annemde hava kapali yagmur yagicak gibi inek şabanin filmindeki gbi oldun yagmur yagacagi zaman tutuo dioonu ıhmal etme canım onun sonu varis masajını eksık etme bebe yagıyla felan ov
inşallah görürsün :)Şimdi göğsüm u kontrol ettim benimde sol diğerine göre sert biraz daha acaba kız mi benimde çok merak ediyorum keşke ikili tarama testinde görsem. .
Anladım o zaman evet en doğrusu uyurken alman . İlaçlar yüzünden hamile değil hasta gibi hissediyoruz :)
Elevitteki domuz jelatinine takılmiyorum. Gıda değil ilaç alıyoruz sonuçta. :)
benim daire cizdi:)))Yuzuk testini yaptinizmi kizlar?? Daire cizerse kiz oluomus ya o test:) eglencelik seyler ama benim kiz cikti:) bide eger idrar mat koyu ise kiz, parlak ise erkek oluyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?