Kizlar merhaba
Malesef ben bugun melegimi kaybettim ,kurtaj oldum .6+1den sonra bebegim gelismemis ve kalbi atmamis cok uzgunum allah kimseye yasatmasin
Arkadaşlar merhabalar. Bende kismetse aralik annesi olacağim benide ekleyin aralik annelerine :) benim bir sorum olacak benim ilk hamileligim harikaydi ne bulanti ne halsizlik nede baska bisey çok şükür bundada yok ama sorun şu ki aşırı derecede sinirli ve tahammülsüzüm bu durum beni korkutuyor aranizda benim gibi olan varmi?
gozun aydn canım hosgeldın aramıza Allah bebegını saglıkla kucagına almayınasıp etsınslm kızlar.Allahın izniyle aralık sonu annes olcam bende
bende aynı oldu canım rahat gecırıyorum derken 2 3 gundur uykudan uyanmak ezıyet oldu banaKizlar benim gibi mide bulantisi cogalarak devam eden var mi? Ilk baslarda bu kadar bulantim yoktu yahu
Neden boyle olduk dersinbende aynı oldu canım rahat gecırıyorum derken 2 3 gundur uykudan uyanmak ezıyet oldu bana
Başın sağolsun canim çok üzüldüm:Kizlar merhaba
Munutturacbugun melegimi kaybettim ,kurtaj oldum .6+1den sonra bebegim gelismemis ve kalbi atmamis cok uzgunum allah kimseye yasatmasin
çok üzüldüm canım. insallah tez zamanda yeniden bir bebekle acin hafiflerKizlar merhaba
Malesef ben bugun melegimi kaybettim ,kurtaj oldum .6+1den sonra bebegim gelismemis ve kalbi atmamis cok uzgunum allah kimseye yasatmasin
valla bılmıyorumkı canım benım kokulara aşırı deıl ama uykudan uyandıgım anda bagıra bagıra uyanıyorum bulantıdan ıns gecer hemenNeden boyle olduk dersinyemek kokusuna asiri hassasiyetim yoktu ama aimdi kusturuyor kokular beni 2 3 gundur boyleyim. Azalarak devam etmesi gerekir sonucta hormon seviyesi dusuyor ve plesenta olusumunu tamamlamis oluyor. Anlam veremedim
valla bılmıyorumkı canım benım kokulara aşırı deıl ama uykudan uyandıgım anda bagıra bagıra uyanıyorum bulantıdan ıns gecer hemen
bu donemde boyle olmamız normal canm bende cok seyı olumsuz dusunuyorum bebeklerımızın tekmelerını hıssedene kadar surcek sanrım bu durumpeki sizdede bulantı herşeye karşı mı ya ben herşeyden tiksiniyorum ve herşeyi olumsuz düşünüyorum..sadece ben mi böyleyim
hayır kanamam yok sadece bi kaç sefer kahve lekelenmem oldu ama suan yokgözün aydın. bu arada kanaman aktif miymiş? yani kanaman var mı
test konusunda kararsizim ve mantik olarak cok ilginc sonuçlar veriyor. benim ikilim cok güzel çıktı ama dortlumde 10 da 1 down cikti risk. ve amniyoda yaptirmadim üzülerek gecti. sukur sağlık la dogdu. ayrintiliya girmek lazim ama hastaliklarin bazilari anne karninda tedavi ediliyor çünkü iyi dr lerce.Cnm ben de yaptirmiycam.hem kesin sonuç vermiyor yanlış çıkabiliyor, hem de bebeğim down sendromlu olsa bile doktorlar anne karnında tedavi amaçlı bisey yapmiycak ve sadece bunu öğrenmiş olcam.bu bnm için sadece hamileliğimi belki üzülerek gecirtcek.ki yanlış sonuçlar da cikabiliyo.boşuna üzülmüş olcam.hem aldirmam öyle bisey olsa.öyle boyle allahın bana hediyesi o.
gozun aydn canım hosgeldın aramıza Allah bebegını saglıkla kucagına almayınasıp etsın
bugun ben de kotuyum diğer gebeliklerimde 22 haftaya sürdü surmez insallahNeden boyle olduk dersinyemek kokusuna asiri hassasiyetim yoktu ama aimdi kusturuyor kokular beni 2 3 gundur boyleyim. Azalarak devam etmesi gerekir sonucta hormon seviyesi dusuyor ve plesenta olusumunu tamamlamis oluyor. Anlam veremedim
hos geldi n. rahat bir gebelik olsun inşallahslm kızlar.Allahın izniyle aralık sonu annes olcam bende
valla bılmıyorumkı canım benım kokulara aşırı deıl ama uykudan uyandıgım anda bagıra bagıra uyanıyorum bulantıdan ıns gecer hemen
benim 13 14. haftaya kadar sürdü ama azalarak devam etti şoktayım felaket bulantım var özellikle kokulara hassasiyetim inanılmaz arttı.bugun ben de kotuyum diğer gebeliklerimde 22 haftaya sürdü surmez insallah
kesenin yanında ki kanama içeri mi akıyor anlayamadım. aynı durum bende de var. kesenin yanında kanama alanı var ama aktif değilhayır kanamam yok sadece bi kaç sefer kahve lekelenmem oldu ama suan yok
cok az kaldı canım ama bıtene kadar baya cekcez anlasılanbenim 13 14. haftaya kadar sürdü ama azalarak devam etti şoktayım felaket bulantım var özellikle kokulara hassasiyetim inanılmaz arttı.elifeva ben de sabah uyanınca midem kazınarak güne başlıyorum.. ne olur bitsin şu 3 ay
kesenin yanında ki kanama içeri mi akıyor anlayamadım. aynı durum bende de var. kesenin yanında kanama alanı var ama aktif değil
Kizlar ins 3 ayda biter ya bitmezse allahimmm sen aci bizecok az kaldı canım ama bıtene kadar baya cekcez anlasılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?