bence de soylenmesi iyi. ben de içeriği ayni olan baska tercih edecegim. su an folbiol kullaniyorum.tercih meselesi tabi.bana da burada bir arkadaş söyledi ve çok iyi oldu söylemesi benim için.sen takılmıyorsan kullanabilirsin tabi sadece paylaşmak istedim bende.
bence de soylenmesi iyi. ben de içeriği ayni olan baska tercih edecegim. su an folbiol kullaniyorum.
evet öyleymiş gebelik takibi yapmıyormuş sadece bu testlere bakıyormuşhee:)) yine devam edecegim dogumu da o dr m yaptırdı bakalim simdi ne kısmet olacak. atil bey de cok iyi. o sadece ayrıntılı bakıyor takip yapmıyor
simdi kime gidiyorsun?evet öyleymiş gebelik takibi yapmıyormuş sadece bu testlere bakıyormuş
canim ben gunde üç tane mrtpamid iciyorum bir de psi msrka bulanti bsnti aldım ise ysriyor mu bilemedim kullaniyorum amaOkuldan geldim ve midem çok bulanıyor benim hesabıma göre bugün tam 7 haftalik nasıl geçecek bu aylar böyle((
Avcilar medikana birde ozellikle kan ve ultroson olarak alin fiyati ayri ayri veriyorlarbenim özel sağlık sigortam var limitimden düşüyor o yüzden şişiriyorlar zaten fiyatları böyle. nerdeki madicanaya gidiyorsun
labaratuarda sadece kan ama ultrason icinde ayri ucretbenim doktorum ozel laboratuvara yonlendiriyor,aradim sordum 100 tl sgk falan yokken.ama ben devlet hastanesinden randevu alip orda yaptirmayi dusunuyorum.bosuna para vermek istemiyorum
harika bir duygu bende gecen hafta girdum kipirtilar acaip heyecanlandiriyor benikizlarr bizde bugün bebisimle bulustuk 10+3 üz. Ultrasonda ellerini ayaklarini bir oynatisi vardi. coook güzeldi masallah
istanbulda sayili hastane var maesef alamadim randevuCanm başından beri devlete gidiyorum 2 ay öncesinden aliniyor ikili tarama icin randevu diye biliyorum.Kadın dogumdan randevu alip gdiyorsun oda ikili tarama icin gün aldirtiyor.
Benim kesin kiz o zaman canim. Idrarim acaip koyu ma. Enfeksiyon yok ama :) yuzukte daire cizdi.Yuzuk testini yaptinizmi kizlar?? Daire cizerse kiz oluomus ya o test:) eglencelik seyler ama benim kiz cikti:) bide eger idrar mat koyu ise kiz, parlak ise erkek oluyomus
hadi yaa:) benim de cok koyu en bastan berii yuzuk daire de cizdiiBenim kesin kiz o zaman canim. Idrarim acaip koyu ma. Enfeksiyon yok ama :) yuzukte daire cizdi.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımevet canım ilk defa randevumda sıkıntı oldu o yüzden bi hafta gec duycam inşaallah
Durum bendede aynı göbeğim çok cıkıyorr...Anlamıyorum neden böyle ama şişkinlik çok var belli..Dersin 4 aylık yani:Sya benimde çok şiş millet te diyo 4 -4,5 aydan önce belli olmaz sen psikolojik yapıyon ya tmm biraz göbeğim vardı zaten ama bu daha farklı böyle aşağıda duruyo yağ göbeği gibi değil zaten belki gaz falan olabilir. dün dışarı çıkarken en geniş kotumu giydim o bile sıktı çok rahatsız etti dün gittim kendime hamile pantolonu aldım rahat ettim valla
hisara gidiyorum ama değiştiricem dr yine o hastanede başka bi dr gitmeyi düşünüyorum. dr önemli benimle iletişimi ondan aldığım elektrikte iyi olmalısimdi kime gidiyorsun?
hahahaha supermıs yaAnnemde hava kapali yagmur yagicak gibi inek şabanin filmindeki gbi oldun yagmur yagacagi zaman tutuo dio
Dr önemli gerçekten ben hep Memorial Hastanesi ne gittimorda dogum yaptim bunda bilmiyorum nasil gelişecek sgk siz dr m . ben de ozel sağlık sigortası yaptirdim indirim icin.hisara gidiyorum ama değiştiricem dr yine o hastanede başka bi dr gitmeyi düşünüyorum. dr önemli benimle iletişimi ondan aldığım elektrikte iyi olmalı
gozun aydın canımBiz geldik teyzeleri, hayatım da duyduğum en güzel 2. pıtpıt sesi.
Rabbime şükürler olsun. 1,06 cm olmuşuz
Herşey yolundaymış, teee 5 hafta sonra gideceğiz tekrar.
Çok teşekkürler canımm, şükürrrgozun aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?