2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Arkadaşlar merhabalar. Bende kismetse aralik annesi olacağim benide ekleyin aralik annelerine :) benim bir sorum olacak benim ilk hamileligim harikaydi ne bulanti ne halsizlik nede baska bisey çok şükür bundada yok ama sorun şu ki aşırı derecede sinirli ve tahammülsüzüm bu durum beni korkutuyor aranizda benim gibi olan varmi?

Arkadaşlar merhabalar. Bende kismetse aralik annesi olacağim benide ekleyin aralik annelerine :) benim bir sorum olacak benim ilk hamileligim harikaydi ne bulanti ne halsizlik nede baska bisey çok şükür bundada yok ama sorun şu ki aşırı derecede sinirli ve tahammülsüzüm bu durum beni korkutuyor aranizda benim gibi olan varmi?

benn hormonal degısımlerımız yuzunden oluyo canım bı sure sonra geccek

Biz geldik teyzeleri, hayatım da duyduğum en güzel 2. pıtpıt sesi.
Rabbime şükürler olsun. 1,06 cm olmuşuz
Herşey yolundaymış, teee 5 hafta sonra gideceğiz tekrar.
oy oy masallah seninki sagda benimk ihep soldaydi simdide tam ortada kuzularimiz allah korusun nazardan hastaliktan herseydne unsalah

yaa kızlar ben de karnım büyüsün istiyorum dümdüz tahta gibi. Hamiş tişörtümü giyiyorum hiç yakışmıyor :
üzülme canım cıkar yakında karnın keşke benımkıde az gec çıksaksaydı şimdiden patolonlarımı gıyemıyorum şişkınlık mı nedir anlamadım bu kadar da olması normal degıldır belkıde

bi sıkıntı olmaz i,nşlh, ya aslında ben pantolonlarımı giyebiliyorum ama rahat olasım var hep eşofman altı giymeye çalışoıyorum :) bir de kumaştan desenli pantolonlar var ya efil efil :)

kızlar bebeğimi gördüm 1,5 cm olmus :) kalp atıslarını dinledim tekrar cok guzeldi ama kesenin etrafında kanama varmış bol bol dinlenmemi soyledi cok korktum inşallah bebeğime bişe olmaz

arkadaşlar benim gibi olan varmı
sürekli bulantı bulantı allahım dayanamıyorum
çalışıyorum birde hiç geçmiyor kraker leblebi o dakika için geçiriyor
su bile içemiyorum hatta nefret ediyorum kii okadar çok su içerdim
napacam ne zaman geçecek bu bulantı
yatarken daha az hissediyorum ama ayaktayken inanılmaz
kusma yok sadece 2 kere kustum çok üzgünümmm bennn

AYY NE GÜZEL YA BENDE GÖRMEK İSTİYORUM HAREKETLERİNİ AMA DAHA 2 HAFTA VAR DR RANDEVUMA
görürsün insallah canim hic beklemiyordum bende doktor bakarken böyle elleri ayaklari nasildi kipir kipir esim diyorki doktora ellerinimi oynatiyor dedi doktor da hemde nasil diyor cok hareketliydi :) gözümü alamadim

12. haftadan sonra duzene gırceksın canım azalcak hatta yok olcak

Kizlar ben şu an test yaptırmayı düşünmüyorum. Sonuçta allah korusun öyle bişey olsa da yapabilecek bişey yok ki. Yarın down sendromlu bile olsa vazgeçer miyiz ki ?

görürsün insallah canim hic beklemiyordum bende doktor bakarken böyle elleri ayaklari nasildi kipir kipir esim diyorki doktora ellerinimi oynatiyor dedi doktor da hemde nasil diyor cok hareketliydi :) gözümü alamadim
oy maşşallah canım benımde randevum yarın meraktan catlıyorum ınsallah bende hareketlerını gorurum ama uyanıklık yapcam gıtmeden yarım saat once cıkolata yıcem hareket etsın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…