2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
slm arkadaşlar,arada okuyorum ama yazmaya fırsat olmuyor,benim bulantıda devam ediyor hala..

bende aynı durumdayim ve de herşeyi olumsuz düşünüyorum,sürekli ağlama modundayım

Kizlar benim gibi mide bulantisi cogalarak devam eden var mi? Ilk baslarda bu kadar bulantim yoktu yahu

bende aynı oldu canım rahat gecırıyorum derken 2 3 gundur uykudan uyanmak ezıyet oldu bana
Neden boyle olduk dersin yemek kokusuna asiri hassasiyetim yoktu ama aimdi kusturuyor kokular beni 2 3 gundur boyleyim. Azalarak devam etmesi gerekir sonucta hormon seviyesi dusuyor ve plesenta olusumunu tamamlamis oluyor. Anlam veremedim

Kizlar merhaba
Munutturacbugun melegimi kaybettim ,kurtaj oldum .6+1den sonra bebegim gelismemis ve kalbi atmamis cok uzgunum allah kimseye yasatmasin
Başın sağolsun canim çok üzüldüm:(
Allah sabir versin bir daha yaşatmasın böyle acıyı
İnşallah en kisa zamanda tekrar hamile kalir saglikla alirsin bebeğini kucagina.

Neden boyle olduk dersin yemek kokusuna asiri hassasiyetim yoktu ama aimdi kusturuyor kokular beni 2 3 gundur boyleyim. Azalarak devam etmesi gerekir sonucta hormon seviyesi dusuyor ve plesenta olusumunu tamamlamis oluyor. Anlam veremedim
valla bılmıyorumkı canım benım kokulara aşırı deıl ama uykudan uyandıgım anda bagıra bagıra uyanıyorum bulantıdan ıns gecer hemen

valla bılmıyorumkı canım benım kokulara aşırı deıl ama uykudan uyandıgım anda bagıra bagıra uyanıyorum bulantıdan ıns gecer hemen

peki sizdede bulantı herşeye karşı mı ya ben herşeyden tiksiniyorum ve herşeyi olumsuz düşünüyorum..sadece ben mi böyleyim

peki sizdede bulantı herşeye karşı mı ya ben herşeyden tiksiniyorum ve herşeyi olumsuz düşünüyorum..sadece ben mi böyleyim
bu donemde boyle olmamız normal canm bende cok seyı olumsuz dusunuyorum bebeklerımızın tekmelerını hıssedene kadar surcek sanrım bu durum

test konusunda kararsizim ve mantik olarak cok ilginc sonuçlar veriyor. benim ikilim cok güzel çıktı ama dortlumde 10 da 1 down cikti risk. ve amniyoda yaptirmadim üzülerek gecti. sukur sağlık la dogdu. ayrintiliya girmek lazim ama hastaliklarin bazilari anne karninda tedavi ediliyor çünkü iyi dr lerce.

bugun ben de kotuyum diğer gebeliklerimde 22 haftaya sürdü surmez insallah

bugun ben de kotuyum diğer gebeliklerimde 22 haftaya sürdü surmez insallah
benim 13 14. haftaya kadar sürdü ama azalarak devam etti şoktayım felaket bulantım var özellikle kokulara hassasiyetim inanılmaz arttı. elifeva ben de sabah uyanınca midem kazınarak güne başlıyorum.. ne olur bitsin şu 3 ay
hayır kanamam yok sadece bi kaç sefer kahve lekelenmem oldu ama suan yok
kesenin yanında ki kanama içeri mi akıyor anlayamadım. aynı durum bende de var. kesenin yanında kanama alanı var ama aktif değil

cok az kaldı canım ama bıtene kadar baya cekcez anlasılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…