2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
yarın kontrolum var benim gibi kontrolu olan var mı kızlar.. umarım kanama alanım yok olmuştr

Cnm ne kadarliksin ben mide bulantı sından 3 kilo verdim

yarın kontrolum var benim gibi kontrolu olan var mı kızlar.. umarım kanama alanım yok olmuştr
Benim persembe gunu canim iple cekiyorum bebisim sagkiklidir inss sende haberdar et bizi iyi haberlere sizlerle seviniyorum uzucu haberlerde de mahvoluyorum

Kizlar merhaba
Malesef ben bugun melegimi kaybettim ,kurtaj oldum .6+1den sonra bebegim gelismemis ve kalbi atmamis cok uzgunum allah kimseye yasatmasin

Allah sabir versin, cok zor eminim ama yinede hayirlisini dile sagliksiz olacakdi belkide Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin tez zamanda

Ne Zaman fark edildi kacinci haftada

bi sıkıntı olmaz i,nşlh, ya aslında ben pantolonlarımı giyebiliyorum ama rahat olasım var hep eşofman altı giymeye çalışoıyorum :) bir de kumaştan desenli pantolonlar var ya efil efil :)
canım bende bugun hamile tayıtı kaprısı aldım tayıtı gıyer zerıne bol uzun bişey bırakırım. ne gıyecegımı sasıorum. bılıyorum o dediğin pantolonu ama o desenler benım bacakta garp bişey oluyo

Gündüz battaniye örttüm ayaklarim üşüdü eşim pike örtünüo ben yorgan Yediklerime göre kız vucut belirtilerime göre erkek hayirlisi artik bakalim
bıde ıkız cıkıyomus bırı kız bırı erkek benımde aynı sen gıbı yedıklerıme gore kız vucuduma gore erkek cok merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…