2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
valla bılmıyorumkı canım benım kokulara aşırı deıl ama uykudan uyandıgım anda bagıra bagıra uyanıyorum bulantıdan ıns gecer hemen
bende aynıyim canım 4 de 5 de uyanıp oguruyorum ve tum gün bulantim devam edio buda beni çok mutsuz ediyo

valla geldıde yerımde duramıyorum bebısı gormek ıcın mınıcık kollarını bacaklarını ınsallah hareketını gorurum
Bir hafta önce bulantılarımdan dolayı memlekette gittiğimde bana el salladı resmen o an dedim ben hamileyim die evime yeni döndüm kendi doktoruma cuma gidicem 2 li testte yine ultrasondan bakıyor dimi?

Bir hafta önce bulantılarımdan dolayı memlekette gittiğimde bana el salladı resmen o an dedim ben hamileyim die evime yeni döndüm kendi doktoruma cuma gidicem 2 li testte yine ultrasondan bakıyor dimi?
evet canım ıkılıde daha uzun bakılıo hemde heryerını goruyosun

merhaba kızlar, her şey yolundadır umarım. işten güçten fırsat buldukça uğramaya çalışıyorum. şu geçenlerde burada sorduğum testleri devlette yaptırdım nihayet. ve geçen cuma kontrolde gördük yine kuzuyu, 11 mm.di yalnız özeldeki ve devletteki dr. da SAT'a göre birkaç gün geriden geldiğini söyledi. geç döllenmedir ya da gününü yakalar belki sonra dedi. ama bnm geç döllenme ihtimali yok sanırım dimi aşılama oldum çünkü ve sonrasında hiç ilişki olmadı. velhasıl kelam bebeğin ölçülerine göre 4 gün geriden geldiği için takvimimi düzenledim. bunun dışında bulantılarım dvm ediyor. genelde sabah işe gitmeden önce evde ya da işe giderken yolda ya da işyerinde bi posta çıkarıyorum, aç olduğum için sarı sudan başka bişey de gelemiyor. ve günde 3 bardaktan fazla su içemiyorum. ne yapabilirim bilmiyorum. şu zor günleri atlatıp tadını çıkardığım günleri gösterir inşallah Rabbim. Allah yardımcımız olsun cümleten.

Kizlar beni de ates basiyor ya.. zaten hamileligimi beklenen adete 9 gun kala varken ogrendim ates basmasiyla anladim atesim 38.5 olmustu bir anda 3 haftalik ogrendim

kizlar aranizda uyanik olan varmi 1 saattir basim catliyor komple boyunlarim dis kemiklerine kadar vuruyor agri tik tik atiyor resmen. bas agrisi olanlar gecirebildimi ne yapsam iyi gelir

kizlar aranizda uyanik olan varmi 1 saattir basim catliyor komple boyunlarim dis kemiklerine kadar vuruyor agri tik tik atiyor resmen. bas agrisi olanlar gecirebildimi ne yapsam iyi gelir
Annem bana patatesi ince dilimler 3tane anlima koyar ve bi bas örtüsüyle bağlar genelde iyi gelir sende bi dene istersen tuafins gitmezse.

benim hiç mide bulantım olmadı ama son 2 haftadır başımın yarısı agrıdı hep... ki hamilelikten önce böyle migren agrıları fln bilmezdim ... ben tülbentle sıkıca baglayıp uyuyorum.haa bi de yoğurt ve bol su da iyi geliyo bana... hiç ilaç kullanmadım...

canım bana doktor 2 tane parolu aynı anda alabılırsın demıstı bende cok bas agrısı cekıyodum ama parolun gecırmesını bekleyemedıgımden acıle gıdıp serumunu yıyorum anında gecıyo

kızlar tipsiz oldum ben

rasgele sayfa secip okurken seni gördüm o göbiş bu kdr kısa zamanda nasıl böyle olmuş yahu acaip şaşırdım... kesinlikle ilk doğumundan kalmştr diye düşündüm... ben de 2 kilo aldım hepsi göbişten ... ama 2 kilo da fazla bence daha bebek 4 5 gr fln cünkü... hamile oldugum da belli diil acaip göbişli duruyorum belim de kalınlaştı 57 kilo oldum yürüyüs yapalım da kilo almayalım fazla....

Merhabalar güzel anne adayları :) bende 10+5 günnlük hamileyim allahın izniyle aralık 3 2015 gözüküyor yani bende inşallah aralık annesi olarak buraya katılmak istedim. Rabbim sağ saglim kucagimiza almayi nasip etsin.. Hepinizin anneler gününü de Kutlarım :)))

hosgeldiinn senin de anneler günün kutlu olsun canım... Aminn! Kesinlikle benim de tek istediğim bebeklerimizin sağ salim, bütün vücut fonksiyonları yerinde olarak doğması

evet canım oncekı gebelıgımdende kalma aralıkta 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı onu erıtmeden bı daha hamıle kaldım onunda etkısı buyuk

hosgeldın canım aramıza amin rabbım hepımızın evlatırına saglık uzun omur versın ınsallah senınde anneler gunun kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…