2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canim yan yat sehpa koy yana. laptopu sehpaya koy.

denerım canım aslına bakarsan bende fark ettım uyandıgımda kahvaltı hazır olursa bı kac yudum çay içtiğimde duzelıyorum hemen soguk ıcmeyıde denıcem ıns ıyı gelır su ıcmem şart benım bobreklerım sorunlu :S

yaa kızlar ben de karnım büyüsün istiyorum dümdüz tahta gibi. Hamiş tişörtümü giyiyorum hiç yakışmıyor :
benim göbüşten verım az benımkıde 6 aylık hamıle gıbı zaten gobus vardı sımdı daha cok buyuk aslında hemen cıkmaması daha ıyı canım bel agrın olmaz en azından

benim göbüşten verım az benımkıde 6 aylık hamıle gıbı zaten gobus vardı sımdı daha cok buyuk aslında hemen cıkmaması daha ıyı canım bel agrın olmaz en azından
ya benimde çok şiş millet te diyo 4 -4,5 aydan önce belli olmaz sen psikolojik yapıyon ya tmm biraz göbeğim vardı zaten ama bu daha farklı böyle aşağıda duruyo yağ göbeği gibi değil zaten belki gaz falan olabilir. dün dışarı çıkarken en geniş kotumu giydim o bile sıktı çok rahatsız etti dün gittim kendime hamile pantolonu aldım rahat ettim valla

cakil gordun mu beni:))

Canım banada yaptılar onu makas çıktı benimkindede:))))

hipokrata göre sol meme diri ise sol goz parlak ise digerine gore kız tersi erkekmis. benim buna göre kız
Şimdi göğsüm u kontrol ettim benimde sol diğerine göre sert biraz daha acaba kız mi benimde çok merak ediyorum keşke ikili tarama testinde görsem. .

Anladım o zaman evet en doğrusu uyurken alman . İlaçlar yüzünden hamile değil hasta gibi hissediyoruz :)
Elevitteki domuz jelatinine takılmiyorum. Gıda değil ilaç alıyoruz sonuçta. :)

tercih meselesi tabi.bana da burada bir arkadaş söyledi ve çok iyi oldu söylemesi benim için.sen takılmıyorsan kullanabilirsin tabi sadece paylaşmak istedim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…