Cnm ne kadarliksin ben mide bulantı sından 3 kilo verdimKızlar kaç kilo aldınız şimdiden doktorum bana kızdı ilk 3 ay hiç kilo almıyıcaktın dedi en fazla 1 kilo. Çünki ilk üç ay ALINAN kilonun hepsi kendine kalıyor ve daha önünde 6 ay var kilo endeksime göre 11 kiloyu bana uygun GÖRDÜ
Benim persembe gunu canim iple cekiyorum bebisim sagkiklidir inss sende haberdar et bizi iyi haberlere sizlerle seviniyorum uzucu haberlerde de mahvoluyorumyarın kontrolum var benim gibi kontrolu olan var mı kızlar.. umarım kanama alanım yok olmuştr
cok gecmis olsun cnm rabbim dayanma gucu versin ve en kisa zamanda hamile kalmani nasip etsin insKizlar merhaba
Malesef ben bugun melegimi kaybettim ,kurtaj oldum .6+1den sonra bebegim gelismemis ve kalbi atmamis cok uzgunum allah kimseye yasatmasin
benımde yarın kontrolum var canım heycandan duramıyorum ınsallah hersey yolundadıryarın kontrolum var benim gibi kontrolu olan var mı kızlar.. umarım kanama alanım yok olmuştr
Kizlar merhaba
Malesef ben bugun melegimi kaybettim ,kurtaj oldum .6+1den sonra bebegim gelismemis ve kalbi atmamis cok uzgunum allah kimseye yasatmasin
Ultrasonda iyice yakinlastirip nub bolgesine baktir dikse erkek yataysa kiz diyolar ultrason resmini atarsin bize inceleriz :)) İnsallah sagliklidir bebislerimiz bu hafta heycanli bir hafta bizim için.ye canım ye bebek tatlıya tepkı verır ıns goruruz hareketlerını uyumuyolarsa
ınsallah canım ama bellı olmazkı sımdıdenUltrasonda iyice yakinlastirip nub bolgesine baktir dikse erkek yataysa kiz diyolar ultrason resmini atarsin bize inceleriz :)) İnsallah sagliklidir bebislerimiz bu hafta heycanli bir hafta bizim için.
canım bende bugun hamile tayıtı kaprısı aldım tayıtı gıyer zerıne bol uzun bişey bırakırım. ne gıyecegımı sasıorum. bılıyorum o dediğin pantolonubi sıkıntı olmaz i,nşlh, ya aslında ben pantolonlarımı giyebiliyorum ama rahat olasım var hep eşofman altı giymeye çalışoıyorum :) bir de kumaştan desenli pantolonlar var ya efil efil :)
ama ben hıssedıyorum bunun pipisi var
Hadi yaa :)) Bende annemdeyim tıka basa yedim sığınamıorumama ben hıssedıyorum bunun pipisi var
senınkıdemı erkek ne :S erkekte üşüyodum ben kızda yanıyodumHadi yaa :)) Bende annemdeyim tıka basa yedim sığınamıorummillet şortla geziyor ben çorap ceketleyim üşüme geliyor arada
Gündüz battaniye örttüm ayaklarim üşüdü eşim pike örtünüo ben yorgansenınkıdemı erkek ne :S erkekte üşüyodum ben kızda yanıyodum
bıde ıkız cıkıyomusGündüz battaniye örttüm ayaklarim üşüdü eşim pike örtünüo ben yorganYediklerime göre kız vucut belirtilerime göre erkek hayirlisi artik bakalim
oglanlarda ben cok usuyodum kızda yanıyodum bazı hurafelerdede oyle dıo usursen erkek yanarsan kız dıyebende cok üşüyorum erkek belirtisi mi oluyor ilk defa duydum
Ben de Üşüyorum randevum da cuma meraktan çatlıcam off geçmio zaman senin randevu gelmiş çatmış ne güzeLsenınkıdemı erkek ne :S erkekte üşüyodum ben kızda yanıyodum
Canım bende öyleyim yediğim cikiyoKizlar benim gibi mide bulantisi cogalarak devam eden var mi? Ilk baslarda bu kadar bulantim yoktu yahu
valla geldıde yerımde duramıyorum bebısı gormek ıcın mınıcık kollarını bacaklarını ınsallah hareketını gorurumBen de Üşüyorum randevum da cuma meraktan çatlıcam off geçmio zaman senin randevu gelmiş çatmış ne güzeL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?