bende aynıyim canım 4 de 5 de uyanıp oguruyorum ve tum gün bulantim devam edio buda beni çok mutsuz ediyovalla bılmıyorumkı canım benım kokulara aşırı deıl ama uykudan uyandıgım anda bagıra bagıra uyanıyorum bulantıdan ıns gecer hemen
Bir hafta önce bulantılarımdan dolayı memlekette gittiğimde bana el salladı resmen o an dedim ben hamileyim die evime yeni döndüm kendi doktoruma cuma gidicem 2 li testte yine ultrasondan bakıyor dimi?valla geldıde yerımde duramıyorum bebısı gormek ıcın mınıcık kollarını bacaklarını ınsallah hareketını gorurum
benıde bulantım olunca butun gunum huzursuz gecıyobende aynıyim canım 4 de 5 de uyanıp oguruyorum ve tum gün bulantim devam edio buda beni çok mutsuz ediyo
evet canım ıkılıde daha uzun bakılıo hemde heryerını goruyosunBir hafta önce bulantılarımdan dolayı memlekette gittiğimde bana el salladı resmen o an dedim ben hamileyim die evime yeni döndüm kendi doktoruma cuma gidicem 2 li testte yine ultrasondan bakıyor dimi?
oyhevet canım ıkılıde daha uzun bakılıo hemde heryerını goruyosun
Evtt bnmde öyleKizlar benim gibi mide bulantisi cogalarak devam eden var mi? Ilk baslarda bu kadar bulantim yoktu yahu
benıde bulantım olunca butun gunum huzursuz gecıyo
Canım bende öyleyim yediğim cikiyo
ben kusmaya basladim kizlarEvtt bnmde öyle
Annem bana patatesi ince dilimler 3tane anlima koyar ve bi bas örtüsüyle bağlar genelde iyi gelir sende bi dene istersen tuafins gitmezse.kizlar aranizda uyanik olan varmi1 saattir basim catliyor komple boyunlarim dis kemiklerine kadar vuruyor agri tik tik atiyor resmen. bas agrisi olanlar gecirebildimi ne yapsam iyi gelir
kizlar aranizda uyanik olan varmi1 saattir basim catliyor komple boyunlarim dis kemiklerine kadar vuruyor agri tik tik atiyor resmen. bas agrisi olanlar gecirebildimi ne yapsam iyi gelir
canım bana doktor 2 tane parolu aynı anda alabılırsın demıstı bende cok bas agrısı cekıyodum ama parolun gecırmesını bekleyemedıgımden acıle gıdıp serumunu yıyorum anında gecıyokizlar aranizda uyanik olan varmi1 saattir basim catliyor komple boyunlarim dis kemiklerine kadar vuruyor agri tik tik atiyor resmen. bas agrisi olanlar gecirebildimi ne yapsam iyi gelir
kızlar tipsiz oldum ben
Merhabalar güzel anne adayları :) bende 10+5 günnlük hamileyim allahın izniyle aralık 3 2015 gözüküyor yani bende inşallah aralık annesi olarak buraya katılmak istedim. Rabbim sağ saglim kucagimiza almayi nasip etsin.. Hepinizin anneler gününü de Kutlarım :)))
evet canım oncekı gebelıgımdende kalma aralıkta 5 aylık gebelıgım sonlandırıldı onu erıtmeden bı daha hamıle kaldım onunda etkısı buyukrasgele sayfa secip okurken seni gördümo göbiş bu kdr kısa zamanda nasıl böyle olmuş yahu acaip şaşırdım... kesinlikle ilk doğumundan kalmştr diye düşündüm... ben de 2 kilo aldım hepsi göbişten ... ama 2 kilo da fazla bence daha bebek 4 5 gr fln cünkü... hamile oldugum da belli diil acaip göbişli duruyorum belim de kalınlaştı 57 kilo oldum yürüyüs yapalım da kilo almayalım fazla....
hosgeldın canım aramıza amin rabbım hepımızın evlatırına saglık uzun omur versın ınsallah senınde anneler gunun kutlu olsunMerhabalar güzel anne adayları :) bende 10+5 günnlük hamileyim allahın izniyle aralık 3 2015 gözüküyor yani bende inşallah aralık annesi olarak buraya katılmak istedim. Rabbim sağ saglim kucagimiza almayi nasip etsin.. Hepinizin anneler gününü de Kutlarım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?