Benimde öyleydi sonra biraz daha azalıyor canım hala kötüyüm ama su filan içebiliyırum artkarkadaşlar benim gibi olan varmı
sürekli bulantı bulantı allahım dayanamıyorum
çalışıyorum birde hiç geçmiyor kraker leblebi o dakika için geçiriyor
su bile içemiyorum hatta nefret ediyorum kii okadar çok su içerdim
napacam ne zaman geçecek bu bulantı
yatarken daha az hissediyorum ama ayaktayken inanılmaz
kusma yok sadece 2 kere kustum çok üzgünümmm bennn
ben cok actim sabah randevumdu sabahlarida bisey yiyemem ya. kendi kendime diyom yoksa bebisim acliktan mi cirpiniyor yoksa o dedigini de duymustum. ama benim pisman oldugum sey video cekmemekti keske deseydim esime cekseydi vok üzüldümoy maşşallah canımbenımde randevum yarın meraktan catlıyorum ınsallah bende hareketlerını gorurum ama uyanıklık yapcam gıtmeden yarım saat once cıkolata yıcem hareket etsın dıye
daha ne hallerını gorceksın canım o zaman cekersın tatlı bebegı hareketlendırır o yuzden ben cıkolata yıyıp gıtmeyı dusunuyorum mıdem alırsa :Sben cok actim sabah randevumdu sabahlarida bisey yiyemem ya. kendi kendime diyom yoksa bebisim acliktan mi cirpiniyor yoksa o dedigini de duymustum. ama benim pisman oldugum sey video cekmemekti keske deseydim esime cekseydi vok üzüldüm
benim oğlumda düz gidip gelmişti o zamanlar teyzem yapmıştı. bunda daire çiziyor. hayırlısı. 2. kız olsun istiyorum ama erkekte olsa olur. oğluma arkadaş olurhadi yaa:) benim de cok koyu en bastan berii yuzuk daire de cizdiibide kiz mi erkekmi testi var belirtilerini isaretliyosun yzude 72 kiz cikti:):) hayirlisi tabi isin sakasiii Allah hayirli saglikli evlat versin
hayır olsun canım. tabir bilmiyorum ama inşallah hayırlıdır. kötüye yorma iyi olsunkızlar cok acayıp bı ruya gordum kaybettıgım kızım annemın mezarının ustunde yatıyo annemın mezarını deısmısler lahit gıbı bıse yapmıslar taşı kaldırdık anemı gordum hıc çürümemişti gömdugumuz gun gıbıydı kızımı aradım yenı mezarda bulamadım eskı mezarın oraya bakarken bı cam şişe gıbı bıseyın ıcınde kızımı gordum bembeyazdı oda çürümemiş alıp onu yenıden annemın mezarının ustune gomduk neyın nesı anlamadım :S
gözün aydın. bu arada kanaman aktif miymiş? yani kanaman var mıkızlar bebeğimi gördüm 1,5 cm olmus :) kalp atıslarını dinledim tekrar cok guzeldi ama kesenin etrafında kanama varmış bol bol dinlenmemi soyledi cok korktum inşallah bebeğime bişe olmaz
Ben ilk hamileliğimde yaptırmadım. Aldırmayı düşünmediğim için gereği yoktu. Ayrıca etrafımda iki tane yakın örnek oldu. Hamilelikte down sendromlu denip sağlıklı bebek doğurdular. Hamilelikleri zehir olduğuyla kaldı. İkiside erkekti ve doktor alacaktı. Farklı bir politika mı diye düşündüm. Bilmiyorum.Kizlar ben şu an test yaptırmayı düşünmüyorum. Sonuçta allah korusun öyle bişey olsa da yapabilecek bişey yok ki. Yarın down sendromlu bile olsa vazgeçer miyiz ki ?
ınsallah canım :S neden oyle gordum anlam veremedımbenim oğlumda düz gidip gelmişti o zamanlar teyzem yapmıştı. bunda daire çiziyor. hayırlısı. 2. kız olsun istiyorum ama erkekte olsa olur. oğluma arkadaş olur
hayır olsun canım. tabir bilmiyorum ama inşallah hayırlıdır. kötüye yorma iyi olsun
gözün aydın. bu arada kanaman aktif miymiş? yani kanaman var mı
Gözün aydın olsun canım. :))Biz geldik teyzeleri, hayatım da duyduğum en güzel 2. pıtpıt sesi.
Rabbime şükürler olsun. 1,06 cm olmuşuz
Herşey yolundaymış, teee 5 hafta sonra gideceğiz tekrar.
Çok teşekkürler canım =)Gözün aydın olsun canım. :))
AA ben de yarın gidicem :) ben de çikolata yiyimoy maşşallah canımbenımde randevum yarın meraktan catlıyorum ınsallah bende hareketlerını gorurum ama uyanıklık yapcam gıtmeden yarım saat once cıkolata yıcem hareket etsın dıye
Cnm ben de yaptirmiycam.hem kesin sonuç vermiyor yanlış çıkabiliyor, hem de bebeğim down sendromlu olsa bile doktorlar anne karnında tedavi amaçlı bisey yapmiycak ve sadece bunu öğrenmiş olcam.bu bnm için sadece hamileliğimi belki üzülerek gecirtcek.ki yanlış sonuçlar da cikabiliyo.boşuna üzülmüş olcam.hem aldirmam öyle bisey olsa.öyle boyle allahın bana hediyesi o.Kizlar ben şu an test yaptırmayı düşünmüyorum. Sonuçta allah korusun öyle bişey olsa da yapabilecek bişey yok ki. Yarın down sendromlu bile olsa vazgeçer miyiz ki ?
ye canım ye bebek tatlıya tepkı verır ıns goruruz hareketlerını uyumuyolarsaAA ben de yarın gidicem :) ben de çikolata yiyim
canım o bakılan testlerde sadece down sendromu yokkı Allah korusun daha beter seyler var benım kızımda ensefalosel denen bı hastalık varmıs kafasının arkasında kafası kadar kıst olusmus beynı ıcıne akmıs yaşama şansı hıc yokmus o bebek benım karnımda hep gerılıyodu semsert cok acı cekıyodu 5 aylıkken gebelıgım sonlandırıldı ıkılı test yaptırma ıstersen o kesın sonuc vermıyo bende ıkılı temız cıkmıstı ama ucluyu yaptır yınedeKizlar ben şu an test yaptırmayı düşünmüyorum. Sonuçta allah korusun öyle bişey olsa da yapabilecek bişey yok ki. Yarın down sendromlu bile olsa vazgeçer miyiz ki ?
bence ılgılenmemısler canım nasıl gorulmezmıs 7 haftalıkken cogumuz 6+4 5 gunlerde duyduk bazıları bebek kucuk oldugu ıcın o kalbını tuttugu ımlec gıbı bıse var onun ortasına getırıp dınletıyo kalbı onu yakalaması zor o yuzden ugrasmıyolarKızlarr 7+2 de özel hastaneye gittim idrara sıkışık değildim. İlk kez kalp dinlemek için baktı daha çok küçük görülmez dedi paketledi gönderdi beni. Gebelik kesesi 18mm, daha önce devlet hastanesine gittiğimde 2 gün önce kesenin içinde ortada fasülye gibi görmüştüm, sizce doktor o gün neden bebek çok küçük gözükmüyor gibi şeyler dedi acaba makine mi eskiydi idrara sıkışık değildim ondan mıydı? Yarın devlet hastanesinde kendi doktorumla randevum var dua edin pıt pıtlarımı duyabilirim
bence ılgılenmemısler canım nasıl gorulmezmıs 7 haftalıkken cogumuz 6+4 5 gunlerde duyduk bazıları bebek kucuk oldugu ıcın o kalbını tuttugu ımlec gıbı bıse var onun ortasına getırıp dınletıyo kalbı onu yakalaması zor o yuzden ugrasmıyolar
aynen canım ben hıc bı zaman kadın doktora gıtmem erkek doktorlar daha anlayıslı kadınlara goreO kadar üzüldüm ki doktorun kapısından çıktım asansörün kapısına geldiğimde pıtır pıtır gözümden yaşlar döküldü, bir de o doktorla ilk randevumdu. İnsan bir folic asit iç der, süt iç der ne bileyim hiçbir şey söylemedi. Çok incitti beni
Devletteki doktorum ise 20 dakika içeride ilgilenmişti.
Kadın doktorları kınıyorum... Bir de hemcinslerimiz olacak ne kadar anlayışsızlar
Çok üzüldüm öncelikle rabbim dayanacak güç versin sana, meleğin cennette annesi. Ne mutlu ki hamileliğine engel bir şey yok, bu duyguyu hiç tadamayacak insanlar var, rabbime şükret, muhakkak bir bildiği vardır. Bol bol du et rabbime sığın...Kizlar merhaba
Malesef ben bugun melegimi kaybettim ,kurtaj oldum .6+1den sonra bebegim gelismemis ve kalbi atmamis cok uzgunum allah kimseye yasatmasin
canım başın sagolsun rabbım sabır versın tez zamanda acını hafıfletcek saglıklı bı bebek nasıp etsın rabbımKizlar merhaba
Malesef ben bugun melegimi kaybettim ,kurtaj oldum .6+1den sonra bebegim gelismemis ve kalbi atmamis cok uzgunum allah kimseye yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?