- 26 Ağustos 2014
- 442
- 329
- 103
benn hormonal degısımlerımız yuzunden oluyo canım bı sure sonra geccekArkadaşlar merhabalar. Bende kismetse aralik annesi olacağim benide ekleyin aralik annelerine :) benim bir sorum olacak benim ilk hamileligim harikaydi ne bulanti ne halsizlik nede baska bisey çok şükür bundada yok ama sorun şu ki aşırı derecede sinirli ve tahammülsüzüm bu durum beni korkutuyor aranizda benim gibi olan varmi?
oy oy masallah seninki sagda benimk ihep soldaydi simdide tam ortada kuzularimiz allah korusun nazardan hastaliktan herseydne unsalahBiz geldik teyzeleri, hayatım da duyduğum en güzel 2. pıtpıt sesi.
Rabbime şükürler olsun. 1,06 cm olmuşuz
Herşey yolundaymış, teee 5 hafta sonra gideceğiz tekrar.
Aminn canım inş. hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza.oy oy masallah seninki sagda benimk ihep soldaydi simdide tam ortada kuzularimiz allah korusun nazardan hastaliktan herseydne unsalah
üzülme canım cıkar yakında karnın keşke benımkıde az gec çıksaksaydı şimdiden patolonlarımı gıyemıyorum şişkınlık mı nedir anlamadım bu kadar da olması normal degıldır belkıdeyaa kızlar ben de karnım büyüsün istiyorumdümdüz tahta gibi. Hamiş tişörtümü giyiyorum hiç yakışmıyor :
hadi yaa:) benim de cok koyu en bastan berii yuzuk daire de cizdiibide kiz mi erkekmi testi var belirtilerini isaretliyosun yzude 72 kiz cikti:):) hayirlisi tabi isin sakasiii Allah hayirli saglikli evlat versin
ay evet maşlh bel ağrım yok :)benim göbüşten verım azbenımkıde 6 aylık hamıle gıbı zaten gobus vardı sımdı daha cok buyuk aslında hemen cıkmaması daha ıyı canım bel agrın olmaz en azından
bi sıkıntı olmaz i,nşlh, ya aslında ben pantolonlarımı giyebiliyorum ama rahat olasım var hep eşofman altı giymeye çalışoıyorum :) bir de kumaştan desenli pantolonlar var ya efil efil :)üzülme canım cıkar yakında karnın keşke benımkıde az gec çıksaksaydı şimdiden patolonlarımı gıyemıyorum şişkınlık mı nedir anlamadım bu kadar da olması normal degıldır belkıde
ben de google kiz mi erkek mi test yaz cikiyor benim yuzse 81 kizo test nasıl nerde linki var mı canımm
görürsün insallah canim hic beklemiyordum bende doktor bakarken böyle elleri ayaklari nasildi kipir kipir esim diyorki doktora ellerinimi oynatiyor dedi doktor da hemde nasil diyor cok hareketliydi :) gözümü alamadimAYY NE GÜZEL YA BENDE GÖRMEK İSTİYORUM HAREKETLERİNİ AMA DAHA 2 HAFTA VAR DR RANDEVUMA
12. haftadan sonra duzene gırceksın canım azalcak hatta yok olcakarkadaşlar benim gibi olan varmı
sürekli bulantı bulantı allahım dayanamıyorum
çalışıyorum birde hiç geçmiyor kraker leblebi o dakika için geçiriyor
su bile içemiyorum hatta nefret ediyorum kii okadar çok su içerdim
napacam ne zaman geçecek bu bulantı
yatarken daha az hissediyorum ama ayaktayken inanılmaz
kusma yok sadece 2 kere kustum çok üzgünümmm bennn
istanbul daki dr un kim canım. atıf yüksel diye bi prof var türkiye de en iyisi olduğu söyleniyor. bende 21. haftam için ondan randevu aldım detaylı ultrason için gidicem. inş sağlıklıdır bebişlerimiz ama bu testlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum ben yakın çevremde bu olayın çok önemli olduğunu direk yaşayanlardan bizzat gördüm çünkü allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin.
12. haftadan sonra duzene gırceksın canım azalcak hatta yok olcak
oy maşşallah canımgörürsün insallah canim hic beklemiyordum bende doktor bakarken böyle elleri ayaklari nasildi kipir kipir esim diyorki doktora ellerinimi oynatiyor dedi doktor da hemde nasil diyor cok hareketliydi :) gözümü alamadim
Allah kolaylık versın canım :Syaa inşallah 5 hafta var yani 1 ay allahım nasıl dayanacam bilmiyorumm
ben de google kiz mi erkek mi test yaz cikiyor benim yuzse 81 kiz
Yüzük nası yapılıyor ?hadi yaa:) benim de cok koyu en bastan berii yuzuk daire de cizdiibide kiz mi erkekmi testi var belirtilerini isaretliyosun yzude 72 kiz cikti:):) hayirlisi tabi isin sakasiii Allah hayirli saglikli evlat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?