2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
tercih meselesi tabi.bana da burada bir arkadaş söyledi ve çok iyi oldu söylemesi benim için.sen takılmıyorsan kullanabilirsin tabi sadece paylaşmak istedim bende.
bence de soylenmesi iyi. ben de içeriği ayni olan baska tercih edecegim. su an folbiol kullaniyorum.

Okuldan geldim ve midem çok bulanıyor benim hesabıma göre bugün tam 7 haftalik nasıl geçecek bu aylar böyle ((

bence de soylenmesi iyi. ben de içeriği ayni olan baska tercih edecegim. su an folbiol kullaniyorum.

bende öyle düşünüyorum.çünkü ben tercihen vücuduma haram birşeyi sokmak isteymiroum ki bi de bebeğe de girecek.ikimizin vücuduna birden haram girmiş olacak.sonuçta alternatifi varken de onu kullanırım.

Birsey sorucam şimdi fark ettim benim hamilelik takvimim yok profilde muhtemel doğum tarihini yazınca mı çıkıyor yazdım şimdi bakalım çıkacak mi

Okuldan geldim ve midem çok bulanıyor benim hesabıma göre bugün tam 7 haftalik nasıl geçecek bu aylar böyle ((
canim ben gunde üç tane mrtpamid iciyorum bir de psi msrka bulanti bsnti aldım ise ysriyor mu bilemedim kullaniyorum ama

benim özel sağlık sigortam var limitimden düşüyor o yüzden şişiriyorlar zaten fiyatları böyle. nerdeki madicanaya gidiyorsun
Avcilar medikana birde ozellikle kan ve ultroson olarak alin fiyati ayri ayri veriyorlar
benim doktorum ozel laboratuvara yonlendiriyor,aradim sordum 100 tl sgk falan yokken.ama ben devlet hastanesinden randevu alip orda yaptirmayi dusunuyorum.bosuna para vermek istemiyorum
labaratuarda sadece kan ama ultrason icinde ayri ucret

kizlarr bizde bugün bebisimle bulustuk 10+3 üz. Ultrasonda ellerini ayaklarini bir oynatisi vardi. coook güzeldi masallah
harika bir duygu bende gecen hafta girdum kipirtilar acaip heyecanlandiriyor beni

Canm başından beri devlete gidiyorum 2 ay öncesinden aliniyor ikili tarama icin randevu diye biliyorum.Kadın dogumdan randevu alip gdiyorsun oda ikili tarama icin gün aldirtiyor.
istanbulda sayili hastane var maesef alamadim randevu

Yuzuk testini yaptinizmi kizlar?? Daire cizerse kiz oluomus ya o test:) eglencelik seyler ama benim kiz cikti:) bide eger idrar mat koyu ise kiz, parlak ise erkek oluyomus
Benim kesin kiz o zaman canim. Idrarim acaip koyu ma. Enfeksiyon yok ama :) yuzukte daire cizdi.

Benim kesin kiz o zaman canim. Idrarim acaip koyu ma. Enfeksiyon yok ama :) yuzukte daire cizdi.
hadi yaa:) benim de cok koyu en bastan berii yuzuk daire de cizdii bide kiz mi erkekmi testi var belirtilerini isaretliyosun yzude 72 kiz cikti:):) hayirlisi tabi isin sakasiii Allah hayirli saglikli evlat versin

Durum bendede aynı göbeğim çok cıkıyorr...Anlamıyorum neden böyle ama şişkinlik çok var belli..Dersin 4 aylık yani:S
Kıayfetlerim sıkmaya başladı bile

kızlar cok acayıp bı ruya gordum kaybettıgım kızım annemın mezarının ustunde yatıyo annemın mezarını deısmısler lahit gıbı bıse yapmıslar taşı kaldırdık anemı gordum hıc çürümemişti gömdugumuz gun gıbıydı kızımı aradım yenı mezarda bulamadım eskı mezarın oraya bakarken bı cam şişe gıbı bıseyın ıcınde kızımı gordum bembeyazdı oda çürümemiş alıp onu yenıden annemın mezarının ustune gomduk neyın nesı anlamadım :S

hisara gidiyorum ama değiştiricem dr yine o hastanede başka bi dr gitmeyi düşünüyorum. dr önemli benimle iletişimi ondan aldığım elektrikte iyi olmalı
Dr önemli gerçekten ben hep Memorial Hastanesi ne gittimorda dogum yaptim bunda bilmiyorum nasil gelişecek sgk siz dr m . ben de ozel sağlık sigortası yaptirdim indirim icin.

Arkadaşlar merhabalar. Bende kismetse aralik annesi olacağim benide ekleyin aralik annelerine :) benim bir sorum olacak benim ilk hamileligim harikaydi ne bulanti ne halsizlik nede baska bisey çok şükür bundada yok ama sorun şu ki aşırı derecede sinirli ve tahammülsüzüm bu durum beni korkutuyor aranizda benim gibi olan varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…